width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 23.

2014. március 23., vasárnap

Mihail Szaakasvili a veréb, neokonok nagy kedvence ő is, csak mert oroszellenes. Hataloméhes, gátlástalan, korrupt, brutálisan szétverette az ellenzéki megmozdulásokat, bezáratta a helyi "Echo tv"-t mert még ennyii kritikát sem tűrt. Nem is grúz igazából, hanem...

Mihail Szaakasvili a veréb, neokonok nagy kedvence ő is, csak mert oroszellenes. Hataloméhes, gátlástalan, korrupt, brutálisan szétverette az ellenzéki megmozdulásokat, bezáratta a helyi "Echo tv"-t mert még ennyii kritikát sem tűrt. Nem is grúz igazából, hanem...

http://kuruc.info/r/4/125467/

A grúz ügyészség kihallgatásra idézte Szaakasvilit

Az ügyészség elrendelte Mihail Szaakasvili volt grúz elnök kihallgatását a 2005-ben elhunyt kormányfő ügyében - jelentették be szombaton Tbilisziben.

A grúz hatóságok közel kilenc évvel ezelőtti vizsgálata szerint baleset történt, Zurab Zsvania grúz miniszterelnök halálát szénmonoxid-mérgezés okozta, amit egy elromlott fűtőberendezés idézett elő. A politikus testvére nem fogadja el a hivatalos magyarázatot, továbbra is fenntartja, hogy fivére gyilkosság áldozata lett és az igazság elkendőzésével vádolja Szaakasvilit, az akkori elnököt.

A volt államfő tavaly novemberben hagyta el Grúziát, néhány nappal azután, hogy lejárt az elnöki mandátuma. Azóta külföldön tartózkodik, jelenleg az amerikai Tufts egyetemen tanít. Szóvivőjét sem sikerült elérni, hogy kommentálja a történteket. A vádhatóság közölte, hogy a következő hétre idézték be Szaakasvilit. Iraklij Garibasvili jelenlegi grúz miniszterelnök elmondta, amennyiben a politikus nem jelenik meg a kihallgatáson, akkor körözést adnak ki ellene. Az elmúlt hónapokban a Nyugat-barát Szaakasvili több tucat szövetségese ellen indult nyomozás korrupció és hivatali visszaélés gyanújával.

A grúziai rendőrterror, 2008 09 04

http://reakcio.blogspot.com/2008/09/gruziai-rendorterror.html

oroszellenesség, Grúzia, neokonzervatív

A valódi szélsőség maga az életellenes "demokrattikus" európai uniós neoliberális r pénzügyi - gazdasági rendszer...

Vajon az ukrajnai eseményekhez hasonlóan a tüntetők pártján áll a "demokrattikus" európai uniós neoliberális rendszer, vagy inkább leszélsőségesezi őket, és véres tömegoszlatásokra lehet számítani megint? Spanyolországban, Olaszországban, Görögországban bizony már történtek a budapesti 2006 október 23-ához hasonlítható, vagy még erőszakosabb tömegoszlatások, a megszorítások ellen tiltakozó "szélsőjobb" és "szélsőbal" ellen!

Amikor a valódi szélsőség maga az életellenes pénzügyi - gazdasági rendszer...

Ismét tüntettek Spanyolországban a megszorítások ellen

Tízezrek tüntettek szombaton a spanyol főváros központjában a kormány megszorító intézkedései ellen, sokan több száz kilométert utaztak azért, hogy részt vegyenek a megmozduláson.

A tiltakozók hat - Spanyolország különböző régiót jelképező - oszlopban, Felvonulás a méltóságért feliratú táblákat tartva vonultak a belvárosba. Madrid legszélesebb sugárútja, a Paseo del Prado késő délutánra megtelt kormányellenes szlogeneket skandáló tüntetőkkel. Ez volt a legnagyobb tömeget megmozgató demonstráció Spanyolországban a 2012-es tüntetések óta.

A felvonuláson szakszervezetek, köztisztviselők és olyan civil szervezetek is részt vettek, amelyek a munkahelyük elvesztése miatt fizetésképtelenné vált, majd kilakoltatott emberek érdekeit képviselik. Egy asszony a kezében tartott egy táblát, amelyen a következő felirat volt olvasható: "A lányom azért nem lehet itt, mert emigrálásra kényszerült". A hatóságok mintegy ezerhétszáz rendőrt vezényeltek a helyszínre, erőszakos cselekmények nem történtek.

A tüntetők közül többen gyalog tették meg az utat a fővárosig, néhányan már egy hónappal ezelőtt útra keltek, hogy időben Madridba érjenek Andalúziából, Katalóniából vagy Asztúriából.

http://kuruc.info/r/4/125466/

tüntetések neoliberális megszorítások tömegoszlatás majdan

Eu - usa szabadkereskedelmi, vagy inkább szabadkőműves kereskedelmi egyezmény részeként, az európai tanács és az európai bizottság jóváhagyásával KÖTELEZŐ lesz elfogadnunk a GMO importot és azon növények hazai termesztését is, hiába hazudik mást most még a fidesz. - MO, Monsanto és a világ - A Dél-afrikai Köztársaság betiltotta a Monsato hirdetését-

Eu - usa szabadkereskedelmi, vagy inkább szabadkőműves kereskedelmi egyezmény részeként, az európai tanács és az európai bizottság jóváhagyásával.... tadamm

KÖTELEZŐ lesz elfogadnunk a GMO importot és azon növények hazai termesztését is, hiába hazudik mást most még a fidesz !!! Kevesek extraprofitja az élelmiszerbiztonság helyett. A hvg félék már propagálják a génpiszkált, rákkeltő műnövényeket, mondván "gazdaságosabb" a termesztésük. A talaj állapota, a Frankenstein növények környezetében élő más növények fertőződése a beporzás által, a mi egészségünk semmit sem érdekli a bérenceket. Neoliberális tisztességes ember eleve nem lehet, e kettő kizárja egymást.

MO, Monsanto és a világ - A Dél-afrikai Köztársaság betiltotta a Monsanto hirdetését

http://www.hidfo.net/2014/03/22/gmo-monsanto-es-vilag-del-afrikai-koztarsasag-betiltotta-monsato-hirdeteset

#szabadkereskedelmi #szabadkereskedelmi #fidesz #élelmiszerbiztonság #monsanto

Venezuelai tüntetések, Maduro a totális usraeli sovinizmust - cionizmust nevezi a korlátlan erőszak szisztémájaként fasisztának. A háttérhatalom felforgatása indokaként mindenütt a korrupcióra hivatkozik, 1-2 esetet lobogtatnak háborús indokként, pedig aztán az eu, vagy az usa neoliberális hatalmi hálózata sokkal korruptabb rendszer!

Venezuelai tüntetések

A fogalom- használathoz annyi, hogy Maduro a totális usraeli sovinizmust - cionizmust nevezi a korlátlan erőszak szisztémájaként fasisztának. A háttérhatalom felforgatása indokaként mindenütt a korrupcióra hivatkozik, 1-2 esetet lobogtatnak háborús indokként, pedig aztán az eu, vagy az usa neoliberális hatalmi hálózata sokkal korruptabb rendszer!

Vagyonokba kerülnek a venezuelai tüntetések

A venezuelai államfő szerint legalább 10 milliárd dollárnyi kárt okoztak az országnak elmúlt hetekben lezajlott kormányellenes tüntetések.

"Ez nem tüntetés. Ez vandalizmus, ez terrorizmus" - fogalmazott Nicolás Maduro Moros elnök péntek esti televíziós nyilatkozatában. Maduro - nevek említése nélkül - ismét politikai ellenfeleit vádolta azzal, hogy uszításukra terrorcselekményeket és az állami vagyon elleni szabotázsokat követtek el az országban.

Venezuelában február eleje óta folynak kormányellenes tüntetések - részben a diákság szervezésében - a korrupció és az elhibázott gazdaságpolitika ellen, Maduro lemondását is követelik. A tiltakozó akciók több ízben erőszakba fulladtak, a kormányhatóságok igyekeznek véget venni a tüntetéshullámnak. Az összecsapásoknak több mint 30 halálos áldozatuk van.

Az elmúlt napokban több ellenzéki politikust őrizetbe vettek. Maduro szerint fasiszta összeesküvésről van szó, ahhoz hasonlóról, amilyennel 12 évvel ezelőtt rövid ideig eltávolították a hatalomból az azóta elhunyt előző elnököt, Hugo Chávezt.