width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. dec. 25.

2016. december 25., vasárnap

Fővárosi Ítélőtábla karácsonyi ajándékképpen elutasította Budaházy György szabadlábra helyezési kérelmét, mondván, hogy börtönben tartása „közérdek”, mert az elsőfokú ítélet alapján „magas fokon veszélyes a társadalomra”. Kinn lenne a helye. A "fehérgalléros", politikus, és közismert kisebbségi köztörvényes bűnözőket felmentő és futni Hagyó bírói - ügyészi korrupt antimagyar kar veszélyes kiemelten a társadalomra.

Kinn lenne a helye. A "fehérgalléros", politikus, és közismert kisebbségi köztörvényes bűnözőket felmentő és futni Hagyó bírói - ügyészi korrupt antimagyar kar veszélyes kiemelten a társadalomra.

A benkő (benstein) féle bérenc hamistanú spiclik is. Ezekről egy pdf eszembe jutott, ez ni :

https://www.pdf-archive.com/2016/12/25/rats/

"Nem, nem Gyurcsány bámul ki karácsony előtt a rácsos ablakon" - Budaházy börtönlevele

Levélzárás után érkezett a hír, hogy a Fővárosi Ítélőtábla karácsonyi ajándékképpen elutasította Budaházy György szabadlábra helyezési kérelmét, mondván, hogy börtönben tartása „közérdek", mert az elsőfokú ítélet alapján „magas fokon veszélyes a társadalomra"...

És hogy még „gazdagabb" legyen a karácsonya, az ügyészség megfellebbezte a hivatalos személy elleni erőszak ügyében november 7-én immár másodszorra meghozott felmentő ítéletét is, hadd folytatódjon csak a kanosszajárása abban az ügyben is.

Alább olvasható Budaházy legújabb levele:

Ma december 20-a van, a héten karácsony, és én itt ülök a Venyige utcai bv-intézetbeli zárkában a rozoga 40x60 cm-es kis faasztalnál (amire az egyik tiszt azt mondta, hogy örüljünk, hogy a mi zárkánkban ilyen van legalább), és bámulom a rácsos ablakon át a deres tájat.

Gyurcsány Ferenc

Ja, ő nem, hisz ő a csiribiri villájában pöffeszkedve várja a karácsonyt, miközben 2010 óta is nyugodtan osztja az észt a parlamentben.

Akkor Gergényi Péter

Ja, ő sem, hisz neki jól menő biztonsági cége van vagy mi, és dúskál a jóban meg a megértő bírói szimpátiában.

Hát akkor: Demszky Gábor

Ja, ő meg itt sincs Magyarországon. Elhúzott Németországba, és békében élvezi a weimari köztársaság végnapjait.

És Hagyóék sem, és a sukorósok sem, és a Mal Zrt.-sek sem, és a tábornok peresek sem, és Hunvald György sem, és a szemkilövők sem. Feladom, nem jut eszembe senki, akivel kapcsolatban be lett ígérve az „elszámoltatás" és szerepelhetne itt aláíróként, úgyhogy bevallom, hogy én, Budaházy György nézek ki az ablakon. Ennyi! Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam, a többit hozzá lehet képzelni.

November vége óta be van egyébként adva egy szabadlábra-helyezési indítványom, amit a Fővárosi Törvényszék és az Ítélőtábla egymás közt tologat, vagyis még az sem derült ki, hogy ki fogja elbírálni. Egyébként az interjú-kérelmeket mind a törvényszék bírálta el, vagyis az üggyel kapcsolatban még ő az illetékes első fokon, tehát a jogi következetesség azt diktálja, hogy neki kéne ezt is elbírálni, ennek ellenére felküldte a táblára. Ott meg nem tudjuk mi történt eddig, ezt is visszaküldték-e, mint az interjúkérelmeket vagy nem. Karácsonyig el is bírálódhatna, akár pozitívan is…

Akárhogy is lesz, minden esetre boldog karácsonyt kívánok minden sorstársamnak, bajtársamnak, segítőmnek és támogatóinknak, hazafiaknak és honleányoknak, és minden jó érzésű magyar embernek!

Budaházy György

hazafi

a köztársaság üldözöttje

(nem jogerős) politikai elítélt

https://kuruc.info/r/1/167558/

Kapcsolódó: "Végigharcolok én minden harcot" - interjú Budaházy Györggyel

https://kuruc.info/r/34/167483/

http://budahazy.org/

"Az amnesztia csak egy tüneti kezelés lenne. Az elmaradt elszámoltatás az oka az egésznek valahol. Valahogy másképp kellene harcolni manapság neki is, mert a hazafi hozzáállásra nem vevők az emberek, a törvény malmai tele vannak sunyi alattomos poszt-kommunista, liberális hazaárulókkal"

"2012 januárjával Handó Tünde az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöki posztjával megkapta azt a jogot, hogy bármely ügyben kijelölheti az eljáró bíróságot, ráadásul egy személyben gyakorolhatja az összes kinevezési, áthelyezési, leváltási és irányítási jogkört is."

Túl jó neki ez a név, valami ritka randa és aljas szemita banya ez. Na de hogy kerül oda? Persze hogy a nepotizmus, belterjesség, kontraszelekció és klikk érdekes körbeérvényesülés már megint.

"Természetesen Szájerné Handó Tündének, aki mellékesen Lévai Anikó barátnője, Simicska Lajos, és Kövér László kollégiumtársa, és véletlenül az Országos Bírósági Hivatal elnöke, akinek javaslatára állítólag Áder ki tudott rúgni 2011-ben a bírói szervezetet kritizáló bírót, és aki törvény indoklása szerint a hatékonyságra tekintettel ügyeket is áthelyezhet az illetékesről egy másik bíróságra, vagy új állomáshelyre helyeztetheti a bírókat, aki eldönti, hogy ki lesz bíró és bírósági vezető Magyarországon, semmi köze nincs az ítélethez!

Természetesen a múlt rendszerben a Legfőbb Ügyészség büntetőbírósági osztályán osztályvezető-helyettes Polt Miklós fiának, a Fidesz alapításában résztvevő, majd 1993-ban a Fideszbe be is lépő Polt Péter legfőbb ügyésznek, sincs köze az ítélethez, akinek karrierjét még az MSZP-SZDSZ is segítette, és aki állandó előadója volt a 90-es években a Magyar Helsinki Bizottság jogklinikájának, és akinek a feleségét, a Fidesz a jegybank személyzeti igazgatójává nevezte ki, 5 milliós fizetéssel, és akinek a beosztottja csaknem húsz év fegyházat kért Budaházyra, semmi köze nincs az ítélethez, hiszen Magyarországon a fékek, és ellensúlyok rendszerén alapuló demokrácia van, nem pedig orbáni-gyurcsányi királyság, vagy helytartóság, ahol csak a véletlen miatt szívnak a hazafiak, a politikusbűnözőkkel, vagy a kommunista tömeggyilkosokkal szemben..."