width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. nov. 6.

2016. november 6., vasárnap

A magyar idők nevű kamunemzeti bulvár vulgár liberál-atlantista uszítók pl. bevallottan arra hivatkoznak, mit hazudott a Jobbikról és az oroszokról gyurcsány, a népszava, meg az index. Az a FORRÁS ami hiteles nekik, mikor fideszesként állítólag ellenségeik nem?

"Orbán meg találkozott magyar róberttel, tehát orbán maffiózó és fekete sereg tag."

"Ilyen hazug egybemosást!" Mondaná orbán. :P De ennyi a fidesznyikek kovácsbélázásának valóságalapja is!

Egy év után került elő az a bizonyos fotó. Nem értem, hogy miért kell ez a nagy lejáratókampány épp most, már megint : mint általában a nemzeti radikálisok ellen! Együtt teljes egyetértésben a szocikkal, libsikkel, soros györgy médiáival, sőt magával gyurcsótánnyal + egyéb szélsőségesekkel.

Elébe akarnak menni fideszék ezzel valami nagyon alapvető gebasznak, elemi erejű elkúrásnak? Esetleg mégis összefügg a ceta olvasatlan és kritikátlan, szabadságharc mentes és népszavazás nélküli = antidemokratikus megszavazásával?

Vagy a Pharaon-botrány miatt kerülhetett elő a Hídfő-ügy.

A magyar idők nevű kamunemzeti bulvár vulgár liberál-atlantista uszítók pl. bevallottan arra hivatkoznak, mit hazudott a Jobbikról és az oroszokról gyurcsány, a népszava, meg az index. Az a FORRÁS ami hiteles nekik, mikor fideszesként állítólag ellenségeik nem? Hol itt a morál, amire hivatkoztak, mikor otthagyták a Magyar Nemzetet (aminek sose voltak részei) liszkay, szikszai, meg a többi? Sose volt olyan nekik, semmivel se különbek pl. tótánál vagy seresnél. Ugyanúgy neokon érdekférgek is.

Zsidó színház a gojoknak a fidesz - ballib szembenállás. Még ez a bohóckodás is, hogy van a 444 meg a 888. Ha a Hídfő lenne dezinformáló, nem ellene (is) indult volna be a letámadás, lejáratás, oroszfóbiás hiszti minden szinten, a kormányban és a ballib ellenzékben egyaránt!

Miközben Ukrajnában az ukrán kormány magyarellenessége csak súlyosbodni tud, de ez senkit sem érdekel a fidesz vezetésében.

A Jobbik helyében semmit sem szavaznék feltétel nélkül meg ezentúl, EZEKNEK. Gazembereket zsarolni nem bűn, különben is méltányosak azok a kérések. A letelepedési kötvény osztogatás pl. igenis nemzetbiztonsági kockázat.

És a fideszesek közül hányan beszélgettek ifjabb Győrkössel?

http://alfahir.hu/es_a_fideszesek_kozul_hanyan_beszelgettek_ifjabb_gyorkossel

Számos fideszes képviselő is találkozhatott a rendőrgyilkos Győrkös István fiával az iráni követség öt évvel ezelőtti rendezvényén - mutat rá szombati közleményében a Jobbik.

A párt a 888 hu "leleplező" cikkére reagál, amely arról a szörnyű titokról rántja le a leplet, hogy Vona Gábor a perzsa állam nagykövetségének egyik fogadásán egy társaságban beszélgetett ifjabb Győrkös Istvánnal.

G. Fodor Gábor szupercsapata azonban afölött nagyvonalúan átsiklott, hogy a 2011-ben tartott rendezvényen nem csak jobbikosok vettek részt. Az Interparlamentáris Unió magyar–perzsa baráti tagozatának akkori fideszes tagjaként az ünnepségre hivatalos volt kilenc képviselő:

Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Mónika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, és Wittner Mária.

A rendezvényen egyébként a diplomáciai protokollnak megfelelően a külügyi tárca is képviseltette magát - emlékeztet a Jobbik.

A Fidesz-médiában megjelent fotók nyomán az ellenzéki párt "várja a Fidesz vallomását:

mely képviselőik beszélgettek még ifj. Győrkössel? Tisztában voltak-e ennek a személynek a személyazonosságával? Miről folytattak diskurzust?

A Jobbik szerint a Külügyminisztériumnak is "tisztáznia kell magát": a tárca részéről kik vettek részt ezen a fogadáson? Ismerték-e a meghívottak névsorát? Találkoztak-e, beszélgettek-e ifj. Győrkössel?

A rendezvényen részt vett személyek bármelyikéről előkerülhet olyan fotó, melyen ők is beszélgetnek az említett férfival - mutat rá a Jobbik közleménye.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Gyöngyösi szerint a Pharaon-botrány miatt kerülhetett elő a Hídfő-ügy

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98653

A jobbikos politikus szerint érdekes, hogy egy év után kerül elő az a bizonyos fotó, amelyen az Európa Kávézóban látható a Hídfő.ru című orosz propagandaoldal munkatársával. Az időzítésnek szerinte köze lehet ahhoz, hogy az elmúlt egy hétben többször is kérdőre vonta a kormányt Pharaon-ügyben.

Ahogy arról többször is beszámoltunk: a Népszava birtokába került fotón Gyöngyösi Márton, a Jobbik parlamenti képviselője tárgyal a Hídfő.ru újságírójával. A felvételre az Indexnek reagálva Gyöngyösi elmondta, hogy korábban kétszer is találkozott az újságíróval. Gyöngyösi az ATV Szabad Szemmel műsorában elmondta, hogy minden újságíró előtt nyitva áll az ajtaja, így a hidfo.ru munkatársai előtt is. Hozzátette: mindkét találkozón külpolitikai kérdésekről beszélgetett Sz. Gáborral, akivel utoljára 7-8 hónappal ezelőtt találkoztak.

A Hídfőt négy évvel ezelőtt a Győrkös István nevéhez köthető Magyar Nemzeti Arcvonal hozta létre, amit később egy orosz domainre költöztettek át. Gyöngyösi elmondása alapján nem volt tisztában az újság korábbi MNA-s kötődésével. A politikus azt is megosztotta, hogy ha valaki elmondta volna neki, hogy Sz. Gábor nem csak újságíró, hanem szélsőséges politikai eszméknek a képviselője is, akkor biztosan nem találkozott volna vele.

Hozzátette, hogy amennyiben ez a személy kétes szervezetek tagja, akkor a hatóságoknak őt, mint védett személyt figyelmeztetniük kellett volna, ha pedig nem figyelték, akkor nagy a probléma Magyarországon.

A politikus emlékeztetett rá, hogy egy évvel ezelőtt történt ez a találkozó. „Hogy lehet az, hogy most jön ki ez az ügy, amikor én egy héten belül háromszor is firtattam a Belügyminisztérium szerepét a Pharaon-ügyben" – tette fel a kérdést Gyöngyösi.

Arra a felvetésre, hogy vezető jobbikos politikusok miért Vlagyiszlav Szurkovnak, Vlagyimir Putyin elnök jobbkezének közbeiktatásával igényeltek orosz vízumot, Gyöngyösi így reagált: „Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója érdeklődött egy oroszországi kampányesemény iránt, megkérelmeztük neki a vízumot. Szaniszló Adrienn pedig, aki munkatársunk volt, megkértük őt, hogy ebben az ügyben járjon el" – reagált a Jobbik politikusa. Majd hozzátette: vannak kapcsolataik Oroszországgal, de törekszenek arra, hogy minél több országgal kapcsolatban legyenek.

A 888 szerint Vona találkozott Győrkös fiával, tehát Kovács Béla

https://kuruc.info/r/6/165780/

A bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István 2012-ben hivatalosan is a fiát nevezte ki helyettesének az MNA-n belül. Ifjabb Győrkös Istvánnal a Jobbik elnöke, Vona Gábor is találkozott - számol be a nagy felfedezésről az összefüggésekre való rávilágítást mellőzve a Habony-faliújság 888.

Az Indexet idézve azt írják, hogy a "Magyar Nemzeti Arcvonal elnevezésű neonáci eszméket valló szervezet" hivatalos oldalaként működött egy blog, ami 2012 szeptemberében jelentette be a Hidfo.net elindítását.

A feladattal Győrkös István a saját fiát, ifj. Győrkös Istvánt bízta meg: "Az 1848-as szabadságharc kezdetének évfordulóján, 2012. szeptember 29-én ifj. Győrkös Istvánt kinevezem teljes jogú helyettesemnek. Elsődleges feladatául nevezem meg a szemléletváltás szellemében létrehozandó új honlapunk munkálatainak az irányítását, az új szerkesztő-csoport megszervezését, és az egész MNA tagságra kiterjedő tagrevízió végrehajtását. […] Győrkös István MNA vezető"

Mint írják: az MNA kötődésének ma már nincs jele az oldalon. A hidfo.net a hidfo.ru oldalra visz tovább, ami a magyarországi orosz dezinformációs propaganda egyik fórumává vált. A Magyar Nemzeti Arcvonalhoz volt köthető a mára már megszűnt jovonk.info honlap is. Legutóbb Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője egyeztetett a szélsőséges mozgalom egyik tagjával.

A 888 szerint Vona Gábor is "érintett"

A 888 hu birtokába került fotók alapján azonban nemcsak Gyöngyösi Márton találkozott a "bőnyi rendőrgyilkos" szervezetéhez köthető figurákkal, hanem a Jobbik elnöke, Vona Gábor is. A lap szerint Vona az iráni követségen beszélgetett 2011-ben a perzsa újév ünnepségén a MNA vezérének helyettesével, ifj. Győrkös Istvánnal. Az már kevésbé zavarta a Habony-bulvár ékkövét, hogy pont fentebb idézték, 2012-ben nevezte ki fiát Győrkös helyettesének. Már ha ennek bármi jelentősége is lenne.

A kormány emlőin csüngő 444-epigon csak két dolgot felejtett el közölni. Egyrészt, hogy Győrkös maga tagadta meg a hungarizmust, majd tüntetgetett a kommunistákkal karöltve, magát "népi szocialistának" definiálva. https://kuruc.info/r/6/103580/

"Az MNA már évek óta szakított a hungarista beidegződésekkel, levetkőzte a náci és nyilas besorolását. Nem fasiszta, nem náci, és nem nyilas, valójában a klasszikus értelembe véve nem hungarista. Tehát azok, akik karlengető, horogkeresztet lóbáló közösségre számítanak, tévednek, ne is várjanak ilyesmit" - ők maguk írták közleményükben, igaz, már a honlapjuk sem érhető el.

Másrészt pedig annak tisztázásával is adósak G. Fodorék, hogy mit jelent az, ha Vona találkozott az MNA-t szétverő férfi fiával. A suttogó propaganda hatását nem számítva, de bízunk benne, hogy a lassan királyi Századvég igazgatója soha nem hagyná lapját ilyen mélységekbe zuhanni.

Kuruc.info - 888 nyomán