width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 15.

2014. december 15., hétfő

Kik szervezik a tüntetéseket? Zsidók, baloldaliak és liberálisok. Semmi jó nem származik tőlük, nem akarhatnak jót, ez eleve lehetetlen. Ki van próbálva, mindig póruljártunk ha hittünk nekik! Csak annyira érdemes toleránsnak lenni velük szemben, mint amennyire ők toleránsak velünk szemben. Zéró. Nekik mindenki náci aki nem balliberális, nem hogy a Jobbikosok, de még a Fideszesek és a Kdnp-sek is!

Semmi jó nem származik tőlük, nem akarhatnak jót, ez eleve lehetetlen. Ki van próbálva, mindig póruljártunk ha hittünk nekik! Csak annyira érdemes toleránsnak lenni velük szemben, mint amennyire ők toleránsak velünk szemben. Zéró. Nekik mindenki náci aki nem balliberális, nem hogy a Jobbikosok, de még a Fideszesek és a Kdnp-sek is!

Kik szervezik a tüntetéseket?

Libsi janicsárok, nagytőke médiájában propagált álszakszervezetek, norvég alapos álcivilek, sorosoida fizetett tüntetők, akik mind kussban voltak 2010 előtt! Sőt, azokat nácizták és csőcselékezték, akik az akkori, szocionista qrmány antiszociális, népellenes intézkedései és szervezett tolvajlása ellen tüntettek! Örültek a szadista rendőri tőlkapásoknak, ilyen humanista ez a mocskos ballib bagázs, lenttől fentig! Az is egy remek baloldali - liberális felvilágosodás kori ideológia aztán, a humanizmus, Isten helyébe az embert, na nem mindenkit hanem csak a háttérhatalmat. A mindenkori szdsz-t. Egymásból következnek a dolgok: NINCS és nem is lehetett volna különb liberalizmus, ilyen a rendszer logikája, ezt termeli ki.

Ugyanazok a régi, szociból itt ragadt, emberileg és anyagilag is az mszp-hez kötődő szakszervezetek, amik 2010 előtt igen kussban voltak, sőt még ellenezték is az akkori ellenzék és a kevés valódi szakszervezet által javasolt minimálbér - emeléseket. Haszontalan, kártékony neolibsik mind.

Mit akarnak elérni?

Egy nemzetközi, nemzetektől különálló osztálya idegen lévén mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében. Ha meg az amúgy jogtalan teljhatalmuk veszélyben van mint most, akkor hogy visszaszerezzék az irányítást.

Már sehol sincsen a "vezetőnélküliség" és a "spontaneitás", ószoci álszakszervezetek, a régi szadeszközeli libsi álcivilek, nyíltan tobzódnak a tüntetésen! Ugye hogy nem a jobboldal volt paranoid, megint nekünk lett igazunk, alapból nulla a ballib szavahihetősége, hát akkor meg minek hazudnak mindig?! :D

Miért akarnak függetlennek látszani a ballibek?

Amit hazugsággal kell eladni, csak rossz termék és átverés lehet!

Miért pont ezeket mondják a tüntetések szervezői, amikor ürügy : a szokásos ballib óbégatás, illetve megfoghatatlan amcsi vádaskodások?

Adott egy, az amcsik korrupciós vádainak zavaros történeteivel szemben tényleg bizonyított európai botrány: a Luxemburgi adócsalás "adóoptimalizálás". A másik, usa a palagáz-üzlet megszervezése érdekében nyíltan és fenyegetésekkel az eu érdekeivel ellentétes oroszellenes politikát erőltet Európára, nem ám csak Magyarországon igyekszik ellehetetleníti a keleti nyitást hanem az egész eu-ra ráerőltetné a hülye háborúját!

Ám az úgynevezett "spontán népi düh" nem ezek ellen a gazemberségek ellen irányul. Ezek helyett a magyar állam alapintézményei kerültek támadás alá. A goodfriend féle felforgatók uszítására! Ennyit a spontaneitásról.

Amerikai parancsra orosz-szidó, eu imádó liberálisok!

A tüntetéseket vezető, tüntetőket megvezető libsik erőltetik az unió imádatot, usa dicsőítést, beleértve a szabadkereskedelmi egyezményt is! A híres "szabad piac" "szabad verseny"! Amerikai-EU-s szabadkereskedelmi tárgyalásokról egy szó sincs, pedig a népet fogja szegényíteni ez az Európa érdekeivel gyökeresen ellentétes neoliberális ihletésű megállapodás is, ha érvényre lép. Van amikor az utcai politizálás a lényegről szól, de ez most műbalhé.

Az az unió főleg egy utcai demonstrációra készülő magyar embernek nem lehet a szabadság jelképe, ami elnézte a szocik összes tolvajlását, brutális tömegoszlatását, tüntetők körülzárását, tiltott gázzal oszlatását! Kicsit sem gyanús nekik, miről szól ez a tüntetősdi, meg az egész népheccelés? Nem a Fidesz ellenében akarnak jót tenni a kisemberekkel, hanem a szocionisták akarnak visszakapaszkodni! Egri Csillagokból ismerős jelenetek jutnak eszembe, hát megérdemelnék :) de nem is szabad gátlásosnak lennünk velük szemben, a végsőkig elvetemült és aljas, emberalatti férgekről van szó!

Komparatív előnyök, és osztályérdekek!

Ballib helytartóknak az az érdekük, hogy a magyar szegény, buta, és eleve esélytelen legyen. Hiteltelen tőlük bármiféle emberi együttérzés, amikor a saját bűnbandájuk és a leggazdagabbak kivételével csak rontottak az emberek helyzetén.

Hazugság ezeknek minden szavuk, idegen érdekeket szolgál minden tettük,
államot alkotnak az államban, hazánkon élősködők, elnyomók és megvezetők faji alapon
szervezett kasztját! Azért is kár volt, hogy mint demagóg és hazug, bármilyen társadalmi problémát megoldani képtelen sőt tovább romboló politikai erőt komolyan vette a nép a ballibbantakat valaha is. Ha itt megborul az alkotmányos rend, a ballib lesz elsőként eltakarítva! Mert azt már biztosan tudjuk, mennyit is ér, = 0.

A pofáik is fajtajellegzetesek. Ami kívül, az belül! De igen szeretnek jobboldali közszereplőket kigúnyolni, na meg képmásaikkal visszaélni, aztán csak röhögni bír az ember ha meglátja, a ballib uszítók konkrétan hogy néznek ki! :D

Ocsmányak, és gyávák és gyengék is idegenek pénze és segítsége nélkül! Azért nemzetellenesek, mert így kereshetnek gyorsan sok pénzt az egész magyar társadalom kárára, de a fajtájuk az egész világon így csinálja! Nagy a szájuk a szennyfórumaikon, álcivil gyűlöletklubjaikban és máshol, de rettegnek az usa gyengülésétől, az oroszoktól, és az amerika - ellenességtől mint ördög a tömjénfüsttől. A szegényektől is félnek, akiket a kedvenc nyugati neolib zsidókapitalista birodalmuk tett azzá! Álságosak a ballib szónoklatok a szegénységről, amikor egymás közt versenynge gyalázkodnak hogy "A magyar" az milyen proli, buta, bunkó, csóró, elmaradott. Meg még vidéki is, és az is milyen szegény környék. Sok helyen tényleg az, a vidékellenes neoliberális ballib kormányzás ide vezetett! Minden bajunk miattuk van, és még nincsenek méltó helyükre téve, ott vannak a hivatalokban, minisztériumokban, ugyanúgy lopnak, csalnak, hazudnak tovább, ha van bűne a kormánynak akkor az hogy nem takarít! Eltakarítani a szemeteket, mert szemtelenek ezek a szocionisták, ezek csak ne akarjanak már itt megoldogatni semmit.

Minden társadalmi probléma amivel a kormány ellen tüntető ballib csürhe vádaskodik, a neoliberalizmus műve! Még az antiszemétizmus is. Ugyan mi szeretnivaló van azon a zárt törzset alkotó, örökké bosszúéhes és mindig igaztalan népcsoporton, ami kifoszt, kiszolgáltat, megaláz, beárul, betart, ócsárol, gyűlöl, gáncsol, akiknek semmi sem elég, kisujjunk nyújtjuk berántanak egészben, bármiről tárgyaljunk is, ha engedtünk nekik, legközelebb attól a ponttól követelőznek tovább, tapodtat sem engedve. Magyarok vagyunk és nem hülyék, tárgyalásokkal a közel-keleti békefolyamat se ment semmmire, ugyanúgy folytatódott a cionista agresszió, háborúk és területek, "telepesek"-kel való elfoglalása. Amúgy minden nép különb náluk a Földön, mert legalább nem megátalkodott és aljas!

A jobboldalt gyűlölő, annak összes szereplője ellen folyamatos gyűlöletkampányt folytató, azt is irigységgel és egyéb negatív érzésekkel megalapozó ballib, a törzsi alapon szerveződő politikai törekvőkkel, nem érdemel semmiféle kegyelmet vagy emberi együttérzést, még így karácsony előtt sem, nekik olyan ünnepük amúgy sincs, hiszen ugyanúgy tüntetéseket szerveznek most is.

Majdan egynek annyi lett - azért ne kétezer libsi meg agymosott akarja fújni a passzátszelet

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80656

2014. december 14. 19:55 Kostás Roland - Hunhír.info

A budapesti Majdan projekt legújabb főpróbája befuccsolt hatvanezresek által gründolt tüntetésen. Hiába fikázták az uniós zászlók erdejében a keleti nyitást a finnyás européerek. Hiába jelentek meg kétes hírű szakszervezetisek, hálózatos ultraliberálisok meg egyéb, csak az számít, hogy mi mit mondunk, mert mi azok elkötelezettjei vagyunk történelemhamisítók meg tradícióellenesek, az a két-háromezer őrjöngő, aki úgy játszott megint európait, hogy millióknak akart kötelező irányt mutatni, úgy égett le, mint az a bizonyos mágikus csipkebokor.

Noha a fotelos netforradalmárok közül hatezren jelezték, hogy ott lesznek az ultraliberális européerek által szervezett műbalhén, jó, ha negyedük bandázott a nagy vasárnap liboldó szeánszon, ahol megint a szegényekre hivatkozva (tudjuk nagyon jól, hogy ezek milyen csoportokat értenek kizárólagosan a szegények alatt) követelte a dekadens, hanyatló, gender és kisebbségi-bűnöző kultuszos Európát, az imádott gyarmatosító, fegyverkező, embereket kínzó nyugati modell követését a pusztabunkó Magyarországnak, de nem jött be a manőver.

Ezt a szerencsétlen hordát pár száz nemzeti érzelmű drukker és betyár felkente volna egyből a falra, mert a fiatalok ugyancsak alulreprezentáltak voltak a jobbára középkorú agymosottakból álló tüntetésen. Az emberek hócipője tele van a kibaszott köztársasággal, mert egyre többen vannak, akik tudják, a köztársaság nem a köz társasága, hanem pár tízezer kivételezetté, s képviselői úgy uszítanak a hazafias oktatás, a nevelés ellen, hogy közben kölkeiket méregdrága magániskolákba járatják, mert azt mégsem tudja az imádott felzárkóztatandó megfizetni, így őket nem érinthetik a többségi átlagiskolákat sújtó problémák.

Aztán megszólalt ez a Gulyás nevezetű pojáca is, az ultra-szocionliberál családban szocializálódott kis mobiltelefonos senkiházi, az EP-ben folyamatosan hazánkat kóstolgató européer, a Magyarországot gyalázó Tavares-jelentés létrehozásában érintett Gurmai Zita meg egy full MSZP-s faszfej frigyéből keletkezett "újbalos" önjelölt, a folytatásra buzdítva. Csak azt nem tudni mit folytatnak, illetve majd kedden kiderül, hogy mennyire jól taktikáztak ezeket a seggfejeket mozgató idegen puccsista műhelyek.

Azért egy fontos momentumról se feledkezzünk meg. A kormánypárti internetes média megtett mindent a mostani tüntetések hátterének feldolgozásáért, hiszen ők abban érdekeltek, hogy ne rendüljön meg még jobban a megbízóikba vetett bizalom. Az alternatív média most lépett elő igazi médiaszereplővé, hiszen a sok kérdést máshogyan magyarázó és megválaszoló portálok egyetértettek abban, hogy Orbánék leváltása csak a választásokon, törvényes lehetőségek alapján lehetséges, és idegenek által gerjesztett puccsnak minősítették a liberálisok és a megvezetett prolik akcióját. De még azok is, akik talán ezt a megközelítést is túlhaladták, egyértelművé tették hogy a globálatlantista bóherek ismételt hatalomra jutásával szembe szállnak.

Most, ebben az estben létrejött egy "jobbos kommunikációs nagykoalíció", amely addig egy húron pendül, amíg idegen gyarmatosítók és hazai szervezeteik fenyegetik hazánkat. Az Orbán-rendszer sok-sok elemének intézkedésének elvetése egyértelmű kell, hogy legyen, de ez nem párosulhat a gyarmatosító erők hatalomra juttatásával. Persze, ez csak nálunk furcsa és váratlan.

A Trianonban elszakított nemzetrészeken létrejött műállamok azért tudnak még ma is virulni, mert ha külső veszélyről van szó, akkor egymás mellett küzd az ultraliberális és ultranacionalista. Csak Magyarország az, ahol ilyen rendkívül magas az egy főre jutó hazaárulók száma.

Az ifjúság lázadás. Az Európai Unió zászlói alatt lázadni a rejtett híreket is nyilvánosságra hozó alternatív média világában különben éppen olyan nonszensz, mint ha a hetvenes évek az általuk elképzelt nyugati életforma iránt vágyakozó magyar lázadói mondjuk sarló-kalapácsos lobogó alatt üvöltözték volna, hogy Born in the USA...