width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Vidéki jobbikosok is kampányoltak, országszerte előadásokat tartottak a migrációról (is)! Csak a közszolga csicska média nem ad teret a Jobbiknak. Ha az á vagy a hír tévébe mennek, akkor meg jön a simicskázás. Más viszont nincs, pedig kéne egy nemzeti radikális tévé nagyon. "ha érvénytelen lesz a népszavazás Orbán Viktornak le kell mondania"

2016. október 6., csütörtök

Vidéki jobbikosok is kampányoltak, országszerte előadásokat tartottak a migrációról (is)! Csak a közszolga csicska média nem ad teret a Jobbiknak. Ha az á vagy a hír tévébe mennek, akkor meg jön a simicskázás. Más viszont nincs, pedig kéne egy nemzeti radikális tévé nagyon. "ha érvénytelen lesz a népszavazás Orbán Viktornak le kell mondania"

Reality check : a balliberálisok továbbra is gyűlölik a Jobbikot. Fórumok, blogok, politikusok és közszereplők a médiában, különféle álcivilek és persze a szavazók / szimpatizánsok : ezek alkotják a ballibet, köztük sehol nem látom a Jobbik iránti szeretetet. Csak az agyatlan nácizást. Úgy látszik a liberális álnemzeti fidesz is csak erre képes.

Cöfösnek lenni nem kell sok ész, viszont becsapott kisemberek ami elég szomorú. Csak azért mondom, mert rengeteget láttam itt is őket kampányolni. Az van nekik kiadva, hogy hangoztassák : a Jobbik túl cuki.

De ha nem az lenne, akkor szélsőséges nácinak lenne elmondva.

Van rajta sapka - nincs rajta sapka.

De igen, buzdítottak a nemre Jobbikék is.

Vidéki jobbikosok is kampányoltak, országszerte előadásokat tartottak a migrációról (is)! Csak a közszolga csicska média nem ad teret a Jobbiknak. Ha az á vagy a hír tévébe mennek, akkor meg jön a simicskázás. Más viszont nincs, pedig kéne egy nemzeti radikális tévé nagyon.

Összehasonlításként végképp nem állja meg a helyét hogy Jobbik helyett a fidesz volna a nemzetibb azaz jobb! Fideszsegg nyalás minek, mikor atlantista neokon párt és sose volt nemzeti, ugyanúgy vadkapitalisták, ezt az elmúlt 6,5 év bizonyítja, de hát megmondták rég már, a magyar hátán szántani lehet ha az eke piros fehér zöldre van festve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk