width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ergék mekegve ekézik a Jobbikot, szadesz - mandi nem egy világszám, Orosz Mihály Zoltán viszont jó polgármestere Érpataknak! "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!"

2014. november 6., csütörtök

Ergék mekegve ekézik a Jobbikot, szadesz - mandi nem egy világszám, Orosz Mihály Zoltán viszont jó polgármestere Érpataknak! "Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!"

Ergék mekegve ekézik a Jobbikot, szadesz - mandi nem egy világszám, Orosz Mihály Zoltán viszont jó polgármestere Érpataknak!

Ótvar, nyegle libernyákok. :D

"Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!"

"Ettől még több igazság volt a mutatványában (ha már a többség vizuális típusnak született), mint bármelyik ausztriai, magyar tematikájú művészeti eseményben. Mindig elcsodálkozom azon, hogy egyeseknek sokkal jobban fáj a cionisták ekézése, mint például nemzeti jelképeink kifigurázása. Hagyjuk most a kettős mércét, mert inkább az a kérdés, mennyiért korpásodik az a haj? Hacsak nem meggyőződésből, amit még mentegetni is tereh. Ez a jóember elbukta a saját pénzét? De ettől még RG nem lett se több, se jobb. Legfeljebb világlátottabb, hogy úgy mondjam."

http://mandiner.blog.hu/2014/11/05/pert_vesztett_az_erpataki_polgarmester_a_mandinerrel_szemben

"Mielőtt még belelovalná magát négy kosárnyi euróba, pontosan szabályozva vagyon, mit kérhet perköltség címén az alperes. Jelen esetben egy metró- és villamosjegy árát, amit helyben kifizetnek a pénztárban, majd lenyúznak a felperesről . Ennyi."

Hülye libsik, usa imádó libernyák mekegők, megélhetési nácizó, ingyenélő hazug belpesti firkászok. Sok-sok antiszociális elem közé kerüljenek egy kis faluba, és senki se védje meg őket, azt kívánjuk nekik. Anarchia, minden mozdítható ellopása, "öregező" cigánybűnözők, és az őket pártoló, amúgy közbiztonságilag a kérdésben nem érintett, hiszen belpesti bibsik bűnuralma, azaz krimino-krácia - vagy érpataki modell. Én az utóbbit választom, gondolom más is. Különben tökmindegy, hogy izraeli vagy szabadkőműves a kék - fehér zászló. Ugyanaz a társaság mind a kettő, egyek.

A mekegő fideszes libsi, is csak egy ugyanolyan libsi. Ergé vagy tébégé, utóbbi meg zsindexes, dettó ugyanaz a brancs. Vannak jobbosok is a mandin pl. Lelkylola ugye, de ez a beperelt bizony echte libsi. Látom a tévében néha, még akár az Echo-n is. :D

Hát, ha már így odanéztem, alpári balpárti trollkodás van műsoron mandineren + a blogján is, ismerősek a fikanickek - ugyanazok mocskolódnak Jobbegyenesen és más jobbos blogokon. A mandineres, és e pert kiváltó cikk sem csoda, van ott pár igazi ballib seggfej és nyomoréklelkű libtard görény. Ezek a brancsbéliek, magukfajták nem tudnak olyat csinálni, hogy ne védje meg őket az index, hvg, tasz, klubrádió, népszava, és az egész, eltakarítandó zsidó hazugságvilág. A "független" nemzetközi tulajdonú média dolgozói. Tulajdonosi kérdés a sajtószabadság tényleg, ebből következően a szólásszabadság is csak egyirányú. Ha a mandisok bátrak lennének a tabudöntögetésben, akkor balliberálisokat pukkasztanának, akár elég Orosz Mihály Zoltán nevére rákeresni. Találatok közt ott lesznek az ordenáré tumblr.com-os és blog.hu-s blogjaik, ahol kiadják a mocskos önvalójukat. Választott nép viselt dolgairól mondott volna igazat a mandíneres, elvesztette volna a perét és ezt pontosan tudják. Milyen jobboldali az, aki balliberálisokkal együtt fröcsög a jobboldalra, Jobbikra sőt még a Fideszre is? Semmilyen, mert liberális.

Amúgy az "az antiszemitizmus csupán reakció" 2006 őszén írtam valami azóta eltűnt oldalra és innen vettem a reakció nevet. :Đ

Mandiner, ahol liberrált a szalaiannamaria.com weboldal létrehozásáról elhíresült tényleg galíciai is. Ezt a közlegényt (zsidóballib hülyegyereket) nem érdemes megmenteni...

http://media.mandiner.hu/comments.php?order=1&nodeid=421&viewall=1#comment1820

"nyoooc 2012. március 8. 20:48

Ha valaki tud mondani egyetlen elfogadható indokot, miért elfogadható más - még ha közszereplő is az illető - nevével (nevében?, nem is merem a hátteret) honlapot nyitni, akkor majd elkezdek együttérezni ezzel az emberrel. Amíg ilyen nincs, addig meg azt tudom mondani, hogy így jár a, aki azt hiszi, bármit megtehet, mert ő ballibes...

Soma 2012. március 8. 21:37

@nyoooc
Igazad van!
Ráadásul még jópofának is tartja az aljasságát.
Válaszok:

nyoooc 2012. március 8. 22:51

@Soma
Más nevét felhasználva politikai lejárató kampánya fogni teljesen függetlenül a büntetőjogi tényállástól egyszerűen bunkóság.

OrangeOrder http://orangeorder.blog.hu 2012. március 9. 08:47

Most mit mondjak erre? Szabad ország, szólásszabadság, jó. Akkor ne ültessük le. Egyszerűen bedobnám mondjuk a Békemenet közepére, aztán a sorsra bíznám. Isten majd ítélkezik felette. Az a baj, hogy pofáznak, hogy diktatúra van meg erőszakrendszer - de amikor önbíráskodás lesz, akkor itt nem börtön meg pereskedés lesz, hanem akasztás. Szerintem."

+1, és minden nap gyűlnek hozzá gyújtóanyagként az újabb társadalmi, szociális, nemzeti sérelmek, na nem ilyen balekok piti lóf*sz jelentéktelen dolgai miatt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk