width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. szept. 15.

2015. szeptember 15., kedd

Más országoknak is elegük van az integrálhatatlan idegenek beözönléséből. A nemzetrohasztó Európa ellenes neoliberális kommunisták szépen bukóban vannak. Orbán, Vona, és más bátrak pedig példaképek lesznek a rendcsináláshoz, válságkezeléshez, kormányzáshoz. Európai nemzetek közti ellenségeskedést befejezni, csak úgy lehet Nemzetek Európája azaz konnacionalizmus!

https://facebook.com/Europistan

Like az oldalt, más országoknak is elegük van az integrálhatatlan idegenek beözönléséből. A nemzetrohasztó, és Európa ellenes neoliberális kommunisták szépen bukóban vannak. Orbán, Vona, és más bátrak pedig példaképek lesznek a rendcsináláshoz, válságkezeléshez, kormányzáshoz. Európai nemzetek közti ellenségeskedést befejezni, csak úgy lehet Nemzetek Európája azaz konnacionalizmus!

This is not immigration; it's a Caliphate of Europistan. #Hijrah
#Caliphate

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Caliphate

Íme Magyarok elárulója, az ország lerombolója,aki most a demokrácia őrzője a tolerancia nagy élharcosa. Az emberbarát aki bármely gyilkosnak több esélyt adna az életre, mint a gyilkos áldozatának.A hazug a csaló a velejéig romlott neojudeobolsevista bérenc, aki ha kell zsidó, ha kell cigány,ha kell bármi lesz csak MAGYAR nem!

Bizony ez a fletó, gyurcsány, el qró maga. Vele egy véleményen lenni a szégyen, balliberálisnak lenni még mindig ezek után amikor már nyilvánvaló minden romboló szándékuk, az ad okot különféle elutasító érzelmekre. Gyűlölet az összegyűlt negatív tapasztalat, teljesen racionális következtetések, magyar életvédelem. Itt éppen magyar, aztán ha eszük van Európa többi országainak ott nyilván önmagukat kell felszabadítsák a kulturális marxizmus, és még tagadja a libbant zöld szoci brancs hogy mindannyian kommunista gyökerűek. Ilyen az ő emberségük, herbert marcuse elvei alapján : balnak mindent lehet jobbnak mindenért kuss, balnak lehet hazudni jobbnak még az igazság sem lehet érvényes érve. Baloldal és liberalizmus = hányinger.

Soha többé Liberális + Baloldalt

Íme Magyarok elárulója, az ország lerombolója,aki most a demokrácia őrzője a tolerancia nagy élharcosa.Az emberbarát aki bármely gyilkosnak több esélyt adna az életre, mint a gyilkos áldozatának.A hazug a csaló a velejéig romlott neojudeobolsevista bérenc, aki ha kell zsidó, ha kell cigány,ha kell bármi lesz csak MAGYAR nem!