width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. febr. 12.

2014. február 12., szerda

Mazsihisz a kormánnyal veszekszik

Addig megvan, hogy lehet céljuk kifejezetten a saját maguk megutáltatása a gojokkal, de onnantól hogy undorodunk tőlük, elutasítjuk őket mindenestől, mint afféle ellenséges megszálló hatalom helytartóit (azok is), már nem ők irányítják a gondolkodásunkat és tetteinket, nem szavazunk pártjaikra, ezen túl is ahol lehet bojkottáljuk őket, cégeiket, szerveződéseiket, médiájukat. Nem mindenhatók, nem segít a kommunikáció se amiben annyira erősek, tán abban bíznak a cionisták, hogy mindig ki tudják magyarázni magukat? Hát, ami lehetlen, azzal szemben még maga Zorall is tehetetlen.

"A zsidóság és az újcionizmus "jelesei" pert indítanak Horthy Kormányzónk ellen"

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/02/11/a-zsidosag-es-az-ujcionizmus-jelesei-pert-inditanak-horthy-kormanyzonk-ellen/

Fodor Gábor aggódik

Nem számít mennyire tehetségtelen fodor, meg hogy mihez nem ért, akkor is betolják a parlamenbe listán, judapesti liberráltak majd rászavaznak, eszi nem eszi nem kap mást. A háttérhatalom kipróbált kádereivel, az újracsomagolt romlott liberalizmus árujával, a bukott szadeszesekkel biztosan nem lehet más a politika.

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/02/12/a-tortenelmet-mindig-a-gyoztesek-irjak/

Pozsonyi Ádám

Lengetés

Köztudott dolog, hogy a haladás túlzott mértékű hajszolása károsítja az elmét, tönkreteszi a realitásérzéket - magyarul az ember tökhülye lesz -, de az élet mindig szolgál meglepetésekkel. Még az ilyen hozzám hasonló, szabadelvű kreténségeket régóta élvezettel habzsoló ínyenc esetében is.

Nézem a Nap-keltét. Fodor Gábor beszél. Nem az a lényeg, hogy baromságokat hord össze. Hogy frusztrált, fura kis gyűlöletkupac. Ezmár megszokott, szinte álmosító.

Megvallom, egy ideig fel sem tűnt a dolog, s csak percek múltán jutott el tudatomig. "Lengetik". Ezt a szót ismételgeti. Mi van? - nézek borzadály arcába. Nem kellett sok idő, s rájöttem, Fodornak a szó van a bögyiben. Maga a kifejezés. Lengetik. Lengetés. Lengetni. Ezt szajkózza ő. S ha kiejti, arca szederjes színt ölt. Ha lenne fiam, úgy szólnék, menjen ki a szobából, ne nézze ezt az arcot, mert személyiségfejlődésének iránya beláthatatlan fordulatot vehet.

Gondolom, nem árulok el titkot, Fodornak az Árpád-sávos zászlók lengetésével volt baja. Azt nem szabad őszerinte. Félelmet kelt, gyűlöletkeltésre alkalmas, meg persze rossz emlékű.

Figyelj Fodor, rövid leszek. Neked és bandádnak az Árpád-sávos lobogóval kapcsolatban kétféle cselekvési alternatívád van. Tisztelettel fejet hajtasz előtte, vagy elhúzol innen a retekbe. Értve vagyok? Nekünk ez legősibb állami jelképünk, nekünk ez szent, s marhára nem érdekel, hogy ti erről mit vartyogtok. Ugassatok csak, Fodor, s be fog telni a pohár. Az elmúlt években még mentegetőztem, magyarázkodtam, hogy én nem így, meg nem úgy. Hogy azt nem úgy gondolom. Ma meg már fikarcnyit nem izgat, hogy ti mit hisztek arról, hogy én azt hogyan is gondolom. S ha még jár a szátok, akkor majd úgy fogom gondolni... Értve vagyok Fodor?

Te amúgy se akarj semmit meghatározni. Ha kitennének a való életbe, s lekapcsolnák mögüled a média- és pénzügyi hátteret, egy hetet nem élnél meg. Becsődölnél. Ha eléd tennének papírt, firkálj valami értelmeset, becsődölnél. Kezedbe nyomnék lantot, vagy akár vakolókanalat, becsődölnél. A nőügyeidet meg jobb, ha hagyjuk. *

Baloldali liberális, és emellett minden usa, izraeli, és nato agressziót feltétel nélkül támogat, valamint azokat az országokat, szervezeteket, és embereket nevezi szélsőségesnek akik békepártiak.

"Bárcsak igazuk lenne: a birodalmi globálbal szerint kiiratkozunk az euroatlantisták közül"


Természetük a hazugság, egy mondaton belül ellentmondanak saját maguknak akár. Baloldali liberális, és emellett minden usa, izraeli, és nato agressziót feltétel nélkül támogat, valamint azokat az országokat, szervezeteket, és embereket nevezi szélsőségesnek akik békepártiak. Bezzeg amikor békésen kellene hazánk érdekeit érvényesíteni, nemzeti tulajdonú gazdaságot építeni, határon túl élő magyarokat a helyi (sok esetben nem is szlovák, román, egyéb, hanem a népek közti feszültségkeltésben érdekelt bibsi) sovinisztáktól megvédeni, akkor már nem ennyire szorgos a ballib bűnbanda.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72619

Bárcsak igazuk lenne: a birodalmi globálbal szerint kiiratkozunk az euroatlantisták közül

2014. február 12. 16:18 Hunhír.info

A baloldali összefogás pártjai szerint az európai demokráciák közül egyedüliként Magyarország üdvözölte Iránt, egy "vallási diktatúrát," az iszlám forradalom győzelmének 35. évfordulóján. Az ellenzéki pártok politikusai szerdán közölték, Orbán Viktor vezetésével Magyarország egyre gyorsuló iramban iratkozik ki az euroatlanti országok közösségéből. Csak reméljük, hogy ez tényleg így is van.

A Szanyi Tibor (MSZP), Szigetvári Viktor (Együtt-PM), Kakuk György (DK) és Bősz Anett (MLP) által aláírt, az MTI-hez eljutatott közleményben azt írták, hogy külön-külön üdvözölte iráni kollégáját a magyar köztársasági elnök, miniszterelnök, házelnök és külügyminiszter az iszlám forradalom évfordulóján. A Farsz iráni hírügynökség szerint Magyarországon kívül Azerbajdzsán, Kirgizisztán és Tádzsikisztán államfői küldtek üdvözletet az iráni nemzeti ünnep alkalmából - közölték az ellenzéki politikusok.

Hozzátették: NATO- és EU-tagokként három szovjet utódállammal sikerült egy platformra kerülnie az országnak, amely Európa világi demokráciái közül egyedüliként üdvözölt egy vallási diktatúrát.

Orbán Viktor vezetésével az ország egyre gyorsuló iramban iratkozik ki az euroatlanti országok közösségéből - fogalmaztak az Összefogás képviselői. Kérdés, mikor vezeti be a büntető törvénykönyv helyett a korbácsolást, kézlevágást, megkövezést és megégetést mint büntetéseket, mikor rohamoztatja meg az Egyesült Államok Szabadság téri nagykövetségét és mikor jelenti be, hogy a NATO helyett a Hezbollahhoz kíván csatlakozni - szellemeskedtek az eurohibbantak.

Szóval Irán vallási diktatúra. Akkor Izrael micsoda? Ateista császárság?

Álszent libsik, mások nyomorát felhasználva, ennek ürügyén az országot lejáratva támadnak

Álszent libsik, mások nyomorát felhasználva, ennek ürügyén az országot lejáratva támadnak

Csövesek voltak ám 2010 előtt is, csak akkor nem tüntettek a kormány és a hatalom különféle érdekkörei ellen az új degenerációs antiszociálisok. Saját szüleik ellen demonstrálniuk érdekes is lett volna. :) Mások nyomorát felhasználva, ennek ürügyén az országot lejáratva akarnak helytartóvá válni a nyomorult libernyákok. ÉS csak pofáznak, úgyse segítenének, hiszen ők az utolsók, ha a szociális érzékről van szó, azzal az általuk érdekből képviselt gazdasági - társadalmi liberalizmus nem fér össze, "mindenki a maga szerencséjének kovácsa", "nincsen ingyen ebéd", "miért nem tanult elit egyetemen hogy piacképes munkája legyen", "menjenek el dolgozni", "annyit érsz, amennyi pénzed van" és a többi neolib közhelyek.

Galilei kör, saul alinsky, bizony.

Az a tömény negatív energia, cinizmusnak álcázott magyar és kereszténygyűlölet - akik közülük nem hülyék pontosan tudják miben vesznek részt, a világrontó erők helyi szolgái. Talán ez a lazáskodás segít kognitív disszonanciájuk feloldásában, fene tudja. Legjobb, amikor visszamaradottnak nevez a libtard, amiért nem tud megvezetni, becsapni. Óvodás józan paraszti ésszel nyilvánvaló, kifélék kölykei ezek, és mifélék a szándékaik. Csak aztán későbbi életszakaszban elrontják az embert, már akit lehet. xD Komolyan, a tanult nem kéne azt jelentse, hogy érdekből hazug és antiszociális.

Nemzetközi akciókat indít Magyarország ellen az ultralibsi városi gerilla-horda


2014. február 12. 15:35 Hunhír.info

A magyar nagykövetségek előtti demonstrációk megszervezésére buzdít világszerte a Város Mindenkié csoport. Az akció keretében a hajléktalanság magyarországi "kriminalizációja" ellen tiltakoznának február 13. és 15. között. Az ultralibsi netgerillák a közösségi portálon szervezik a magukfajta birodalmi kordétologatókat és csahosaikat.

A hungarofób világkörök és háromszögek által támogatott , a hajléktalanokat eszközként felhasználó kis seggfej liboldók egyebek mellett azért ajvékolnak, hogy a "menekülteket egy igazságtalan fogvatartási rendszernek vetették alá". Semmi gáz, gyerekek! Mondjátok meg a szüleiteknek és rokonaitoknak, hogy fogadják be őket a gombamód szaporodó izraeli lakóparkokba. Ha olyan nagyon humánusak vagytok.Vagy ha annyira rosszul érzik itt magukat az idegen élősködők, kérjétek meg izraeli barátaitokat, hogy fogadja be őket a toleranciaállam, a Közel-Kelet egyetlen demokráciája.

Leminősítés, forint árfolyama, goldmann sachs, hisztériakeltés, spekuláció, bóvli kategória, oecd károgások, egyéb fiktív gazdasági előrejelzések melyekre a valóság mindig rácáfol, ennek ellenére a háttérhatalom folytatja hisz így van haszna BELŐLÜNK

Leminősítés, forint árfolyama, goldmann sachs, hisztériakeltés, spekuláció, bóvli kategória, oecd károgások, egyéb fiktív gazdasági előrejelzések melyekre a valóság mindig rácáfol, ennek ellenére a háttérhatalom folytatja hisz így van haszna BELŐLÜNK 

Gold Manó szeretne kisemmizni minket, károg már előre a kárunkra a spekuláns banda. Előbb hisztériát kelt a piacokon, aztán ha sikerült a hangulatkeltés, áron alul vesz állami vagyont, illetve magas kamaton ad hitelt. Mert a cion-neoliberálisok mindig csak segíteni akarnak. :P Egyébként az irgalmas szamaritánus ritka kivétel volt, azért is maradt fenn a kifejezés.

"pálcát tört hazánk felett a világot uraló háttérhatalmi Goldman Sachs, aki szerint amennyiben egy újabb MNB-általi kamatemelés sem segít rajtunk, ismét jöhet az EU/IMF „mentőcsomag”ja. Hadüzenet ez a javából s egyben számunkra alkalom arra, hogy megvizsgáljuk, valaha miért is tartották annyira jogtalannak oly sokan magát a kamatszedést, sőt majd mindannyian az uzsorakamat-gazdálkodást."


Amint a minap jeleztük, pálcát tört hazánk felett a világot uraló háttérhatalmi Goldman Sachs, aki szerint amennyiben egy újabb MNB-általi kamatemelés sem segít rajtunk, ismét jöhet az EU/IMF „mentőcsomag”ja. Hadüzenet ez a javából s egyben számunkra alkalom arra, hogy megvizsgáljuk, valaha miért is tartották annyira jogtalannak oly sokan magát a kamatszedést, sőt majd mindannyian az uzsorakamat-gazdálkodást. 

Leszámítva persze az utóbbiakban érintetteket, a mindenkori Goldmann Sachs-okat.

Amúgy különösebb Panama-tanulmányok nélkül is megválaszolható az iménti kérdés. Elég ehhez csak egy kissé belelapoznunk az európai történelem fejezeteibe. Mert mi is a kamat, eredendő nevén az usura? A korántsem csak teológiai-filozófiai, hanem köz- és humán műveltségünk megalapozásához máig nélkülözhetetlen Bangha Béla-féle Katolikus Lexikon szócikke meghatározása szerint „a pénztőke használatáért fizetett (többnyire pénzbeli) szolgáltatás”.

Már az ókorban kialakult viszont az a felfogás, hogy a kölcsönnek ingyenesnek kell lennie, hiszen a tőke fölötti nyert pénztöbblet rendszerint meg nem érdemelt hasznot nyújtott a kölcsönzőnek. A kezdetbeli ingyenes pénzkölcsönzést azonban hamarosan felváltotta a kamatszedés a babilóniaiaknál, asszíroknál és zsidóknál, bár ez utóbbiaknál – olvassuk az iménti szócikkben – csak a kamatszedő idegenekkel szemben volt megengedve (5 Móz 23, 19), egymás között nem.

Ha az ókor klasszikus gondolkodóit olvassuk, azt találjuk, hogy szinte mindegyikük egyértelműen elítélte magát a kamatot, így mindenekelőtt Platón, Cato, Seneca. Sőt Arisztotelész még tovább ment. Szerinte a pénz mindig csak eszköz, mégpedig csereeszköz, amely gyümölcsöt nem terem, ezért eleve erkölcstelen pénzkölcsönzésért kamatot szedni bárkitől is. Az ókeresztény írók Alexandriai Szent Kelemen és Tertullianus óta a Szentírásra hivatkozva (Zsolt 14, 5, Ez 18, 7, 2 Ezdr 5, 7, Lk 6, 34) szintúgy ostorozták a kamatszedést.

Közülük egyesek különösen is azért kárhoztatták, mert benne az anyagilag megszorultak bűnös kihasználását látták, ilyetén a felebaráti szeret krisztusi parancsa elleni bűnt, mint Lactantius, Nagy Szent Vazul, Nüsszai Szent Gergely, Szent Ambrus, Szent Ágoston, Aranyszájú Szent János. A Niceai Zsinat (325) és Nagy Szent Leó pápa a pontifikátusa alatt (440-461) született dekretáléjában pedig kiközösítette azt a klerikust, aki kamatszedési ügyletekkel foglalkozott.

A középkorban Aquinói Szent Tamása pénzkölcsönzés gazdasági felhasználásával elérendő nyereség bizonytalan, szerződésileg ki nem köthető mivoltát hangsúlyozta, tekintettel a már akkor is – elsősorban zsidó kereskedők által – elburjánzott óriási kamatlábak miatt. Mert például megtörtént – amint Miskolczy István történész művében (A középkori kereskedelem története, 1926) olvassuk –, hogy Mainz város tanácsa 1000 forintot vett fel négy zsidótól s 52 % kamatot fizetett, de másutt megesett 1224-ben olyan is, hogy 174 %-ot szedtek a kölcsönzött összegre, így nem csodálható, ha Rigord francia krónikás a XII. század végén arról panaszkodott, hogy majdnem a fél Párizs zsidó uzsorásoké lett.

Nos, mindezekre tekintettel Aquinói Szent Tamás Brabantia hercegnőjének „a zsidók kormányzásáról” írt levelében (De regimine Judaeorum ad ducissam Brabantiae) kifejtette, hogy vissza lehet követelni a zsidóktól az uzsorával szerzett értékeket, továbbá célszerű őket pénzbüntetéssel sújtani, nehogy az elkövetett bűneikből haszonra tegyenek szert: ezt megakadályozandó, nagyobb büntetéssel büntetendők, mint mások, ugyanakkor a büntetés címén tőlük elvett pénz nem tartható meg, hanem a jogos tulajdonos(ok)nak visszatérítendő, vagy ha ez már nem lehetséges, közcélra fordítandó.

A kamattilalom olyan általános volt még az újkor kezdetén is, hogy jogosultságukat – legalábbis kezdetben – még maguk a reformátorok is elismerték (Kálvint kivéve), viszont a kapitalista gazdaság térhódításával a korábbi tilalom bástyáin már egyre többen ütöttek réseket. Az idézett lexikonbeli szócikkből ugyanis kiderül, hogy XIV. Benedek pápa (1740-1758) ugyan szintén elvetette a merő pénzkölcsönzésért történő kamatszedést (lucrum ratione ipsius mutui), de „elismert bizonyos jogcímeket, melyek jogossá tehetik a kölcsönzésből eredő nyereséget”. Az ő határozatai, a moralisták és az 1918-as új Egyházi Törvénykönyv, a skolasztikusokra hivatkozva, elismerik, hogy vannak körülmények, melyek meglétekor lehet kamatot szednie a pénzkölcsönzőnek. Ezek pedig – olvassuk Evetovics Kunó cisztercita könyvében (Katolikus erkölcstan, 1940) – a következők:

1. a tőke átadásával, elvonásával elmaradó haszon (lucrum cessans), s a tőke átadásából felmerülő hátrány, kár (damnum emergens), például el kellett hagyni valamely üzletet, vagy a pénz hiányában csak kisebb hasznú üzlet volt lebonyolítható,
2. a különleges veszély, mely a kölcsönadott dolog fennmaradását a kölcsönvevőnél veszélyezteti (periculum sortis), s amely miatt a kölcsön csak nehezen, vagy éppen csak kiadások révén szerezhető vissza;
3. a visszaadás halasztásának veszélye; erre az esetre bizonyos szolgáltatásokat lehet kikötni (poena conventionalis).

A tudós cisztercita tényként állapítja meg, hogy „aki a pénznek birtokában van, hasznot húzhat belőle”, csak persze nem uzsorát, ami „igazságtalan kamatszedés”. )Amint megjegyezte, a törvény által megengedett legmagasabb kamatláb 8 %.) Vagyis szerinte egyértelműen különbséget kell tennünk a tisztességes kamat és az eleve tisztességtelen uzsora között.

Talán hangsúlyoznunk sem kell, hogy az újkori államok gazdasági, kereskedelmi és pénzügyi életében viszont nem a tisztességes kamatgazdálkodás, hanem az uzsorakamat-gazdálkodás kezdett egyre nagyobb tért hódítani. Úgy tűnik, az állami kamatláb általánosan 5 %-ra mérséklését sikerült a pénzügyi oligarchiáknak machinációikkal sikeresen kijátszaniuk a maguk javára mások megkárosításával – amit jó ideje ugyebár a hazai devizahitelesek a saját bőrükön érezhetnek. Igencsak messze vezetne tehát, ha ennek csak a legégbekiáltóbb eseteit sorjáznánk. E nélkül is tény mindenesetre, hogy az uzsorakamat szedésének tilalma mindenekelőtt erkölcsi s csak azután gazdasági alapkövetelmény.

Tekintettel azonban arra, hogy a mégoly alacsony kamat könnyen kijátszható, s válik belőle uzsora, a kamatkérdés egyik legjobb hazai ismerője, Ibrányi Ferenc nem véletlenül fogalmazott úgy (A kamatkérdés erkölcstudományi problematikája, V. rész. Theologia, 1937/4. szám), hogy „az erkölcstudomány változhatatlan, örök érvényű igazsága, hogy elhasználásra való tárgyat ideiglenes használatra csak a kölcsönadás (mutuum) ingyenes szerződésének keretében lehet átengedni, tehát a pénzkölcsön után kamatot kikötni, vagy elfogadni erkölcsileg tilos. A kamattilalom erkölcstudományi igazolásának egyedüli alapja az, hogy a pénz csereeszköz, és mint ilyen, elhasználásra való tárgy”.

Éppen ezért szintén nem véletlen, hogy a keresztény társadalmi tanításon szocializálódott nemzedékek valaha ösztönösen idegenkedtek a pénzkölcsönzéstől, ami egyenesen következett az emberi nemnek a saját maga által elvégzett munkája általi öröméből, amely aligha szorul kölcsönvett javakra, pláne pénzbeliekre. Nyilván ezért, hogy huszadik századi ifjúságnevelő papjaink gyakorta óvtak a pusztán „baráti” pénzkölcsönzésektől is, mint például könyvében (Nos Rector. A magyar főiskolai hallgatók könyve, 1943) a felnőtté váló ifjakat Koszterszitz József:

„Kölcsönadásból és kérésből mindig nagy összeveszések és elhidegülések lesznek. Ha van jó barátod, akit becsülsz, soha pénzügyleted ne legyen vele! Ha van nyűgös, tapadó ismerősöd, akitől szabadulni szeretnél, adj kölcsön neki becsületszóra tíz pengőt. A pénzedet ugyan nem fogja visszahozni, de ezután kerülni fog. Az egymásnak tartozás, adósságra figyelmeztetés, pénz követelése, sürgetése olyan messze dob szét egymástól két embert, mintha két idegen csillagon utaznának a világűrben.

Ha a pumpolónak azt feleled: Sajnálom, nincsen pénzem! – ezzel nem követtél el hazugságot, mert restrictio mentalissal az igazat mondtad: „A te számodra nincsen pénzem! – S ha becsületbeli adósságokról tesz bizalmas vallomást, és kijelenti, hogy öngyilkos lesz, ha nem segítesz rajta, meg ne hatódj és meg ne puhulj! Ezt a mesét elmondta már előtted pár másik fiúnak, utánad elmondja még néhány másiknak mindaddig, míg valami gimpli be nem ugrik neki, de öngyilkos az effajta ember nem lesz!”

Ilyetén körüljárni igyekezve a kamat és az uzsora problémáját, annyi mindenesetre konklúzióként ma is bizonyos, amit a Katolikus Lexikonban az idézett szócikk szerzője, Biró Bertalan nyolcvanhárom éve megfogalmazott: „Minden józan szociálpolitikának arra kell törekednie, hogy a kamatszedést és vele együtt a munka nélkül szerzett jövedelmet úgy korlátozza, ahogy az igazságos jövedelemelosztás elve megköveteli.” Erről azonban úgy tűnik, hallani sem akar a hazánk fölött (is) pálcát törő Goldman Sachs. Most már csak az a kérdés, hogy mi miként vagyunk mindezzel?

Jobbik a háttérhatalom számára ilyen komoly fenyegetés?

Jobbik a háttérhatalom számára ilyen komoly fenyegetés?

Nem is érdemes engedni nekik semmiben, mert akkor az lesz az új vitaalapjuk, ahonnét tovább követelőznek. Nekik mástól semmi sem jó, azzal lennének elégedettek ha rajtuk kívül senki sem létezne.

Ilyen komoly fenyegetés a Jobbik a háttérhatalom számára? Esztergom, azaz egy vidéki város kultúrterme az egész világ figyelmét képes kiváltani, egy személyként mozdul a cionista tömb betiltást követelve, ők ilyen "szabadelvűek és demokraták".

"A Mazsihisz azon gondolkodik, hogy megpróbálja fizikailag megakadályozni a párt híveit, hogy beléphessenek az épületbe, miközben zsidó csoportok világszerte sürgetik a magyar hatóságoktól az esemény betiltását. "

Ha azt kérdezik, miért "zsidózunk", a válasz az hogy mindig ők kezdik a békétlenséget, és ennek hosszú történelme van.

"Betiltani, toleranciabajnokok? Egy a választók akaratából a parlamentben politizáló politikai erő rendezvényét? Akkor ez nem jogállam, hanem zsidó diktatúra!"

Az hát.

A cionista világszervezet európai hadoszlopa akarja megmondani, hogy milyen magyarországi épületekbe léphetnek be jobbikosok


2014. február 10. 21:18 Hunhír.info

A Jobbik a korábbi esztergomi Technika Házában tartja kampányrendezvényét. Az egykori zsinagógát a második világháborúban rommá bombázták, később átalakították. Noha vagy hetven éve már nem zsidó varázshelyként működik, mégis a világcion szervezetek a magyar belügyekbe avatkozva meg akarják tiltani, hogy a Jobbik a kulturális központként funkcionáló épületben tartsa meg kampányrendezvényét.

A Mazsihisz azon gondolkodik, hogy megpróbálja fizikailag megakadályozni a párt híveit, hogy beléphessenek az épületbe, miközben zsidó csoportok világszerte sürgetik a magyar hatóságoktól az esemény betiltását. Moshe Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke kijelentette, hogy a nácik megsemmisítették Esztergomban a zsidó közösséget, ideológiai leszármazottaik pedig most még egyszer el akarják azt pusztítani a rendezvénnyel, amely szó szerint és átvitt értelemben is a holokauszt áldozatok sírján tapos - harsogja a cionista média világbirodalom egyik oszlopa, az Indenpent.

 De amikor az idegen zsidó multik honvéd sírokra emeltek bevásárlóközpontokat, egyik cionista seggfej sem hőzöngött. Az egykori esztergomi zsinagógában meg egyetlen zsidót sem pusztítottak el, úgyhogy az ilyen Kántor- féle elmebetegek érvelése már a pszichiátria tárgykörébe tartozik. A helyszín egy jelenleg önkormányzati tulajdonban lévő kultúrközpont, nem zsidó szentély. Még a tulajdonos sem tilthatja meg egy magyarországi parlamenti pártnak, hogy kibérelje, ha ezzel a lehetőséggel mások is élhetnek. Ezen az alapon a zsidó csak rábök valamire, hogy ez a nagyapámé volt egykoron, most meg egyszerre az övé? Meg micsoda elgondolás az, hogy egy zsidó vallási szervezet tagjai fizikai erőszakot akarnak alkalmazni olyan honfitársaikkal szemben, akiknek más a vallásuk, mint az övék?Micsoda? Betiltani, toleranciabajnokok? Egy a választók akaratából a parlamentben politizáló politikai erő rendezvényét? Akkor ez nem jogállam, hanem zsidó diktatúra!

Halottakból megélni, múltban élni, ellenségképet gyártani : ilyen a progresszív cionista - balliberális oldal

Halottakból megélni, múltban élni, ellenségképet gyártani : ilyen a progresszív cionista - balliberális oldal

Libsik folyton azt harsogják, hogy túl sok az állami foglalkoztatású, közalkalmazott, közhivatalnok. Mégis azok szeretnének lenni. A holokausztiparuk sem él meg pusztán a piacról, azért ácsingóznak állami pénzekre. Namost, attól hogy állami fizetésű valaki, még lehet társadalmilag hasznos a tevékenysége, gyógyít, tanít, bűnüldöz. Ám a liberálisok monomániás holokausztozása kifejezetten haszontalan, sőt kártékony tevékenység, a hollókasztbéliek szűk csoportérdekei, semmi másra nem jó ószoci "elvtársak", tehetségtelenségüket a cionista politika kiszolgálásával palástoló antiszociális karrieristák végtelen önzése. Ennyi.

"Érthető tehát valamilyen szempontból, hogy a Mazsihisz vidéki szervezetei beálltak ezen projekt mögé. Ugyanis ezen új létesítmények fenntartása - amellett, hogy újabb közpénzmilliárdokat emészt fel - kiváló lehetőséget biztosít az intézmény helyszínén élő zsidó történészeknek, pedagógusoknak, egyebeknek ahhoz, hogy kiteljesítsék magukat, magyarán szólva legyen jól fizető munkahelyük. Az ország jelenlegi állapotában ez is meghatározó szempont. Azt csinálnak, amit szeretnek, azt hirdethetik, amit akarnak, a magyar adófizető meg fizet, mint a katonatiszt."

Az az, mindenkit kiirtottak, nem maradt egy se, ez teljes elégetés volt, azt jelenti a szó. Akkor ti kik vagy mik vagytok, mazsihisz?

Milyen hatmillió? Hatmilliárd!!! Mert a lé határozza meg a tudatot

2014. február 11. 13:42 Hunhír.info

A Terror Háza igazgatója, Schmidt Mária nevével fémjelzett kultúrcsoport által csak vitatott legitimitású vallásos szervezetnek minősített Mazsihisz pár óra leforgása alatt sikeresen megcáfolta saját misztikus ködökbe vésző állítását, mely szerint a II. világháború óta soha nem volt ennyire egységes a zsidóság, mint a jelenlegi holokausztprojekt cirkusz idején. A mazsihiszesek amellett, hogy bojkottra szólítottak fel a hetven évvel ezelőtti történésekre való kormányzati megemlékezéssel szemben, rövid idő alatt eloszlatták a kételyt afelől, hogy talán valami mély, ideológiai alapja lehet tiltakozásuknak a tervezett és közpénzmilliárdokból megvalósítandó új holokauszt szentéllyel. A Mazsihisz ugyanis hétfőn sietve közölte, hogy a kormánynak intézett ultimátumában melyek azok a sarokpontok, amelyben kérlelhetetlenek. Nos, itt van a kutya elásva, ugyanis közleményük alapján még az egyszerű földi halandó számára is nyilvánvaló lehet: az egész műbalhé csak arról szól, hogy melyik zsidó holdudvar diszponáljon azon irdatlan pénzmennyiség, hat meg másfél milliárd forint fölött, amelyet a zsidó szervezeteknek és páholyoknak állandóan befekvő magyar kormány rendelkezésre bocsát az ez évi holokauszt ünnepségsorozatra és emlékmúzeum kialakítására.

A józsefvárosi Sorsok Háza helyett a magyar-zsidó együttélést bemutató intézményt hozna létre a Mazsihisz - derül ki a szervezet vezetőség által Orbán Viktor kormányfőnek írt levélből, amelyet a kormányzati portál tett közzé hétfőn.

A Heisler András elnök, Tordai Péter, a Budapesti Zsidó Hitközségek elnöke és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató által jegyzett levél szerint a zsidó közösség aggodalommal tekint a Sorsok Háza megvalósulására, helyette egy olyan intézmény megvalósítását javasolják, ahol a magyar-zsidó együttélést, a magyar és a zsidó kultúra szimbiózisát, a közösen létrehozott értékeket mutatnák be.

Egy ilyen intézmény és a Páva utcai Holokauszt Emlékközpont kettőse nemcsak a világégés tragédiáját, hanem azt is képes lenne bemutatni, milyen értékek jöttek létre a magyar nemzet számára, s milyen értékeket adott egymásnak a magyarság és zsidóság - fogalmaztak. Jelezték: hasonló regionális intézmény létrehozásán dolgoznak például Gyöngyösön is. Mint írták, a holokauszt emlékévvel összefüggő kormányprogramban szerepel a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga felújítása, s abban méltón helyen lenne az Együttélés Házának. Ez lehetne a módszertani és oktatási központja egy országos hálózatban működő Együttélés Házak rendszerének - tették hozzá.

A Mazsihisz kitért arra is: a józsefvárosi projekt elhagyása jelentős megtakarítással járna, amiből a Páva utcai központ technikai felújítása mellett az Együttélés Házára is jutna forrás.

Hunhír.info - kommentár: A fenti közlemény olyannyira árulkodó, hogy csak a biztonság kedvéért elemezzük olvasóink számára, hiszen nyilvánvaló lehet mindenki előtt, hogy bizony itt leginkább a központi juttatás célszemélyeiről szól a történet. Orbánék a Schmidt–Gerő-féle vonal preferálásával kívántak létrehozni egy országos, sőt Európa-szintű új holokauszt szentélyt, amely természetesen nem tetszett azon köröknek, akik kimaradtak a vélelmezhetően jó üzletnek is számító szórásból. A II. világháború óta soha ilyen egységes zsidóság képviselői órák leforgása alatt bebizonyították az állítás igaztalanságát, és nyilvánvalóvá tették, hogy minden a közpénzek körül forog a nagy ideológiai szenvedéskultuszos köntösbe burkolva.

Orbánék Sorsok Házát akartak, illetve akarnak, favoritjukkal, Schmidt Máriával. Ezzel szemben a Mazsihisz által preferált zsidó holdudvar - a Páva utcai holokauszt központ köré csoportosuló "történészek," élükön a Jobbikot lenácizó, a magyar katonákat kollektív bűnösként beállító Karsai Lászlóval, - pedig a saját projektjéhez szeretné húzni a magyar adófizetők pénzét. Ez véletlenül sem zsidó egység, mint ahogyan a Mazsihisz mondja, hanem kőkemény harc az egyes almok és páholyok között a közpénz feletti diszponálásról.

Meg kell mondani, a Mazsihisz emellett, hogy kiterítette a lapjait, és nyilvánvalóvá tette a fentieket, azért rafináltan egy lépéssel tovább is ment, úgy is mondhatni, átlépte a vörös vonalat, amelyet a kormányzat húzott meg nagyvonalú pénzosztogatásával. Nem elég, hogy holdudvaruk másik kegyhelyét, a Páva utcai Zsinagógát újíttassa fel a pusztabunkó adófizető, és valósítsa meg azokat a bizonyára objektív és mindenki számára történelmileg hiteles projekteket, amelyeket a folyton nácizó Karsai képvisel, még azt is elővetítette, hogy nem kéne megállni egy budapesti rendezvényközpontnál, hanem holokausztkegyhelyek országos láncolatát kellene létrehozni.

Az egyik oldalon ugye ott van az az állítás, hogy a gaz nácik meg a kollaboráns zsidógyűlölők effektíve az egész két világháború közötti magyar társadalom együttműködéseként a vidéki zsidóságot teljes egészében likvidálták Magyarországról, másrészt viszont ott vannak azok a tények, hogy sorozatosan újítják fel az olyan városokban lévő zsinagógákat, zsidó kultuszhelyeket, temetőket, kegyszobrokat, egyebeket, ahonnan állítólag kipusztították a zsidóságot. Jogkövető állampolgárként természetesen nem vitatjuk ennek az álláspontnak az igazságtartalmát, sokkal inkább amiatt aggódunk, hogy ez az emlékek háza hálózat vajon megint milyen célt szolgálhat a Mazsihisz által most szorgalmazott zsidó-magyar közeledés szempontjából.

Az ugye újszerű az egészben, hogy akik állandóan megbékélésről és egymás elfogadásáról szónokolnak, azok akarják leginkább hangsúlyozni, hogy különbséget tesznek magyarok és zsidók között azzal a megközelítéssel, hogy a zsidóság és a magyarság. A legalapvetőbb kérdések tisztázása továbbra is nyitva van. Mi az, hogy zsidóság? Vallásos csoport? Magyarországi kisebbség? A magyar néppel szimbiózisban élő másik nép, akinek egyes zsidó történészek szerint évezredek óta közös a múltja? Ezen az alapon hangsúlyozhatjuk azt is, hogy a magyarországi magyarság és a kereszténység soraiba tartozók ismerjék meg egymás értékeit, és hirdessék a nagyjaik által elért közös eredményeket.

Valahogyan nagyon sántít ez a történet. Vagy visszatérünk talán Landesmann rabbi időszakába, hogy a zsidó művészek, történelmi nagyságok nélkül a bunkó magyarnak csak a bőgatya meg a fütyülős barackpálinka lenne évezredes hozadéka? Az sem világos teljesen, hogy ezekben az emlékezet házakban hogyan gondolják ezek a derék emberek a megkülönböztetést. Most akkor ki lesz emelve az adott személy zsidósága (ami persze nem tisztázott, hogy mi: vallás, faj, ideológia, identitás), s így lesz a bunkók elé tárva, hogy ezt is nekünk köszönhetitek, amikor egyből meghurcolják azt, aki jelenünkben valamely személy származását meg meri említeni. Kérdések, kérdések és mindig csak kérdések.

Összegezve: a magyar kormány nem sajnálva az adófizetők pénzét, sok-sok milliárdot szánt arra, hogy a zsidók holokauszt- és megemlékezéskultuszát a legteljesebb mértékben kiszolgálhassa. Koncepciója nem tetszett bizonyos zsidó holdudvaroknak, páholyoknak, egyebeknek, mert úgy gondolták, hogy ők nem kellő súllyal szerepelnek ebben a tervhalmazban, vagyis a hozzárendelt pénzek elosztása felett sem rendelkezhetnek az általuk elvárt mértékben.

Megindult akkor a támadás nagy nemzetközi hátszéllel a kormány és azon zsidó holdudvar ellen, akik a Sorsok Házát támogatják. A másik csoport ezt elveti, és saját maguknak követeli a közpénzt. Hogy aztán az átlag kiszsidót ki kérdezte meg ezzel kapcsolatosan, az persze nem érdekel senkit sem. Kíváncsian várjuk a miniszterelnök válaszát, hogy mit lép erre a humánusnak és emberinek beállított követeléshalmazra, amellyel az egyik zsidó szervezet el akarja happolni a pénzt a másik csoport elől.

Az emlékezet háza hálózatok országos szintű kiépítése nem áll meg ott, hogy létrehozunk egy új épületet, vagy felújítunk egy régi zsidó vagy nem zsidó tulajdonban lévő ingatlant közpénzből, az intézményt úgymond be is kell lakni. Érthető tehát valamilyen szempontból, hogy a Mazsihisz vidéki szervezetei beálltak ezen projekt mögé. Ugyanis ezen új létesítmények fenntartása - amellett, hogy újabb közpénzmilliárdokat emészt fel - kiváló lehetőséget biztosít az intézmény helyszínén élő zsidó történészeknek, pedagógusoknak, egyebeknek ahhoz, hogy kiteljesítsék magukat, magyarán szólva legyen jól fizető munkahelyük. Az ország jelenlegi állapotában ez is meghatározó szempont. Azt csinálnak, amit szeretnek, azt hirdethetik, amit akarnak, a magyar adófizető meg fizet, mint a katonatiszt.

Jobbik: zárolni kellene Simon számláját

Jobbik: zárolni kellene Simon számláját

Az a rengeteg eladósodott önkormányzat. Lehet hogy azok a pénzek is ilyesféle privát számlákon pihennek? Nemcsak a Jobbik szeretné tudni, hova lesz a közvagyon, miért nem jut pénz alapvető közszolgáltatásokra sem, nemhogy fejlesztésekre pl elkerülő utakra, melyeket már 25 éve 5 év múlva terveznek megépíteni. Nem lehet minden elvonást az államadóssággal és a gazdasági helyzettel megmagyarázni.

"A Jobbiknál szeretnék tudni, hogy a magyar hatóságok miért nem járnak el ebben a kérdésben - mondta Volner János budapesti sajtótájékoztatóján. "

Rezsicsökkentés értelme : ne nézzenek baleknak egy egész országot !!!

Rezsicsökkentés értelme : ne nézzenek baleknak egy egész országot !!!

A rezsicsökkentési téma ezen részét nem vitatja a Jobbik se. :)

"a szocialista kormányok elhibázott privatizációja, az „elvtársaknak” juttatott megrendelések miatt lettek magasak a rezsiköltségek Magyarországon. A külföldi szolgáltatóknak a privatizációs szerződésben garantált 8 százalékos extraprofit mellett juttatniuk kellett az „elvtársaknak” is, így természetes, hogy Európa legmagasabb gázára és második legmagasabb áramára alakult ki 2010-re"

Errefelé meg Kapolyi elvtárs vásárolt be az akkoriban eladott erőművekből, és ezeken kívül mást is megszerzett magának az energiaszektorban.

Ezek a nagykutyák, de a csicskásaik sem különbek. Hogy hencegnek a jómódukkal, és e mellé a pártkötődésükkel is felvágnak "ők nem jobboldali demagógok ,reálisan látják az ország érdekeit" ja, a zsebbe lóvét az idegen érdekek kiszolgálásáért, meg a pozíciókat ahonnét ezt végzik, legyen az média, közhivatal, vagy egyéb cég. Ezeknél még az a társaság is jobb volt, akiket annyira megutáltak, hogy lett ellenük a francia forradalom. :Đ

Ha az emberek tudnák, ezek a libik mekkora cinikus patkányok : azért akarnak "piaci versenyt" és "önszabályozást", mert nem elég drágák így a díjak, nem tudnak elég pénzt beszedni az idegenek a ma - gyarmaton!!! A szent tehén piac, vagy inkább pióca gazdaság, amit a neoliberalizmus helyi kiszolgálói, a haza kiárusítói úgy imádnak! És ez még csak egy területe az életnek, az antiszociális ál-szocialista balliberális zsidó maffia csupa ilyesmi disznóságokból gazdagszik, egyértelműen a többség kárára. Un - do - rí - tó !!!

Máskor meg azt hazudják, a piaci verseny azért jó mert alacsonyabb árakat hoz és jobb minőséget, kevesebb a korrupció, nicns állami bürokrácia. Ja, mint a kötelező gépjármű felelősség biztosítás azaz kgfb (erről szóló dr. Bogár László írás "A szókapcsolat kettős jelentéstartalma nem a véletlen műve. "), ahol is az egy állami hivatal helyett van 20 privát, ami szerencsétlen esetben ugyanúgy használhatatlan "sóhivatal", ha intézni akarsz valami kicsit is nem triviális ügyet.

Csak azért, mert a rezsi kapcsán érv volt, hogy a gazdagok jobban járnak - nem otthon telelnek, vagy nem otthon dekkolnak, egész házat sem fűtik ki, ott kezdődik. Nem szokás fűteni lakatlan lakást, még a távfűtést is ki lehet kapcsolni sok helyen, ergo nem spórol semmit aránytalanul ezzel a rezsicsökkentéssel az se akinek több ingatlanja van. Ja és örökölni is lehet ilyet, aztán meg manapság, főleg az olyan térségekben ahol pusztul minden, nem tudja eladni a  nem feltétlen gazdag örökös.

Meg hogy "nekem mindegy". Ja, neki mindegy, nekünk meg nem. A sznob, aki MAJDNEM gazdag, az mond ilyet. Az dicsekszik, akinek nincs valamije, de azt szeretné láttatni hogy mégis van. Fenn az ernyő, nincsen kas, háromszor egy hónapban menő étterem, aztán otthon koplalhatsz. Egy igazi mágnás nem hivalkodik a vagyonával, nem akar senkinek bizonyítani semmit.

Ballibek csőcselékezték a tüntetőket 2010 előtt, most meg beretvai csatából megfutott rútszakállú "hipszter" azaz inkább héber majmokat (li bajnai gárda, de ez a gárda mint fogalom megcsúfolása) mászatnak a Sándor palotára, Fidesz székházra. Usa-ban az ilyen akár halálra Taser-ezik, izraelben le is lövik, ez a hahások két nagy kedvenc országa, azért a példa.

Különben is. Lúzer, balek, palánkon átvágott ország azért ne legyünk már, hogy ön - kiválasztott önkiszolgáló tolvajok, cionszolga politikusok, kasztbéli kevesek aránytalan jól - létét finanszírozzuk! Akárhány szoci - szadi forrás ontja a hazugságokat, ha már a rezsicsökkentés előnyeit nem tudja eltagadni akkor személyeskedik, uszít, terel, irigységre, ellenségképre épít (ezzel mindig a jobboldalt vádolják, pedig!) ez attól függetlenül igaz, és megáll mint tény :

Az „elvtársak” miatt volt drága a rezsi

2014. február 11., kedd 20:30, frissítve: kedd 20:57 , forrás: MTI, szerző: VZ, MD

Harrach Péter Komáromban, Németh Szilárd Pécsett, míg Kecskeméten a helyi polgármester tartott fórumot a rezsicsökkentésről.

Harrach Péter szerint a következő kormányzati ciklusnak a konszolidáció ciklusának kell lennie. A KDNP parlamenti frakcióvezetője kedd este a komáromi rendezvényközpontban tartott rezsifórumon elmondta: megtörténtek azok a nagy lépések, amelyek „a nehéz és rendezetlen helyzetben lévő ország átalakítását és világunk rendezetté tételét jelentették”.

A rezsicsökkentésről szólva elmondta: a kormány a két szereplő közül egyértelműen a fogyasztók oldalára állt a szolgáltatók túlzott nyereségének elvételével. A kormány további feladata garantálni az ország energiabiztonságát. A Magyarország egészének energiabiztonságát szolgáló intézkedések – például a paksi fejlesztés – újabb rezsicsökkentés lehetőségét készítik elő – közölte a kormánypárti politikus.Erről is szól április 6.

„Április 6-a sorsdöntő dátum. Arról döntünk, hogy végleg leszámolunk a múlt elhibázott politikájával, Gyurcsány örökségével, folytatjuk a családok terheinek csökkentését, és talpra áll Magyarország” – jelentette ki Kontrát Károly államtitkár. Korábban erre hívta fel a figyelmet Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője is Szerencsen.


Kijelentette, a rezsicsökkentést azért kell megvédeni, mert a túlzott haszontól eleső cégek „nyilván meg fogják azokat a lehetőségeket mozdítani, amelyek saját kormányaik rendelkezésére állnak”. A politikus szerint nemzetközi szinten is védelemre szorul a rezsicsökkentés, és a külföldi támadások mellett az ellenzék is csak szóban támogatja, de „tettekben és a gyakorlatban” gátolják az intézkedéseket.
Európa legolcsóbb energiája a cél

Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportjának vezetője kedden Pécsett, a Védjük meg a rezsicsökkentést! című lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón elmondta: a rezsicsökkentés továbbvitelének célja, hogy Magyarország kínálja Európában a legolcsóbban az energiát. Hangsúlyozta, az energiaárak idei, harmadik csökkentésével az európai átlagot fogják fizetni a magyar családok.

Mint mondta, az idén három lépésben lesz kisebb a rezsi: a gáz ára április 1-jével 6,5 százalékkal, az áramé szeptemberben 5,7 százalékkal, a távhőé októberben 3,3 százalékkal csökken. Németh Szilárd úgy fogalmazott, 2014 a rezsiharcnak, a rezsicsökkentés megvédésének és továbbvitelének éve lesz.

Elmondta: ha a családok kevesebb rezsit fizetnek, akkor biztonságuk növekszik, több szabadon elkölthető pénzük marad. A rezsicsökkentés további előnye, hogy – mint az elmúlt nyolc hónapban történt – nő a kiskereskedelmi forgalom vagy éppen csökken az infláció – tette hozzá. Szólt arról is, hogy az alacsony energiaárakat kínáló országok versenyképesek, így ahhoz, hogy Magyarország jó befektetői és vállalkozói környezetet tudjon kialakítani, szükséges az olcsó energia.
Így lett drága a rezsi

Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere (Fidesz–KDNP) a helyi piarista gimnáziumban tartott fórumot a rezsicsökkentésről, ahol elmondta, a szocialista kormányok elhibázott privatizációja, az „elvtársaknak” juttatott megrendelések miatt lettek magasak a rezsiköltségek Magyarországon. A külföldi szolgáltatóknak a privatizációs szerződésben garantált 8 százalékos extraprofit mellett juttatniuk kellett az „elvtársaknak” is, így természetes, hogy Európa legmagasabb gázára és második legmagasabb áramára alakult ki 2010-re – hangsúlyozta a polgármester, a Bács-Kiskun megyei 2-es választókerület országgyűlési képviselőjelöltje.

Zombor Gábor emlékeztetett 2008-ra, amikor Gyurcsány Ferenc „csődbe kormányozta” Magyarországot, és csak az IMF-hitel révén maradt fizetőképes. Szavai szerint az „IMF azt akarta, hogy a béreket, a szociális kiadásokat csökkentse a kormány”, ezért kellett a legrövidebb időn belül visszafizetni a hitelt.

Ezt mind eltörölné Gyurcsány

Átlagbér-növekedés, magasabb nyugdíjak, új családtámogatási rendszer, szigorúbb Btk., 3500 új rendőr, a magyar föld védelme, rezsicsökkentés – sorolta a fideszes politikus az Orbán-kormány eredményeit. Zombor Gábor szerint Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédben beismert hazugságok óta most igazat mond, mert kijelentette, hogy kormányra kerülésük esetén eltörölnék a rezsicsökkentést, csökkentenék a minimálbért, megszüntetnék a gyed extrát, emelnék az adókat.

Most van egy olyan kormány, melynek vezetője arra tette fel az életét, hogy végre a magyar emberek érdeke érvényesüljön – mondta, és arra kérte az embereket, hogy védjék meg együtt az elért eredményeket. A másik meghirdetett előadó, Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője betegsége miatt nem vett részt a fórumon.

csekk, infrastruktúra, kampánytéma, közüzemi, Liberális, magas rezsi okai, megélhetés, privatizáció, rezsicsökkentés értelme, rezsiharc, stratégiai, szocialista, állami tulajdon, rezsiharc, kampánytéma

"Megütötték gróf Tisza Istvánnét, mégis a zakkant Dánieléknek adott igazat a bíróság (+videó)"

"Megütötték gróf Tisza Istvánnét, mégis a zakkant Dánieléknek adott igazat a bíróság (+videó)"

Rég lefordított szöveg, spanyoloktól kiűzött zsidók tanácsai fiaiknak, olyan foglalkozásokat válasszanak, amik hatalmi ágakhoz kapcsolódóak, vagy legalábbis nagyon fontosak pl. orvos. A zsidótörvényeket se véletlenül hozták, részükre bizonyos foglalkozások tilalma illetve korlátozása, a társadalom többi részének védelmében - nem új a probléma.

Ilyen, amikor zsidó törvénykezik nemzsidó felett : mindig fajtársának ad igazat. Mindig! Ez az ügy csak jelképes dolog a velünk szemben örökké ellenséges "liberális" idegenek kasztjának egyéb kártételeihez képest. Már a látszatra sem ügyelnek.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72586

A kampányban a kampány van csak

Na igen, kampány van, csakhogy a jobb, igazabb oldal valós tényeket tud felmutatni ellenfele mélységesen mély becstelenségéről, míg ellenségeink oldalán komoly hírhamisító brigádokat fizetnek hogy egy szőrszálat találjanak amit aztán félre lehet magyarázni. Tessék : "már nem tagja az mszp-nek" vs a rendszeres "gárdista jobbikos volt az is aki lefejezte a barátnőjét drogozott pornózott állítólag csalja a nejét betörő tolvaj gyilkos stb." - sima szimpatizánsokat pellengéreznek ki, akár nem büntetőjogi kategóriájú hibáikért, vagy simán ráfogják egyik köztörvényesre, hogy márpedig ez "jobbikos náci" lesz nekünk az ál-hírekben, és kész...

Akinek bűn a jobboldaliság, mindig talál valamit amibe bele lehet kötni. Ilyenkor a libsák banda viktoriánus kori nyárspolgári erkölcsöt kér számon rajtunk. A képmutatás, és a konformizmus pedig pont rájuk jellemző, a liberális ember manapság nem lázadó, hanem a rendszer része. Akárhogy viccelődik a médiás - komédiás, akit bankok, multik, idegen államok politikai alapítványai szponzorálnak, és ezt ráadásul igyekszik eltagadni, az elfogult, valamint a hazaárulókkal kollaboráns.

Mivel kampányolni a médiában szokás, csak úgy találomra pár vélemény a nemrég indult, liberális blogokra emlékeztető, a jobboldallal szemben mindig gúnyos és cinikus stílusú, lazáskodó ám politikailag nagyon is kötött, álfüggetlen szájtról. Ilyenkor szokás írni, hogy ne lájkold, én viszont azt mondom ne adjunk hitelt cikkeiknek, ne is osszuk őket egyetértően még ha látszólag épp "jót" mondanak is, mert aki már többször hazudott, hamisított, falazott a balliberálisoknak (INDEX), az bizony megteszi máskor is, amúgy a röhögtetésnek álcázott kőkemény politikai agitáció is a ballibhez köthető : bumeráng, heti hetes, sass kabaré, ják só. :)

http://www.drteny.com/elemzes/bizonyithato-kapcsolat-a-hallgatoi-halozat-es-bajnai-kozott/65

http://www.flagmagazin.hu/print_cikk.php?cikk_id=12539

"A kampány tényleg elkezdődött. És a Simon-ügy még csak a bemelegítés, a kezdet. Az igazi sz@rdobálás még csak eztán következik. Efelől egy fikarcnyi kétségünk ne legyen."