width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. jan. 31.

2015. január 31., szombat

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

ELHALLGATOTT HÍREK 22 http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_22 - A l...
1/30/2015 11:59:53 AM

ELHALLGATOTT HÍREK 22

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_22

- A legnépszerűbb osztrák párt, a jobboldali radikális FPÖ Orbán Viktor példáját ajánlja Ausztriában a svájci frankban eladósodott osztrákok helyzetének rendezésére.

- Az izraeli hadsereg fehér zászlót feltartó menekülteket is lőtt – jelentés.

- A palesztin gyermekeket változatlanul kínozzák Izraelben – jelentés.

- 8 millió brit él a létminimum alatt.

1.

A felmérések szerint ma a legnépszerűbb Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) követeli, hogy Ausztriában a bankok vegyék ki a részüket az osztrák svájci frankban eladósodottak megsegítéséből. Az FPÖ Orbán Viktort nevezte követendő példának a bankok elleni eljárásban, írta a német gazdasági lap január 27-én (http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/27/oesterreich-fpoe-fordert-zwangsmassnahmen-gegen-banken-wegen-franken-krediten/).

(Megjegyzés: az MTI-nek van német és osztrák tudósítója. Nem valószínű, hogy ezt a hírt ne olvasták volna érdeklődéssel a távirati iroda – és az általa ellátott hazai médiumok - híreinek fogyasztói.)

2.

A hermetikus izraeli blokád alatt tartott Gázai övezet augusztusi bombázásakor az izraeli hadsereg tüzet nyitott az övezet déli részében lévő Huzaa faluból menekülni próbáló tömegre. A palesztinok azután próbáltak falujukból elmenekülni, hogy három napon át tűz alatt tartották, áll egy új jelentésben, amely az augusztusi gázai öldöklés egyéb részletére is fényt derít, jelentette január 28-án az electronicintifada.net.

(Megjegyzés: a globális média rasszizmusa ismét a napnál világosabban mutatkozik meg. Szemükben a palesztinok megölése fajuk miatt érdektelen. Ha az iráni Forradalmi Gárda lőtt volna békét kiáltó és fehér zászlóval menekülő zsidókra, nem csak ez lett volna évekig téma a médiában, de Iránt már bombázták volna, amerikai részvétellel. Ugyancsak megjegyzendő, hogy a Magyar Rádiót és az MTI-t jeruzsálemi tudósítója, Shiri Zsuzsa erről az eseményről is elfelejtette értesíteni az őt közpénzekből fizető médiumokat.)

3.

A Defence for Children International-Palestine (DCI-Palestine), vagyis a Nemzetközi Gyermekvédő – Palesztina nevű emberjogi szervezet jelentése arról szól, hogy a palesztin gyermekeket változatlanul megölik, ok nélkül fogságba tartják és iszonyatosan megkínozzák. Erről az előbb idézett electronicintifada január 19-én.

4.

8 millió brit él a létminimum alatt. A közöttük lévő gyermekes családok felének nehézségbe ütközik az alapvető élelmiszerek megvásárlásában is, jelentette az RT.com (Russia Today) január 19-én.

 

Ez sartre jordán pozitív 68-as széllibbant. Szerinte a vörösterror teljesen rendben van, visszamenőleg...
1/29/2015 12:31:56 PM

Ez sartre jordán pozitív 68-as széllibbant. Szerinte a vörösterror teljesen rendben van, visszamenőleg is a történelemben + még hozzá a liberális terreur is, ez az első 1789-es liberális francia forradalmi népirtás neve.

A semmiért, sőt a megsemmisülésért, teljes szociális ellehetetlenülésért, és a társadalom vadliberális szétverésén nincs mit pártolni még azzal sem, hogy eltűrjük. Harcolni a közösség számára legrosszabbért, amit aztán végül mind megszenvedünk, egyszerűen nem éri meg. Nem csoda, ha muzulmán marad valaki a nihillel szemben. Totális liberalizmusban nincs semmi, ami identitást adna. Azt leginkább nemzeti, etnikai, vallási alapon lehetne, mindegyik létjogosultságát tagadja a libsibanda. Akár még Isten említése, vagy a kereszt viselése is be van tiltva. :3

Sajtószabadság, akinek pénze van és nekiáll megtörni a libsi médiamonopóliumot, a radikális politika antineolib anticion alapon a valódi európai érdekekért, ezt azonnal igyekszenek elszigetelni meglepően egységesen mozdulva a bal és jobb neolib háttérhatalmisták. Azért hirdetett gyurcsótány bojkottot egyszer a Magyar Hírlap ellen, e miatt ellenzik a kurucinfó féle oldalakat, ezért pénzel a félliberális fidesz is a hivatásos spicli és feljelengető zsidókat.

Amúgy a libsifideszisták, pl navra csicska is párszor beszóltak Bayernek egy - egy lényeglátó publikálása vagy tévéműsoros mondandója miatt, oda vetették a szokásos szélsőségesező kamu libernyák pc dumákat, mert a liberális az mindenhol liberális, és főként a liberálisoknak akar megfelelni! A többi csak propaganda hazugság, vagy látszatkeltés, e miatt érvényes a 'Csak a Jobbik!' kijelentés, ez az egyetlen valóban nemzeti érdekeket képviselő parlamenti párt.

A liber álizmus egy folyamat, ha nem állítják le elpusztít minden értéket ami élhetővé teszi a világot.

Bayer Zsolt: Vigyázó szemeink

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_vigyazo_szemeink

jobbegyenes 2015. 01. 27.

Nagy a választék, már majdnem káosz, hogy hová is vessük vigyázó szemeink. Pár hete még Párizsra vetettük, mert erre emlékeztettek bennünket Batsányink eredeti szándékától és jóhiszemű naivitásától teljesen függetlenül a Charlie Hebdo kapcsán.

S addig meresztgetjük a szemünket, hogy már nem látunk semmit sem.

Leginkább azt nem látjuk, hogy ha 1789 a Charlie Hebdóba torkollott, akkor nem volt semmi értelme. Azt pedig végképp nem szabad látnunk, hogy 1789 szükségszerűen torkollott a Charlie Hebdóba, vagyis szükségszerűen nem volt semmi értelme. És az sem vigasztaló, hogy Sartre szerint a véletlen az a szükségszerűség, amelynek feltétlenül be kell következnie. Apropó! Sartre…

Ő az európai baloldal – ezen belül a kommunisták – egyik pápája. A megfellebbezhetetlen. Az orákulum. Ezért érdemes őt szóba hozni terrortámadások idején. Hiszen Sartre volt a terror legnagyobb hatású és tekintélyű apologétája a maga idejében. Az 1960-ban megjelent A dialektikus ész kritikája című művében fejti ki ebbéli nézeteit. „A terror a szabadság kulcsa" – véli Sartre, aki szerint a fegyveres erőszaknál nincs magasabb rendű emberi minőség. Az ember „maga is cselekvő része a történelemnek, olyannyira, hogy nem térhet ki az adott struktúrák lerombolása elől, hogy újabbakat hozzon létre helyettük, amelyek majd újra meghatározzák őt". Ezt Foucault-val folytatott nyilvános vitája során fejti ki.

De ez igazán semmi ahhoz képest, amit az 1972-es müncheni olimpia terrorba fojtása után kifejtett. A terror „szörnyű fegyver, de az elnyomott szegényeknek nincs más eszközük" – jelentette ki azt követően, hogy a Fekete szeptember nevű palesztin terrorszervezet megtámadta az olimpiai faluban az izraeli sportolók szállását és több embert meggyilkolt. S mivel Sartre annak idején helyeselte az algériai FLN terrorcselekményeit, mindjárt párhuzamot is vont az FLN és a Fekete szeptember között, mondván, azok a franciák, akik elfogadják az algériaiak terrorját, amellyel a szabadságukért küzdenek, el kell fogadják a palesztinok terrorját is.

Aztán a mester 1974-ben még meglátogatta börtönében Andreas Baadert is, a Vörös Hadsereg Frakció terrorszervezet vezetőjét is, s bár Baader a látogatás után kijelenti, hogy „barátot vártam, de helyette egy bíró érkezett", azért a látogatás puszta ténye mégis csak a támogatás, vagy legalábbis a megértés gesztusa volt. De ekkor már túl vagyunk '68-on. Amelynek egyik csúcspontjaként a Le Monde-ban azt követelik a „lázadó diákok", hogy ne legyen büntethető a kiskorúakkal folytatott szexuális viszony. A követelés aláírói között Daniel Cohn-Bendit mellett ott van Sartre is. De ez semmi ahhoz a tényhez képest, hogy a másik ikon, Sartre nagy vitapartnere, Foucault a hetvenes-nyolcvanas években élettársával, Daniel Defert-rel a San Franciscó-i homoszexuális szadomazochista szubkultúra boldog és vidám tagja volt.

Nehéz szabadulni attól a rettegéstől, hogy ez az európai baloldal öröksége. És ebből nőtt ki mindaz, ami ma liberalizmusként határozza meg önmagát. S e kijelentések sommás és igazságtalan leegyszerűsítése ellenére nehéz megkerülni azt a kérdést, hogy ez a mai európai baloldal miképpen számol el ezzel a (Lukács Györggyel súlyosbított) sartre-i örökséggel. A terrorhoz, erőszakhoz fűződő viszonyával. És azzal, hogy mindaz, amit ők a szabadságról gondolnak, tíz- és százmilliók számára az élhetetlen életet jelenti. S hogy az általuk felvetett és halálosan komolyan vett problémák döntő többsége a társadalmak normális (szerintük ókonzervatív, meghaladott, őskövület) része számára egyszerűen nem létező probléma.

S miképpen viszonyulnak ahhoz a tényhez, hogy a baloldal hosszú-hoszszú évtizedek óta most először és pont Görögországban tett fel fontos kérdéseket. Ugyanis „a nevetséges magyarországi sajtó átlátszó hazugságaira ügyet se vetve" (ebben TGM-nek igaza van!) bátran kijelenthetjük: azért, mert politikai elitjük hosszú éveken át összevissza hazudozott nekik, mert minden létező adatot meghamisítva kerültek be az euróövezetbe, mert nyakló nélkül kapták a pénzt (v.ö. „Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. […] Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai – amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni – segítették, hogy ezt túléljük. Nincsen tovább. Nincsen." Gyurcsány Ferenc, Őszöd).

Szóval mindezért nem lehet elvárni a görögöktől, hogy lenyeljék a harmincszázalékos munkanélküliséget, jövedelmeik megkurtítását, nyugdíjuk elvesztését és mindazt, amivel az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap „szentháromsága" kecsegteti őket. Ezért érvényes a Sziriza összes kérdése. TGM-nek ebben is igaza van: „A Sziriza, bár kommunista csoportokból áll, nem hirdet és nem hajt végre kommunista forradalmat. Ilyen forradalom – békés forradalom se – nem lehetséges most (…) A proletariátus mint politikai szubjektum nem létezik többé; az Októberi Forradalom projektje gyalázatosan összeomlott."

TGM-nek egy dologban nincs igaza: hogy a marxizmus megoldást jelentene bármire is. De ahogy ő mondja, a Sziriza „számol az európai erőviszonyokkal, a nemzetközi baloldal gyöngeségével, ellenfelei gátlástalanságával, az ancien régime mindenkori ravaszságával és ügyességével. Ugyanakkor támadása a már lejáratott és egyre gyöngülő hiperkapitalista-neoliberális politikával szemben, egyértelmű kötelezettségvállalása a szociális állam (részben) visszaállítására és (részben) fölépítésére, az adósságdiktátummal való szembeszállás, a szolidaritás a világ szegényeivel (rabjai a földnek): mindez nemcsak a görög nép támogatását szerezheti meg neki, hanem egész Kelet- és Délkelet-Európáét, ahol végre megszűnhet a különféle jobboldalak versengése" .

Ez a helyzet. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, és örvendünk, hogy van egy hely, ahol a baloldal nem azzal van elfoglalva, hogy hova járjanak szükségre a „semleges neműek".

Mert az elmúlt évtizedekben ez volt az európai baloldal vigyázó szemeinek horizontja.

Az európai jobboldal pedig (e sorok íróját is beleértve) a Csengetett, Mylord? világába vágyakozik, és úgy véli, ott még Mable vagy Henry is szívesen lenne. És az európai jobboldal ezt soha nem merné nyilvánosan beismerni. Így nézzük egymást – jóindulatú eufémizmussal kifejezve – idegenkedve.

Görögországban pedig végre történik valami. Ami talán öt percig nem lesz hazugság. Tényleg: örüljetek! Reménykedjetek!

Bayer Zsolt -magyarhirlap.hu

 

Idén is lesz Becsület napja, mi vele a libsik baja, ellenségeink ők, és visszamenőleg is következetesen...
1/29/2015 11:30:15 AM

Idén is lesz Becsület napja, mi vele a libsik baja, ellenségeink ők, és visszamenőleg is következetesen a szélsőliberál vadkapitalista és kommunista eszmék hívei. Nem baj ha nem logikus, csak a goj pusztuljon és a haszon meglegyen nekik az a lényeg. Most viszont a cionlibsik oroszellenesek, mert a liberalizmus ellenszerére leltek keleten.

https://kuruc.info/r/23/138780/

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions