width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014.04.18.

2014. április 18., péntek

Cinkes ez a cink, független de csak mint schwartz izidor

Bizony csak úgy független az, mint a szabad kezdeményezések hálózata volt anno. Később ebből lett a szabad demokraták szövetsége, azaz az szdsz. Sportot úztek belőle, hogy civilnek, alulról jövőnek, és függetlennek álcázzák magukat. Aljas szándékkal. Pontosabban, a zsidó talmud szerint midnez teljesen rendjén van.

Amiért a ragadozó is álcázza magát vadászat közben!

Erről van szó, ni:

"A beteges semlegesség igazi New York-i zsidó trükk"

http://media.mandiner.hu/cikk/20131228_szily_laszlo_a_beteges_semlegesseg_igazi_new_york_i_zsido_trukk

"Nyers lószar"-nak nevezte a Cinket Deutsch Tamás

Miért, tán nem az? xD Várjunk csak, nem pontos a megnevezés mégsem...

Liberrált drogos hülyegyerekek fikablogja inkább. Szégyen, hogy valaki az Óperenciás tengeren túlról, vagy gawker esetében tán inkább az Indiai Óceán közeléből :Đ ezért még fizet is!

"A Cink ugyanis hangsúlyozottan nem akar magyar médiapiaci szereplő lenni. "

Akkor miért nem eszperantóul nyomják a kontentot? A kuruc szerű oldalak is magyar médiapiaci szereplők, mert magyar anyanyelvűek számára bármiféle nyelvtudás nélkül is elérhetőek. Magyarán szólva, "magyarul vannak".

Belpesti exindexes libajnai szavazók ténynek álcázott (elfogultan vadliberális!) véleményeket trágár stílusban előadó álhírportálja. Ez volna a cink hu, amúgy a 444 hu és valamelyest a vs hu is.

Minden napra jut egy botrány. Szerintem meg az a botrány, hogy ilyen "média" létezhet, vagy hogy komolynak és objektívnek számít bárki számára. Nem a médiahatóság hatásköre szemmel láthatólag mindez, ami lám, a libernyák banda cenzúráról jajgató folyamatos kormánygyalázásával szemben csak egy semmit sem érő sóhivatal. Klubrádió is maradt, atv is van, a neten meg aztán végképp szabad a pálya a hülyéknek. Hogy is van az angolul? Silly.

Csak akkor ne vergődnének az egyéb liberrált hitközségi többiek, hogy így meg úgy be kell tiltani a különféle radikálisan nemzeti megnyilvánulásokat, szervezeteket, sőt Nyírő József regényeket, és egyéb kulturális értékeket! Az ellenség oldalára állnak, rég lejárt békeszerződéseket hoznak elő, romlott az a párizsi. Mint a francia kajautalvány, ami helyett Erzsébet és SZÉP kártya van, ezügyben is feljelentették hazánkat, valószínűleg valaki magyarul is beszélő belpesti koszos spiclik segedelmével!

Zsidó is, antijobbikos is Deutsch Tamás, mégis ha e kettő társaság közül lehet választani csak egyiket, a cinkesek maradnak KI. Fidesz vs szadesz meccs ez, liberális belharc. xD

"Deutsch Tamás stílusa pedig nem a kedvenceim közé tartozik. Ugyanezt elmondhatom Bayer Zsoltról is. Ennek ellenére, ha igazat, valósat ír elfogadom, mert nem a tányér számít, hanem ami benne van, vagyis a tartalom."

"Azt én értem, hogy a magyari "piacon" hirdetők nem egészen piaci alapon nyomják az ipart. Hol irányulnak, hol irányultatják őket, hol meg csak egyszerűen nem mernek kibújni a saját seggükből. Höhh . . ez van. (Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon ha . . . ) Azt is értem, hogy ti ebből nem kértek/nem tudnátok megélni. (Nem kívánt rész törlendő!) Azt viszont nem értem, hogy miért jobb Nick Denton alfeléből kilógni? Mert ez nem "piaci" suskus? Vagy mert ez lenne a függetlenség maga? Ezt te sem gondolod -igazán- komolyan. Szal ezt azért kicsinység még jobban körülírhattad volna. (De nem tetted.)"

"Jó ezt tudni. Tehát a beteges függetlenség nálatok azt jelenti, hogy a Cink csak az idegen tulajdonostól függ, itthon mindenkitől független, és azért működik, hogy kritikus tábort verjen. Nyilván a hatalom ellen. A külföldi multi (pénzhatalom) befolyásolhatja a hazai (gyarmat) politikáját, és annak döntéseit. Ezt mi nem függetlenségnek hívjuk, hanem a hazai érdekeink ki/el árusításának. Ez nem Cink, hanem cinkelt lap."

A sznob liberális nem akar a hazai politikától függeti, inkább függ azoktól, akiktől a hazai? balliberális politikai oldal megélhetése is függ

"Mert a Gawker és Nick Denton valaga jobb, ízletesebb Szilymajom? Kinek akarod ezt bemagyarázni? Nekik parírozol és senkitől sem vagy jobb. A Gawkerről tudjuk micsoda, Denton is. Ha nem azt csinálod, amit ők akarnak repülsz, aztán mit mondsz a "csajodnak"?"

2010 után alakult, folyvást a jobboldalt ekéző álhírportálok nemlétező függetlenségét ecseteli a másik kommentelő

"Ugyan. Erre vagy büszke? Eddig is világos volt, hogy a gazdáidnak nem holmi hirdetési pénzért éri meg fentartani a blogot. Nagyságrendekkel nagyobb anyagi érdekekről van itt szó, úgyhogy nem sajnálják a pénzt a propagandára."

Ceterum censeo azaz végszó ^^

Hát igen, a zsidók mindig a semlegességükről voltak híresek.

Van is egy mondás, olyankor, ha valakinek a párttatlanságát akarjuk bizonyítani:

"Semleges, mint egy New York-i zsidó."

A beteges semlegesség, mint New York-i zsidó trükk....

Ugye attól függ, kihez viszonyítva semleges.....ez benne a trükk.

Mindentől függetlenül, szily lászló és a cink egy nagy kalap szamócát nem ér, lazáskodással apolitikusnak álcázott tömény eszdéeszes propaganda, olyanoktól, akik sose voltak függetlenek személy szerint sem. Mandineres kommentelők szerint se frankók, és pedig nem kifejezetten jobbikosok kommentelnek a Mandira.