width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 2.

2008. február 2., szombat

Auschwitz : a nácik végső megoldása

Auschwitz : a nácik végső megoldása



Ilyen címmel megy vasárnaponként egy, a már rég megdőlt hivatalos hazugságokat hangoztató, angol zsidók által készített ál - dokumentumfilm sorozat. Sőt. Már az óvodás korúak számára is készültek megfelelő propaganda kiadványok, melyek mese formában mutatják be az állítólagos holokausztot. Azon túl, hogy nem etikus hazudni és agymosni a kiskorúakat, még itt van egy másik gond : az alapvető biztonságérzetük elleni támadás egész életükre kihat!



"Emberek, akik Spielberg-filmekböl tanulják a történelmet" mondta keserűen egy szerb disszidens, "ne igyekezzenek nekünk elmesélni, miként éljük le saját életünket". Mivel Szerbia bombázását is az USA-ban levő zsidó lobbi kezdeményezte, hogy megtörjék Európa legnacionalistább népének gerincét. Érzelgősség és terveszerű propaganda összekapcsolása, a hollywood-i zsidó áldokumentumfilmek szirupos álvalóságát akarja nekünk úgy eladdn mint igaz és megtörtént dolgokat. Természetesen mindezt a liberális kapitalizmus szolgálatában, elrejtett utalásokkal közvetve sugalmazva azt, hogy minden más berendezkedés népirtást szül.

Horn Gábor, 1955-ben született szdsz-es zsidó, azt állítja hogy szüleit a nyilasok 1944-ben a Dunába lőtték. ÉS NEM MERI SENKI ÉSZREVENNI HOGY HAZUDIK!

Olvasó: holokaka a Duma Tv-n
2008-01-30. 12:12

Nemrég néztem a Duma TV-n a holokaka jemboree-t. Felszólalt az orosz nagykövet. Tisztán beszélt magyarul. Azt hazudta, hogy Hitler ki akarta irtani "a 14 milliós európai zsidóságot, ebből csak 6 milliót sikerült neki, amiből 2.5 millió orosz zsidó volt"...

Ekkora agitprop hazugságot legutóbb csak a Kádár korszakban hallottam. Csak nem akarja Hitlerre és a magyarokra kenni Sztálin sötét vérengzéseit, úgy ahogy a Katyn-i mészárlással tették? Orosz NKVD archívumokból tudjuk, hogy mindössze valami 56 ezer zsidó halt meg táborokban, jórészt tífusz és rossz táplálkozás miatt, és jóval több halottja volt a többi népnek.

Ez a 6 milliós kamu már réges-régen megdőlt. Unalmas. Másrészt Európában abban az időben nem és máskor sem - élt 14 millió zsidó, hála Istenek. Én a saját szememmel olvastam a Time magazinban egy hivatalos amerikai felmérést.

Abban az időben Európában ÖSSZESEN nem élősködött 3 millió zsidó. Franciaországban mindössze 69 ezer volt például. Igyekeztek tőlük megszabadulni, csakúgy mint a többi nyugati ország. A tótok Tiso
tiszteletese minden zsidó után 500 birodalmi márkát fizetett a Német Birodalomnak, csak vigyék őket a francba akárhová, vissza a kalendáriumba. Ismeretes az is, hogy egy zsidókat szállító hajó a tengeren bolyongott, mert nem engedték őket sehol sem kikötni. Ennyire szerették őket. De bármi is történt velük a háborúban, nekünk magyaroknak ehhez semmi közünk nincs. Nálunk csak ürügyként használják a holokakát, hogy tökéletes zsidó gyarmattá tegyék hazánkat, EU-segítséggel.

Szarka fia László. A bőgatyás.

Wiesenthal, úgy tűnik, jól bírta a ciángázt

"A névadó, már elpatkolt Wiesenthal életrajza szerint 4 évet töltött "náci haláltáborokban", de úgy tűnik, jól bírta a gázt."

Ötvenezer euró, vagyis tizenkét és fél millió forint jutalmat ajánl fel az osztrák igazságügyi minisztérium annak, aki információval segít kézre keríteni a cionista megfogalmazás szerinti két szökésben lévő, náci háborús bűnöst. Zsidó ávósokért és más komcsi tömeggyilkosokért nem fizetnek a kajmánok.

Igaz, csak gyanú merült fel az osztrák hazafiak ellen, de már veszedelmes emberiség-ellenes bűnözőként állítják be őket. Hiszen a bibsik nemcsak rendre megkérdőjelezik a nekik nem kedvező bírósági ítéleteket, de maguk is előre ítélkeznek.

Az osztrák igazságügyi minisztérium honlapján több nyelven olvasható a felhívás, amely fotókat, adatokat is közöl a kilencvenes éveikben járó férfiakról a bosszú népe követelésére.

Aribert Heim orvosként tevékenykedett a mauthauseni munkatáborban. A bibsi szerint a férfi több fogolynak személyesen fecskendezte a halálos mérget a szívébe. Persze, mint oly sokszor, felmerül a kérdés, hogy az állítólagos "haláltáborokat" hogyan élhette túl oly sok zsidó. Valójában ezek munkatáborok voltak, rideg körülményekkel, ahol azonban volt élelmezés és orvosi ellátás, sőt kórházi részleg is, és a szovjet lágereknél kisebb volt a halálozási arány. Nem mellesleg a foglyok többsége nem is zsidó volt, hanem például orosz, ukrán, lengyel stb, de nekik nem jár az egész éves bizniszből egy fillér sem. Ma már egyre-másra dőlnek meg a holokauszthazugságok és már a zsidók sem merik egy részüket terjeszteni hivatalosan. Lásd pl. Eli Wiesel "holokauszttúlélő" (vajon hogyan élte túl a "haláltábort"?) azon hazugságát, hogy a nemzetiszocialisták hatalmas, folyton lángoló gödrökbe dobálták a zsidókat, vagy azt a korábban évtizedekig adagolt marhaságot, hogy szappant főztek belőlük.

Alois Brunnert Adolf Eichmann jobbkezeként tartják számon, és azzal vádolják hogy Görögországban és Magyarországon jelentős mértékben közreműködött a zsidók munkára vezénylésében. A férfi állítólag Szíriában él.

Az 50 ezer eurós jutalmat - amelyet csakis magánszemélyek kaphatnak - a jövő héten hirdetik meg hivatalosan.

A jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ üdvözölte az osztrák kormány döntését.

A névadó, már elpatkolt Wiesenthal életrajza szerint 4 évet töltött "náci haláltáborokban", de úgy tűnik, jól bírta a gázt. Majd a háború után ő és bűntársai (például a "Rágalmazás-ellenes" Liga) világszerte dollármilliárdokat csaltak ki hamis vádak, zsarolások, fenyegetések révén különféle kormányoktól, cégektől, népektől. Élenjáróvá vált a zsidó maffia Los Angeles-i lerakata, amelyik amerikai politikusokat és közszereplőket rendszeresen arra kényszerít, hogy hatalmas összegeket fizessenek be a holóhiénák számlájára, máskülönben lejáratókampányt indítanak ellenük.

Jó példa erre Arnold Schwarzenegger, akinek egy 75 ezer dolláros csekk fejében engedték meg az indulást a kaliforniai kormányzóválasztáson. Schwarzi ugyan 1947-ben született, de osztrák hazafi apját jelölték meg célpontként a kollektív bűnösséget mások ellen naponta alkalmazó tetűhintások. Édesapja, Gustav Schwarzenegger sem volt persze háborús bűnös, de a német birodalommal való állítólagos aktív, és nagyon helyénvaló szimpátiája már elegendőnek bizonyult a kajmán tolvajszervezet számára egy kis lehúzásra.

E tolvajok persze a leghangosabban rikonyálnak, ha bárki felemlegeti mondjuk Pető Iván édesapjának ÁVH-s tagságát.

Agyrém: a Holo-túlélők gyermekei is kárpótlást követelnek, mert "félnek a buszon"

Újabb mérföldkőhöz érkezett Németország cionista kirablásának folyamata: most már a holokauszt túlélők gyerekei is kártérítést követelnek a német államtól a szüleiktől hallott rémtörténetek okozta lelki fájdalmakért (sic!!!)

A magukat "második generációs holokauszt túlélőknek" nevező felperesek a Tel Aviv-i bíróságon beadott keresetlevelükben azt állítják, hogy a náci holokauszt puszta ténye és a szülőknek a haláltáborokban átélt fizikai gyötrelmeit követő lelki sérülések náluk is megtalálhatóak, mert a lelki fájdalmak generációról generációra szállnak, így a holokauszt a pszichikai sérülésekből eredő maradandó fizikai egészségkárosodást okozott a később született utódoknak is.

Szüleikhez hasonlóan a "második generációs holokauszt túlélőknek" is irracionális félelmük van az éhezéstől, nem tudnak munkát vállalni vagy rendszeresen dolgozni, mert a koncentrációs táborokra gondolva a mindennapi munkájukat lehetetlenné tevő depressziós állapotba kerülnek, az autóbuszokon nem mernek utazni, mert halálfélelmük van, hogy a buszsofőr a haláltáborba viszi őket, és a kutyáktól is félnek, mert minden kutya a szüleik elbeszéléseiben szereplő náci őrök farkaskutyáira emlékezteti őket.

Nem elég a 110 milliárd

A II. világháború után az agyonbombázott, romokban heverő, nincstelen menekültekkel teletömött, megerőszakolt, kettészakított és katonailag megszállt Németország nyugati felének kormánya már az 1950-es évek legelején elkezdte a fiatal Izrael Állam és a holokauszt túlélők részére a háborús kártérítési összegek folyósítását.

Az azóta eltelt több mint 50 év alatt az NSZK és az újra egyesült Németország egymást váltó kormányai bizonyíthatóan 60 milliárd dollárt - független nemzetközi pénzügyi szakértők becslései szerint ennek közel a dupláját, kb. 100-110 milliárd dollárt - fizetett ki Izraelnek és a zsidó érdekvédő szervezeteknek a zsidók kárára 1933 és 1945 között elkövetett bűnök és a tőlük elkobzott személyi javak kárpótlásának jogcímén.

Ez az óriási összeget egyedül Németország fizette ki, (más államok, mint pl. Ausztria vagy Svájc külön fizettek) és ebben még nincsen benne az a 10 milliárd német márka (akkori értéken 5 milliárd 200 millió dollár) értékű kártérítés, amit a Schröder-kormány egy 1999 decemberében aláírt német-izraeli egyezmény keretében utalt át Izraelbe.

Die Welt (welt.de)

A konzervatív német napilap Holokauszt-képregényt tesztelnek a berlini iskolákban című cikkében ismertet egy ijesztő pedagógiai "kísérletet". Miként adható tovább legjobban a nemzeti szocialista időszakról szerzett tudásanyag – teszi fel a kérdést a cikk idióta szerzője ahelyett, hogy félreverné a harangot: vigyázzatok, emberek, a cionisták gyermekeinket sem kímélik, zsenge korukat és hiszékenységüket kihasználva oltják beléjük már fiatalon a hazugságáradatot!

A berlini Anna Frank Központ támogatja azt a kezdeményezést, miszerint a fővárosi iskolákban a képregényekkel tanítsanak zsidó hazugságokat a Harmadik Birodalom története helyett. Az Anna Frank Központ adatai szerint a következő hat hónapban 20 osztályban tesztelik a 7. és 10. osztályokat.

A kísérlet célja, hogy országosan is bevezessék ezt az oktatási módszert – számol be a lap. A németországi kísérlettel párhuzamosan Lengyelországban és Magyarországon is próbálkoznak a módszer életbe ültetésével. A hollandiai tapasztalatok alapján a galád kísérlet kedvező eredményekkel zajlik.

Orosz nagykövet perli a Német államot a hollókoszt-áldozatokért

Mit keresett volna 2,5 millió Orosz zsidó Európában? Hallották, hogy kiirtós buli van és jöttek mulatni? Nem hinném, hogy Hitler legfőbb problámája az lett volna, hogy Oroszországból szállítgasson zsidókat Európába, csak azért, hogy kiirtsa őket. A vonatozás ára több lett volna, mint az 1 darab lőszer, nem? Főként, hogy a vonatkok el se jutottak a vonalakra, pont ezért volt lehetetlenség az utánpótlás szervezése. Nekem senki ne akarja bemesélni, hogy míg a németek lőszer és ruhanemű híján voltak a frontvonalon és nem ért oda az ellátmány, addig ugyanonnan vonatok szállították a zsidókat el. Ennek semmi értelme. Ha a vonat nem jut el oda, akkor onnan hogy jön el? Lebombázatlan sinek csak az odaúthoz kellenek?

Egy rendes német vezetés felállna most, és beperelné ezt az Orosz nagykövetet. Sztálin népirtását is Hitler nyakába varrják, mint mindent. Ha tehetnék a pestisjárványt is az ő számlájára írnák.

Egy kis copypaste a logisztika témához :

"1, NINCS AZ AZ ÜTŐDÖTT HADSEREG A VILÁGON AMELYIK HÁBORÚ KÖZBEN, A HÁBORÓS ERŐFORRÁSOKAT ERRE HASZNÁLNÁ.
És amúgy is más kérdés hogy te mit hiszel és hogy azok akik ott voltak SS tisztetktől a szomszéd faluban élő német lakosságon keresztül a túlélőkig mit mondanak. Felőlem még a abban is hihetsz hoyg a föld tányéralakú. Ha valami nem úgy van az nem úgy van :P
2, ki a naiv? :P
3, tények, tények, tények....pl az ember, hogy a nagyapám első családját kivitték Auschwitzba és soha többé nem tértek vissza. Vajon mi lett velük? Ottmaradtak nyaralni? Nekem ez kellő bizonyíték.
4, ???????????
Kételketdsz a szemtanúkban? Többmillió ember ugyanazt mondja mindkét oldalról.
:DDDDDDDDDDDD"

1. Az átépítések azóta többször is végbementek, szerintem az első átépítést közvetlenül a háború befejezése után, a Nato erői végezték. Akkor pedig ugyebár már nem voltak lekötve harccal azok, akik szépen összetákolhattak oda egy haláltábort, vagy mit.

2. Szerintem az elég naiv dolog, hogy mindent elhiszel. Mindez a középkorra emlékeztet. De azt hiszem már írtam korábban, hogy a középkorban egy egész világ állította azt, hogy a föld lapos. Aki ezt nem fogadta el, vagy fel mert szólalni ellene, azt eretneknek nyilvánította az egyház, és üldözték, vagy elfogták és megölték. Most ugyanez az üldöztetés vár azokra, akik a holokausztot tagadják. Őrültnek nevezik őket. Lecsukják őket. Azonban eljöhet még az az idő, hogy a Föld alakjához hasonlóan a holokauszt-rejtély is tisztázódik végre, és akkor megfordul a helyzet, talán egy nap éppen a tisztázódott holokasuzt-ügyön röhögnek majd úgy az emberek, ahogyan manapság a kisgeyereken szokás, aki elhiszi azt hogy a Föld lapos. (a hasonlat durva, de az egész beszélgetés kezd eldurvulni :P Ugyanis hajthatatlan vagy :P De ez jó, mert így válik érdekessé a dolog :P )

3. A nagyapád családja milliónyi úton-módon meghalhatott vagy eltünhetett. A háborúkban, polgárháborúkban, forradalmakban mindig gyakoriak a hasonló esetek, egy nyiltan antiszemita kormány fennállása esetén a pedig érthető ha a zsidóság menekülni próbált, ami akkoriban, a kiterjedt harcok és állandó bombázások, folyamatos pusztítás és gyilkolás miatt nem volt egy életbiztosítás. De erről már írtam.

4. Tévedsz, több millió emberről beszéltek, akik meghaltak. Én már azt sem hiszem el. Azt azonban végképp nem hiszem el, hogy több millió ember halálát, kínzását, kivégzését milliók látták. Hogyha a haláltáborok ilyen végtelenül precíz, tökéletesen felkészített, szörnyűségesen védett biztos gyilkolóhelyek voltak, akkor mégis hogyan fordulhatott ott meg több millió szemtanú, akik a végkimerülésig hajtott munkásokat, az összes halottat látták ott a hullaágyon stb. Talán ennyire lebecsülöd a németeket? Azt hiszed hogy ők maguktól készítettek volna egy ilyen eseményről videókat, képeket stb.? Még maguknak sem... Másoknak megtekinteni ezeket az eseményeket élőben meg pláne nem engedték volna. Hitler még a párttal folytatott különleges ülésekről sem mert felvételt készíttetni, elővigyázatosságból. (hogy semmiről se maradhasson biztos info.) Egyedül a nyilt pártgyűlésekről , ünnepségekről és Hitler néhány pihenéssel töltött napjáról készült felvétel. A többi örökre rejtély marad.

A fennmaradt képeket a nácik nem készíthették. Szerintem ez biztos. Ha pedig nem a nácik készítették őket, nyilván nem is a munkások, akkor a "felszabadító" erők készítették őket, akkor pedig máris adott a hamisítás lehetősége. Hogy milliók láthatták volna ha megtörtént volna.. Akkor sem hiszem. Így viszont mindössze milliónyi cionista vagy kommunista zsidó állítja váltig azt, hogy a holokauszt milliós áldozatokkal megtörtént. Az ő szavuknak pedig, bevallom őszintén, szintén nem sok hitelt szavazok :-))))

Holokauszt témájú postjaim eddig :

http://reakcio.blogspot.com/2007/07/nem-volt-holokauszt.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/11/reakci-blog-tiltott-igazsg.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/11/holokauszttagads.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/11/holokauszt-tagads.html


http://reakcio.blogspot.com/2007/07/holokauszt-tagads-jfent.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/07/turner-holocsals-leleplezs.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/07/turner-dokumentum-hiteles.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/11/holokauszt-revizionizmus-rtelme.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/08/zsid-hazugsg-hbor-gyben.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/09/k-mondtk-holokausztrl.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/11/reakci-blog-zsid-lobbi.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/12/holohazugok.html

http://reakcio.blogspot.com/2008/01/holokausztnap-mindennap.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/10/julius-streicher.html

http://reakcio.blogspot.com/2007/12/az-antiszemitizmus-normlis.html

Az állítólagos atrocitások részletes és tudományos cáfolatai :

http://www.freepress-freespeech.com/holhome/konyvek/zxndelsm.htm

http://holhome.stormpages.com/sitemap.html

http://www.vho.org/aaargh/magy/magyar.html

http://www.radioislam.org/hu.htm

44. Ha a német terület táboraiban lévő összes krematórium kapacitásának száz százalékát vesszük, legfeljebb mekkora nagyságrendű holttestet tudtak volna elhamvasztani az egész időszak alatt, amikor ezek a krematóriumok működésben voltak?

Kb. 430 600-at.

45. A krematóriumok kemencéit lehet-e mindenkor száz százalékosan működtetni?

Nem. Már a mindenkori ötven százalékos becslés is nagyvonalú (napi tizenkét óra). A krematóriumkemencéket alaposan és rendszeresen tisztítani kell, ha jelentős terhelés alatt vannak.

46. Egy elhamvasztott holttest után mennyi hamu marad?

Miután minden csontot ledaráltak, kb. egy cipősdoboznyi.

47. Ha a nácik hatmillió zsidót elhamvasztottak, mi történt a hamuval?

Ez még "megválaszolásra" vár. Hatmillió holttest sok tonna hamut tett volna ki, és még sincs bizonyíték semmilyen nagy hamulerakóhelyre.

http://front14.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=119&Itemid=64

Auschwitz : a nácik végső megoldása rtl klub tv2 zsidó haláltábor gázkamra gázkamrák halálgyár halálgyárak majdanek megsemmisítő megsemmisítés kamukauszt tervszerű népirtás dachau auschwitz-birkenau

" Wenn jeden Tag was über den Holocaust kommt, stumpft man ab. Man kann es einfach nicht mehr sehen. Und gerade die gegenwärtige, junge Generation, stellt sich die Frage: Was habe ich damit eigentlich zu tun? Wieso werde ich als Deutscher, Tag für Tag moralisch angeklagt? Deswegen plädiere ich dafür, endlich einen Schlussstrich unter diese sehr aufdringliche Vergangenheitsbewältigung zu ziehen. Meine Generation will damit nichts zu tun haben und damit nichts zu tun.Seht ihr das ähnlich? " öröm látni hogy hiába minden agymosás ás bűntudatkeltés, a németeknek elegük van a hollókosztból.