width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2017. ápr. 15.

2017. április 15., szombat

"A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, hogy a tüntetők röpcédulékat osztogatnak, "Nem kell határ", "Nem kell börtön" feliratokkal. A tüntetés célja, hogy ne legyenek határok, ne legyen védekezés, mindenki korlátozás nélkül juthasson be az Európai Unió területére - fogalmazott Bakondi György, aki úgy tudja, a demonstrálók azt tervezik, hogy Röszkéről a határ érintésével a tranzitzónához mennek. Bakondi György kiemelte: a térségben megfelelő létszámú rendőri erő tartózkodik, akik minden provokáció ellenére, minden helyzetben fenn fogják tartani az államhatár védelmét." A migráns biznisz pénzről szól Európa tönkretétele mellett, nemzetgyűlölő zsidókról lévén szó ez nem túl meglepő - A migránsok Földközi-tengeri átkelése csak mese. Hogyan dolgoznak össze az NGO-k az emberkereskedőkkel - migránspárti álcivil ngo greenpeace ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal xD Ez bűnözőkkel való öss

Ceu ürügyén utcára vonuló libsik a migránskvóták pártján. Mindig ott ahol ártani lehet, mindenben az ellenség oldalán. Észrevesszük a nyilvánvalót, min mesterkednek mi a szándékuk, erre a libsi lehülyéz. Akkor is, ha azonnal lebukik hazugságával, és nem tudja elrejteni ártó szándékát. Ez ám az arrogancia, pöffeszkedő nyegle cinizmus.

A migránsok korlátlan befogadásáért IS tüntetnek, a ballib hatalmra kerülése is céljuk.

Juhász péterrel az élen, doboltak a nemzetellenségek Röszkén : elözönléspártiak, betolakodók pártfogói. Nem együtt, hanem nélkületek! Schilling árpád hivatásos rettegő hiszterolib. A felszólalók közt ott lesz a csütörtökön festékdobálásért ötszáz óra közmunkára ítélt gulyás márton és varga gergő is.

Ezzel az együttel tárgyalgatott titokban a jobbik választási együttműködésekről?! Undorító!

Nemcsak a liberális agymosásért, a sáskadédelgetésért is tüntetnek nagyszombaton a kevésbé keresztény "honfitársaink"

Nemzetközi demonstrációra hív fel a MigSzol Csoport a szerb-magyar határon április 15-én délután a menekültek bebörtönzése, a rendőri erőszak és az állami propaganda ellen - írja a gúnyhatárra tervezett tüntetésről a HVG.

"Tüntetünk a dehumanizáló állami propaganda ellen! Tüntetünk a migránsok és menekültek bebörtönzése ellen! Tüntetünk a rendőri erőszak ellen!" – olvasható a Migráns Szolidaritás (MigSzol) Csoport Facebook-oldalán közzétett felhívásban. Az eseményre szombat reggelig már 169-en jelezték részvételüket, és 644 volt az érdeklődő.

A MigSzol emlékeztetett, hogy március 15-én Áder János köztársasági elnök aláírta a törvénymódosítást, mely alapján minden menekültstátuszért folyamodó embert a szerb-magyar határon felállított konténer-táborba fognak börtönözni – azokat is, akik már szabadon mozoghattak és élhettek Magyarország területén. A szabályozás alapján kizárólag ebben a "tranzitzónának" nevezett konténertáborban lehet menedékkérelemért folyamodni, ahova minden hétköznap tíz ember léphet be.

Egészen a kérelem elbírálásáig a zónában kell maradni, mely az esetek nagy részében – mivel Szerbiát a magyar kormány korábban biztonságos országnak nyilvánította – a státuszért folyamodók Szerbiába toloncolásával végződik. Az eddigi törvény alapján csak a határtól 8 km-en belül feltartóztatott embereket küldhették vissza Szerbia területére, és bár rengeteg visszaélés történt ezzel a törvénnyel korábban is, a törvénymódosítás az "illegális határátlépők" kitoloncolását hivatalosan is kiterjesztette Magyarország egész területére.

A rendszerszintű visszatoloncolás a kerítés befejezése óta fennálló probléma – írja a MigSzol. A kezdetben illegális tevékenységet a különböző törvények időközben legalizálták, így nehezen követhető nyomon mi is történik pontosan az "illegális határátlépőkkel". A hatóságok hallgatnak, azonban a tanúvallomások és a verések nyomai nem: a visszatoloncolások során a rendőrök rendszeresen megverik a menekülteket, kutyákat engednek rájuk, megfosztják őket a meleg ruháiktól, pénzüktől és összetörik a mobiltelefonjaikat. Az állam a határ "védelmére" egy új határrendészeti alakulatot hozott létre, a határvadászok két hónap tréninget követően felfegyverkezve állnak munkába a határon. Az elmúlt évek migrációellenes állami propagandája és jogszabályváltozásai egyszerre fosztják meg a menedéket kereső embereket a legalapvetőbb emberi jogaiktól, és emberi méltóságuktól. A "muszlim terroristák törvényen kívüli tömegeivel" szemben bármilyen eszközzel felléphetünk. Csak mindeközben azt hagyjuk figyelmen kívül, hogy ők is azért küzdenek, amiért mindenki más: a biztonságos életért - szól a torz álhumanista sajnáltatás.

A „Soros-szervezet" emberei tüntetnek Röszkén

2017. április 15. 15:57

Tüntetésbe kezdtek több mint nyolcvanan szombat délután Röszkén. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az MTI-nek azt mondta: a "Soros-szervezet" emberei szervezett szállítással érkeztek a helyszínre. Bakondi György közlése a Csongrád megyei településen, a Szent Antal téren nagyjából 85 ember gyűlt össze szombat délután. Szervezetten, buszokkal, autókkal érkeztek a helyszínre. Köztük vannak szerbek, olaszok, németek, spanyolok.

A résztvevők 60-70 százaléka külföldi. Mellettük vannak ismertebb magyarok is, mint Juhász Péter (az Együtt elnöke), Gulyás Márton (a héten 300 nap közmunkára ítélt aktivista) és Schilling Árpád rendező.

A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, hogy a tüntetők röpcédulékat osztogatnak, "Nem kell határ", "Nem kell börtön" feliratokkal. A tüntetés célja, hogy ne legyenek határok, ne legyen védekezés, mindenki korlátozás nélkül juthasson be az Európai Unió területére - fogalmazott Bakondi György, aki úgy tudja, a demonstrálók azt tervezik, hogy Röszkéről a határ érintésével a tranzitzónához mennek.

Bakondi György kiemelte: a térségben megfelelő létszámú rendőri erő tartózkodik, akik minden provokáció ellenére, minden helyzetben fenn fogják tartani az államhatár védelmét.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103403

A migráns biznisz pénzről szól Európa tönkretétele mellett, nemzetgyűlölő zsidókról lévén szó ez nem túl meglepő

A migránsok Földközi-tengeri átkelése csak mese. Hogyan dolgoznak össze az NGO-k az emberkereskedőkkel

2017. április 11. 11:49

A líbiai és a szicíliai partok között a távolság 480 kilométer. A köztudatban az él, hogy a meggyötört migránsok vállalják ezt a veszélyes átkelést egy biztonságosabb vagy jobb élet reményében, de sokszor tragikus kudarcot vallanak. A baj az, hogy ez nem igaz. Tavaly több mint 180 ezer embert regisztráltak Európában így. Mit gondolsz, a 180 ezerből hányan tették meg a 480 kilométeres vízi utat? Egy se.

A valóság az, hogy a csónakok a líbiai partoktól csak 12 mérföldnyire mennek ki a tengerre és ott vészjelzéseket adnak le. Hamarosan NGO és EU hajók ott teremnek és kimentik őket. A törvény kimondja hogy egyenesen a legközelebbi kikötőbe kell vinni a megmentetteket, például Tunéziába vagy vissza Líbiába, de nem, Európába viszik őket és az állampolgársági eljárás már el is kezdődik.

A segélyszolgálatok az átkelésért életüket veszélyeztető, elszánt tengeri utasok imázsát mutatják, akik kétségbeesetten próbálnak szökni veszély és mélyszegénység elől. Kormányzati tisztviselők a jegyek árát (az embercsempészeknek fizetve) 1500 euróra teszik; elég drága, gondolhatná az ember. De ez nem csak a 12 mérföldes út ára, a csempészek azt is elintézik az NGO-kkal hogy hol lesz a csónak "veszélyben" és hol fogják kimenteni őket; ez egy mindent magába foglaló ár.

A Frontex (EU határügynökség) éves beszámolójában egyenesen megvádolta az NGO-kat és a segélyszervezeteket csempészekkel való együttműködéssel. Sok esetben ezekhez a szervezetekhez érkeznek a vészjelek, nem a parti őrséghez. Az ez évi számokat nézve, a mentések több mint 50 százaléka ilyen módon lett megszervezve.

Ez bűnözőkkel való összejátszás. Az NGO-k adófizetők pénzét használják embercsempészek szándékos megsegítésére és senki nem állítja meg őket.

Gondolkozz el kicsit ezeken a csempészeken. Emberek, akik részt vesznek ilyen bűncselekményben (életet veszélyeztető embercsempészetben) valószínűleg nem erkölcsösek. Meglehet, hogy másfajta csempészéshez is van közük? Nők, gyerekek? Nem lehetetlen. És mégis, segélyszervezetek biztosítják, hogy folyamatos pénzforrásokkal legyenek ellátva és elkerüljenek minden bűnvádi eljárást.

Hunhír.info / Mark Angelides - investmentwatchblog.com

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103296

Az Origó bír viccelni úgy látszik ;) én a migrikre asszociáltam, a grínpíszí szintén korlátlanul antinemzeti és migránspárti. Álcivil és liberális politikai nyomásgyakorló, valahonnét valami célokért DE biztosan nem értünk szervezett + pénzelt ngo ez a greenpeace is sajnos.

Abszurd, hogy a Greenpeace szervezte a tüntetést"

Abszurd, hogy a Greenpeace szervezte a CEU mellett kiálló tüntetést, hiszen a honlapjukon megnevezett három legfontosabb cél egyike, hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal – áll az Origo beszámolójában.

A Greenpeace kért területfoglalási engedélyt a felsőoktatási és civiltörvény módosítása elleni tüntetésre, vagyis egy „önmagát politikailag függetlennek valló civil szervezet" szervezte a kormányellenes tüntetést – áll az Origo beszámolójában.

http://www.origo.hu/itthon/20170412-greenpeace-szervezte-a-mai-tuntetest-hosok-tere.html

„A Greenpeace politikailag és anyagilag független szervezetnek tartja magát, a Greenpeace Magyarország internetes oldalán legalábbis így határozzák meg önmagukat. Három legfontosabb céljuk között nem szerepel politikai tüntetések szervezése."

Az Origo abszurdnak nevezi, hogy a Greenpeace szervezte a tegnapi megmozdulást, hiszen a szervezet weboldalán megnevezett három cél közt szerepel az is, hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal.

„Három legfontosabb feladatuk vagy céljuk az, hogy egészséges, vegyszermentes élelmiszereket fogyaszthassunk, valamint hogy tiszta és olcsó, megújuló alapú energiához jussunk, és hogy ne kelljen együtt élnünk veszélyes hulladékokkal. Így még inkább abszurdnak tűnik, hogy egy nyíltan kormányellenes politikai akciót egy – legalábbis hivatalosan – politikailag független, civil szervezet támogat, sőt: szervez, hiszen ők adták be a területfoglalási engedélyt a rendőrségnek." – írták.

Tegnap a Hősök terére bejelentett tüntetésen a liberális sajtó becslései szerint több mint tízezer ember vett részt, amit abból valószínűsítenek, hogy „tele volt az egész tér tüntetőkkel". Ugyanakkor, a tüntetés szervezői középen a tér nagy részét elkerítették („szívet formáltak"), hogy oda tüntetők ne mehessenek be, így valójából a Hősök tere közel sem volt megtelve emberekkel, a helyszín nagy része végig elkerítetten és üresen állt.

http://www.hidfo.ru/2017/04/abszurd-hogy-a-greenpeace-szervezte-a-tuntetest/

Nagyszombati söpredék - az ünnepen sem nyughatnak a Soros-egyetem hívei

A Soros-egyetem hívei újabb akcióra készülnek. Szomorúan látja sok keresztény magyar, hogy a metélt erkölcsű társaság még a kereszténység legnagyobb ünnepét, a húsvétot sem tiszteli. A nagyhét szerdáján és csütörtökén is hőbörgött ez a gettó, holnapra pedig újabb óbégatásra készülnek. Sőt még többre is.

Az egyik liberális portálon olvastam a hírt, hogy nagyszombaton (a zsidó portálnak ez természetesen csak szombat) újabb tüntetésre készülnek a kétezer év előtt „Feszítsd meg!"-et kiáltó golgotai csőcselék mai utódai. És ezt a honi rendőrség engedélyezi. Tudjuk, húsvétvasárnap a holobolondok fognak majd vonulgatni, erre a napra (gondolom) más tüntetést nem engedélyeznek. Mert a holobolondok pogány szertartását nem lehet megsérteni, megzavarni. Nagyszombaton viszont lehet zavarogni. Mert holnap nemcsak a zsidó egyetem mellett fognak tüntetni (ez csak buta indok), készül itt valami más is. A nagyszombati szertartás, a feltámadási körmenet megzavarása.

A tüntetést szervező társaság „Nem maradunk csendben!" jelszóval toborozza a holnapi söpredéket. Három óra körül érdekes hozzászólás tűnt fel a csoport Facebook-oldalán. Az arcát nem vállaló férfiú az Erdő Péter vezette feltámadási körmenet megzavarását tartaná helyesnek. Ezt írja:

"Nagyon jól szórakoznék ha pl tojással vagy narancssárga festékes lufikkal dobálnák meg Erdő Pétert és a maffiakormány jelenlévő tagjait!"

A gettó holnap este fél hatra hirdette meg rendezvényét, amely este tízig tart. Éppen ebben az időben tartják a templomokban (így a Szent István bazilikában is) a nagyszombati szertartást, húsvét vigíliáját, amelynek szerves része a feltámadási körmenet. Tisztességes ember nagyszombaton nem tüntet, nem hőbörög. Tisztességes ember nem festékes lufik gyártásával foglalkozik. Erre csak férges agyak, sivatagos lelkek képesek.

Jézus kereszthaláláról és feltámadásáról írta a huszadik század egyik legnagyobb teológusa:

A világ más lett vele. Mert e világ az a világ, melyben jelen van és jelen marad Krisztus – kimozdíthatatlanul.

Húsvét ünnepét ennek tudatában ünneplik a keresztények. Hogy a pogányok, zsidók miként vélekednek húsvétról, az az ő privát passziójuk. Az viszont elvárható, hogy ne piszkolják be ezt a szent ünnepet. A Szabadság térre készülődő nagyszombati söpredék azonban erre készül. Újrajátszani azt, amit kétezer éve a zsidó söpredék művelt Jeruzsálemben. Nem szabad megengedni.

https://kuruc.info/r/7/171680/

Ezen a képen nincs mit félreérteni. Meg a saul alinsky elveken se, ez a zsidó liberális amerikai "filozófus", aki az anachista felforgatás elveit és gyakorlatát összeszedte rendszerbe. Budapesten folyamatosan konferenciázgattak, workshopoztak a ballib álcivilek, és a csak libsikádernek jó (leendő) diplomások. Terv szerint megy a káoszteremtés!

Amerika, izrael NEM enged csak úgy civileket ügyködni. Be kell mutatniuk MINDENT, a tevékenységi körük regisztrálásra kerül, attól eltérő bármit NEM folytathatnak. NEM a ceu hanem a ballib 2018-as várható veresége mobilizálja a balllib oldalt. Ami a közérdekű adatigényléssel (vissza) élt rendesen, erre mit kell látni, ők maguk nem akarnak se ÁTLÁTSZÓ se transparency lenni. Elszámoltathatóvá válni jogilag, és tevékenységük társadalomra káros következményeiért felelősségre vonhatóvá lenni se óhajtanak, akár az eheti garázda tüntetések miatt melyekre ők szervezték a csőcseléket, akár a médiában történő hazudozásért, rendőrökre támadások, újságíró és tévés verések - A LIBSIK NŐKRE IS TÁMADTAK!!!

NEM a ceu hanem a ballib 2018-as várható veresége mobilizálja a balllib oldalt. Ami a közérdekű adatigényléssel (vissza) élt rendesen, erre mit kell látni, ők maguk nem akarnak se ÁTLÁTSZÓ se transparency lenni. Elszámoltathatóvá válni jogilag, és tevékenységük társadalomra káros következményeiért felelősségre vonhatóvá lenni se óhajtanak, akár az eheti garázda tüntetések miatt melyekre ők szervezték a csőcseléket, akár a médiában történő hazudozásért, rendőrökre támadások, újságíró és tévés verések - A LIBSIK NŐKRE IS TÁMADTAK!!!

tordai bence párbeszéd párt szóvivője és kommunikációs igazgatója , közgazdász-szociológus büfészakker, vagy inkább erőszak párt ez, mit nyilatkozott : "meg lehet érteni" a székház rongálásokat, és a rendőrök, tévések megverését "jogos a harag" jegyzetelünk ám hülyelibsik, köszönjük. Nem párbeszéd ez hanem cionista diktátum, immár nyílt erőszakkal történő hatalomra törés.

Ragasszon ez a bence tordai oroszfóbiás idióta hiszterolibbant címkéket qwa anyja koporsójára. ÉS nem a Fideszes parlamenti képviselők irodáinak ajtajára, párbeszédpártos hipszterhuligán vandál rongáló szakállas szar.

Ugyanazok a libsik balhéznak, akik mindig is szoktak 2010 óta. Gulyásmarci féle liberál trockista - anarchista ismerős arcok (nem a zenészek).

Ha dobálja a rendőröket vagy megüti, naná hogy a földre viszik és máris bilincselik meg, ezen mit csodálkozik a magát érinthetetlennek képzelő liberálbarom?! NEm képesek magukat észrevenni, mit művelnek már, amit megengednek maguknak ugyanazt a washingtoni Fehér Ház előtt és oda behatolva előadnák, azonnal taseres leterítés, és tán még közéjük is lőnének. :3

Amerika, izrael NEM enged csak úgy civileket ügyködni. Be kell mutatniuk MINDENT, a tevékenységi körük regisztrálásra kerül, attól eltérő bármit NEM folytathatnak.

Viszonosság elve : libsit ütni szabad :P illetve ha usa-izraelben ez a törvény akkor itt is lehet. A ceu által kifogásolt jogi szabályozás amúgy a cseh mintára készült. Nemcsak filmeket tudnak csinálni meg Skodát, de védekezni is a globálliberális polip ellen. Európaibbak sokkalta, mint a liberalizmusba fulladt "NYUGAT".

Se a ceu, se az álcivilek nem akarják a törvényeket betartani, működésükről a közérdekű adataikat nyilvánossá tenni. Még munkatárs listájuk se teljes, a tasz segít nekik jogi kiskapukat lelni.

Soros és más hasonló nemzetközi liberális zsoldban állnak, és világossá válna ha kötelezve lennének az adatközlésre - például a külföldi pénzelésük tételes elszámolására!

Jobbik leszerepelt. Soros + simicska bérencek, ceu pártján és az álcivilek átláthatóságát lehetővé tevő törvény ellen!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_13dtTI0kMA&list=TLGGTF2fu1DXe2wxNDA0MjAxNw

Amik nemzetellenes tevékenységet folytató pártok vagy mozgalmak, azok nem ellenZékiek hanem ellenSégeink. Hiába mondják magukat zöldnek, jobbiknak, momentumnak, párbeszédnek, együttnek, szocialistának, vagy pláne CIVILNEK - soros féle megbízásból kormányt buktatni akaró neoliberálisok ezek mind.

Eddigi összefüggőek :

1

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/14/anarchistak-es-szocialistak-zoldek-es-a-jobbik-allnak-ki-az-usa-es-az-europai-egyesult-allamok-tervet-megvalositani-akaro-eu-epp-aktualis-parancsai-melett-demokraciat-kovetelnek-de-a-liberalizmust/

2

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/13/a-washingtoni-feher-hazba-se-lehet-csak-ugy-berontani-baloldali-liberalis-jelszavakat-skandalni-rongalni-es-jogosulatlanul-erkelyen-at-irodakba-bemaszni-2018-ban-nem-lesz-kormanyvaltas-hat-a-nyilt/

3

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/13/al-civil-szervezetek-arrol-van-szo-hogy-a-nepnek-joga-van-tudni-hogy-az-ngo-kat-ki-finanszirozza-az-ho-gy-van-nehany-ember-akiknek-ez-esetleg-kellemetlen-es-nem-tetszik-az-az-o-problemajuk-i/

4

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/a-libsik-kezdemenyeznek-a-jobbik-csatlakozik-es-vedi-meg-a-ceu-t-a-ballibbel-egyutt-itt-nem-orban-a-font-os-s-meg-csak-nem-is-a-fidesz-a-kepletben-hanem-budapest-magyarorszag-es-a-karpat-medenc/

5

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/neppartosodas-szdsz-esedes-a-jobbik-frakcio-minden-tagja-alairja-a-felsooktatasi-torvennyel-kapcs-olatos-alkotmanybirosagi-beadvanyt-a-jobbiknak-gazdai-vannak-nem-csak-simicska-de-soros-is-de/

6

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/a-soros-egyetem-a-kotelezo-kvotak-es-a-bevandorlas-partjan-a-ceu-kozpolitikai-iskolaja-egyedulal-lo-mert-egyesiti-a-nyilt-tarsadalom-alapitvany-halozatanak-gyakorlati-tapasztalatait-a-kozpol/

7

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/12/zombipart-jobbik-a-szocionistakkal-egyutt-szavazta-meg-a-soros-egyetem-ceu-elleni-torveny-alkotmanybiros-agi-vizsgalatat-libsik-azert-olyan-nagyon-batrak-mert-tenyleg-soros-es-mas-nyugati-liberal/

8

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/11/az-ugynevezett-fekete-blokk-akiknek-semmi-kozuk-a-tuntetes-celjaihoz-vagy-a-koveteshez-ok-csupan-a-balhe-es-a-rendbontas-miatt-vannak-kint-anarchista-csoportok-fekete-ruhaban-eltakart-arcc/

9

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/11/alairtad-janos-egni-fog-a-varos-fenyegetoztek-libaborozteto-rigmusukkal-a-spontan-tuntetok-hetfo-este-miutan-ader-janos-koztarsasagi-elnok-alairta-a-lex-ceu-kent-ismertte-valt-f/

10

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/11/ellensegi-balliberalis-partok-biraltak-ader-janost-miutan-az-allamfo-hetfon-elrendelte-a-felsookt-atasi-torveny-modositasanak-kihirdeteset-ala-lett-irva-szepen-a-lex-ceu-libsik-ha-nem-tetszik-el-l-2/

11

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/10/a-police-hu-kozlemenye-szerint-a-tuntetes-hivatalos-befejezese-utan-a-demonstralok-femtargyakkal-mua-nyag-palackokkal-uvegekkel-dobaltak-meg-az-orszaggyules-epuletet-vedo-rendoroket-atrocitas-erte/

12

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/10/vasarnapi-ceu-parti-tuntetes-jobbos-ujsagirokra-es-tevesekre-tamadtak-rendorok-elleni-eroszak-cselekmenyek-tortentek-balliberalis-rendetlenkedes-bizonyitja-soros-embereinek-nincs-helye-a-hatalo/

13

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/09/a-ceu-ugyeben-tartott-tuntetest-ovezo-altalanos-megvetesrol-tanuskodik-a-liberalis-sajto-facebook-b-ejegyzesei-alatt-lathato-kommentaradat-tekintelyes-hanyada-mikozben-az-index-hu-ujsagiroit-nem-fogl/

14

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/09/a-ceu-es-vele-egyutt-a-liberalis-politikai-kasztjuk-elojogaiert-tuntetnek-akik-mindig-is-szoktak-a-korma-ny-ellen-jar-par-ballib-helyrol-hirlevel-nekem-ide-oda-volt-mozgositas-rendesen-azert-latni/

15

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/az-europai-parlament-altal-szerdan-elfogadott-jelentes-visszater-az-europai-baloldal-elmult-evekben-foly-tatott-bevandorlast-osztonzo-politikajahoz-az-elkepeszto-kijelenteseket-csusztatasokat-tarta/

16

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/sokat-megosztott-szennyblog-a-kettos-merce-a-kettos-merce-szerzoje-a-nepszabadsag-korabbi-munkata-rsa-attila-kalman-zsidohipszter-sjw-a-nepszabadsag-ami-mellett-a-jobbik-kiallt/

17

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/palyazatot-irt-ki-soros-alapitvanya-a-kormanyzati-gyakorlat-megvaltoztatasara-igy-penzelik-a-felfo-rgato-civileket-aki-nyiltan-egy-torvenyesen-megvalasztott-kormany-megdontesere-biztat-azt/

18

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/az-usa-a-terroristakat-tamogatja-sziriaban-es-sajnos-tovabbra-is-a-cionliberalisokat-tamogatja-szerte-a-vilagon-az-usa-nem-azonos-egy-szem-elnokevel-akinek-korlatozott-hatalma-van-csupan-es-zsido/

19

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/nem-csak-en-vettem-eszre-reklamadoval-azaz-a-nagytoke-adozasaval-kapcsolatban-is-simicska-es-az-rtl-klub-es-simicska-partjan-a-jobbik-azonban-ugy-tunik-a-kuruc-info-nem-hagy-alabb-a-kritikav/

20

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/piedesztalra-emelte-az-idegen-betolakodokat-az-ep-az-osszes-magyarorszagi-hazaarulo-megszavazta-paksi-b-ovitest-ellenzo-migrans-betelepites-parti-lmp-ezt-is-megszavazta-a-ballibbel-egyutt-nem-le/

21

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/08/ceus-tuntetes-amin-meg-a-feri-is-ott-volt-meg-fodor-gabika-az-egesz-mszp-az-lmp-is-egyutt-pm-momentu-m-kikkel-nem-kerulhetunk-egy-platformra-nemzetikent-soha-ismerem-a-kuruc-viccposztjat-arr/

22

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/06/nehany-eve-meg-nagyon-mas-volt-a-jobbik-allaspontja-eladtak-a-part-lelket-az-ordognek-ki-a-fenere-lehet-akkor-szavazni-a-kisebbik-rosszra-ami-bizony-megis-csak-a-fidesz-mert-a-ballib-elviszi-meg/

23

https://reakcio.wordpress.com/2017/04/05/most-mar-az-a-kiszamithatatlan-hogy-mi-fog-tortenni-a-valasztasokig-meg-ha-a-toroczkaiek-fele-valoba-n-nemzeti-vonal-lesz-nyeregben-mert-nemzeti-erdekert-cselekvo-politikus-a-fideszben/