width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 1.

2014. január 1., szerda

Libtard schiff "zongoraművész" és hitközségi társai akiknek szélsőséges neo-liberális irányzatuk hívein kívül esők mind "nácik" így liberális részről minden eszköz megengedett

Libtard schiff "zongoraművész" + társai akiknek szélsőséges neo-liberális irányzatuk hívein kívül esők mind "nácik" így liberális részről minden eszköz megengedett

Nevetséges. Ezeknek a schiffeknek aki nem a legszélsőségesebb liberális irányzat híve az mindjárt náci is, aki ellen ezen felcímkézés után minden nemtelen eszköz is megengedett - és igen, még vandalizmusra meg erőszakra is uszítanak soros ifjútörök csapatai.

Ugyanúgy ellenség marad a fidesz hiába szolgálja ki teljesen a politikai cionizmus törekvéseit! Ezekkel hiába is próbál egyezkedni akár Orbán akár a szocipárt, mert egyaránt gazdatestnek használják e 2 pártot a bibsik - azzal együtt gyalázzák őket továbbra is. Neoliberális zsidóknak lételemük a hazugság.

Mint a kismillió hiszteroliberális ballib oldal a neten, amik a szólásszabadságot féltik a jobboldaltól, persze azért a kurucot meg a jobboldali szerveződéseket betiltatnák.

"Schiff András Jeruzsálemben a hangversenyteremben kárhoztatta Orbán Viktor "antiszemita politikáját""

http://kuruc.info/r/26/122152

Simó Endre, Magyar Szociális Fórum, áder jános azaz jani valóságtól elrugaszkodott hurráoptimista lila gőzös újévi süketelése, vélemény

Simó Endre, Magyar Szociális Fórum, áder jános azaz jani valóságtól elrugaszkodott hurráoptimista lila gőzös újévi süketelése, vélemény

A cionisták lábtörlője és pincsikutyája ez a kamugép áder, és a köztársaság mint államforma ennyit is ér - jakobinus - bolsevik - szabadkőműves moslék.

Ahhoz is egy megjegyzés, hogy sajnos van még más is aki siket ezen az egyetlen egy agyonsztárolt WEISZ Fannin kívül is. De persze mindig a zsidókat kell reklámozni orrba szájba, értem én (csak lesz*rom).

Simó Endre > Devizaadós-Dühöngő

"Áder elnök és az életörömmel megélt hazaszeretet"

"Nem tudom, milyen életöröm költözött Áder elnök szavainak hallatán azoknak a szívébe, akik 2014 első napján sem tudnak enni adni a gyereknek. Mondják azt neki, szeresd a hazádat, ne pedig a hasaddal törődj? Kaja helyett életöröm áradjon a gyomrodba? Köztársasági elnökünk szerint a hazaszeretet egymás iránti tiszteletet, önmagunk elfogadását és eleink hagyatékának megbecsülését jelenti. De hát akkor miért nem tisztelte meg szavaival azt a négy és félmillió magyart, aki a létminimum alatt él, köztük a közel egymilliót, aki emberalatti mélyszegénységben? Vajon mit jelent „életörömmel megélt hazaszeretet" a munkanélkülinek, a hajléktalannak, a kilakoltatottnak, a boldogulás híján külföldre vándorló fiatalnak? Higgy bennem, a haza én vagyok? Ez volna az üzenet, Áder Úr? Nem messze tőlünk, az Örök Városban Giorgio Napolitano köztársasági elnök abban jelölte meg a nemzet jövőjét, hogy orvosolják a társadalmat sújtó megélhetési válságot. Egyszerű emberek leveleiből idézett. Vincenzótól, aki azt írta, hogy nincs miből megélnie, és túl sok áldozatot hozott már a hazáért ahhoz, hogy ne várja el, azok is hozzanak végre, akik jól élnek. Danielától, aki túl fiatal ahhoz, hogy nyugdíjba vonuljon, ám túl idős, hogy foglalkoztassák. Marcotól, aki elmondta, az újév első napjaiban arról kell döntenie, számlát fizessen-e vagy enni adjon két fiának. Franco azt írta neki, hogy szolidaritás és testvériség nélkül nincs erős nemzet, a három éve állás után néző Veronica levelében pedig ez áll: „én hiszek a hazámban, de vajon a hazám hisz-e bennem?" Mindebből Itália első embere arra a következtetésre jutott, hogy „változtatni kell a politikán, az intézményeken, és a társadalmi viszonyokon". Mond-e Önnek valamit, Áder Úr, Ferenc pápa üzenete az igazságtalanság elleni harc követelményéről, és a kiútról egy olyan világból, melyben megroppant az egyensúly kapitalizmus és demokrácia között? Miféle hazaszeretet az, mely életörömmel megélt hazaszeretettel akarja helyettesíteni milliók miden napos létfenntartási gondját, Áder Úr?"

Ez az igazság sajnos tömören és velősen, nincs ebben semmi fröcsögés. Mert én és mi nem kapunk a seggünk alá Sándor palotát meg havonta milliókat!!! Fideszhívőknek : nem a fideszben kell hinni hanem Istenben, és nem a fideszt kell szeretni hanem a hazánkat! Nem volt elszámoltatás, amíg a fideszen múlik nem is lesz mert ők is sárosak! Csak a Jobbik az új, tiszta erő - meg még ha majd 5% fölé kapaszkodik valamelyik hozzájuk hasonlóan új, és nem a Jobbiknál "rosszabbik" hanem szó szerint jó azaz jobb oldali, valamint hiteles (usából pénzelt lmp nem az) alakulat, akkor azok is.

Buék rovásírással :Đ

Bulvárbúvár röhögtetőiparos rovásírásunkon gúnyolódó libsákok a héber
holt nyelvből történt felélesztésének példáját nem veszik tudomásul.

https://fbcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1530520_692574647443860_133780297_n.jpg