width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak a toleránsak és humanisták - Ha nem akarjuk a !!! vörösterror visszatértét !!!, rekesszük ki őket mindenhonnét.

2014. december 5., péntek

A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak a toleránsak és humanisták - Ha nem akarjuk a !!! vörösterror visszatértét !!!, rekesszük ki őket mindenhonnét.

A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak a toleránsak és humanisták

Zsidó liberálisok blog.hu-s (=zsindex) blogján már a jobboldaliak megverésére, felgyújtására uszítanak. Vagy ők, vagy mi!

A talmudi zsidó "etika" : szemet szemért, fogat fogért. És számukra csak egy zsidónak van értéke, nekünk nincs. Hát viszonozzuk nekik!

A zsidó mindig a nemzetre ront, ha teheti. Ma a jobboldali riporter, holnap a nemzeti érzelmű magyarság! Pokolfajzatok ezek, minden büntetést megérdemelnek.

Így menjünk tüntetni, ezekkel egy követ fújni, bármiben is együttműködni! Kiirtanának ha tehetnék! Ezek nem emberek.

Ha megteszik, mi lesz? Kitör a polgárháború!

Hát ennyire hiteles a zsindexes fosok nyafogása az amúgy is jól megérdemelt kis farbalegyintésekért. Amit cikkíráson és fórumozáson messze túlmutató, igazi elvetemült gazemberre valló szemétkedéseikért kaptak az ávóslelkű ganék.

Többek közt, egy okot mondok, miért. E libernyák zsidók random jobboldaliakra szállnak rá, szórakozásból ÉS magyar - gyűlöletből sírig zaklatnak embereket. Ilyen betegek. Ezen élvezkednek. Amíg hagyjuk !!!!!!!!!!

"Elégedetlenség" napi szocionista milliomosok fattya zsidó szónokuk volt 11 17-én CCCP pólós trockista soma ábrahám, nyíltan vállalt kommunistaság, persze neoliberálisok is emellé. Mivel elégedetlen ez, és a többi balliberális rohadék? Azzal, hogy nem vagyunk a fajtája rabszolgái?

Ha nem akarjuk a !!! vörösterror visszatértét !!!, rekesszük ki őket mindenhonnét. Soha, sehol, semmi. Média, politika, gazdaság, akármiféle megmondóembereiket ne tartsuk hitelesnek - hisz' hamisítások százaival buktak meg eddig pl "bajai videó".

Tőlük semmi sem hiteles, szándékuk mindig ellenséges. Vagy ők - vagy mi, e logikát ők alkalmazzák a mindennapokban. Valahogy védekeznünk kell ellenük

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80434

A Hír TV-s riporterek felpofozására, felgyújtására buzdítanak a toleránsak és humanisták

2014. december 05. 10:58 Hunhír.info

"A Hír Televízió riportereinek felpofozására, megdobálására és felgyújtására buzdítottak egyesek a csütörtök esti tüntetés előtt. Csak emlékeztetőül. ha nemzeti radikális tüntetéseken emberkedik valami liberális médiahernyó, és elég, ha rossz szemmel néznek rá, máris "riporterünk megveréséről" harsog az ultralibsi fősodor. A volt Pannon rádiós Császár Attila 2006-óta különösen a bögyükben van, amikor szenvedélyes hangon tudósított a Gyurcsány-diktatúra alatt bekövetkezett tévéostromról.

Megüssem vagy ne üssem? A Mentális Deficit nevű blogon ezzel a címmel jelent meg írás arról, hogy egy tüntetésről tudósító Hír Televízió-s riportert meg kell-e pofozni. A szerző az erőszakmentesség híve, de elismeri, hogy a lelke mélyén élvezné, ha bármelyik Hír TV-s beszedne egy „igazi sallert".

Egy másik internetes írásban is kész ténynek tekintik, hogy „sokaknak viszketni fog a tenyere, ha meglátják őket". A hozzászólók pedig olyanokat tanácsolnak egymásnak, hogy meg kell döngetni a Hír TV autóját, és hogy mielőtt megütik az operatőrt, le kell lökni a kamerát a válláról. Van, aki bevallja, hogy szíve szerint felgyújtaná a Hír TV székházát. Más portálokon pedig azt javasolják, hogy köpjék le vagy fémpénzzel dobálják meg a kormányellenes tüntetésekről tudósító Hír TV-s stábokat.

A Hír Televízió nyilvánosságra hozta, nagy a felháborodás

A legtöbben azon háborodtak fel, hogy a televízió az elmúlt napokban nyilvánosságra hozta, hogy a tüntetések szervezői ellen milyen hatósági eljárások indultak korábban.

Szerdai bemutatkozó sajtótájékoztatóján a balliberális pártok által támogatott veszprémi országgyűlésiképviselő-jelölt is a Hír TV-t támadta. A magát függetlennek tartó Kész Zoltán nyilvános bocsánatkérésre szólította fel az adó helyszínen dolgozó riporterét. „A Facebookon tettem egy olyan kijelentést, hogy a Hír TV-t kérem arra, hogy Nagy Emíliától kérjen bocsánatot a tegnapi egész incidens miatt. Nagy Emília is beszédet mondott a közfelháborodás napján velem hasonlóan, nem tudom, megtörtént-e ez a bocsánatkérés a Hír TV-től. Ha nem, akkor most itt, az újságíró kollégák előtt nyugodtan bocsánatot kérhetnek."

Fordítsanak hátat!

Van olyan internetes oldal, amelyen a szerzők megpróbálják lebeszélni a fizikai erőszakról a demonstrálókat. Helyette azt javasolják, hogy aki meglátja a stábot, fordítson neki hátat, és kiabálja azt, hogy „Kedves Hír TV!" Ezzel a címmel külön kampányt is indítottak, amelyben mindenkit arra biztatnak, vallja be korábbi bűneit, mielőtt a Hír Televízió derítené ki."

-------------------------------------------------------------------------------------------

Sajnos, és nem új. A Bacsó Béla díjasok, az is vörösterroristák informátora, és igen aktív antimagyar volt. De ha a bal itten erőszakot kezd, nem lesz megállás, jön a válaszreakció, azt előre megmondom. Van egy közhangulat!!!!

Igen 2014 van, na és azért / akkor a zsidóbolsevik söpredék legyen uralmon, meg a nihil!? A neolib, amit a ballib képvisel, sokkal rosszabb mint a feudalizmus volt. A libsi is tekintély akar lenni, ugyanúgy megvannak a dogmái, erőszakszervezetei. Hatalmon mindig népelnyomó, szabadsággyilkos rendszert épít ki a "liberális". Korruptak és konkrétan lopnak is a társadalmi egyenlőtlenség és igazságtalanság bajnokai. Hogy más pártban is akadnak gazemberek, például a Fideszben? Igen de érdekes módon ezek mind liberális, posztkomcsi kötődésűek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk