width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Status Quo = biztos csőd

2007. december 18., kedd

Status Quo = biztos csőd

Status Quo = biztos csőd

A tegnapi eszmefuttatás azon részéhez, miszerint a pártok érdeke a - rossz trendeket megerősítő, nemzetért való cselekvést lebénító - STATUS QUO fenntartása.

A felismerés és az akarat pedig éppen ez ellen hat. Persze nem mindegy, hogy.

Egyébként Prágában volt valóban egy CEU nevű közgazdasági egyetem, amit soros alapítvány hozott létre, a neoliberalizmus itteni elterjesztésére : ezt tanították ugyanis mint egyedül üdvözítő és egyetlen alternatívát mint a gazdaságirányítás legfejlettebb módját. Az egyetemet 1996-ban a csehek bezáratták! Mert rájöttek hogy ez bizony cionista érdekeket szolgál, a gazdasági válságok generálása által. A zsidó saját maga idéz elő válságot, hogy olcsón megkaparinthassa mások nemzetgazdaságának tulajdonát. PRIVATIZÁCIÓ szónak kell itt beugrania :-)

Ez azért érdekes, mivel sokan itt tanultak mind a 4 pártban meglévő közgazdászok közül. Az a Bod Péter Ákos is, aki majdnem miniszterelnök lett 2006-ban. (a Fidesz jelöltje volt)

A most már fideszes-ellenzéki részről nem nagyon hangoztatott "szakértői kormány" is ilyen vonalas közgazdászokból állt volna.

Szerintem pedig maga a rendszer úgy rohadt ahogy van. Kb. 1945 óta, akkortól ugyanis NEM független sem Magyarország, DE még a nyugat-európai országok sem. Van egy nemzetek felett álló hatalom, ami eleve úgy intézte, legyenek bizonyos szabályok, korlátozások a nacionalizmus elnyomására, és ezt úgy vezették be, mint a "garanciát a világbékére". Ebbe beletartozik az őshonos fehér populáció lecsökkentése, és színesbőrűek bevándoroltatása, akik nem kötődnek befogadó országukhoz akkora mértékben, hogy valaha is nacionalisták legyenek. Továbbá a feketék alacsonyabb intelligenciája degradálja a velük keveredő fehérek utódainak szellemi képességeit is. Kevésbé intelligens embereket, akik a faji megosztottság által meghatározott gettókban élik le életüket.

Még egy érdekellentét van a jelenlegi politikai elit, és a magyarság valódi érdekeit képviselni kész Hungarizmus közt.

"A Hungarizmus egyik legfontosabb feladata a vagyonegyenlőtlenségek igazságos kiegyensúlyozása és a visszaélésekre alapozott, erkölcstelen gazdagodás letörése."

Azért szerencsére elég közismert az a tény, miszerint a politikusok befolyásukat a személyes meggazdagodásukra is használják.

A témában van egy tökéletes komment a Magyar oldal fórumáról :

A mai liberális demokrácia gazdasági alapja az 1913 dec. 22-én létrejött feudális tartalékalap (FED, Federal Reserve) majd amerikai nemzeti bank lett. Amit természetesen zsidó bankárok irányítottak.

A szellemi alapok egészen a szabadkőművesek középkori ténykedéséig nyúlnak vissza. Ezeket egyesítette marx. Ezen eszmeiségek lényege az, h. egy uralkodó osztály kezében összpontosuljon a hatalom és a gyökértelen tömegeket az erkölcsi és morális romlottságban irányítani tudják az egyenlőség-szabadság jegyében.

Ezek az un. neomarxisták már jóval a kommunizmus előtt jelen voltak a nagy nyugati egyetemeken. Természetesen zsidó bankárok anyagi támogatásával. Ezek csinálták meg a "60-as években a kulturális forradalmukat. (hippik, szexuális szabadság, feminizmus stb...) Akik ezeken az egyetemeken tanultak azok mind be lettek avatva a szabadkőművesség neomarxista eszmeiségébe és csak azon politikusokat engedik a hatalom közelébe. Ez a magyarázat arra, h. orbán vezető lehetett és direkt gyenge a politikai teljesítménye. Ez igaz vonagabiara is aki ugyan itt tanult, de ezt a szellemiséget szívta magába az itteni tanulmányai során. Magyarul a cionisták csak azt engedik hatalom közelébe aki az ő emberük!!! A "jobb"oldali pártok csak lassítani tudják ezen folyamatokat és csak azért mert zsidó így óhajtja a demoráciásdi látszatát kelteni.

A jobbiknak van egy másik nagy feladata. Mivel csurka megvénült és szenilis lett, magyarul megbízhatatlan. Ezért kellett egy fiatal csapat aki átveszi a radikálisok terelgetését félrevezetését. Ezen törekvéseket jól ki lehet venni a "munkásságukból" is. Ideológiájuk nincs csak a mellüket verik mennyire Magyarok. Persze elég volt a vezetőket megvenni azok hülyítésének hatására a híveket is félrevezetik.

Mivel a mai gazdaság olyan mint egy piramisjáték lassan a végéhez közeleg. Hát ha megnézzük akkor ez így van, (usában sem mindenki talál még egyszerű munkát sem) az ingatlanpiac majdnem bedőlt usában és az angol bankok is nyüglődnek. Ezt a zsidó nagyon jól tudta már a 60-as években is. Akkor kezdte az átnevelést a gyökértelenítő projektre, mivel akkor az a sok hülye goj egymással fog pofozkodni és nem őt hibáztatja. Ha mégis kell egy olyan Nemzeti oldal ami az ő érdekeit képviseli. Nos ez a j(ude)obbik. Ők összeterelik a radikálisokat olyan szlogennel, h. a zsidó is magyar csak más a vallása stb...... És ez nem a kötelező elhatárolósdi!!! Ha az lenne akkor szóba sem hozná a zsidókat!

Ha a dolog mégis balul üt ki akkor a j(jude)obb oldal feladata lesz a zsidók hatalmának továbbmentése. Természetesen a holokauszt borzalmaira hivatkozva. Ez mondjuk visszavet pár évtizedet, de addigra már okosabbak, tapasztaltabbak lesznek. Ha sikerül a világkormány megalapítása akkor ezeket szépen elsorvasztják idővel. Mivel nincs rájuk szükségük.

A biztonság kedvéért, h. az árja népek még véletlenül se tudjanak megerősödni, illetve észbe kapni a nyakunkra hozták azt a sok rohadt cigányt és bevándorlót. A multikulti egyében még az iszlámot is erőltetik, ami a saját hazájukban talajgyökeres Európában romboló jellegű. Nos az elszaporodott paraziták és az elbutított tömegeket fel lehet használni az esetleges Nemzeti Szocialista győzelem esetén az ellen.

A zsidó szereti a kegyeit leső gojokat "versenyeztetni". Erre jó példa a kommunizmus és a kapitalizmus "versenye". A kommunizmus felülről jövő, a kapitalista neomarxista pedig az alulról jövő lassabb, de hatékonyabb rendszer. Nos ez vált be ezért van az, h. a kommunizmus bukása óta hanyatlik morálisan a kapitalizmus is és rohan a neomarxizmus felé. Bár ha megvizsgáljuk akkor mindegyik politikai szereplő ezen eszmeiséget követi. Ezért nincs a demokráciában egy pártnak sem saját eszmerendszere csupán a demokráciásdi. Ezek eszmiségek hiányába, inkább érzelmeket váltanak ki az emberekből, amit jól képzett zsidó prezentációs szakemberek irányítanak.

Nos ennek az ellenszere a Nemzeti Szocializmus, ami az egyetlen hatásos és hosszú távú megoldás. Azért is van, h. meg akarják semmisíteni és a híveit üldözik. Hazudnak róla annyit amennyit nem szégyellnek. Erre külön jól fizetett megmondó emberek is vannak, főleg a jobboldaliak (az hihetőbb a lugosnak). És pont ezért kell összefognunk, tanulni és az igazságot hirdetni!!! A Nemzeti Szocializmusba nem illik bele a judeojobbik által képviselt szamárság!!! A tagoknál elérhető az igazság megismerése, de a vezetőség zsidóbérenc, ez tény!!! Szerintem a balos embereknél is van esély erre. Nem kell bedőlni a kokárdás zsidónak!!! Ők még undorítóbbak mint a kommunisták mert akkor marnak meg amikor nem számítasz rá!!! A mai politikai rendszer zsidófüggő és a sztálini alkotmány teljesen megköti a kezünket. Ez a rendszer nemsokára be fog dőlni, lesz itt olyan pofozkodás, h. az emberek javarésze elpusztul! Addig semmi értelme belefolyni a pártoskodásba, mert mindegyik párt az ellenségünk, mind az eszménk elpusztítására tőr!!! Nincs megoldás semmi, a zsidesz sem különb az mszp-nél és a jobbik sem!!! Na ebből a gondolatkörből kell kilépni, mert a pártoskodás a zsidó érdekét szolgálja és a nemzetinek mondott pártok sem képviselik a Nemzetet!!!

Mit lehet tenni?

Pontosan azt, h. minél több embert felvilágosítani, és a sorainkba hívni! Ez azt is jelenti, h. nem vesznek részt a politikai zsidó sakkjátszmában. Na akkor kezdenek majd megijedni, ha az emberek nem mennek el szavazni, és nem
foglalkoznak ezekkel a férgekkel.

-- idézet vége --

Egyébként pedig, lehet röhögni/szörnyülködni kinek mi tetszik, a szájkaratés Kövér is szemita bizony...

http://www.lakatospal.hu/index.php?page=articles&id=2344

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk