width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Ez az ideológia megvan. Rövid, tömör, könnyen megjegyezhető. Így szól: „Orbán, takarodj!” Semmi más nem kell ide. Nem kellenek célok, tervek, elképzelések. Mert a pusztítás, a rombolás a halódó civilizációnak mindig az utolsó halálsikolya volt. Ahogyan a kevert értékrend is. Ez utóbbi fúziót hűen példázza egy fotó, amin egy jobbikos fiatalembert láthatunk, pólóján Vona Gábor stilizált arcképével. A fiatalember éppen Kunhalmi Ágnest öleli meg egy szelfi kedvéért, miközben a háttérben az N1TV (helyesen YouTube-csatorna) bulvárriportere, Szilvási Péter áll. Hamis múlt, fals jelen és jövőtlen jövő egy képen. S az ennek a kétségkívül hatalmas tömegnek az egyesített mentális teljesítményét is meghaladó információ ugyanilyen tömör. Egyetlen mondatban leírható:"

2018. április 17., kedd

"Ez az ideológia megvan. Rövid, tömör, könnyen megjegyezhető. Így szól: „Orbán, takarodj!” Semmi más nem kell ide. Nem kellenek célok, tervek, elképzelések. Mert a pusztítás, a rombolás a halódó civilizációnak mindig az utolsó halálsikolya volt. Ahogyan a kevert értékrend is. Ez utóbbi fúziót hűen példázza egy fotó, amin egy jobbikos fiatalembert láthatunk, pólóján Vona Gábor stilizált arcképével. A fiatalember éppen Kunhalmi Ágnest öleli meg egy szelfi kedvéért, miközben a háttérben az N1TV (helyesen YouTube-csatorna) bulvárriportere, Szilvási Péter áll. Hamis múlt, fals jelen és jövőtlen jövő egy képen. S az ennek a kétségkívül hatalmas tömegnek az egyesített mentális teljesítményét is meghaladó információ ugyanilyen tömör. Egyetlen mondatban leírható:"

Azért nem nyert az ellenség mert 10 millió Fasiszta van, azt' kész. Mondta az ital a Kapitányból? Nem CSAK. Józanul is ilyenek ezek.

"Magyarország a fasizmust választotta meggyőző többséggel, és örül neki."

Szanyi tibor tumblr post így kezdődik, egyetértő liberális hozzzászólókkal folytatódik. Ennyit tudnak, gyűlölni a magyar népet. Ehhez minek tanulni politológiát, társadalomtudományokat, közgázt, újságírást, egyáltalán bármit. Nem is tanítás ez, csak liberális marxista agymosás.

Leo Strauss Frankfurti Iskolája csak ezt adja. Ilyen nemcsak a ceu, de a többi is ahol uralkodó a balos szellemiség még.

Na meg a mérhetetlen gőgöt, a jelllegzetes liberál janicsár mindent jobban tudás ILLÚZIÓJÁT.

http://demokrata.hu/blog/2018-04-16/roma-vegnapjai

Róma végnapjai

Varga-Bíró Tamás

2018. 04. 16.

Szombaton Róma népe kivonult, hogy az általa császárságnak nevezett köztársaságban leváltsa a szenátus fejét, akit ők császárnak hazudtak, és visszaállítsa a köztársaságot, élén egy császárral. Nagyjából ezzel a történelmi allegóriával lehetne érzékeltetni, mi történt a hét végén, Budapesten. Azok, akik imádják a Monty Pythont, még jól is érezték magukat, annyi abszurdot kaptak ömlesztve. Valamint rengeteg kenyeret és cirkuszt.

Már az elején szögezzük le: Budapest elbukott. Mégpedig többszörösen. Elbukta például a totális vörös ködöt, ami eddig múltból szőtt véres lepelként borította. És elbukta azt, hogy valamiféle magyar New Hampshire-t játsszon. Ennek a választásnak az eredményét ugyanis – hosszú idő után először – a vidék döntötte el. Azok a vidékiek, akiket a túlnyomórészt budapesti értelmiségi ellenzék lépten-nyomon prolinak, parasztnak, megvezetett birkának és más hasonló jelzőkkel ellátottnak titulált. Mert fővárosi értelmiséginek lenni évtizedekig olyan sikk volt, hogy arra szavak nincsenek. Ők formálták a közvéleményt, ők pumpálták szét az ország egészére a társadalmat működtető ideákat. A vidék pedig csendben hallgatott. S a vidék csendes hallgatása következtében Budapesten kinőtt egy új, saját magát ismételten a hatalom birtoklására predestináló nemzedék.

Ezek a proletár Gracchusok és bolsevik Flaviusok – ugyanannak a gensnek, azaz nemzetségnek a sarjai – a patríciusok gőgjével uraltak mindent, de mindent. Kultúrától a gazdaságig, oktatástól a sajtóig. Elképzelni sem tudták, hogy hegemóniájukat egyszer megtörik. S hogy mindezt ráadásul a vidék teszi majd? Az egyszerű plebs? Trágyahordók és kőművesek hada? Parasztok és iparosok sokasága? Na meg a szóra sem érdemes vidéki értelmiség? De hiszen ők, a választásokat meghatározók, a kollektív tudatot a maguk képére és hasonlatosságára szabók mindent tudtak a vidékről. Mindent, amit csak a közgazdasági, jogi és társadalomtudományi fakultásokon elsajátíthattak. Mert lemenni közéjük az büdös volt.

A vidék pedig mostanra unta meg ezt. Megunta, és döntött. Újabb négyévnyi bizalmat szavazott azoknak, akik eddig sem vették semmibe őket. Akik számoltak velük. És, bár a Parlament épülete, akár egykoron a hét dombra épült városban, a székhelyen maradt, a súlypont áttevődött. Hogy véglegesen-e vagy csak időlegesen, azt majd a jövő eldönti. Az azonban bizonyos, hogy az a fajta „Róma", az a fajta Budapest, ami régebben volt, örökre távozott.

A távozás azonban sosem csendes. Az ilyen folyamatokat vagy háborúk, vagy lázongások kísérik. Ennek lehettünk tanúi szombaton. S ez lett beígérve a csak szóban egyesített ellenzéktől is. Hogy tudniillik minden héten kimennek és tüntetnek a kormány ellen. Persze adódhat a kérdés, hogy ugyan miből telik erre nekik? Nos, maradjunk annyiban, hogy vannak Maecenasaik. Mindehhez persze a mérhetetlen sok pénz mellett jó idő is szükségeltetik. Mert hát esőben és szélben ugyan ki akarna kormányt váltani? És persze kell még valami. Egy olyan, hajánál fogva előrángatott fals ideológia, amely kohéziót teremt a balliberális Che Guevara-pólót viselő CEU-sok és a rovásírásos pólót viselő barantások között.

Ez az ideológia megvan. Rövid, tömör, könnyen megjegyezhető. Így szól: „Orbán, takarodj!" Semmi más nem kell ide. Nem kellenek célok, tervek, elképzelések. Mert a pusztítás, a rombolás a halódó civilizációnak mindig az utolsó halálsikolya volt. Ahogyan a kevert értékrend is. Ez utóbbi fúziót hűen példázza egy fotó, amin egy jobbikos fiatalembert láthatunk, pólóján Vona Gábor stilizált arcképével. A fiatalember éppen Kunhalmi Ágnest öleli meg egy szelfi kedvéért, miközben a háttérben az N1TV (helyesen YouTube-csatorna) bulvárriportere, Szilvási Péter áll. Hamis múlt, fals jelen és jövőtlen jövő egy képen. S az ennek a kétségkívül hatalmas tömegnek az egyesített mentális teljesítményét is meghaladó információ ugyanilyen tömör. Egyetlen mondatban leírható:

Ha néhányan egyszerre nem akarnak semmit, az ugyanakkora potenciált képvisel változás tekintetében, mint amikor egyszerre rengetegen nem akarnak semmit.

Ez a tömeg nem akart semmit. Egy dolgot, az új választást kivéve. Ennek különösen csinos gyöngyszeme volt, amikor Gyurcsány Ferenc bejelentette: új választást akar, de csak azokban a körzetekben, ahol nem ők nyertek. S amíg ő ezt kiókumlálta, addig a néppártosult jobbikosok rendőröket vegzáltak a Kossuth téren, a CEU-ban megfáradt nemzedék pedig már alig várta, hogy bulizni mehessenek az Oktogonra.

Erre az életképre nem is kell egy egész mondatot pazarolni. Erre elég egy szó. Káosz. A káosz gyermekei kiszabadultak, és pszeudo-intellektuális dúlást rendeztek. Nem annyira durván, mint azok a „büdös parasztok" 2006-ban, hanem azért ésszel, hideg fejjel, kigondolva.

Csakhogy Budapest elbukott. A vidék pedig készen áll arra, hogy átvegye az őt megillető helyet. Természetesen jobb lenne valamiféle konszenzus a két régió között, s el is várható, hogy ez a későbbiekben így legyen.

Most azonban csak és csakis egy dolgunk van. Meg kell várnunk, hogy a dúló-fúló, a nap huszonnégy órájában választási csalást mantrázó ellenzék kifárassza saját magát, felélje tartalékait és határozatlan időre visszavonuljon. Ennek szellemében szombatonként megtekinthetjük, amint egyre kevesebben és kevesebben mennek ki a térre, és egyre nagyobb bolondot csinálnak saját magukból.

Addig pedig, ahogy a rómaiak mondták, vivant sequentes! Azaz éljenek, akik következnek. A köztársaság akaratából a negyedik Orbán-kormány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk