width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. okt. 6.

2016. október 6., csütörtök

Vidéki jobbikosok is kampányoltak, országszerte előadásokat tartottak a migrációról (is)! Csak a közszolga csicska média nem ad teret a Jobbiknak. Ha az á vagy a hír tévébe mennek, akkor meg jön a simicskázás. Más viszont nincs, pedig kéne egy nemzeti radikális tévé nagyon. "ha érvénytelen lesz a népszavazás Orbán Viktornak le kell mondania"

Reality check : a balliberálisok továbbra is gyűlölik a Jobbikot. Fórumok, blogok, politikusok és közszereplők a médiában, különféle álcivilek és persze a szavazók / szimpatizánsok : ezek alkotják a ballibet, köztük sehol nem látom a Jobbik iránti szeretetet. Csak az agyatlan nácizást. Úgy látszik a liberális álnemzeti fidesz is csak erre képes.

Cöfösnek lenni nem kell sok ész, viszont becsapott kisemberek ami elég szomorú. Csak azért mondom, mert rengeteget láttam itt is őket kampányolni. Az van nekik kiadva, hogy hangoztassák : a Jobbik túl cuki.

De ha nem az lenne, akkor szélsőséges nácinak lenne elmondva.

Van rajta sapka - nincs rajta sapka.

De igen, buzdítottak a nemre Jobbikék is.

Vidéki jobbikosok is kampányoltak, országszerte előadásokat tartottak a migrációról (is)! Csak a közszolga csicska média nem ad teret a Jobbiknak. Ha az á vagy a hír tévébe mennek, akkor meg jön a simicskázás. Más viszont nincs, pedig kéne egy nemzeti radikális tévé nagyon.

Összehasonlításként végképp nem állja meg a helyét hogy Jobbik helyett a fidesz volna a nemzetibb azaz jobb! Fideszsegg nyalás minek, mikor atlantista neokon párt és sose volt nemzeti, ugyanúgy vadkapitalisták, ezt az elmúlt 6,5 év bizonyítja, de hát megmondták rég már, a magyar hátán szántani lehet ha az eke piros fehér zöldre van festve.