width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 27.

2008. február 27., szerda

Cigánykérdés megoldása?

Cigánykérdés megoldása?

Romák a Szent Haza ellen

A "Hogy is van ez Romák?" című; topicban (origo, gondola ??) van egy cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt.

Íme:

"Én roma vagyok. Főiskolára járok. A következő a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idő amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt Néhány évtized, és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog történni. Lassan és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország. Mi vigyázunk majd a magyar kisebbségre. Adunk nekik munkát a saját országunkban.

Európa, és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz, hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy mindez így legyen. Annyi nép eltűnt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni senki. Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején.
Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen. Nem csak a jelen, de már jövő is determinált ebben az irányban. Béke veletek"..

Ez, eddig, nagyon sok helyen fennt volt. :-) Reagáljunk rá.

Lám, lám, terjed a muzulmán hit a cigányok közt. Ők szoktak úgy elköszönni hogy Salem Aleikum, "béke legyen vele". Csak hát a cigányok tisztességtelenek és rosszindulatúak, az arabok pedig nagyon is jószívűek, és ami fő, nem honképtelen élősködők, mint a cigányok.

Mert nem csak "eltartani vagy kiirtani" lehet őket, de ki is lehetne őket telepíteni, hadd boldoguljanak a maguk emberségéből, a saját hazájukban. Ja, hogy még nincs nekik? :) Pedig szerintem az lesz a megoldás... Addig is : közmunkában való részvételhez kötni a segélyezést! És felülvizsgálni a gyanús leszázalékolásokat, rokkantnyugdíjazásokat. A lakáscélú szocpolt is, mert szokásuk hogy néhány falat felhúznak, azt megmutatják a hatóságnak, majd ha a támogatást megkapták, lebontanak mindent. Azután ha újra igényli egy másik cigány a szocpolt, akkor ugyanabból az anyagból emelnek fel efféle Patyomkin-falakat.

600-700 éve itt élnek, és nem is akartak beilleszkedni. Nyilván azért, mert ők is tudják, hogy itt idegenben vannak. Csináljon nekik hazát az ENSZ, vagy más hatalom, ami képes rá. A volt gyarmattartó európai országok, ha összefognának, képesek lennének rá, hogy új országot hozzanak létre nekik. És akkor, ott, abban az országban, nosza, csinálják meg, amit ez a cigánygyerek mondott. :-)

Nem lehet a kérdést a szőnyeg alá söpörni, túl gyorsan szaporodnak ezek, és a cigány népességrobbanással egyenes arányban nő a cigánybűnözés is, mindamellett, hogy a következő, piros színű szöveg írójának (egy falanx.hu -s fórumozó) igaza van, némileg megoldás-centrikusabban kell nézni a kérdést.

Magyarország a MAGYAROK-é!!!!!!

A "Hogy is van ez Romák" című szöszenethez szeretnék hozzászólni!!!!

A magát Főiskolás romának nevező illető( de szerintem vendéglátóipari zenész foglalkozású munkanélküli illető ), majdnem "úriember"-nek a következőket ajánlom figyelmébe:

1. A CIGÁNYOK HAZÁJA EGYIPTOM, és INDIA akinek nem tetszik lehet oda TAKARODNI!!!!!
2. Nagy család nem azt jelenti hogy a világra szarsz 8-10 kölköt, azt majd a MAGYAR DOLGOZOK PÉNZÉN eltartják.
3. Magyar család azért nem vállal több gyermeket, mert becsületesen saját erejéből nem tudja felnevelni.
4. Nics szükség ebben a hazában egy bandázó, bűnőzö rétegre, ha lehetne, az általad említett sülyesztőbe titeket kéne belenyomni!!!!!!
5. Sajnálom már,hogy a II.Világháborúban vesztes tengelyhatalom, nem a TI STERILIZÁCIOTOKKAL KEZDTE.
6. Ha olyan faszán értelmiségiek vagytok, miért van a börtönökben 85 % cigány.
7. EURÓPÁNAK MUNKÁSOKRA VAN SZÜKSÉGE És NEM INGYEN ÉLŐKRE.
8. Ha nem lesz aki termeljen pénzt a kasszába, akkor igen hülye fajta vagy, mert akkor miből vesszel fel segélyt Te ROHADÉK, éhen döglesz A FAJTÁDDAL EGYÜTT.

CÁPA ELEDELNEK, VAGY GÁTON TÖLTÉSBE HOMOKZSÁK HELYETT JÓK VAGYTOK MÁSRA NEM.

TAKARODJ A HAZÁMBÓL:
Magyarország a MAGYAROK-é


Tényleg az lesz a megoldás, hogy ki kell nekik jelölni egy területet, (de nem Európában, hanem Afrikában) és oda kell kitelepíteni őket. Ez humánus megoldás, akárki akármit mond, és mivel visszaéltek a bizalmunkkal, a vendégszeretetünkkel, amikor befogadtuk őket, teljesen méltányos is volna. Elvégre az emberi együttélésnek szabályai vannak, az egymás kölcsönös tiszteletben tartása is ilyen, amit a cigányok a magyarok elleni, és bizonyítottan faji alapú fizikai támadásai súlyosan sértenek.