width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Turner holocsalás leleplezés

2007. július 24., kedd

Turner holocsalás leleplezés

Cionista hazugok, " holokauszttúlélők " !
Minden anyagilag az establishmenttől függő médium hallgat, mintha hírzárlat lenne. A világ tudja, hogy átvertétek rendesen. Mint ahogy továbbra is gőzerővel hazudnak mindenkinek, mert a nagy művük még nem fejeződött be. Az a gyanúm, nem is fog befejeződni; illetve nem egészen úgy lesz vége, ahogyan elgondolták. A világ már nem hallgat. Már nem teheti meg. Bár kényes a téma, de lehull egyre több lepel.
Magyarország kormánya, és sajnos nagyrészt a jobboldali konzervatív értelmisége is szintén mélyen hallgat. Úgy gondolják, hogy csak ezt tehetik meg.
Pedig nálunk szerencsére nem tilos igazat mondani e kérdésekben.
E hallgatás közben olvasok egy hírt arról, hogy 2007. június 21-én, a "Magyar Fórum" nevû hetilap utolsó oldalán, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) és annak ügyvezetõ igazgatója, Zoltai Gusztáv bocsánatot kértek a hazugságaik miatt Mónus Árontól. Ha már egyszer bocsánat kérésére kényszerültek, akkor leleplezödött bizonyítottan valamely nem igaz mondásuk.
Átverték a világot rendesen a zsidók a II. világháború után folyamatosan, amely átverés napjainkban is zajlik.
A holodogma megdőlése, lavinát indíthat el: volt globalizáció, nincs globalizáció. Volt holokauszt, nincs holokauszt!
Azt hazudták ugyanis, hogy mindenki aki nacionalista és nagytőke ellenes emellett anticionista, az potenciális tömeggyilkos, a neoliberális globalizmus hívévé téve ezzel sokakat. És nem, semmi nem szivárog le a gazdagoktól a szegényekhez, nincs leszivárgó gazdaság. Ezt reagan, az usa kókája hazudta csak, hogy szavazatokat szerezzen a szegények köréből.
Vannak holokauszt emlékművek, nem lesznek holokauszt emlékművek. Volt és van sarcolás, de mindjárt elveszíti minden jelenlegi vagyonát a zsidóság, mert mindent vissza kell fizetni a becsapott Föld népének – kamatostól!
Jöhet a metalépés?
Tavasszal, a Turner féle leleplező dokumentum napvilágra kerülése után pár nappal, az a hír jutott el hozzám, hogy tantárgyat akarnak a holokausztból Magyarországon.
Mielőtt átgondolnák bővebben a holokauszt tantárgyának bevezetését az iskoláinkban, azért álljunk meg egy szóra :
Miért is akarnak a holokausztból tantárgyat bevezetni a magyar iskolákban, amikor jelenleg úgy tudja az egész világ, hogy nem volt holokauszt, és amikor az a hír járja körbe a Földet, hogy a Vöröskereszt hiteles dokumentuma szerint összesen – a zsidó származásúakon kívülieket is beleértve –-

271. 301 ember halt meg a koncentrációs táborokban, de nem 6 millió zsidó , mint ahogy azt eddig állították?

Ha megszólalnak, ha nem, a Föld népe mindenképp’ megszólal, és el sem tudják képzelni milyen hangos lesz. Újra titkosítani már nem lehet a dokumentumot, mert amit e sárgolyón több, mint 20 millió ember tud, az már tényleg nem titok!
Még akkor sem, ha törvényben tiltják a cionista hazugságokban való kételkedést. Elvégre a berlini fal is ledőlt egyszer, és ekként fog a hazugság fala is ledőlni.

Pink Floyd - The Wall :D látta valaki azt a videoklipet rajtam kívül?

Aktív revizionista felvilágosító gerillamarketingkampányba kell kezdenünk, minél többen.

DÖNTSD LE A HAZUGSÁG FALÁT! SEGÍTS TERJESZTENI AZ IGAZSÁGOT! LEGYÉL TE IS KALAPÁCS ! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk