width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 18.

2007. december 18., kedd

Status Quo = biztos csőd

Status Quo = biztos csőd

A tegnapi eszmefuttatás azon részéhez, miszerint a pártok érdeke a - rossz trendeket megerősítő, nemzetért való cselekvést lebénító - STATUS QUO fenntartása.

A felismerés és az akarat pedig éppen ez ellen hat. Persze nem mindegy, hogy.

Egyébként Prágában volt valóban egy CEU nevű közgazdasági egyetem, amit soros alapítvány hozott létre, a neoliberalizmus itteni elterjesztésére : ezt tanították ugyanis mint egyedül üdvözítő és egyetlen alternatívát mint a gazdaságirányítás legfejlettebb módját. Az egyetemet 1996-ban a csehek bezáratták! Mert rájöttek hogy ez bizony cionista érdekeket szolgál, a gazdasági válságok generálása által. A zsidó saját maga idéz elő válságot, hogy olcsón megkaparinthassa mások nemzetgazdaságának tulajdonát. PRIVATIZÁCIÓ szónak kell itt beugrania :-)

Ez azért érdekes, mivel sokan itt tanultak mind a 4 pártban meglévő közgazdászok közül. Az a Bod Péter Ákos is, aki majdnem miniszterelnök lett 2006-ban. (a Fidesz jelöltje volt)

A most már fideszes-ellenzéki részről nem nagyon hangoztatott "szakértői kormány" is ilyen vonalas közgazdászokból állt volna.

Szerintem pedig maga a rendszer úgy rohadt ahogy van. Kb. 1945 óta, akkortól ugyanis NEM független sem Magyarország, DE még a nyugat-európai országok sem. Van egy nemzetek felett álló hatalom, ami eleve úgy intézte, legyenek bizonyos szabályok, korlátozások a nacionalizmus elnyomására, és ezt úgy vezették be, mint a "garanciát a világbékére". Ebbe beletartozik az őshonos fehér populáció lecsökkentése, és színesbőrűek bevándoroltatása, akik nem kötődnek befogadó országukhoz akkora mértékben, hogy valaha is nacionalisták legyenek. Továbbá a feketék alacsonyabb intelligenciája degradálja a velük keveredő fehérek utódainak szellemi képességeit is. Kevésbé intelligens embereket, akik a faji megosztottság által meghatározott gettókban élik le életüket.

Még egy érdekellentét van a jelenlegi politikai elit, és a magyarság valódi érdekeit képviselni kész Hungarizmus közt.

"A Hungarizmus egyik legfontosabb feladata a vagyonegyenlőtlenségek igazságos kiegyensúlyozása és a visszaélésekre alapozott, erkölcstelen gazdagodás letörése."

Azért szerencsére elég közismert az a tény, miszerint a politikusok befolyásukat a személyes meggazdagodásukra is használják.

A témában van egy tökéletes komment a Magyar oldal fórumáról :

A mai liberális demokrácia gazdasági alapja az 1913 dec. 22-én létrejött feudális tartalékalap (FED, Federal Reserve) majd amerikai nemzeti bank lett. Amit természetesen zsidó bankárok irányítottak.

A szellemi alapok egészen a szabadkőművesek középkori ténykedéséig nyúlnak vissza. Ezeket egyesítette marx. Ezen eszmeiségek lényege az, h. egy uralkodó osztály kezében összpontosuljon a hatalom és a gyökértelen tömegeket az erkölcsi és morális romlottságban irányítani tudják az egyenlőség-szabadság jegyében.

Ezek az un. neomarxisták már jóval a kommunizmus előtt jelen voltak a nagy nyugati egyetemeken. Természetesen zsidó bankárok anyagi támogatásával. Ezek csinálták meg a "60-as években a kulturális forradalmukat. (hippik, szexuális szabadság, feminizmus stb...) Akik ezeken az egyetemeken tanultak azok mind be lettek avatva a szabadkőművesség neomarxista eszmeiségébe és csak azon politikusokat engedik a hatalom közelébe. Ez a magyarázat arra, h. orbán vezető lehetett és direkt gyenge a politikai teljesítménye. Ez igaz vonagabiara is aki ugyan itt tanult, de ezt a szellemiséget szívta magába az itteni tanulmányai során. Magyarul a cionisták csak azt engedik hatalom közelébe aki az ő emberük!!! A "jobb"oldali pártok csak lassítani tudják ezen folyamatokat és csak azért mert zsidó így óhajtja a demoráciásdi látszatát kelteni.

A jobbiknak van egy másik nagy feladata. Mivel csurka megvénült és szenilis lett, magyarul megbízhatatlan. Ezért kellett egy fiatal csapat aki átveszi a radikálisok terelgetését félrevezetését. Ezen törekvéseket jól ki lehet venni a "munkásságukból" is. Ideológiájuk nincs csak a mellüket verik mennyire Magyarok. Persze elég volt a vezetőket megvenni azok hülyítésének hatására a híveket is félrevezetik.

Mivel a mai gazdaság olyan mint egy piramisjáték lassan a végéhez közeleg. Hát ha megnézzük akkor ez így van, (usában sem mindenki talál még egyszerű munkát sem) az ingatlanpiac majdnem bedőlt usában és az angol bankok is nyüglődnek. Ezt a zsidó nagyon jól tudta már a 60-as években is. Akkor kezdte az átnevelést a gyökértelenítő projektre, mivel akkor az a sok hülye goj egymással fog pofozkodni és nem őt hibáztatja. Ha mégis kell egy olyan Nemzeti oldal ami az ő érdekeit képviseli. Nos ez a j(ude)obbik. Ők összeterelik a radikálisokat olyan szlogennel, h. a zsidó is magyar csak más a vallása stb...... És ez nem a kötelező elhatárolósdi!!! Ha az lenne akkor szóba sem hozná a zsidókat!

Ha a dolog mégis balul üt ki akkor a j(jude)obb oldal feladata lesz a zsidók hatalmának továbbmentése. Természetesen a holokauszt borzalmaira hivatkozva. Ez mondjuk visszavet pár évtizedet, de addigra már okosabbak, tapasztaltabbak lesznek. Ha sikerül a világkormány megalapítása akkor ezeket szépen elsorvasztják idővel. Mivel nincs rájuk szükségük.

A biztonság kedvéért, h. az árja népek még véletlenül se tudjanak megerősödni, illetve észbe kapni a nyakunkra hozták azt a sok rohadt cigányt és bevándorlót. A multikulti egyében még az iszlámot is erőltetik, ami a saját hazájukban talajgyökeres Európában romboló jellegű. Nos az elszaporodott paraziták és az elbutított tömegeket fel lehet használni az esetleges Nemzeti Szocialista győzelem esetén az ellen.

A zsidó szereti a kegyeit leső gojokat "versenyeztetni". Erre jó példa a kommunizmus és a kapitalizmus "versenye". A kommunizmus felülről jövő, a kapitalista neomarxista pedig az alulról jövő lassabb, de hatékonyabb rendszer. Nos ez vált be ezért van az, h. a kommunizmus bukása óta hanyatlik morálisan a kapitalizmus is és rohan a neomarxizmus felé. Bár ha megvizsgáljuk akkor mindegyik politikai szereplő ezen eszmeiséget követi. Ezért nincs a demokráciában egy pártnak sem saját eszmerendszere csupán a demokráciásdi. Ezek eszmiségek hiányába, inkább érzelmeket váltanak ki az emberekből, amit jól képzett zsidó prezentációs szakemberek irányítanak.

Nos ennek az ellenszere a Nemzeti Szocializmus, ami az egyetlen hatásos és hosszú távú megoldás. Azért is van, h. meg akarják semmisíteni és a híveit üldözik. Hazudnak róla annyit amennyit nem szégyellnek. Erre külön jól fizetett megmondó emberek is vannak, főleg a jobboldaliak (az hihetőbb a lugosnak). És pont ezért kell összefognunk, tanulni és az igazságot hirdetni!!! A Nemzeti Szocializmusba nem illik bele a judeojobbik által képviselt szamárság!!! A tagoknál elérhető az igazság megismerése, de a vezetőség zsidóbérenc, ez tény!!! Szerintem a balos embereknél is van esély erre. Nem kell bedőlni a kokárdás zsidónak!!! Ők még undorítóbbak mint a kommunisták mert akkor marnak meg amikor nem számítasz rá!!! A mai politikai rendszer zsidófüggő és a sztálini alkotmány teljesen megköti a kezünket. Ez a rendszer nemsokára be fog dőlni, lesz itt olyan pofozkodás, h. az emberek javarésze elpusztul! Addig semmi értelme belefolyni a pártoskodásba, mert mindegyik párt az ellenségünk, mind az eszménk elpusztítására tőr!!! Nincs megoldás semmi, a zsidesz sem különb az mszp-nél és a jobbik sem!!! Na ebből a gondolatkörből kell kilépni, mert a pártoskodás a zsidó érdekét szolgálja és a nemzetinek mondott pártok sem képviselik a Nemzetet!!!

Mit lehet tenni?

Pontosan azt, h. minél több embert felvilágosítani, és a sorainkba hívni! Ez azt is jelenti, h. nem vesznek részt a politikai zsidó sakkjátszmában. Na akkor kezdenek majd megijedni, ha az emberek nem mennek el szavazni, és nem
foglalkoznak ezekkel a férgekkel.

-- idézet vége --

Egyébként pedig, lehet röhögni/szörnyülködni kinek mi tetszik, a szájkaratés Kövér is szemita bizony...

http://www.lakatospal.hu/index.php?page=articles&id=2344