width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Fokozódik a nyugati nyomásgyakorlás, amit nevetve kiszolgálnak a libsik. És ezek nem fognak leállni a feszültség szítással, hiszen azért fizetnek nekik a médiában, politikában, civil életben. De ha nekünk a magyarellenes uszulásaikkal szemben egy jajszavunk van, rögtön mi vagyunk a nácik. Nem tudunk és nem is kell nekünk megfelelni annak a népnek, ami csak élősködni pusztítani és gyilkolni tud az egész világon!

2014. december 5., péntek

Fokozódik a nyugati nyomásgyakorlás, amit nevetve kiszolgálnak a libsik. És ezek nem fognak leállni a feszültség szítással, hiszen azért fizetnek nekik a médiában, politikában, civil életben. De ha nekünk a magyarellenes uszulásaikkal szemben egy jajszavunk van, rögtön mi vagyunk a nácik. Nem tudunk és nem is kell nekünk megfelelni annak a népnek, ami csak élősködni pusztítani és gyilkolni tud az egész világon!

Orbán helyett bukott szoclib jöjjön? 2 rossz nem tesz ki 1 jót!

"Na, meghallgattam a mai budapesti tüntetés szónokait"

Az egyik ordibálva szidta az Orbán rezsimet… időnként elfelejtette a felírt szövegét, majd nevetéssel próbálta többször is elütni a bakijait.

Minden szónok a lopásról, korrupcióról és megszorításról beszélt, – amit a mostani kormány csinál, – persze a múlt lopásait és megszorításait nem sorolták fel. Az valahogy kimaradt.

Viszont terítéken volt Kína és Oroszország szidása is. Ugyanis ők nem olyan országban szeretnének élni mint Kína és Oroszország. Ők bizony egy európai és amerikai mintábanképzelik el a jövőjüket… a tüntetők ezt tapssal fogadták.

Nem kérdés, hogy mely pártok szimpatizánsai és mely országok támogatják a budapesti Majdant is.

Azért ezeknek a tüntetőknek ismét csak azt a kérdést tudom feltenni mint eddig is; – Hol voltak az előző kormányok idején, – a kifogásolt megszorítások, lopások és korrupció elleni harcban?

Meg lehet egy jogos követelést fogalmazni egy ilyen tüntetésen, – de csak akkor lesznek hitelesek számomra, – ha az emlékezetük nem szelektív! Ha a felsorolás teljes.

Ami pedig Oroszországot és a Kína bírálatot illeti; a felszólalók éppen ezzel árulták el, hogy kik is támogatják őket. Egy érdekvédelmi, – állítólagos belpolitikai tüntetésen, – ugyanis nem lehet olyan országokat belekeverni a mondandójukba, akik eddig ténylegesen SOHA nem avatkoztak Magyarország ügyeibe.

Úgyhogy balliberális söpredék! – Menjetek a Qrva anyátokba nyugatra, vagy az USA-ba, – ott megtaláljátok a ti általatok elképzelt un. "demokráciát"!

Milan Mitrovic / Fb

https://www.facebook.com/milan.mitrovic.908579/posts/322011527983724?fref=nf&pnref=story

A Szabad Riport megjegyzése:

A legszebb az egészben az, hogy még SZÓNOKVERSENYT is hirdettek! – :) Hülyének, sőt gügyének nézik a népet, – de – fel akarják használni a saját céljaikra.

http://szabadriport.wordpress.com/2014/12/05/na-meghallgattam-a-mai-budapesti-tuntetes-szonokait/

Translate

Na, meghallgattam a mai budapesti tüntetés szónokait

szabadriport.wordpress.com

Az egyik ordibálva szidta az Orbán rezsimet... időnként elfelejtette a felírt szövegét, majd nevetéssel próbálta többször is elütni a bakijait. Minden szónok a lopásról, korrupcióról és megszorítás...

+21

"Yes, comment" :

Ettől tartok én is, hogy megint felhasználják a jószándékú embereket aljas céljaik elérése érdekében.+1

Scall Fast 4 minutes ago

Azt hiszik az "átlag" magyar résztvevők, hogy velük vannak a tüntetés szervezői. Olyanok liberálisak sokan még, akiket NEM érint a válság pl. informatikusok. Meg a csak index-origo-hvg féle helyekről tájékozódók, a 444-es, cinkes, vs-es + Átlatszós jobboldal ellenes uszításnak bedőlő gyanútlanok. Ha tudnák micsoda hulladék beteglelkű zsidó szarok dolgoznak ezeken a helyeken, és hol máshol gyalázkodnak a vélt névtelenségükben, ezeknek a patkányfészkeit vernék szét és nem a Fidesz székházat. Ezeknek a moslék zsidóknak a műve volt a Matula magazin, Tilos rádió "kiirtanám az összes keresztényt", a jelen : tumblr.com-os foshalmok napi 50 poszttal arról milyen hülye és náci a jobboldal + náci az összes keresztény is, és "a magyarok" ilyenek + olyanok, továbbá trollkodás netszerte ugyanezzel az álérv - készlettel. Nemrég bukott le együtt pm-es tumbász jámbor "wmhuba" a cba-t lenácizó képpel, fb-n is vagyok - valamit írtam róla

http://facebook.com/notes/balázs-kiss/cba-reál-coop-magyarok-az-a-baja-a-ballibnek-velük/10202878395751925/?refid=21

Mostanában nagyon rákapcsolt a ballib, kormányt akarnak buktatni mert sok nekik az a 8 év hatalom nélkül, és 2018-ban se biztosak Hát persze hogy önérdekből cselekszenek, ezeknek már nincs visszaút, ő politikusaik - firkászaik meg a mindenféle norvég alapos soros civil aktivistáik szervezik és propagálják a tüntetéseket. A polgárháborúra gyúrnak! Arra fognak rábaszni a tetvek, hogy Mo-n az szdsz-eseket halálosan gyűlölik míg a nácizásra csak legyintenek, ha ugyan nem pozitív jelző, hogy egy ILYEN belpesti takony libernyák véglény lenáciz. Ez még nem elég nekik, azt hiszik bármit megtehetnek, nagyon el vannak szemtelenedve, már ott tartanak ha úgyis mögöttük az usa és a szervezett világzsidóság akkor bárkire rászállhatnak aki kicsit is jobboldali, ismeretes az előző köztelnök ügye bezzeg fasszopó gyurcsány kamu diplomájáról hallgattak.

Lazán híreket hamisíthatnak, embereket zaklathatnak, rágalmazhatnak, profi jogászaik vanank megússzák. És alá sem merik írni a cikkeiket. Mint a hvg-n "nyüzsi", egyébként attól még megvannak kik, seres-ék azaz a hírszerzőtől átment zsidóbanda + tóta weisz. Muszáj nekik ütni a magyart, ez a hobbijuk is egyben - nem tudnak megmaradni a csimbókos biboldó valagukon. Zaklatnak, mószerolnak, embereket akarnak kirúgatni - mint például Tölgyet, aki egy jobbos kommentelő a mandinerről , és "férfias szívatás" címén a hvg örömmel rágalmazta, ez az úriember pedig valami tanár aki nem is közszereplő. És ezek akarnak most hatalmat, meg pártot alapítani, ávósunokák és egyéb zsidaj fattyak. És patkányforradalmat kirobbantani idegen, zsidó segítséggel! Aztán lenne csak diktatúra, ha a vadliberálisok diktálnának! De nem lesz. A következő holokauszt viszont valódi lesz, ember le nem tudja írni mennyire gyűlölöm ezeket a sátánfajzatokat, racionális alapon is - de az érzelmek is egyéni és közösségi túlélési dinamikák, és a bosszú népe ellehetetlenítésünkkel, antiszociális neolib és ugyanúgy gyűlöletből fakadó magyarellenes tettetivel konkrétan a halálunkat akarja. A háborút a nemzet ellen ők kezdték, ha valaki felfedezi min munkálkodnak rögtön "szélsőséges" lesz. Tőlük és miattuk nem lehet békében élni se megélni a saját hazánkban, abszolút mindent úgy alakítanak hogy a magyar pusztuljon és ők gyarapodjanak. A fideszben is vannak árulók, akik szítják az ilyen netadó ötletekkel az elégedetlenséget, Lovas Istvánra érdemes figyelni miket mond.

The end is near, úgy látom, nemcsak én. Fokozódik a nyugati nyomásgyakorlás, amit nevetve kiszolgálnak a libsik. És ezek nem fognak leállni a feszültség szítással, hiszen azért fizetnek nekik a médiában, politikában, civil életben. De ha nekünk a magyarellenes uszulásaikkal szemben egy jajszavunk van, rögtön mi vagyunk a nácik. Nem tudunk és nem is kell nekünk megfelelni annak a népnek, ami csak élősködni pusztítani és gyilkolni tud az egész világon!

Nézek épp egy fórumot, Szenteste IS akarnak tüntetni a mocskok. A zsidónak nincs karácsonya, mit is ünnepelne rajta egy Jézus - ölő, tán a saját népe szégyenét - ezeknek semmi sem szent, senkit és semmit sem tisztelnek, tűrnek, tolerálnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk