width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 6.

2014. november 6., csütörtök

Ergék mekegve ekézik a Jobbikot, szadesz - mandi nem egy világszám, Orosz Mihály Zoltán viszont jó polgármestere Érpataknak! "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!"

Ergék mekegve ekézik a Jobbikot, szadesz - mandi nem egy világszám, Orosz Mihály Zoltán viszont jó polgármestere Érpataknak!

Ótvar, nyegle libernyákok. :D

"Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!"

"Ettől még több igazság volt a mutatványában (ha már a többség vizuális típusnak született), mint bármelyik ausztriai, magyar tematikájú művészeti eseményben. Mindig elcsodálkozom azon, hogy egyeseknek sokkal jobban fáj a cionisták ekézése, mint például nemzeti jelképeink kifigurázása. Hagyjuk most a kettős mércét, mert inkább az a kérdés, mennyiért korpásodik az a haj? Hacsak nem meggyőződésből, amit még mentegetni is tereh. Ez a jóember elbukta a saját pénzét? De ettől még RG nem lett se több, se jobb. Legfeljebb világlátottabb, hogy úgy mondjam."

http://mandiner.blog.hu/2014/11/05/pert_vesztett_az_erpataki_polgarmester_a_mandinerrel_szemben

"Mielőtt még belelovalná magát négy kosárnyi euróba, pontosan szabályozva vagyon, mit kérhet perköltség címén az alperes. Jelen esetben egy metró- és villamosjegy árát, amit helyben kifizetnek a pénztárban, majd lenyúznak a felperesről . Ennyi."

Hülye libsik, usa imádó libernyák mekegők, megélhetési nácizó, ingyenélő hazug belpesti firkászok. Sok-sok antiszociális elem közé kerüljenek egy kis faluba, és senki se védje meg őket, azt kívánjuk nekik. Anarchia, minden mozdítható ellopása, "öregező" cigánybűnözők, és az őket pártoló, amúgy közbiztonságilag a kérdésben nem érintett, hiszen belpesti bibsik bűnuralma, azaz krimino-krácia - vagy érpataki modell. Én az utóbbit választom, gondolom más is. Különben tökmindegy, hogy izraeli vagy szabadkőműves a kék - fehér zászló. Ugyanaz a társaság mind a kettő, egyek.

A mekegő fideszes libsi, is csak egy ugyanolyan libsi. Ergé vagy tébégé, utóbbi meg zsindexes, dettó ugyanaz a brancs. Vannak jobbosok is a mandin pl. Lelkylola ugye, de ez a beperelt bizony echte libsi. Látom a tévében néha, még akár az Echo-n is. :D

Hát, ha már így odanéztem, alpári balpárti trollkodás van műsoron mandineren + a blogján is, ismerősek a fikanickek - ugyanazok mocskolódnak Jobbegyenesen és más jobbos blogokon. A mandineres, és e pert kiváltó cikk sem csoda, van ott pár igazi ballib seggfej és nyomoréklelkű libtard görény. Ezek a brancsbéliek, magukfajták nem tudnak olyat csinálni, hogy ne védje meg őket az index, hvg, tasz, klubrádió, népszava, és az egész, eltakarítandó zsidó hazugságvilág. A "független" nemzetközi tulajdonú média dolgozói. Tulajdonosi kérdés a sajtószabadság tényleg, ebből következően a szólásszabadság is csak egyirányú. Ha a mandisok bátrak lennének a tabudöntögetésben, akkor balliberálisokat pukkasztanának, akár elég Orosz Mihály Zoltán nevére rákeresni. Találatok közt ott lesznek az ordenáré tumblr.com-os és blog.hu-s blogjaik, ahol kiadják a mocskos önvalójukat. Választott nép viselt dolgairól mondott volna igazat a mandíneres, elvesztette volna a perét és ezt pontosan tudják. Milyen jobboldali az, aki balliberálisokkal együtt fröcsög a jobboldalra, Jobbikra sőt még a Fideszre is? Semmilyen, mert liberális.

Amúgy az "az antiszemitizmus csupán reakció" 2006 őszén írtam valami azóta eltűnt oldalra és innen vettem a reakció nevet. :Đ

Mandiner, ahol liberrált a szalaiannamaria.com weboldal létrehozásáról elhíresült tényleg galíciai is. Ezt a közlegényt (zsidóballib hülyegyereket) nem érdemes megmenteni...

http://media.mandiner.hu/comments.php?order=1&nodeid=421&viewall=1#comment1820

"nyoooc 2012. március 8. 20:48

Ha valaki tud mondani egyetlen elfogadható indokot, miért elfogadható más - még ha közszereplő is az illető - nevével (nevében?, nem is merem a hátteret) honlapot nyitni, akkor majd elkezdek együttérezni ezzel az emberrel. Amíg ilyen nincs, addig meg azt tudom mondani, hogy így jár a, aki azt hiszi, bármit megtehet, mert ő ballibes...

Soma 2012. március 8. 21:37

@nyoooc
Igazad van!
Ráadásul még jópofának is tartja az aljasságát.
Válaszok:

nyoooc 2012. március 8. 22:51

@Soma
Más nevét felhasználva politikai lejárató kampánya fogni teljesen függetlenül a büntetőjogi tényállástól egyszerűen bunkóság.

OrangeOrder http://orangeorder.blog.hu 2012. március 9. 08:47

Most mit mondjak erre? Szabad ország, szólásszabadság, jó. Akkor ne ültessük le. Egyszerűen bedobnám mondjuk a Békemenet közepére, aztán a sorsra bíznám. Isten majd ítélkezik felette. Az a baj, hogy pofáznak, hogy diktatúra van meg erőszakrendszer - de amikor önbíráskodás lesz, akkor itt nem börtön meg pereskedés lesz, hanem akasztás. Szerintem."

+1, és minden nap gyűlnek hozzá gyújtóanyagként az újabb társadalmi, szociális, nemzeti sérelmek, na nem ilyen balekok piti lóf*sz jelentéktelen dolgai miatt...