width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Sajtóklubos videó. Értelmiségi maradék pártfetisiszta szűkagyúak jobbikos pólóban gyalázkodnak a rendőrsorfal előtt. "Nem haver, neked még annyi eszed sincs hogy soros kifizessen téged amiért céljai megvalósításáért viszed vásárra a SAJÁT bőrödet éppen. ÉS az országunkét szintén! Te sajnos hasznos idióta vagy."

2018. április 17., kedd

Sajtóklubos videó. Értelmiségi maradék pártfetisiszta szűkagyúak jobbikos pólóban gyalázkodnak a rendőrsorfal előtt. "Nem haver, neked még annyi eszed sincs hogy soros kifizessen téged amiért céljai megvalósításáért viszed vásárra a SAJÁT bőrödet éppen. ÉS az országunkét szintén! Te sajnos hasznos idióta vagy."

Értelmiségi maradék pártfetisiszta szűkagyúak jobbikos pólóban gyalázkodnak a rendőrsorfal előtt.


"Sajtóklub. A szombati ellenzéki tüntetésről, valamint az lmp-n belüli feszültségről "


https://www.youtube.com/watch?v=wFfUX5AB5gk


Ilyenek jöttek ide is trágárul személyeskedni és Orbánozni.

IRL is del+ban lesz ha bizonyos határon túlmennek, azért álljon már meg a menet, még egy liberális patkányforradalom nem hiányzik az országnak. A nemzetnek. Belpesti libsinegyed nem azonos azzal. A többség se az erőszakos eurokomcsi kisebbséggel.


#1


Fel se fogja a rendőröket sértegető marhabarma erőszakproletár "jobbikos" két kappan ezen a videón, a liberális érdekhálózat hatalmáért harcol. Akik csak a balhéért mennek ki, nem gondolkodnak, jó erőszakosak viszont. Gulyás márton és a többi rongálók, ki ordibálta "öld a szar rendőrt". A liberális agymosás hatására vadul uszuló vandálok. Maguknak csinálnak priuszt, gyurcsányéknak meg politikai hasznot, azért és arra kellett a jobbik a nemzetközi sorosoknak, hogy az ilyeneket megvezesse. .:P

Egy ballibzöld kormány nem hagyná őket így garázdálkodni, akármilyen demonstráción. Főleg egy bevallottan kormányt buktató célzattal szervezett összejövetelen!!!

NEM értik a jobbikos pólóban gyurcsányékkal és más ballibekkel együtt felvonulók, hogy őket mennyire megvetik a tényleges hatalommal vagy befolyással, pozíciókkal rendelkező, társadalomellenes élősködő kasztot alkotó liberálisok.


#2


A másik, békésen is lehet teljesen agyatlanul tüntizni. De minek. Mert "fideszesnek lenni ciki", mert "az összes barátnőm utálja a Fideszt". Jaj. :3 A SAJÁT véleményem és a kiállásom azért az eleve nincs? MIért nem nem létezhet az, hogy egyáltalán bármiféle önálló gondolatokkal eltérjen a vélt csoportnyomástól az ilyen kulturálmarxizmussal agymosott elvtelen igazodó konformista? DE még ráadásul lelkesen is, internalizálva a hülyeségeket és hazugságokat melyeket valakik elétesznek. A sztori magazin színvonalú bulvár legalja helyeken és máshol.

Bemagolni a liberális sablonszövegeket aztán változatlanul előadni őket, csak ez megy szél berninek meg a hozzá hasonló liberális libáknak. Meg fodrászra, ruhákra költeni a közpénzt százezerszámra.

A divat is hasonlóan működik. Bármilyen baromságból trendi divatot lehet csinálni, ha megvan a példaképnek mutatható személyek és médiák hálózata, ami terjeszti azt.

Lehetne ideillő Lenint vagy Orwellt idézni, de minek. Előbbivel persze más semmiben egyet nem értek. :D

A politikához, azon belül főleg a liberális eszmerendszerhez nagyon nem ilyen passzív befogadó - elfogadó módjára kéne hozzáállni.

Az elvtelenek igazodási iránya mutatja, kinek és minek van nagyobb hatalma, hatásköre, érdekérvényesítő képessége. A nemzetközi liberalizmusnak.


Bizonyos tüntetéseken az 1., másokon a 2. csoport van többségben. Pl. most szombaton Londonban, Berlinben a #2, Kossuth téren viszont mindkettő. Az erőszakos primitívek vandál randalírozása az fix kettes, ahány videó volt azokon nőt köztük mutatóba se láttam. A Fidesz székház 2014 őszi megrongálói, tavaly tavaszi hivatalos ceu párti demonstrációk utáni éjszakai rendetlenkedések.

Hadházy az másfél amúgy. :D De nem "fillérekért árulta az lmp-t" vagy az identitást, az éppen ez volt alapból. Európa szerte mindenütt pontosan EZT képviseli a kívül zöld belül vörös "zöld" identitás, ők így külön nincsenek is, csak ugyanaz az egyetlen liberalizmus próbál többnek látszani.

Ha diktatúra van, az az övék. És ha azért lehet érezni vadkapitalizmus árnyoldalait hiába a 2/3 meg a 8 év, az sem a kormány hibája. Egyedül leváltani a nyugati gazdasági rendet nem megy, fokozatosan viszont lehet. A libsik pártjai és médiái a keleti nyitást IS ellenzik vadul. Mert őket a nyugati nagytőkés érdekkör fizeti.

A libsik érdekei szerint ne is lehessen alternatívája az atlantista vadkapitalista világnak, sose legyen jobb az ország élhetősége, maradjunk félgyarmat.

Szociális demagógia ne tévesszen meg senkit, a rengeteg ígérgetésük mind csak reklám. Amíg ellenzékben vannak.

Németországból vagy Londonból szidni Magyarhont, jaj már. Oda megy ki a brit vagy német multik haszna. Régebb óta léteznek érdemi szakszervezetek is, emiatt és sok más okból ott jobbak a jövedelmi viszonyok. Volt lehetőség egyáltalán építgetni az országot az idők során.


HÍdfős cikkek a témáról.


Hogy vicces lenne ha mindenki azt mondaná, én is sorosbérenc vagyok. Nem lehet mindennek viccelődéssel elütni az élét, tétjét.

Nem haver, neked még annyi eszed sincs hogy soros kifizessen téged amiért céljai megvalósításáért viszed vásárra a SAJÁT bőrödet éppen. ÉS az országunkét szintén! Te sajnos hasznos idióta vagy.


Valahogy így."A felvilágosult haladó liberálisok az általuk mélyen megvetett radikális jobboldal érvrendszerét kezdték el használni."

"Ameddig nem sikerült végre bezárni a liberális médiaterror néhány meghatározó felületét, visszatérő jelenség volt a hazai médiában, hogy az állandó fasisztázással-nácizással sarokba szorított hazafiak a tagadás és meghátrálás helyett inkább nyíltan felvállalták; ők bizony fasiszta neonácik, és emellett még rasszisták is, egyúttal hangsúlyozva, hogy ez teljesen normális és vállalható dolog.

Ezt a konfliktuskezelési módszert láthatóan a liberálisok is elsajátították; a jobboldali sajtó azon vádjaira, miszerint Soros György pénzeli őket, teljes mellszélességgel és büszkén vállalják, hogy Soros György pénzeli őket, és ők tényleg Soros zsoldosai."


http://www.hidfo.ru/2018/04/hozzaigazodtak-a-szelsojobboldalhoz-a-halado-felvilagosultak/


A 444 bemutatta a baloldali szavazó új prototípusát


Egy Magyarországon letelepedett afrikai bevándorló a baloldali pártok kormányellenes tüntetésén vett részt, és elmondta, hogy a kormánypolitika miatt félelemben kell élnie. Ezért akarják lebontani a kerítést és engedélyezni a tömeges bevándorlást, hogy még több nem-európai bevándorló éljen Magyarországon, aki garantáltan baloldali pártra szavaz.


http://www.hidfo.ru/2018/04/a-444-bemutatta-a-baloldali-szavazo-uj-prototipusat/


Az amerikai nagykövetség is támogatja a kormányellenes tüntetést


Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége Twitteren közölte, hogy szolidaritást vállal azokkal a civil szervezetekkel, melyek külföldi finanszírozottságuk miatt a hatóságok látókörébe kerültek. A liberálisok nagy reményeket táplálnak a holnapi tüntetéssel kapcsolatban – egyesek több ezer amerikai katonát hívnának az országba, mások szerint a "felszabadító amerikai tankokat" kellene beküldeni Budapestre.

"A civil társadalom tagjai olyan állampolgárok, akik a hazájukat jobb hellyé akarják tenni. Az Egyesült Államok elítéli a Figyelő próbálkozását, hogy megfélemlítse ezeket az állampolgárokat" – áll az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének Twitter-bejegyzésében, mely egy napilap nemrég megjelent cikkét véleményezte. A Figyelő nevű lap egy politikailag aktív amerikai milliárdos hálózatához köthető személyek névsorát közölte, aki Európa-szerte több száz alapítványt és civil szervezetet finanszíroz, hogy befolyásolja a közvéleményt és a kormányok politikáját – erre reagált a követség, egy nappal azelőtt, hogy ismeretlen hátterű Facebook-csoportok az utóbbi évek legnagyobb kormányellenes tüntetését tervezik megtartani.

A 444,hu azonban láthatóan kevésnek tartotta az amerikai nagykövetség "listázással" kapcsolatos kiállását, mert említette, hogy korábban mi mással kapcsolatban mutatta ki támogatását az USA budapesti képviselete.

"Az egyetem elleni támadás idején az amerikai külügyminisztérium már egyértelművé tette az álláspontját: a CEU elsőrangú akadémiai intézmény, amit az Egyesült Államokban és Magyarországban akkreditáltak, a diákjai és alkalmazottjai száz országból érkeztek" – írták.

A liberális újság 2016. január 21-től működtet előzetes cenzúrát a honlapon megjelenő hozzászólásokra vonatkozóan. Ennek alapján nem megengedett többek közt G. Soros tevékenységének kritizálása, de a kommenteket olvasva láthatjuk, hogy az olvasók szabadon értekezhetnek vezető politikusok meggyilkolásáról, és arról, hogy a kormány elmozdítása után több ezer amerikai katonát kellene hívni az országba.

A kommentelő "bírná", ha amerikai békefenntartók érkeznének a tüntetés miatt.

Egy másik hozzászólás pedig egyenesen "felszabadításként" beszél arról a forgatókönyvről, hogy a tüntetésekből kibontakozó utcai harcok miatt amerikai páncélosok bevonuljanak Budapestre.

A kommentelő szerint nem elég az elítélő nyilatkozat, inkább páncélosokat küldjenek.

A hozzászólásokat politikai vélemény alapján cenzúrázó liberálisok korábban számos alkalommal egyértelművé tették; támogatják, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormánya beleavatkozzon a magyar közélet alakulásába.

A 444,hu az amerikai nagykövetség politikai állásfoglalásairól rendszerint olyan kontextusban számol be, miszerint teljesen elfogadható, hogy a diplomáciai képviselet politikai állásfoglalásokat tesz, újságírókkal tart kapcsolatot, és civil szervezetek finanszírozását egyengeti.


http://www.hidfo.ru/2018/04/az-amerikai-nagykovetseg-is-tamogatja-a-kormanyellenes-tuntetest/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk