width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2018. ápr. 17.

2018. április 17., kedd

Sajtóklubos videó. Értelmiségi maradék pártfetisiszta szűkagyúak jobbikos pólóban gyalázkodnak a rendőrsorfal előtt. "Nem haver, neked még annyi eszed sincs hogy soros kifizessen téged amiért céljai megvalósításáért viszed vásárra a SAJÁT bőrödet éppen. ÉS az országunkét szintén! Te sajnos hasznos idióta vagy."

Értelmiségi maradék pártfetisiszta szűkagyúak jobbikos pólóban gyalázkodnak a rendőrsorfal előtt.


"Sajtóklub. A szombati ellenzéki tüntetésről, valamint az lmp-n belüli feszültségről "


https://www.youtube.com/watch?v=wFfUX5AB5gk


Ilyenek jöttek ide is trágárul személyeskedni és Orbánozni.

IRL is del+ban lesz ha bizonyos határon túlmennek, azért álljon már meg a menet, még egy liberális patkányforradalom nem hiányzik az országnak. A nemzetnek. Belpesti libsinegyed nem azonos azzal. A többség se az erőszakos eurokomcsi kisebbséggel.


#1


Fel se fogja a rendőröket sértegető marhabarma erőszakproletár "jobbikos" két kappan ezen a videón, a liberális érdekhálózat hatalmáért harcol. Akik csak a balhéért mennek ki, nem gondolkodnak, jó erőszakosak viszont. Gulyás márton és a többi rongálók, ki ordibálta "öld a szar rendőrt". A liberális agymosás hatására vadul uszuló vandálok. Maguknak csinálnak priuszt, gyurcsányéknak meg politikai hasznot, azért és arra kellett a jobbik a nemzetközi sorosoknak, hogy az ilyeneket megvezesse. .:P

Egy ballibzöld kormány nem hagyná őket így garázdálkodni, akármilyen demonstráción. Főleg egy bevallottan kormányt buktató célzattal szervezett összejövetelen!!!

NEM értik a jobbikos pólóban gyurcsányékkal és más ballibekkel együtt felvonulók, hogy őket mennyire megvetik a tényleges hatalommal vagy befolyással, pozíciókkal rendelkező, társadalomellenes élősködő kasztot alkotó liberálisok.


#2


A másik, békésen is lehet teljesen agyatlanul tüntizni. De minek. Mert "fideszesnek lenni ciki", mert "az összes barátnőm utálja a Fideszt". Jaj. :3 A SAJÁT véleményem és a kiállásom azért az eleve nincs? MIért nem nem létezhet az, hogy egyáltalán bármiféle önálló gondolatokkal eltérjen a vélt csoportnyomástól az ilyen kulturálmarxizmussal agymosott elvtelen igazodó konformista? DE még ráadásul lelkesen is, internalizálva a hülyeségeket és hazugságokat melyeket valakik elétesznek. A sztori magazin színvonalú bulvár legalja helyeken és máshol.

Bemagolni a liberális sablonszövegeket aztán változatlanul előadni őket, csak ez megy szél berninek meg a hozzá hasonló liberális libáknak. Meg fodrászra, ruhákra költeni a közpénzt százezerszámra.

A divat is hasonlóan működik. Bármilyen baromságból trendi divatot lehet csinálni, ha megvan a példaképnek mutatható személyek és médiák hálózata, ami terjeszti azt.

Lehetne ideillő Lenint vagy Orwellt idézni, de minek. Előbbivel persze más semmiben egyet nem értek. :D

A politikához, azon belül főleg a liberális eszmerendszerhez nagyon nem ilyen passzív befogadó - elfogadó módjára kéne hozzáállni.

Az elvtelenek igazodási iránya mutatja, kinek és minek van nagyobb hatalma, hatásköre, érdekérvényesítő képessége. A nemzetközi liberalizmusnak.


Bizonyos tüntetéseken az 1., másokon a 2. csoport van többségben. Pl. most szombaton Londonban, Berlinben a #2, Kossuth téren viszont mindkettő. Az erőszakos primitívek vandál randalírozása az fix kettes, ahány videó volt azokon nőt köztük mutatóba se láttam. A Fidesz székház 2014 őszi megrongálói, tavaly tavaszi hivatalos ceu párti demonstrációk utáni éjszakai rendetlenkedések.

Hadházy az másfél amúgy. :D De nem "fillérekért árulta az lmp-t" vagy az identitást, az éppen ez volt alapból. Európa szerte mindenütt pontosan EZT képviseli a kívül zöld belül vörös "zöld" identitás, ők így külön nincsenek is, csak ugyanaz az egyetlen liberalizmus próbál többnek látszani.

Ha diktatúra van, az az övék. És ha azért lehet érezni vadkapitalizmus árnyoldalait hiába a 2/3 meg a 8 év, az sem a kormány hibája. Egyedül leváltani a nyugati gazdasági rendet nem megy, fokozatosan viszont lehet. A libsik pártjai és médiái a keleti nyitást IS ellenzik vadul. Mert őket a nyugati nagytőkés érdekkör fizeti.

A libsik érdekei szerint ne is lehessen alternatívája az atlantista vadkapitalista világnak, sose legyen jobb az ország élhetősége, maradjunk félgyarmat.

Szociális demagógia ne tévesszen meg senkit, a rengeteg ígérgetésük mind csak reklám. Amíg ellenzékben vannak.

Németországból vagy Londonból szidni Magyarhont, jaj már. Oda megy ki a brit vagy német multik haszna. Régebb óta léteznek érdemi szakszervezetek is, emiatt és sok más okból ott jobbak a jövedelmi viszonyok. Volt lehetőség egyáltalán építgetni az országot az idők során.


HÍdfős cikkek a témáról.


Hogy vicces lenne ha mindenki azt mondaná, én is sorosbérenc vagyok. Nem lehet mindennek viccelődéssel elütni az élét, tétjét.

Nem haver, neked még annyi eszed sincs hogy soros kifizessen téged amiért céljai megvalósításáért viszed vásárra a SAJÁT bőrödet éppen. ÉS az országunkét szintén! Te sajnos hasznos idióta vagy.


Valahogy így.



"A felvilágosult haladó liberálisok az általuk mélyen megvetett radikális jobboldal érvrendszerét kezdték el használni."

"Ameddig nem sikerült végre bezárni a liberális médiaterror néhány meghatározó felületét, visszatérő jelenség volt a hazai médiában, hogy az állandó fasisztázással-nácizással sarokba szorított hazafiak a tagadás és meghátrálás helyett inkább nyíltan felvállalták; ők bizony fasiszta neonácik, és emellett még rasszisták is, egyúttal hangsúlyozva, hogy ez teljesen normális és vállalható dolog.

Ezt a konfliktuskezelési módszert láthatóan a liberálisok is elsajátították; a jobboldali sajtó azon vádjaira, miszerint Soros György pénzeli őket, teljes mellszélességgel és büszkén vállalják, hogy Soros György pénzeli őket, és ők tényleg Soros zsoldosai."


http://www.hidfo.ru/2018/04/hozzaigazodtak-a-szelsojobboldalhoz-a-halado-felvilagosultak/


A 444 bemutatta a baloldali szavazó új prototípusát


Egy Magyarországon letelepedett afrikai bevándorló a baloldali pártok kormányellenes tüntetésén vett részt, és elmondta, hogy a kormánypolitika miatt félelemben kell élnie. Ezért akarják lebontani a kerítést és engedélyezni a tömeges bevándorlást, hogy még több nem-európai bevándorló éljen Magyarországon, aki garantáltan baloldali pártra szavaz.


http://www.hidfo.ru/2018/04/a-444-bemutatta-a-baloldali-szavazo-uj-prototipusat/


Az amerikai nagykövetség is támogatja a kormányellenes tüntetést


Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége Twitteren közölte, hogy szolidaritást vállal azokkal a civil szervezetekkel, melyek külföldi finanszírozottságuk miatt a hatóságok látókörébe kerültek. A liberálisok nagy reményeket táplálnak a holnapi tüntetéssel kapcsolatban – egyesek több ezer amerikai katonát hívnának az országba, mások szerint a "felszabadító amerikai tankokat" kellene beküldeni Budapestre.

"A civil társadalom tagjai olyan állampolgárok, akik a hazájukat jobb hellyé akarják tenni. Az Egyesült Államok elítéli a Figyelő próbálkozását, hogy megfélemlítse ezeket az állampolgárokat" – áll az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének Twitter-bejegyzésében, mely egy napilap nemrég megjelent cikkét véleményezte. A Figyelő nevű lap egy politikailag aktív amerikai milliárdos hálózatához köthető személyek névsorát közölte, aki Európa-szerte több száz alapítványt és civil szervezetet finanszíroz, hogy befolyásolja a közvéleményt és a kormányok politikáját – erre reagált a követség, egy nappal azelőtt, hogy ismeretlen hátterű Facebook-csoportok az utóbbi évek legnagyobb kormányellenes tüntetését tervezik megtartani.

A 444,hu azonban láthatóan kevésnek tartotta az amerikai nagykövetség "listázással" kapcsolatos kiállását, mert említette, hogy korábban mi mással kapcsolatban mutatta ki támogatását az USA budapesti képviselete.

"Az egyetem elleni támadás idején az amerikai külügyminisztérium már egyértelművé tette az álláspontját: a CEU elsőrangú akadémiai intézmény, amit az Egyesült Államokban és Magyarországban akkreditáltak, a diákjai és alkalmazottjai száz országból érkeztek" – írták.

A liberális újság 2016. január 21-től működtet előzetes cenzúrát a honlapon megjelenő hozzászólásokra vonatkozóan. Ennek alapján nem megengedett többek közt G. Soros tevékenységének kritizálása, de a kommenteket olvasva láthatjuk, hogy az olvasók szabadon értekezhetnek vezető politikusok meggyilkolásáról, és arról, hogy a kormány elmozdítása után több ezer amerikai katonát kellene hívni az országba.

A kommentelő "bírná", ha amerikai békefenntartók érkeznének a tüntetés miatt.

Egy másik hozzászólás pedig egyenesen "felszabadításként" beszél arról a forgatókönyvről, hogy a tüntetésekből kibontakozó utcai harcok miatt amerikai páncélosok bevonuljanak Budapestre.

A kommentelő szerint nem elég az elítélő nyilatkozat, inkább páncélosokat küldjenek.

A hozzászólásokat politikai vélemény alapján cenzúrázó liberálisok korábban számos alkalommal egyértelművé tették; támogatják, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormánya beleavatkozzon a magyar közélet alakulásába.

A 444,hu az amerikai nagykövetség politikai állásfoglalásairól rendszerint olyan kontextusban számol be, miszerint teljesen elfogadható, hogy a diplomáciai képviselet politikai állásfoglalásokat tesz, újságírókkal tart kapcsolatot, és civil szervezetek finanszírozását egyengeti.


http://www.hidfo.ru/2018/04/az-amerikai-nagykovetseg-is-tamogatja-a-kormanyellenes-tuntetest/

"Ez az ideológia megvan. Rövid, tömör, könnyen megjegyezhető. Így szól: „Orbán, takarodj!” Semmi más nem kell ide. Nem kellenek célok, tervek, elképzelések. Mert a pusztítás, a rombolás a halódó civilizációnak mindig az utolsó halálsikolya volt. Ahogyan a kevert értékrend is. Ez utóbbi fúziót hűen példázza egy fotó, amin egy jobbikos fiatalembert láthatunk, pólóján Vona Gábor stilizált arcképével. A fiatalember éppen Kunhalmi Ágnest öleli meg egy szelfi kedvéért, miközben a háttérben az N1TV (helyesen YouTube-csatorna) bulvárriportere, Szilvási Péter áll. Hamis múlt, fals jelen és jövőtlen jövő egy képen. S az ennek a kétségkívül hatalmas tömegnek az egyesített mentális teljesítményét is meghaladó információ ugyanilyen tömör. Egyetlen mondatban leírható:"

Azért nem nyert az ellenség mert 10 millió Fasiszta van, azt' kész. Mondta az ital a Kapitányból? Nem CSAK. Józanul is ilyenek ezek.

"Magyarország a fasizmust választotta meggyőző többséggel, és örül neki."

Szanyi tibor tumblr post így kezdődik, egyetértő liberális hozzzászólókkal folytatódik. Ennyit tudnak, gyűlölni a magyar népet. Ehhez minek tanulni politológiát, társadalomtudományokat, közgázt, újságírást, egyáltalán bármit. Nem is tanítás ez, csak liberális marxista agymosás.

Leo Strauss Frankfurti Iskolája csak ezt adja. Ilyen nemcsak a ceu, de a többi is ahol uralkodó a balos szellemiség még.

Na meg a mérhetetlen gőgöt, a jelllegzetes liberál janicsár mindent jobban tudás ILLÚZIÓJÁT.

http://demokrata.hu/blog/2018-04-16/roma-vegnapjai

Róma végnapjai

Varga-Bíró Tamás

2018. 04. 16.

Szombaton Róma népe kivonult, hogy az általa császárságnak nevezett köztársaságban leváltsa a szenátus fejét, akit ők császárnak hazudtak, és visszaállítsa a köztársaságot, élén egy császárral. Nagyjából ezzel a történelmi allegóriával lehetne érzékeltetni, mi történt a hét végén, Budapesten. Azok, akik imádják a Monty Pythont, még jól is érezték magukat, annyi abszurdot kaptak ömlesztve. Valamint rengeteg kenyeret és cirkuszt.

Már az elején szögezzük le: Budapest elbukott. Mégpedig többszörösen. Elbukta például a totális vörös ködöt, ami eddig múltból szőtt véres lepelként borította. És elbukta azt, hogy valamiféle magyar New Hampshire-t játsszon. Ennek a választásnak az eredményét ugyanis – hosszú idő után először – a vidék döntötte el. Azok a vidékiek, akiket a túlnyomórészt budapesti értelmiségi ellenzék lépten-nyomon prolinak, parasztnak, megvezetett birkának és más hasonló jelzőkkel ellátottnak titulált. Mert fővárosi értelmiséginek lenni évtizedekig olyan sikk volt, hogy arra szavak nincsenek. Ők formálták a közvéleményt, ők pumpálták szét az ország egészére a társadalmat működtető ideákat. A vidék pedig csendben hallgatott. S a vidék csendes hallgatása következtében Budapesten kinőtt egy új, saját magát ismételten a hatalom birtoklására predestináló nemzedék.

Ezek a proletár Gracchusok és bolsevik Flaviusok – ugyanannak a gensnek, azaz nemzetségnek a sarjai – a patríciusok gőgjével uraltak mindent, de mindent. Kultúrától a gazdaságig, oktatástól a sajtóig. Elképzelni sem tudták, hogy hegemóniájukat egyszer megtörik. S hogy mindezt ráadásul a vidék teszi majd? Az egyszerű plebs? Trágyahordók és kőművesek hada? Parasztok és iparosok sokasága? Na meg a szóra sem érdemes vidéki értelmiség? De hiszen ők, a választásokat meghatározók, a kollektív tudatot a maguk képére és hasonlatosságára szabók mindent tudtak a vidékről. Mindent, amit csak a közgazdasági, jogi és társadalomtudományi fakultásokon elsajátíthattak. Mert lemenni közéjük az büdös volt.

A vidék pedig mostanra unta meg ezt. Megunta, és döntött. Újabb négyévnyi bizalmat szavazott azoknak, akik eddig sem vették semmibe őket. Akik számoltak velük. És, bár a Parlament épülete, akár egykoron a hét dombra épült városban, a székhelyen maradt, a súlypont áttevődött. Hogy véglegesen-e vagy csak időlegesen, azt majd a jövő eldönti. Az azonban bizonyos, hogy az a fajta „Róma", az a fajta Budapest, ami régebben volt, örökre távozott.

A távozás azonban sosem csendes. Az ilyen folyamatokat vagy háborúk, vagy lázongások kísérik. Ennek lehettünk tanúi szombaton. S ez lett beígérve a csak szóban egyesített ellenzéktől is. Hogy tudniillik minden héten kimennek és tüntetnek a kormány ellen. Persze adódhat a kérdés, hogy ugyan miből telik erre nekik? Nos, maradjunk annyiban, hogy vannak Maecenasaik. Mindehhez persze a mérhetetlen sok pénz mellett jó idő is szükségeltetik. Mert hát esőben és szélben ugyan ki akarna kormányt váltani? És persze kell még valami. Egy olyan, hajánál fogva előrángatott fals ideológia, amely kohéziót teremt a balliberális Che Guevara-pólót viselő CEU-sok és a rovásírásos pólót viselő barantások között.

Ez az ideológia megvan. Rövid, tömör, könnyen megjegyezhető. Így szól: „Orbán, takarodj!" Semmi más nem kell ide. Nem kellenek célok, tervek, elképzelések. Mert a pusztítás, a rombolás a halódó civilizációnak mindig az utolsó halálsikolya volt. Ahogyan a kevert értékrend is. Ez utóbbi fúziót hűen példázza egy fotó, amin egy jobbikos fiatalembert láthatunk, pólóján Vona Gábor stilizált arcképével. A fiatalember éppen Kunhalmi Ágnest öleli meg egy szelfi kedvéért, miközben a háttérben az N1TV (helyesen YouTube-csatorna) bulvárriportere, Szilvási Péter áll. Hamis múlt, fals jelen és jövőtlen jövő egy képen. S az ennek a kétségkívül hatalmas tömegnek az egyesített mentális teljesítményét is meghaladó információ ugyanilyen tömör. Egyetlen mondatban leírható:

Ha néhányan egyszerre nem akarnak semmit, az ugyanakkora potenciált képvisel változás tekintetében, mint amikor egyszerre rengetegen nem akarnak semmit.

Ez a tömeg nem akart semmit. Egy dolgot, az új választást kivéve. Ennek különösen csinos gyöngyszeme volt, amikor Gyurcsány Ferenc bejelentette: új választást akar, de csak azokban a körzetekben, ahol nem ők nyertek. S amíg ő ezt kiókumlálta, addig a néppártosult jobbikosok rendőröket vegzáltak a Kossuth téren, a CEU-ban megfáradt nemzedék pedig már alig várta, hogy bulizni mehessenek az Oktogonra.

Erre az életképre nem is kell egy egész mondatot pazarolni. Erre elég egy szó. Káosz. A káosz gyermekei kiszabadultak, és pszeudo-intellektuális dúlást rendeztek. Nem annyira durván, mint azok a „büdös parasztok" 2006-ban, hanem azért ésszel, hideg fejjel, kigondolva.

Csakhogy Budapest elbukott. A vidék pedig készen áll arra, hogy átvegye az őt megillető helyet. Természetesen jobb lenne valamiféle konszenzus a két régió között, s el is várható, hogy ez a későbbiekben így legyen.

Most azonban csak és csakis egy dolgunk van. Meg kell várnunk, hogy a dúló-fúló, a nap huszonnégy órájában választási csalást mantrázó ellenzék kifárassza saját magát, felélje tartalékait és határozatlan időre visszavonuljon. Ennek szellemében szombatonként megtekinthetjük, amint egyre kevesebben és kevesebben mennek ki a térre, és egyre nagyobb bolondot csinálnak saját magukból.

Addig pedig, ahogy a rómaiak mondták, vivant sequentes! Azaz éljenek, akik következnek. A köztársaság akaratából a negyedik Orbán-kormány.