width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szemét rágalom

2007. december 19., szerda

Szemét rágalom

Hogy egy kommunista merészeljen bárkit is kioktatni emberi jogokról? Hogyhogy nincs betiltva a kommunista szervezkedés? :-)

Értelmiségiek a Magyar Gárda ellen
gondola 2007. december 20. 12:19

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet kezdeményezésére több mint 150 értelmiségi írta alá a Magyar Gárda romaellenes felvonulásai miatti tiltakozó nyilatkozatot.

A TASZ meggyőződése, hogy a Magyar Gárda félelemkeltő és erőszakkal fenyegetőző megmozdulásaival, gyűlöletkeltő demonstrációival átlépett egy határvonalat, ezért a szervezet üdvözli a Fővárosi Főügyészség keresetét, mellyel a hatóság fel kíván lépni a szélsőséges szervezet ellen.

A TASZ nyilatkozata nem csak a szükséges hatósági fellépésről, hanem az aláírók azon igényéről is szól, hogy a demokratikus értékekeket komolyan vevő polgárok és szervezetek semmilyen körülmények között ne működjenek együtt az egyesülési joggal visszaélő és mások jogait semmibe vevő szervezettel.

Munkáspárt 2006: tiltsák be a Nemzeti Őrsereget

Nemcsak a Magyar Gárda feloszlatása szükséges, tiltsák be a zömmel Szabolcsban tevékenykedő Nemzeti Őrsereg félkatonai szervezetét is - indítványozza a Magyarországi Munkáspárt 2006. Erről csütörtöki sajtótájékoztatóján Kiss Bálint, a párt szabolcsi elnöke beszélt.

A politikus véleménye szerint az őrsereg tagjai megszegik a nemzetiségi és etnikai kisebbségekről szóló törvényt. A Munkáspárt 2006 úgy gondolja, azt is vizsgálni kell, hogy a Jobbik Magyarország Mozgalom, mint politikai párt mennyire tartja be a törvényeket, már csak azért is, mert a Jobbik és Magyar Gárda vezetője ugyanaz a személy, a Nemzeti Őrseregnek pedig tagja a Jobbik szabolcsi és nyíregyházi szervezetének elnöke. Múlt hét szombatján a Nyíregyházához közeli Érpatakon Árpád fejedelemről emlékeztek meg, a faluban felvonult a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg egy-egy egysége, ami az ott élő cigányok között nemtetszést és ellentüntetést váltott ki. Kiss Bálint tudomása szerint azóta is megjelennek a falu cigányok lakta utcáin az őrsereg tagjai, ezért egyetértenek a helyi kisebbségi önkormányzat követelésével, hogy Érpatak polgármestere mondjon le.

Az MTI tudósítóját Szilágyi László Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főügyész-helyettes arról tájékoztatta, eddig nem kaptak bejelentést a nemzeti őrsereg jogszabályellenes működéséről. Mindez a Munkáspárt 2006 szerint azért van így, mert szeptemberben hiába kérdőjelezték meg az őrsereg működését, mivel ősszel azt a tájékoztatást kapták, hogy az őrsereg még nincs bejegyezve.


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

NYILATKOZAT

Alulírottak tiltakozásunkat fejezzük ki, a TASZ és egyéb kisebbségvédő szervezetek gyűlöletkeltő, magyarságellenes ténykedése miatt. Ezen szervezetek esztelen működésükkel túllépik a politikai szabadságjogok alkotmányos határait.

Meggyőződésünk, hogy az egyenlő méltóság elvét és a polgárok egyenjogúságát tagadó, az állam erőszak-monopóliumát kívánó csoportoknak nincs helye a demokráciában, és a demokratikus politikai közösségben. A magyargyűlölettel szembeni közös fellépés valamennyi demokratikus erő felelőssége. Éppen ezért a demokratikus pártok és politikusaik, a közélet szereplői, egyházi vezetők, és a magukat demokratának tartó polgárok semmilyen körülmények között nem működhetnek együtt a szélsőbaloldallal. Kötelesek attól is tartózkodni, hogy a megtévesztéssel pártpolitikai célok érdekében manipuláljanak.

Meggyőződésünk, hogy a létező társadalmi konfliktusokra nem az integráció, hanem az emberi méltóság feltétlen tiszteletén és a szolidaritáson alapuló társadalompolitika a megfelelő válasz.

Ezek a kisebbségvédő szervezetek működésükkel azt bizonyítják, hogy nem az alapszabályaikban rögzített célokra, hanem politikai megrendelésre és a magyarság ellen alakultak.

Követeljük, hogy az illetékes szervek haladéktalanul tegyék meg a szükséges intézkedésüket és ezen szervezetek működését felülvizsgálva, azt tiltsák be!

Magyarként csatlakozva!
Debrecen, 2007. december 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk