width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 15.

2008. január 15., kedd

Mert itt megtehetik

Világcsúcsokat döntögetnek nálunk a cigányok: gyilkolnak, rabolnak, csalnak mert Magyarország a lehetőségek hona! Mert Magyarország bennük van és az ezt eltűrő rohadék vezetőkben.

Miért nem akarnak rendet a zsidók? Mert azt akarják hogy a magyar ne érezze jól és biztonságban magát a saját hazájában. Így aztán kevesebb gyereket vállal, vagy elmegy külföldre, és így tovább.

És NINCS olyan a politikában, hogy vákuum. Ha nincs nemzeti érdekérvényesítés, akkor az idegen érdekek érvényesülnek! Főleg ha jól szervezettek és anyagilag is erősek ezen idegenek! És ehhez még vedd hozzá hogy egy olyan népről van szó, akiknek 6000 éve mindenütt sikerült ellenszenvet kiváltani maguk iránt, ahova csak mentek. És pontosan ez az oka annak, hogy a hiba nem a befogadó népekben van. Természetesen a zsidóságra gondolok, bár a "mindenütt sikerült ellenszenvet kiváltani maguk iránt, ahova csak mentek" az a cigányokra is igaz. Mint ahogy az is igaz, hogy a cigány fajvédők a zsidók pénze, és szervezésbeni támogatása nélkül nem lennének tényező!

A cigányságnak vérfertőzés útján degenerálódó, ősközösségi szintű szubkultúrában élő rétege termeli ki magából a cigánybűnözést.

De van "pozitív diszkrimináció", ami jelen esetben felér az egykori negatív diszkriminációval, ha ugyan nem hatásosabb. Ráadásul olyan humánusan hangzik, mintha nem is lenne embertelen a többségi nemzettel szemben. Szóval, jogai csak annak vanak, akiket ez az antidiszkriminációs "törvény" bármire (lopásra, csalásra, szúrkálásra, gyilkosságra, vendetára, lincselésre, etc.) felhatalmaz. Mindegy, hogy a többségre negatív, vagy pozitív hatással van-e. Azért a saját hazánkban mégis csak nekünk kellene az elsőknek lenni.

Csalnak ezek mindennel amiben pénz van. A cigánynak sok gyereke van. Ezeket beadja a menhelyre,de úgy hogy az ő közvetlen rokona azonnal jelentkezik is a gyerekekért nevelőszülőnek. Megkapja a rokona gyerekeit. Ő maga azonban szintén beadja a gyerekeit, amire az a személy jelentkezik nevelő szülőnek aki szítén beadta a menhelybe gyerekeit, de a rokona kapta azokat meg. Ő viszont a rokona gyerekére válalta a nevelő szülőséget. Azután amikor a gyerekek otthon vannak, mindketten visszacserélik a gyerekeket... Cserélnek,és nevelik a saját gyerekeiket, csak éppen nevelőszülőknek járó összegekért. Állítólag az ilyen cserével, módszerrel komoly pénzeket lehet kapni az államtól. De szerintem valakinek ehhez is segíteni-e kell hogy ez a csalás véghezvihető legyen.

Köztudott, hogy a szociológus és rokon területeken az oktatás szdsz-es liberális elvek mentén történik. És én is személyes tapasztalatokra alapozva állíthatom, hogy a szociológus és rokon végzettségűek zöme libsi. Egy libsinek pedig semmi sem drága ha a kisebbségen "segíthet"...

Szóba került, hogy azoktól a családoktól, akiknek gyerekei nem járnak rendszeresen iskolába, vagy akik csak azért mennek, hogy ott lopkodjanak, rongáljanak, erőszakoskodjanak -tanárok, osztálytársak megverése, kocsijaiknak felgyújtasa stb -, azoktól megvonják a családi pótlékot. Persze vannak, akik ellenzik ezt a tervet, mondván, hogy ezaltal még szegényebbek lesznek ezek a családok, még kevesebb lehetősegük lesz, hogy iskolába járassak a gyereküket, de a valóság az, hogy - mint látom itt a megyénkben is - a családi pótlékokat (sokszor tíz-tizenöt gyerek után -több feleségtől) az apák költik el (persze ezek sem dolgoznak), tehát a gyerekeknek így sem jut belőle sok.

Nem éhség, hanem alkohol lázadás persze lehet hogy lenne ha megvonnák tőlük a családi pótlékot. :-)

Paladino!Magyarország márpedig volt, van és lesz is! Családomban három 20
év körüli fiú van, mindannyian nemzeti érzelműek. A nemzeti rockot játszó
együttesek koncertjein több a fiatal, mint az idősebb. Sokan vagyunk és elegen
ahhoz, hogy akár a jelenlegi országbitorló kormányt is megszalasszuk. Csak
amiről beszélgettünk, az összefogás. Igyekeznünk kell. Gondolj bele azoknak a
hőseinknek a helyébe, akik beszorítva egy várba lenéztek a várfalról. Benn 500,
nagyobb várban 2000 katona. Bezárva, felmentésre semmi esély, és mégis
vállalták, akár a hősi halált is.Most mi vagyunk a várvédők, pesszimizmusnak
helye nincs, különben elbukunk. Ezért jó a Gárda, mert erőt mutat fel. Nem kell
erőszakot alkalmazni, csak megjelenni. Tudatosítani, hogy van aki a magyart is
meg fogja védeni, ha kell. Ezért félnek, ezért támadják. Akinek van oka, féljen
is, mert a Gárda szimpatizánsainak köre sokszorosa a tagságának. A fiataloknak
szüksége van a fegyelemre, rendre és a közösségben való viselkedésre. Haderőnk
szétverve a mai Lindner Bélák által. Iskoláink olyanok, hogy a tanulóknak több
joguk van, mint a tanároknak. Akik eddig behúzták fülüket-farkukat, most játszák
a nagyfiút. Kell a Gárda, nagyon kell.


Miért harapózott így el a cigánybűnözés? Ahogy az igazság kimondásáért sokat támadott jobbikos képviselő mondta, azért teszik, mert megtehetik. Az ő neve :

Bíber József Tibor: Vigyázó szemetek Rómára vessétek!

Amikor a magyarországi cigánykérdésről beszélünk, megkerülhetetlen konzekvenciaként szögezhetjük le, hogy az utóbbi 17 év romapolitikájának kitaposott ösvényét járva anarchikus körülmények között, etnikai összecsapásoktól lángba borítva szűnik meg ezeréves államunk, amely fölött nekrológot sem mond majd senki, mert aki mondhatna, már rég elmenekült vagy agyonverték.

Miért is?

Mert Európában egyedülálló módon, hazánkban a jogegyenlőség mellőzésével törvények biztosítják egy privilegizált etnikum, a cigányság kedvezményezettségét mindenki mással, így a magyarsággal szemben is - ha úgy tetszik, bőrszín alapján.
Ez minden problémának a gyökere, a többségük ezzel él vissza, nemzetiségi hovatartozásukat pajzsként használva zsarolják és terrorizálják a befogadó társadalmat.

A cigánygyerekek erre vannak kiképezve, felnőtt cigányok képzik ki őket a lopásra, rablásra.

A világ egyetlen országában sem tehetik meg ezt.

Különbség csak a cigánybűnözés kezelésének mikéntjében van, hiszen az olasz parlamentnek a bűnöző romániai cigányok kiutasítására vonatkozó döntése, valamint a román, cseh, szlovák, svéd, finn, francia hivatalos szervek intézkedései között lényegi eltérések nem fedezhetők fel, törvényhozói felhatalmazás alapján karhatalmi erővel fékezik meg az antiszociális, élősködő cigány hordákat.
Félreértés ne essék: másokat is így tartanának kordában, ha azok kisebb-nagyobb csoportokban lopnának, rabolnának, lincselnének szerte az országaik területén, de hogy, hogy nem, az ilyen típusú bűncselekmények szinte kivétel nélkül a cigány etnikum rovására írhatók, így hát őket rázzák gatyába - nagyon helyesen.
Nálunk más a helyzet, ennek következtében a magyarországi kisebbségi jogvédők elpofátlanodtak.

Tehetik

Egy gazember-kormány áll a hátuk mögött, amely még egy újabb jogtiprásra, a „gyűlöletbeszéd-törvény” megalkotására is vette a bátorságot, nehogy kiejthesse a száján bárki, amit mindenki tud, hogy igenis cigányok vertek meg és raboltak ki egy 103 éves öregasszonyt, vagy akarták levágni egy általuk agyonvert tanár fejét, persze csak a nekifutásból agyonrúgás után, hiszen amíg él, ez azért mégsem járja.
Az öreg kontinens egyre nagyobb részére beszivárogni próbáló, nagy hányadukban bűnöző cigányokat az őslakosok sehol sem fogadják tárt karokkal.

Botokkal, vasvillákkal (Szlovénia), molotov-koktéllal, baseballütővel (Olaszország) már annál inkább, de beszóltak már nekik miniszteri szinten is a legkeményebb stílusban (Románia, Csehország), vagy hazazavarták őket a kirajzó helyükre, miként azt a franciák, a svédek vagy a kanadaiak tették. A felsorolt országok melyike nem jogállam?...

Kit fenyeget a cigány származású bűnözők elleni fellépésük miatt bármiféle retorzió, vagy EU-tagállamok esetében az Unióból való kizárás?

Senkit!

A világ bármely államában evidencia, hogy a jogkövető lakosságot meg kell védeni, és azt sem tűrik el sehol, hogy egy kisebbség a beilleszkedési szándék legcsekélyebb jele nélkül saját – a többségi társadalmi normákkal ellentétes és döntően antiszociális – törvényei szerint országrészeket züllesszen le, és (bűnöző) állam legyen az államban. Ilyen csak Magyarországon létezhet.
Látván ezt, a politikai csőcselék, jelesül a gyűlöletbeszéd-törvény kiagyalói, jóváhagyói és megszavazói, valamit a megélhetési jogvédők számára van egy üzenetem.

Ne akarjatok polgárháborút!
Jó lesz rendbe tennetek a cigánykérdést, mégpedig - számotokra is érthetően mondom - JOGÁLLAMI ALAPON.

A magyarságnak az etnikai bűnözésből már elege van, a kifosztott, sokszor kirabolt, cigányok által terrorizált becsületes embereknek rövidesen már nem lesz veszítenivalójuk.

És akkor ők veszik kézbe az igazságszolgáltatást, de az VALÓDI igazságszolgáltatás lesz, úgy, ahogy az olasz lakosság tette nemrég Róma mellett, amikor parlamenti képviselőkkel az élen felgyújtották az olasz főváros közbiztonságát fenyegető cigánytábort, vagy ahogyan baseballütőkkel tanítottak móresre cigányokat az „örök város” egyik parkolójában, egy brutális, romániai cigány által elkövetett gyilkosságot követően.

Bűnöző cigányok!
Cigány jogvédők!
Haza – és nemzetáruló kormány!

Batsányit idézem – szabadon.

VIGYÁZÓ SZEMETEK RÓMÁRA VESSÉTEK!

Ugye tudjátok, hogy miért?

Bíber József Tibor
a Jobbik alelnöke

Tombol a liberális értékrend
2008-01-16 06:42:06

Van lejjebb! 2008-ra megérte Magyarország, hogy egy 10 (11-12?) éves cigánybűnöző rettegésben tartja a főváros egyik legforgalmasabb terét. Ez a szegregált, meg nem értett, a gonosz társadalom által kitaszított, egyébként végtelenül ártatlan kisfiú a nyílt utcán döfte le azt a 15 éves fiút, akinek az volt a bűne, hogy volt egy MP3 lejátszója. Bicska Maxi úgy döntött, hogy sajátos módon harcol a szegénység ellen, egész egyszerűen elveszi a lejátszót, aztán ha nem kapja meg „kéremre”, akkor egy késsel nyomatékosít. Indokolt megjegyezni, hogy ha ez a 15 éves fiú – egyébként természetes módon – úgy állcsúcson rúgja Maxikát, hogy kipotyog a foga, akkor a TGM-félék fröccsögő nyállal kiáltanának rasszizmust.

És azt még számítsd bele a történetbe, hogy az alvilág direkt kiskorúakkal végeztet el bűncselekményeket, pont a kiskorúak büntethetetlensége miatt. Elég, hogy csak pénzt ígérnek nekik autórádiókért cserébe, esetleg meg is mutatják, hogy lehet feltörni egy autót. Szóval a probléma nem csak egyetlen egy cigány gyerekről szól.
Ma Magyarországon évente 3500-3900 14 év alatti, vagyis gyermekkorú bűnelkövetőt tartanak számon, ők azok, akik akármit tesznek, nem büntethetők. Nincs róla statisztika, de köztudott hogy legalább 90%-uk cigány.

Ezt akkor összegezzük: Ha a cigány erőszakkal rabol, akkor az szociális válsághelyzet, ha valaki ellenszegül az erőszaknak, akkor az rasszista (lsd. Mortimer-ügy).

Lássuk kitől tanulhatta ezt a magatartásformát ez a kedves kisfiú. Természetesen az utca nevelte erre, az ott lévő deviáns, degenerált bűnözők a szociális érzékét pedig nagy valószínűséggel az ott tanyázó hajléktalanok emelték ilyen magas szintre. Kérdésként merül fel, hogy mit keresnek hajléktalanok az utcákon, országszerte. Miért kell tűrni a kéregetőket, kötekedőket és miért kell kerülgetni a földön fekvő, rongyokba és kartonba burkolózó embertársainkat? Miért nem tűnnek el már végre a szemünk elől. Faluhelyen ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen ott az emberek még a falu bolondját is eltartják egy kis kerti munka fejében, vagy csak azért, mert sajnálják. Falun még maradt emberség, tartás és segítőkészség, azonban a városokban és különösen a liberális városban ez már rég nem számít.

A lényeg: Ha a hajléktalan az utcán akar feküdni, akkor az alkotmányos jog, ha minden normális ember ezt nem akarja, akkor az jogkorlátozás.

Maradjunk a falvaknál, amelyeket oly nagy előszeretettel akarnak felszámolni. Miért is? Azért mert az még mindig a földtulajdon színtere. Mind a föld, mind a tulajdon az önállóságot, a tettrekészséget, a biztonságot, sőt az erőt szimbolizálja. Akinek van földje, az nehezen fog éhen halni, hisz megtermeli magának a betevőt, ez pedig a mindenkori „gazdasági trendektől” való függetlenséget tesz lehetővé. A tulajdonra ugyanez vonatkozik, hisz lássuk be, akinek semmilye sincs, az sokkal könnyebben befolyásolható, nincs önálló akarata, mert kell, hogy függjön valakitől. Tehát a liberális jelszó alapján: Vedd el a földjét, vedd el a tulajdonát és uralkodhatsz fölötte. Mennyivel könnyebb irányítani a városi nincstelent, mint egy „nyakas parasztot”! Azonban ma már nem lehet csak úgy kisajátítani, meg államosítani sem a tulajdont, sem a földet, azaz praktikákra van szükség. Lehetetlenítsd el a falut! Zárd el a külvilágtól, szüntesd meg az iskoláit, tedd tökre a virágzó mezőgazdaságot és lám, már csak idő kérdése, hogy a „nyakas paraszt” gyerekei a városba költözzenek, ő meg csak kihal valamikor. Ha ez nem elég, akkor teremtsd meg a megélhetési bűnözés fogalmát! Ha még vetni tud is az a szerencsétlen, legalább aratni már ne tudjon. Egyszer csak megunja, hogy mindenéből kisemmizik, aztán elköltözik.

A másik erős tulajdonforma a lakóingatlan. Vess ki rá ingatlanadót! Ha egész életében a házáért dolgozott, akkor azt úgysem fogja tudni fizetni. Számtalan lehetőség van ekkor: eladja és kisebbe költözik, majd ha azt sem bírja, akkor irány az albérlet. Persze, ha ragaszkodik az ingatlantulajdonhoz, akkor jelzáloggal rá is terhelheti az ingatlanadót. Ebben az esetben 25 év múlva a banké lesz a ház. Lehet azonban, hogy van olyan elvetemült, aki ki is tudja fizetni az adót, vele szemben másként kell eljárni. Kínálj neki örökjáradékot! Így az ingatlan a bankra száll, az esetleges örökösök pedig „hoppon maradnak”. (a HILD nevű bankcsoport is ilyen dögkeselyű mentalitással szerez ingatlanokat) Ha a fentiek nem jönnek be, akkor még mindig ott az örökösödési illeték. A haláladó, ugyanis arra jó, hogy négyszer(!) is lehessen adóztatni ugyanazt a jövedelmet. A fizetés után adózunk. Ha házat építünk, akkor gyakorlatilag megint, hisz elég, ha csak az ÁFÁ-t számoljuk a megvásárolt építőanyag után. Erre jön a következő, azaz az ingatlanadó. A negyedik pedig a haláladó. Utóbbit sokan nem tudják megfizetni, ezért el kell adniuk az ingatlant, tehát ismét tulajdonvesztésről beszélhetünk.

Menjünk tovább a liberális eszmék mentén. Itt van mindjárt az egészségügy és a híres több-pénztáras rendszer. Aki ma azt mondja, hogy az egészségügy ingyenes, az hazudik. Nem cifrázva, nem kertelve, bele egyenesen az arcunkba. Az egészségbiztosítási járulékot ki a fene fizeti? Talán a kormány? Nos nem, azt mi fizetjük. Ki többet, ki kevesebbet, de mégiscsak mi.

Jönnek tehát a pénztárak, mégpedig 20 millió (!) forintos alaptőkével.

Ha tíz pénztárral – és egy adott területtel - számolunk, akkor ők cserébe, egyenként és éves szinten 160 Mrd forintról fognak rendelkezni. A működési költség a jelenlegi rendszerben kb. 1,5%-ot tesz ki, ami 2,4 Mrd, míg a pénztáraknál 8%, ami 12,8 Mrd. Emellett kapnak 2% garantált profitot, ez 3,2 Mrd. Ha nem nézzük tovább, akkor 13,6 Mrd forinttal kevesebb jut a gyógyításra területenként, míg országos szinten ennek a tízszerese, azaz 136 Mrd forint/év. Cserébe a pénztárak letesznek 20-20 millió forintot. Briliáns ötlet!

A liberálisok szerint megszűnik a hálapénz. Mivel a pénztárak kezében lesz a finanszírozás, ezért – a profitmaximalizálás fényében – arra törekszenek majd, hogy a legkevesebb juttatást adják a szerződő orvosoknak. Az orvosok is pénzért dolgoznak, tehát minél kevesebbet kapnak, annál jobban kell majd a hálapénz. A pénztáraknak létérdeke lesz a paraszolvencia fenntartása, hiszen akkor nem csak ők fogják „finanszírozni” az ellátást.

A gyógyítás színvonala. A pénztárnak szintén elemi érdeke, hogy minél kisebb gyakorlattal rendelkező orvost alkalmazzon, hisz annak kevesebbet kell fizetni, mint egy 40 éves tapasztalattal bíró professzornak. sajnos ez is tiszta sor. Nem érdek a várólisták csökkentése sem, hiszen a műtétek sokba kerülnek. Az egészséges ember után is annyi lesz a fejkvóta, mint a beteg után, azonban a beteget pl. műteni is kell. Ha tehát valahol jobb munkára kíván sarkallni a pénztár és csökkenti a várólista hosszát, akkor a betegek oda akarnak majd menni. Ugyanannyi pénzért több beteget ellátni természetesen veszteséges, azaz a pénztár célja a várólisták fenntartása, sőt annak hosszabbítása lesz, hisz más sem hiányzik, mint hogy oda áramoljanak a beteg emberek.

Apropó gyógyítás. Valószínűleg olvasónk is felfigyelt arra a hírre, hogy a Heim Pál gyermekkórház közadakozásból kapott 33 millió forintot egy életmentő onkológiai készülékre. Közadakozásból! 33 milliót! Csak a ki nem adott, kormányzati intézkedéseket népszerűsítő szenny-magazin 125 millióba került. 3 életmentő berendezést lehetett volna venni ebből az összegből. De nem, járulék-, vizitdíj-, kórházi napidíj befizetés mellett is közadakozásból jut csak pénz egy ilyen, talán valamelyik gyermekünk életét megmentő készülékre. Ez siker? Siker az, ha a lakosság műanyagkupakokat gyűjt és az abból befolyt összegből tudunk megmenteni egy kisgyereket, akinek külföldi műtétre van szüksége? A 4-es metró árából (500 Mrd – egy műtét legyen 10 millió) 50.000 gyermeket/felnőttet lehetett volna kigyógyítani. Emberek, hol itt az értékrend?

Még valami azért idekapcsolódik. A liberális szótár azt mondja, hogy a gyógyítás „szolgáltatás-vásárlás”, pont mint a boltban. Azonban van két apró különbség, amiről nem beszélnek, de felülírja a választás szabadságát. Ha valaki beteg, akkor bármennyit áldoz a gyógyulása érdekében, pláne ha a gyerekéről van szó. A boltban csak addig költekezünk, amíg van miből, de a gyógyításkor erőn felül is (hitel, kölcsön, zálogház, stb.) kell teljesíteni. A másik dolog pedig az, hogy ha bemegy valaki a boltba, akkor dönthet arról, hogy magyar, vagy szlovén, vagy brazil csecsebecsét vesz, ha pedig egyik sem tetszik, akkor otthagyja. Gyógyításkor azonban nem a beteg választ, hogy milyen betegsége van, hanem az orvos felállít egy diagnózist. Tehát nem választhatom a nátha elleni kezelést, ha gégerákom van.

Liberális kézben van a környezetvédelem is. Nézzük az európai jelentőségű, NATURA 2000-es sajóládi erdőt! Ezt a területet a megélhetési bűnözők egész egyszerűen eltüntették és vele együtt a páratlan természeti értékeket is. Erre válaszul megszüntették a nyomozást, ráadásul bűncselekmény hiányában. Sarkítsunk! Ha három fej nélküli hullát talál a rendőrség az utcán, akkor megszünteti a nyomozást bűncselekmény hiányában? Gyanítom, hogy nem, pedig bármilyen furcsa jogilag ugyanaz az eset. Kivéve azt, hogy Sajóládon most is és régen is név szerint ismerték/ismerik az elkövetőket, akik nap, mint nap biciklivel, vagy rozzant zsigulival szállítják el az erdőt. Ma is! Elég nyilvánvaló a hatalom üzenete: nem számít a környezetünk!

Persze a liberális művészeti szabadságot is ide sorolhatjuk, hiszen normális országban egy kismacska vízbefojtásának lefilmezésért nem lehet díjat kapni, viszont két-három év letöltendőt igen. Elgondolkodtató.

A fenti gondolatok, jellemzően az egyén kiszolgáltatottá tétele mit sem érne, ha az egészséges közösség immunreakciója kivetné magából ezeket a rákos sejteket. Mivel nem ez történik, tisztán kell látnunk azt is, hogy nem az egyén elleni támadás volt az első lépés, hanem a nemzet elleni.

Hosszú idő óta sulykolják belénk, hogy a magyarságnak se múltja, se jelene, se jövője.

Napóleon óta tudjuk, hogy „vedd el a múltját a magyaroknak és megtöröd őket”. A XX. század zöme arról szólt a történelmi jelképeink, az egész múltunk eltűnjön. Legyenek az anyaországtól elszakított területek ősi szlovák és román földek, nagy királyaink a letűnt feudalizmus rémképei, dicső háborúink az elnyomás eszközei, míg a nemzet tragédiái a ránk lecsapó igazság-szolgáltatás jogos eredményei. Így lett Mátyás román király, Rákóczi lázongó betyár, míg Horthy fasiszta. És így lett Kun, Rákosi, Kádár, Grósz, Horn és persze Gyurcsány a mi jótevőnk, ez egyetlen üdvözítő, az alternatíva-nélküli. Hogy ők nem liberálisok? A tövet kell nézni kedves olvasó, a tövét mindennek. A gyökerét, ahonnan szárba szökkentek ezek a dicsőséges államférfiak!

Nemzetünk jelenét láthatjuk. Romló életszínvonal, eladósodás, bűnözés, gazdasági és morális hanyatlás. Drogliberalizáció, homoszexuálisok élettársi kapcsolata. Családpolitika helyett betelepítési tervek, adócsökkentés helyett megszorítás. Depresszió, öngyilkosságok, alkoholizmus. Hosszan sorolhatnánk ezeket a közhelyeket, amelyeket mindenki csak ismer, és nem felismer. Mind-mind a nemzet pusztulásához vezetnek. Persze sokan felteszik ilyenkor a kérdést, hogy miért is akarnak rosszat nekünk a mi liberálisaink, hiszen láthatják, hogy mi lesz ebből. Látják is, azonban a rövid távú érdekek mindig kifizetődőbbek. Kit érdekel a családok sorsa, ha egy metróberuházásból 20 évig hasznot lehet húzni?

És a jövőnk? A jövőnk maga a Blaha Lujza téri bandita, az erkölcsök által nem befolyásolt gyerekkorú bűnöző, aki magában hordozza a teljes liberális értékrendet. A „csak én számítok”, a „megszerzem, amit akarok” és a „mit nekem törvények” szemlélet. Ő a tükrünk, elég csak ránéznünk és már láthatjuk, hogy hová „fejlődtünk” ezen az úton.

Talán azért még van remény. Talán lesz végre valaki, aki istenesen pofon vágja ezt az elvet. Nem kikövezett az út, azonban ha évtizedek során sikerült bennünket ilyen mélységbe taszítani, akkor talán arra is van remény, hogy felfelé induljunk el. Ezen az úton azonban nem a jelenlegi elit fogja mutatni az irányt. Ők erre – sajnos már tudjuk – nem képesek. Elitet kell váltanunk. Minél hamarabb, annál nagyobb az esély és minél később, annál kisebb a remény.

http://www.althir.org/