width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 2.

2014. december 2., kedd

"Új, hiteles ellenzék kell." Hazudja az ugyanúgy balliberális! A tüntetésekről ez + az. Hazaárulók, kétarcúak, kettős mércések. Az egykori szdsz körei akarnak visszakerülni formálisan is a hatalomba, a csak biológiailag újgenerációsokkal, mert a szervezettségük, eszközeik, nemzetközi kapcsolataik és a pénzük szintjén MOST IS hatalmon vannak!!!!

"Új, hiteles ellenzék kell." Hazudja az ugyanúgy balliberális! A tüntetésekről ez + az

Hazaárulók, kétarcúak, kettős mércések. Az egykori szdsz körei akarnak visszakerülni formálisan is a hatalomba, a csak biológiailag újgenerációsokkal, mert a szervezettségük, eszközeik, nemzetközi kapcsolataik és a pénzük szintjén MOST IS hatalmon vannak!!!!

Ha ők maguk változtathatnak meg mindent, megint maradunk ugyanott. Ki az az ők? Neolib, ballib felsőbbrendűségi tudattal megvert beképzelt bibsik, soros pénzes, norvég alapos megélhetési tüntetők. Nem sikerül nekik ha látszanak ahogy játszanak, azért hazudják magukat függetlennek mert tisztában vannak vele : maszopszdeszes érdek - ballibnek lenni normális emberek színe előtt a 89' előtti és utáni történelmi tapasztalatok tükrében szégyen!!!!

A pártok csak az egyik fajta megjelenési formái a hatalomtechnikai eszköztárnak, ugye a nem kormányzati szervezetek is ide tartoznak, pl. a vadliberális álcivilek akik régen mszp-szdsz érdekkörökben mozogtak, saját maguk szeretnék kiszolgálni a cionista gyarmatosítást. Megvan hozzá a családi hátterük, kapcsolataik, és a nemzetietlen identitásuk.

De nem új, és nem lehet más velük a politika. Ugyanaz a kártékony liberalizmus, értéksemlegesség = devianciadiktatúra. Ha minden mindegy, a pénszerzés és a kapcsolati tőke a kiválasztódás rendszere, ez így eleve kontraszelektál, a tisztességteleneket és a csalást jutalmazza. Így lesz a horn gábor tanítvány lmp-s majd pm-es karácsony gergelyből polgi, a random jóhiszemű naiv környezetvédő védegyletes aktivista meg marad hoppon. Isten, haza, tradíció, nemzeti középosztály és családok nélkül csak elnyomatás alakulhat ki, rendszer logikájából következik, mert egyedül marad mindenki a szervezett magánhatalommal szemben. A jog is szeret a pénz útján járni, igen, a törvényhozás is, "nem erkölcsös, de jogszerű" a tisztességtelen privatizáció azaz nemzetkifosztás sorozat libsi kommentje volt ez egykor.

Toleranciáról annyi, meg kell nézni hány nemzeti érdekeket és szociális igazságosságot valóban képviselő civil szervezet, szakértői-elemzői csoport, média vagy párt kap soros vaqgy norvég alapos, egyéb nyugati liberálisokhoz köthető támogatást. Valahol 0 és nulla közt lesz. Azért is kár, amit a magyar államtól, az adónkból kapnak a ballibek, meghálálják : aztán a nemzetiek, vallásosak, konzervatívok ellen fenekednek, érdekérvényesítenek, bűn és deviancia pártolásukkal jó tasz és helsinki bizottság módra rablógyilkosokat, kábítószerterjesztőket és népzüllesztőket védve szervezetten lehetetlenítik el a magyar embrek normális mindennapi életét.

Arról, hogy ki a "jó ember", meg ki a "náci" azaz gonosz, a módszereik árulkodnak. A ballib bűnbanda, akik aktákat vezetnek a nemzetiekről, és minden lehetséges helyen árulkodnak! Mint ávószsidó nagyapáik, belügyes apáik! Aztán meglepődnek, ha Célpontba kerülnek, mint a szocik által megírt tavares jelentéssel. Tudjuk, hogy háborúznak ellenünk a cionisták. És sose bocsájtunk meg nekik, mert se jóvátétel se megbánás nem várható részükről, folyamatosan háborúznak a nemzet ellen.

Mit kaphatsz minőpsítésül egy libernyák undorlénytől MÉG a nácizáson kívül? Levidékiznek és leproliznak, a zsidók többnyire jómódúak és fővárosi kötődésűek.

A "nácik" állítólag, persze csak a zsidók állítása szerint ami "annyit is ér", leigázni akarták a világot. Minek nevezzük akkor azt a szervezetten hatalomra törekvő népcsoportot, aki ha nem szolgálod ki az akaratát nácinak nevez és harcol ellened? A nemzettől idegen, és annak saját társadalmi osztályaitól IS idegen helytartóságok uralmát? Mindig az az elnyomó, akit tilos szidni. Ő szid minket, és általánosítva "a magyarok" "Magyarország" "a magyar mentalitás" "genetikailag alattvaló" "így gondozd a magyarodat" "jönnek a magyarok a szarból" "mi sokkal jobban gyűlölünk titeket" amikor ez elhangzott engem sem érdekeltek a bosszú népének viselt dolgai, ám amint az ember megtudja milyen szándékkal viseltetnek iránta és népével szemben, természetes önvédelmi reakcióként soha többé nem fog megbízni a zsidókban, és a baloldali liberálisokban. Azt jól is teszi.

Az a szabadság, ha nincs a liberálisoknak hatalmuk az ország felett. Ez egy szűkkörű önös érdekű klikk, semmi közük a magyarsághoz.

Ez az a kommunista mentalitású brancs, aki mindenbe beleszól, nem hagynának függetlenedni se külpolitikailag se belpolitikailag. Se kulturálisan, beleértve a magasművészetektől a bulvárig, se pénzügyileg, és társadalomszervezési mód tekintetében se hagy választást, csak a liberális anarchiát. Mert az az érdeke. Hogy a jobboldal náci, mert szerintünk a bűnözőknek börtönben a helye, mostani rendszerben pont a legnagyobb gazemberek rendőrségi eljárás esetén is szabadlábon maradnak, hamar kiengedik őket, vagy el se jutnak a törvény elé. Ezért az alvilág finanszírozza a szocionistákat. Sőt, onnan lehet tudni ki nincs benne a maffiában, hogy kit csuknak le mégis. Zalatnay, Stadler pl. ilyen körön kívüli, személyes vélemény alapján ártatlan - ártalmatlan, ellenben mondjuk a hajógyári sziget királya, wieso, tényleg a Polip sorozatba illik, és pedig nem a jók közé.

Az is hatalom, hogy mit tudnak elhitetni mással, hogy neked az a jó mert úgy leszel szabad és boldog. Kábítószer, ital, dohányzás, devianciák amikből egész biztos kára származik az egyénnek, alapból egy rossz életvitel elől menekül ezekhez, amit aztán az önrombolás pozitív visszacsatolása majd megerősít, egyre rosszabb élete elől menekül a szenvedélyébe. Azért deviancia, drog, dohány, és igen ital párti is a libsi. Ez az ő csapdája nekünk, ők tiszták maradnak míg mi pusztítjuk magunkat értelmetlenül. Az anyagi hasznon túl, rendületlenül megrendezi a liberál zsidaj gerendai, bár saját állítás szerint évről évre veszteséges a Balaton Sound - Volt - Sziget fesztivál hogy csak kiemeljek hármat, meg a köztudottan drogelosztóként működő diszkók, de még a kuplerájok és a pornóipar is arra is valóak hogy lezüllesszék a magyar népet. A pornó és szexipar, amire azt mondták orosz maffia, a nagy frászt orosz az : csak szláv nevű keleti zsidók. Kelet és Közép Európából könnyen toboroznak. Elintézik, hogy szegények legyenek az emberek és a fiatalok azt higgyék így ki tudnak törni a kilátástalanságból.

http://reakcio.blogspot.hu/2007/11/izraelben-trvnyes-rabszolgatarts.html

Izraelben az emberkereskedelem virágzik! Ezek a zsidók nem tisztelik a mások emberi méltóságát, természetesen a nemzsidó nőket sem, ha én férfiként felfogom ezt remélem másnak is menni fog. Azt annyit még, hogy ne legyünk olyanok mint ők, a Föld különféle népeit és rasszait felesleges utálni. Isten ellensége az emberiség népei közül egyedül a sátán zsinagógája!


Hazaárulók, kétarcúak, kettős mércések. Az egykori szdsz körei akarnak visszakerülni formálisan is a hatalomba, a csak biológiailag újgenerációsokkal, mert a szervezettségük, eszközeik, nemzetközi kapcsolataik és a pénzük szintjén MOST IS hatalmon vannak!!!

A háttérhatalom takarékra teszi a csillagváltó ultralibsi múmiákat - új stratégiával Magyarország totális uralmáért

2014. november 23. 14:50 Hunhír.info

"Figyelemre méltó, hogy pont az ultraliberális médiakövület, a köpönyegváltás egyik szimbóluma, a bolsevik időszakból ittnragadt figura, Pallagi Ferenc mérgelődött az egyik bulvárlap hasábjain amiatt, hogy a "múmiák rárepülnek" a megfogalmazása szerinti új demokratikus politikai közösség megmozdulásaira. Pallagi nagyon erős szavakat használva küldte el régi harcostársait melegebb éghajlatra. Mint írta: "Gyurcsány, Mesterházy, Demszky, Baja Feri ugyanolyan joggal utált figurák, mint Kövér vagy Lázár. És az okoskodók is! A széplelkű Mihancsik Zsófia, a szédelgő Gerő András, az engesztelhetetlen Vásárhelyi Mária már nem mond meg senkinek semmit, már nem hallgat rájuk senki, már nem különbek a többség szemében, mint Bayer vagy Tőkéczki". Pallagi eléggé sikált vén róka ahhoz, hogy ne tegyen meggondolatlan kijelentéseket, és a mindenkori liberális új szeleket fogja be vitorlájába. Nyílt támadása régi politikai harcostársai ellen azt jelenti: a háttérhatalom új stratégiával, új arcokkal kívánja visszafordítani az idő kerekét, és folytatni Európa geopolitikailag legfontosabb országa, Magyarország totális gyarmatosítását.

Nézzük teljes terjedelmében Pallagi dolgozatát, amelyet a viszonylag nagy olvasottságú bulvárlap, a Bors hozott le. Pallagi, aki legalább 30 éve ott tanyázik a magyar médiában, még a Kádár-éra liberális elitvilágában szocializálódott, és az akkori elvárásoknak megfelelően szolgálta a pártot és a népet. Aztán jött a csillagváltás, és ő állócsillagnak bizonyult a liberálisok által totálisan birtokolt médiafelületek kék egén, hű alattvalóként ajnározva azokat, akiket most hatalmas vehemenciával támad.

Aki ma azt szeretné, hogy Orbán és bűnszövetkezete húzzon el, az nem gondolja azt, hogy elmúlt 25 évből jöjjön vissza bárki is. Ma Kuncze 25 éves felelősségéről beszélni legalább annyira kívánatos, mint megállapítani, hogy Gyurcsány, Mesterházy, Demszky, Baja Feri ugyanolyan joggal utált figurák, mint Kövér vagy Lázár. És az okoskodók is! A széplelkű Mihancsik Zsófia, a szédelgő Gerő András, az engesztelhetetlen Vásárhelyi Mária már nem mond meg senkinek semmit, már nem hallgat rájuk senki, már nem különbek a többség szemében, mint Bayer vagy Tőkéczki. Már csak egymásnak beszélnek. Az ATV-n naponta látni őket igencsak kínos.

Igen, ez elitellenesség, de ne tessék megijedni, a végén nem a fasizmus jön, hanem egy új, demokratikus politikai közösség! Még keresi a hangját, próbálja az erejét, és csinál egy csomó butaságot. Nem kell egyesülni, nem kell népfront, és főleg nem kell a múmiáknak rárepülniük a megmozdulásaikra. Ha Demszkyék segíteni akarnának, akkor otthon maradnak, hogy ne adjanak alkalmat a lakájmédiának, hogy az ő ellenszenves arcaik mutogatásával járassák le a tüntetéseket!

Aztán majd évek múlva lesz forma, szervezet, és meg fogják becsülni az elődök tanítását is: tudni fogják, hogy olyanok nem lehetnek, hogy úgy semmit nem szabad csinálni, mint ők. A leváltott sereg meg tűnjön el, és írja meg az emlékiratait. Egy példányban, az archívumoknak.

Kemény szavak, nyílt szembenállás az egykori nagy cimborákkal. Nem hinném, hogy Pallagi most úgy trükközik, hogy közben mégis az ő szekerüket tolja. Akik az ő mostani főnökei, azok tényleg azt gondolhatják, hogy csillagváltó kövületekkel nem megy, és az egész 25 évet le kell váltani.

Itt van viszont a nagy csavar. Vagyis Magyarország mára második legerősebb politikai ereje, a Jobbik, amely megalakulása óta ellenzékben politizál, soha nem volt hatalmon, és ő is le akarja váltani az elmúlt 25 évet. De Pallagi olvasatában ő is az elit része lehet, parlamentbe a választók akaratából beválasztott erő, vagyis ez a politikai formáció is eltüntetendő az új trónkövetelők megerősödése és ó - mivel leginkább a libsik papolnak a demokráciáról, amelynek alapja a pártosság - pártokká alakulása után.

Jelenleg a Fidesz- és a Jobbik-szimpatizáns, sőt még biztos választó tábora olyan mértékű szavazólétszámot képvisel, amellyel szemben az ellenfél csak kóbor csoportokat tud kiállítani. Na, az a háttérhatalom célja, hogy ez ne így legyen. Hogy a jelenleg heterogén libsi és anarchista táborok erősödhessenek meg a lázadó européer fiatalok irányításával, rátelepedve a múltból megmaradt nagy érdekvédelmi tömörülésekre, a szakszervezetekre, a jobbára középkorú civilekből álló szövetségekre és egyéb érdekvédőnek hazudott háttérhatalmi szervezetekre, hogy az új hatalomelosztás kizárólag saját maguk között menjen végbe."