width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Jobbik a háttérhatalom számára ilyen komoly fenyegetés?

2014. február 12., szerda

Jobbik a háttérhatalom számára ilyen komoly fenyegetés?

Jobbik a háttérhatalom számára ilyen komoly fenyegetés?

Nem is érdemes engedni nekik semmiben, mert akkor az lesz az új vitaalapjuk, ahonnét tovább követelőznek. Nekik mástól semmi sem jó, azzal lennének elégedettek ha rajtuk kívül senki sem létezne.

Ilyen komoly fenyegetés a Jobbik a háttérhatalom számára? Esztergom, azaz egy vidéki város kultúrterme az egész világ figyelmét képes kiváltani, egy személyként mozdul a cionista tömb betiltást követelve, ők ilyen "szabadelvűek és demokraták".

"A Mazsihisz azon gondolkodik, hogy megpróbálja fizikailag megakadályozni a párt híveit, hogy beléphessenek az épületbe, miközben zsidó csoportok világszerte sürgetik a magyar hatóságoktól az esemény betiltását. "

Ha azt kérdezik, miért "zsidózunk", a válasz az hogy mindig ők kezdik a békétlenséget, és ennek hosszú történelme van.

"Betiltani, toleranciabajnokok? Egy a választók akaratából a parlamentben politizáló politikai erő rendezvényét? Akkor ez nem jogállam, hanem zsidó diktatúra!"

Az hát.

A cionista világszervezet európai hadoszlopa akarja megmondani, hogy milyen magyarországi épületekbe léphetnek be jobbikosok


2014. február 10. 21:18 Hunhír.info

A Jobbik a korábbi esztergomi Technika Házában tartja kampányrendezvényét. Az egykori zsinagógát a második világháborúban rommá bombázták, később átalakították. Noha vagy hetven éve már nem zsidó varázshelyként működik, mégis a világcion szervezetek a magyar belügyekbe avatkozva meg akarják tiltani, hogy a Jobbik a kulturális központként funkcionáló épületben tartsa meg kampányrendezvényét.

A Mazsihisz azon gondolkodik, hogy megpróbálja fizikailag megakadályozni a párt híveit, hogy beléphessenek az épületbe, miközben zsidó csoportok világszerte sürgetik a magyar hatóságoktól az esemény betiltását. Moshe Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke kijelentette, hogy a nácik megsemmisítették Esztergomban a zsidó közösséget, ideológiai leszármazottaik pedig most még egyszer el akarják azt pusztítani a rendezvénnyel, amely szó szerint és átvitt értelemben is a holokauszt áldozatok sírján tapos - harsogja a cionista média világbirodalom egyik oszlopa, az Indenpent.

 De amikor az idegen zsidó multik honvéd sírokra emeltek bevásárlóközpontokat, egyik cionista seggfej sem hőzöngött. Az egykori esztergomi zsinagógában meg egyetlen zsidót sem pusztítottak el, úgyhogy az ilyen Kántor- féle elmebetegek érvelése már a pszichiátria tárgykörébe tartozik. A helyszín egy jelenleg önkormányzati tulajdonban lévő kultúrközpont, nem zsidó szentély. Még a tulajdonos sem tilthatja meg egy magyarországi parlamenti pártnak, hogy kibérelje, ha ezzel a lehetőséggel mások is élhetnek. Ezen az alapon a zsidó csak rábök valamire, hogy ez a nagyapámé volt egykoron, most meg egyszerre az övé? Meg micsoda elgondolás az, hogy egy zsidó vallási szervezet tagjai fizikai erőszakot akarnak alkalmazni olyan honfitársaikkal szemben, akiknek más a vallásuk, mint az övék?Micsoda? Betiltani, toleranciabajnokok? Egy a választók akaratából a parlamentben politizáló politikai erő rendezvényét? Akkor ez nem jogállam, hanem zsidó diktatúra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk