width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 5.

2014. december 5., péntek

Az usa gerjeszti a tüntetéseket - mihez van köze amerikának? Az amerikai kitiltások valós hátterében nem az erkölcsösség, sokkal inkább az usa gazdasági érdekei állnak. Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója lapunknak elmondta, szó sincs arról, hogy Amerikát érdekelnék a magyar korrupciós ügyek. Az usa számára stratégiai kérdés, hogy mindenáron megakadályozza a keleti nyitást, éppen ezért titkosszolgálati módszerekkel igyekszik zavart kelteni.

Az usa gerjeszti a tüntetéseket - mihez van köze amerikának?

Az amerikai kitiltások valós hátterében nem az erkölcsösség, sokkal inkább az usa gazdasági érdekei állnak. Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója lapunknak elmondta, szó sincs arról, hogy Amerikát érdekelnék a magyar korrupciós ügyek. Az usa számára stratégiai kérdés, hogy mindenáron megakadályozza a keleti nyitást, éppen ezért titkosszolgálati módszerekkel igyekszik zavart kelteni.

Ezeknek az eseményeknek a miértjei egy nagy összefüggésben keresendők. Nyilvánvalóan nem egy korrupciós ügyről van szó. Ez sokkal inkább az usa egyik módszere, hogy nemtetszését nyilvánítsa ki. Magyarország ugyanis elindult a keleti nyitás útján, ez pedig az Egyesült Államok stratégiai érdekeit sérti. Nem véletlen, hogy az usa nekimegy egy olyan országnak, amelyik orosz segítséggel épít atomerőművet, ahogy az sem véletlen, hogy Ukrajnában is éppen akkor avatkozott be Amerika az eseményekbe, amikor az ország erőteljesen nyitni kezdett Oroszország felé. Szó sincs itt erkölcsről, és tisztaságról. Az új ukrán vezető ellen is éppen úgy felhozható számos vád. Az usa nem erkölcsi okokból támogatja az új rezsimet. Számukra minden a pénzről szól - magyarázta Földi László.

A szakértő szerint a magyar külpolitikai váltás eredménye, hogy az amerikai liberális hatalom Magyarország ellen fordult.

- A Martonyi és Németh nevével fémjelzett időszakban Magyarország abszolút amerikabarát külpolitikát folytatott, ez azonban mára megváltozott. Már nem az imf finanszírozza az országot, és az usa is látja hogy Magyarország távolodik az atlanti politikától. 2014 tavaszáig, a választásokig talán még bízott Amerika a politikai változásokban, ezért nem indult meg korábban a titkosszolgálati offenzíva. Bizonyítani nem tudom, de egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a négy magyar baloldali pártnak is amerikai parancsra kellene összefogni. Miután ez az amorf koalíció megbukott, elindult a zavarkeltés - osztotta meg lapunkkal feltételezését Földi.

- A titkosszolgálatoknak az az érdeke, hogy folyamatos izgalmi állapotban tartsák a magyarokat. Ez egyébként a jelenlegi kormány számára azért is veszélyes, mert három és fél év alatt azokból az arcokból, akik most az utcán a tüntetéseken vezető szerepet vállalnak, egy új garnitúra ellenzéki politikus válhat, akik a jelenlegi, elhasznált baloldali vezetők helyére állhatnának.

Földi szerint az amerikai titkosszolgálatok kiváló munkát végeznek hazánkban. Olyannyira, hogy még a Fideszbe is beépültek.

- Az amerikai érdekcsoportok és magyarországi helytartóik rossz szemmel nézik azt a centralizációt, ami jelenleg hazánkban végbemegy, hiszen ezek a multik, bankok, és egyes további gazdasági tömbök érdekeit sértik. A kinti boszorkánykonyhákban az amerikai liberális tőke folyamatosan azon dolgozik, hogy ez a helyzet megváltozzon. Számos alapítványban, ahol jelentős mennyiségű pénztőke van jelen, számos jól képzett, értelmes ember dolgozik ezért a célért. Az amerikai elnöknek pedig feladata, hogy kiszolgálja azokat az érdekcsoportokat, akik őt hatalomra juttatták - magyarázta a szakértő.

Magyarországon éppen ezért az amerikai titkosszolgálat jól kiépített rendszerrel, és számos forrással dolgozik. Biztos vagyok abban, hogy a Fidesz mély rétegeibe is vannak beépülve embereik. Ebben nincs semmi különleges. Egy titkosszolgálatnak így kell működnie. Nem véletlen, hogy olyan, még törvényjavaslat szintjén sem álló információk kerülnek a nyilvánosság elé, mint például a boltok vasárnapi nyitvatartása. Ezek ugyanis kiválóan alkalmasak az izgalmi állapot fenntartására. Ugyanakkor emögött nem kell összeesküvés elméleteket sejteni. Mindössze arról van szó, hogy kint komoly stratégiai tervezés zajlik, és amikor egy-egy ehhez hasonló információ napvilágot lát, meglátják az alkalmat arra, hogy az eredeti tervbe illeszkedő módon zavart keltsenek. A cselekvés ráépült a taktikára

Helyi Théma (Baku)

A nép szempontjából az ukrajnai, háttérhatalom csinálta forradalomnak csak kára volt. Nem hiányzik nekünk se egy hasonló felfordulás. Nógrádi Zoltán biztonságpolitikai szakértő szerint Ukrajnában nincs változás a februári események óta, ugyanúgy tombol a maffia és uralkodnak az offshore lovagok. Az offshore lovagok a cégeiket adóparadicsomokban jegyeztetik be, és nem fizetnek hazájukban egyetlen peták adót sem. A pályázati és támogatási pénzek nagy része ennek ellenére hozzájuk vándorolnak...

A nép szempontjából az ukrajnai, háttérhatalom csinálta forradalomnak csak kára volt. Nem hiányzik nekünk se egy hasonló felfordulás.

http://www.sokkaljobb.hu/content/az-offshore-tevékenység-eltűrése

Az offshore tevékenység eltűrése

Nógrádi Zoltán biztonságpolitikai szakértő szerint Ukrajnában nincs változás a februári események óta, ugyanúgy tombol a maffia és uralkodnak az offshore lovagok. Az offshore lovagok a cégeiket adóparadicsomokban jegyeztetik be, és nem fizetnek hazájukban egyetlen peták adót sem. A pályázati és támogatási pénzek nagy része ennek ellenére hozzájuk vándorolnak…

Ukrajna a maffia és az offshore tevékenység ellenére elvolt Oroszország farvizén idén februárig. Amint a dollár milliárdos gázár-tartozás ellenére Oroszország és Ukrajna írásban megállapodott, hogy továbbra is kap földgázt és orosz támogatásban részesül Ukrajna, Amerika beavatkozott, és azóta az ország egyre rosszabb helyzetben van. Több milliárd dollár és euró hitel érkezett az országba, amit február óta feléltek, és már igénylik a további hiteleket.

Ukrajna új vezetése az Európai Unióhoz és a NATO-hoz közeledik. Amerika Ukrajna eltartási kötelezettségét rátolta az unióra, a régi tagállamok pedig egy ügyes csellel ráterhelték az Oroszország elleni szankciók anyagi terheit a volt szocialista országokra. A földgázt Magyarországnak és Szlovákiának vissza kell fordítania Ukrajna irányába, ami miatt a Gazprom beszólt: ha visszafordítjuk a gázt, bennünket is lekapcsolnak. Hogy miért kell Szlovákiának és Magyarországnak fizetnie az ukránok gázfogyasztását, az nem derült ki! A rezsiharc azzal ér véget, hogy nem lesz nálunk földgáz? Ugyanis jövőre lejár a hosszú távú gázszerződésünk Oroszországgal.

Putyin orosz elnök 1997-ben megkezdte hazájának visszaszerzését az offshore lovagok kezéből. „Él országunkban az embereknek egy szűk csoportja, akik egyetlen nap alatt milliárdosokká lettek. Az állam kinevezte őket milliárdosokká. Egyszerűen adtak nekik egy hatalmas vagyont, gyakorlatilag ingyen. És ők úgy érezték, az istenek értük élnek, hogy bármit megtehetnek." (Vlagyimir Putyin 1997-ben, amikor megkezdte Oroszország talpra állítását)

Mivel az orosz oligarchák névsorát a CIA ismeri, fel is fogják őket használni a Putyin és Oroszország elleni küzdelemben.

Gazdag László közgazdász, egyetemi docens írta ugyanebben az esztendőben: „1997-ben (a Horn-kormány idején – F. I.) a Tocsik-botrány miatt megbukott Suchman Tamást felváltó Csiha Judit privatizációs miniszter kikotyogja a parlamentben, hogy hétmilliárd dollár (nem elírás: dollár) privatizációs bevétellel nem tud elszámolni a kormány. Ha a világ bármely parlamentjében hangzott volna el ez, azonnal bukott volna a kormány, országos botrány lett volna. Nálunk a fű sem rezdült… Lumpen ország, lumpen politikai osztály, lumpen szakmai értelmiség…"

1998-ban az országgyűlési választások még kétfordulósak voltak még, az első fordulót az MSZP megnyerte. A második fordulóra azonban megállapodott a Fidesz és a Kisgazdapárt, és legyőzték a szocialistákat. Orbán Viktor lett a miniszterelnök, de az offshore és a maffia tevékenység ellen nem lépett fel, soha nem mondott olyat a nagy fülkeforradalmi győzelmek óta sem, mint Putyin elnök. Pedig már 1998-ban ezzel a bejelentéssel kellett volna kezdeni a kormányzást. Ángyán József professzor szerint nálunk a kormány összetételét is ezek a lovagok határozzák meg:

http://www.youtube.com/watch?v=2FCgGaH45cE

„Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek." – írta Morvay Péter 2010 környékén a Magyarország elrablása – Offshore számlákon az államadósság duplája című írásában. Aki azt hitte, hogy lesz következmény végre, az nagyot tévedett, sajnos a helyzet a mai napig változatlan. Annyi történt, hogy hat magyar állampolgárnak Amerika betiltotta a beutazást maffia-tevékenységben való érintettség miatt.

Amennyiben 1998-ban megtörténik végre Magyarország megtisztítása az adócsalóktól, a maffia kezéből kiveszik az élelmiszer-kereskedelmet, nem jutottunk volna ennyire mélyre anyagilag és erkölcsileg. Egy biztos: meg kell kezdeni felfelé jönni a gödörből, mert minél később történik meg, annál nehezebb lesz levegőhöz jutnia a nép egyszerű gyermekeinek. A hatalom és egyre népesebb holdudvara köszöni, ők jól vannak, ők nem elszenvedői, hanem haszonélvezői a jelenlegi állapotnak. Ha nem így lenne, tennének ellene!

Békéscsaba, 2014. december 5.

Anton

Emlékeztető: „Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják." (George Orwell)

A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak a toleránsak és humanisták - Ha nem akarjuk a !!! vörösterror visszatértét !!!, rekesszük ki őket mindenhonnét.

A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak a toleránsak és humanisták

Zsidó liberálisok blog.hu-s (=zsindex) blogján már a jobboldaliak megverésére, felgyújtására uszítanak. Vagy ők, vagy mi!

A talmudi zsidó "etika" : szemet szemért, fogat fogért. És számukra csak egy zsidónak van értéke, nekünk nincs. Hát viszonozzuk nekik!

A zsidó mindig a nemzetre ront, ha teheti. Ma a jobboldali riporter, holnap a nemzeti érzelmű magyarság! Pokolfajzatok ezek, minden büntetést megérdemelnek.

Így menjünk tüntetni, ezekkel egy követ fújni, bármiben is együttműködni! Kiirtanának ha tehetnék! Ezek nem emberek.

Ha megteszik, mi lesz? Kitör a polgárháború!

Hát ennyire hiteles a zsindexes fosok nyafogása az amúgy is jól megérdemelt kis farbalegyintésekért. Amit cikkíráson és fórumozáson messze túlmutató, igazi elvetemült gazemberre valló szemétkedéseikért kaptak az ávóslelkű ganék.

Többek közt, egy okot mondok, miért. E libernyák zsidók random jobboldaliakra szállnak rá, szórakozásból ÉS magyar - gyűlöletből sírig zaklatnak embereket. Ilyen betegek. Ezen élvezkednek. Amíg hagyjuk !!!!!!!!!!

"Elégedetlenség" napi szocionista milliomosok fattya zsidó szónokuk volt 11 17-én CCCP pólós trockista soma ábrahám, nyíltan vállalt kommunistaság, persze neoliberálisok is emellé. Mivel elégedetlen ez, és a többi balliberális rohadék? Azzal, hogy nem vagyunk a fajtája rabszolgái?

Ha nem akarjuk a !!! vörösterror visszatértét !!!, rekesszük ki őket mindenhonnét. Soha, sehol, semmi. Média, politika, gazdaság, akármiféle megmondóembereiket ne tartsuk hitelesnek - hisz' hamisítások százaival buktak meg eddig pl "bajai videó".

Tőlük semmi sem hiteles, szándékuk mindig ellenséges. Vagy ők - vagy mi, e logikát ők alkalmazzák a mindennapokban. Valahogy védekeznünk kell ellenük

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80434

A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak a toleránsak és humanisták

2014. december 05. 10:58 Hunhír.info

"A Hír Televízió riportereinek felpofozására, megdobálására és felgyújtására buzdítottak egyesek a csütörtök esti tüntetés előtt. Csak emlékeztetőül. ha nemzeti radikális tüntetéseken emberkedik valami liberális médiahernyó, és elég, ha rossz szemmel néznek rá, máris "riporterünk megveréséről" harsog az ultralibsi fősodor. A volt Pannon rádiós Császár Attila 2006-óta különösen a bögyükben van, amikor szenvedélyes hangon tudósított a Gyurcsány-diktatúra alatt bekövetkezett tévéostromról.

Megüssem vagy ne üssem? A Mentális Deficit nevű blogon ezzel a címmel jelent meg írás arról, hogy egy tüntetésről tudósító Hír Televízió-s riportert meg kell-e pofozni. A szerző az erőszakmentesség híve, de elismeri, hogy a lelke mélyén élvezné, ha bármelyik Hír TV-s beszedne egy „igazi sallert".

Egy másik internetes írásban is kész ténynek tekintik, hogy „sokaknak viszketni fog a tenyere, ha meglátják őket". A hozzászólók pedig olyanokat tanácsolnak egymásnak, hogy meg kell döngetni a Hír TV autóját, és hogy mielőtt megütik az operatőrt, le kell lökni a kamerát a válláról. Van, aki bevallja, hogy szíve szerint felgyújtaná a Hír TV székházát. Más portálokon pedig azt javasolják, hogy köpjék le vagy fémpénzzel dobálják meg a kormányellenes tüntetésekről tudósító Hír TV-s stábokat.

A Hír Televízió nyilvánosságra hozta, nagy a felháborodás

A legtöbben azon háborodtak fel, hogy a televízió az elmúlt napokban nyilvánosságra hozta, hogy a tüntetések szervezői ellen milyen hatósági eljárások indultak korábban.

Szerdai bemutatkozó sajtótájékoztatóján a balliberális pártok által támogatott veszprémi országgyűlésiképviselő-jelölt is a Hír TV-t támadta. A magát függetlennek tartó Kész Zoltán nyilvános bocsánatkérésre szólította fel az adó helyszínen dolgozó riporterét. „A Facebookon tettem egy olyan kijelentést, hogy a Hír TV-t kérem arra, hogy Nagy Emíliától kérjen bocsánatot a tegnapi egész incidens miatt. Nagy Emília is beszédet mondott a közfelháborodás napján velem hasonlóan, nem tudom, megtörtént-e ez a bocsánatkérés a Hír TV-től. Ha nem, akkor most itt, az újságíró kollégák előtt nyugodtan bocsánatot kérhetnek."

Fordítsanak hátat!

Van olyan internetes oldal, amelyen a szerzők megpróbálják lebeszélni a fizikai erőszakról a demonstrálókat. Helyette azt javasolják, hogy aki meglátja a stábot, fordítson neki hátat, és kiabálja azt, hogy „Kedves Hír TV!" Ezzel a címmel külön kampányt is indítottak, amelyben mindenkit arra biztatnak, vallja be korábbi bűneit, mielőtt a Hír Televízió derítené ki."

-------------------------------------------------------------------------------------------

Sajnos, és nem új. A Bacsó Béla díjasok, az is vörösterroristák informátora, és igen aktív antimagyar volt. De ha a bal itten erőszakot kezd, nem lesz megállás, jön a válaszreakció, azt előre megmondom. Van egy közhangulat!!!!

Igen 2014 van, na és azért / akkor a zsidóbolsevik söpredék legyen uralmon, meg a nihil!? A neolib, amit a ballib képvisel, sokkal rosszabb mint a feudalizmus volt. A libsi is tekintély akar lenni, ugyanúgy megvannak a dogmái, erőszakszervezetei. Hatalmon mindig népelnyomó, szabadsággyilkos rendszert épít ki a "liberális". Korruptak és konkrétan lopnak is a társadalmi egyenlőtlenség és igazságtalanság bajnokai. Hogy más pártban is akadnak gazemberek, például a Fideszben? Igen de érdekes módon ezek mind liberális, posztkomcsi kötődésűek.

Fokozódik a nyugati nyomásgyakorlás, amit nevetve kiszolgálnak a libsik. És ezek nem fognak leállni a feszültség szítással, hiszen azért fizetnek nekik a médiában, politikában, civil életben. De ha nekünk a magyarellenes uszulásaikkal szemben egy jajszavunk van, rögtön mi vagyunk a nácik. Nem tudunk és nem is kell nekünk megfelelni annak a népnek, ami csak élősködni pusztítani és gyilkolni tud az egész világon!

Orbán helyett bukott szoclib jöjjön? 2 rossz nem tesz ki 1 jót!

"Na, meghallgattam a mai budapesti tüntetés szónokait"

Az egyik ordibálva szidta az Orbán rezsimet… időnként elfelejtette a felírt szövegét, majd nevetéssel próbálta többször is elütni a bakijait.

Minden szónok a lopásról, korrupcióról és megszorításról beszélt, – amit a mostani kormány csinál, – persze a múlt lopásait és megszorításait nem sorolták fel. Az valahogy kimaradt.

Viszont terítéken volt Kína és Oroszország szidása is. Ugyanis ők nem olyan országban szeretnének élni mint Kína és Oroszország. Ők bizony egy európai és amerikai mintábanképzelik el a jövőjüket… a tüntetők ezt tapssal fogadták.

Nem kérdés, hogy mely pártok szimpatizánsai és mely országok támogatják a budapesti Majdant is.

Azért ezeknek a tüntetőknek ismét csak azt a kérdést tudom feltenni mint eddig is; – Hol voltak az előző kormányok idején, – a kifogásolt megszorítások, lopások és korrupció elleni harcban?

Meg lehet egy jogos követelést fogalmazni egy ilyen tüntetésen, – de csak akkor lesznek hitelesek számomra, – ha az emlékezetük nem szelektív! Ha a felsorolás teljes.

Ami pedig Oroszországot és a Kína bírálatot illeti; a felszólalók éppen ezzel árulták el, hogy kik is támogatják őket. Egy érdekvédelmi, – állítólagos belpolitikai tüntetésen, – ugyanis nem lehet olyan országokat belekeverni a mondandójukba, akik eddig ténylegesen SOHA nem avatkoztak Magyarország ügyeibe.

Úgyhogy balliberális söpredék! – Menjetek a Qrva anyátokba nyugatra, vagy az USA-ba, – ott megtaláljátok a ti általatok elképzelt un. "demokráciát"!

Milan Mitrovic / Fb

https://www.facebook.com/milan.mitrovic.908579/posts/322011527983724?fref=nf&pnref=story

A Szabad Riport megjegyzése:

A legszebb az egészben az, hogy még SZÓNOKVERSENYT is hirdettek! – :) Hülyének, sőt gügyének nézik a népet, – de – fel akarják használni a saját céljaikra.

http://szabadriport.wordpress.com/2014/12/05/na-meghallgattam-a-mai-budapesti-tuntetes-szonokait/

Translate

Na, meghallgattam a mai budapesti tüntetés szónokait

szabadriport.wordpress.com

Az egyik ordibálva szidta az Orbán rezsimet... időnként elfelejtette a felírt szövegét, majd nevetéssel próbálta többször is elütni a bakijait. Minden szónok a lopásról, korrupcióról és megszorítás...

+21

"Yes, comment" :

Ettől tartok én is, hogy megint felhasználják a jószándékú embereket aljas céljaik elérése érdekében.+1

Scall Fast 4 minutes ago

Azt hiszik az "átlag" magyar résztvevők, hogy velük vannak a tüntetés szervezői. Olyanok liberálisak sokan még, akiket NEM érint a válság pl. informatikusok. Meg a csak index-origo-hvg féle helyekről tájékozódók, a 444-es, cinkes, vs-es + Átlatszós jobboldal ellenes uszításnak bedőlő gyanútlanok. Ha tudnák micsoda hulladék beteglelkű zsidó szarok dolgoznak ezeken a helyeken, és hol máshol gyalázkodnak a vélt névtelenségükben, ezeknek a patkányfészkeit vernék szét és nem a Fidesz székházat. Ezeknek a moslék zsidóknak a műve volt a Matula magazin, Tilos rádió "kiirtanám az összes keresztényt", a jelen : tumblr.com-os foshalmok napi 50 poszttal arról milyen hülye és náci a jobboldal + náci az összes keresztény is, és "a magyarok" ilyenek + olyanok, továbbá trollkodás netszerte ugyanezzel az álérv - készlettel. Nemrég bukott le együtt pm-es tumbász jámbor "wmhuba" a cba-t lenácizó képpel, fb-n is vagyok - valamit írtam róla

http://facebook.com/notes/balázs-kiss/cba-reál-coop-magyarok-az-a-baja-a-ballibnek-velük/10202878395751925/?refid=21

Mostanában nagyon rákapcsolt a ballib, kormányt akarnak buktatni mert sok nekik az a 8 év hatalom nélkül, és 2018-ban se biztosak Hát persze hogy önérdekből cselekszenek, ezeknek már nincs visszaút, ő politikusaik - firkászaik meg a mindenféle norvég alapos soros civil aktivistáik szervezik és propagálják a tüntetéseket. A polgárháborúra gyúrnak! Arra fognak rábaszni a tetvek, hogy Mo-n az szdsz-eseket halálosan gyűlölik míg a nácizásra csak legyintenek, ha ugyan nem pozitív jelző, hogy egy ILYEN belpesti takony libernyák véglény lenáciz. Ez még nem elég nekik, azt hiszik bármit megtehetnek, nagyon el vannak szemtelenedve, már ott tartanak ha úgyis mögöttük az usa és a szervezett világzsidóság akkor bárkire rászállhatnak aki kicsit is jobboldali, ismeretes az előző köztelnök ügye bezzeg fasszopó gyurcsány kamu diplomájáról hallgattak.

Lazán híreket hamisíthatnak, embereket zaklathatnak, rágalmazhatnak, profi jogászaik vanank megússzák. És alá sem merik írni a cikkeiket. Mint a hvg-n "nyüzsi", egyébként attól még megvannak kik, seres-ék azaz a hírszerzőtől átment zsidóbanda + tóta weisz. Muszáj nekik ütni a magyart, ez a hobbijuk is egyben - nem tudnak megmaradni a csimbókos biboldó valagukon. Zaklatnak, mószerolnak, embereket akarnak kirúgatni - mint például Tölgyet, aki egy jobbos kommentelő a mandinerről , és "férfias szívatás" címén a hvg örömmel rágalmazta, ez az úriember pedig valami tanár aki nem is közszereplő. És ezek akarnak most hatalmat, meg pártot alapítani, ávósunokák és egyéb zsidaj fattyak. És patkányforradalmat kirobbantani idegen, zsidó segítséggel! Aztán lenne csak diktatúra, ha a vadliberálisok diktálnának! De nem lesz. A következő holokauszt viszont valódi lesz, ember le nem tudja írni mennyire gyűlölöm ezeket a sátánfajzatokat, racionális alapon is - de az érzelmek is egyéni és közösségi túlélési dinamikák, és a bosszú népe ellehetetlenítésünkkel, antiszociális neolib és ugyanúgy gyűlöletből fakadó magyarellenes tettetivel konkrétan a halálunkat akarja. A háborút a nemzet ellen ők kezdték, ha valaki felfedezi min munkálkodnak rögtön "szélsőséges" lesz. Tőlük és miattuk nem lehet békében élni se megélni a saját hazánkban, abszolút mindent úgy alakítanak hogy a magyar pusztuljon és ők gyarapodjanak. A fideszben is vannak árulók, akik szítják az ilyen netadó ötletekkel az elégedetlenséget, Lovas Istvánra érdemes figyelni miket mond.

The end is near, úgy látom, nemcsak én. Fokozódik a nyugati nyomásgyakorlás, amit nevetve kiszolgálnak a libsik. És ezek nem fognak leállni a feszültség szítással, hiszen azért fizetnek nekik a médiában, politikában, civil életben. De ha nekünk a magyarellenes uszulásaikkal szemben egy jajszavunk van, rögtön mi vagyunk a nácik. Nem tudunk és nem is kell nekünk megfelelni annak a népnek, ami csak élősködni pusztítani és gyilkolni tud az egész világon!

Nézek épp egy fórumot, Szenteste IS akarnak tüntetni a mocskok. A zsidónak nincs karácsonya, mit is ünnepelne rajta egy Jézus - ölő, tán a saját népe szégyenét - ezeknek semmi sem szent, senkit és semmit sem tisztelnek, tűrnek, tolerálnak!