width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Anne Frank naplója hamis, több okból is

2007. július 24., kedd

Anne Frank naplója hamis, több okból is

Ha a naplót elhurcolása előttig írta (1944), akkor hogy tudta beleírni azt, hogy milyen volt az általa "haláltábornak" nevezett munkatábor? Volt aki erre azt mondta, hogy halotta a pletykákat, és kamaszkori fantáziája kiszínezte a dolgokat. De ha erről a zsidók akkor valóban tudtak volna, akkor erről értesítették volna a szövetségeseket, a Vöröskeresztet, a Vatikánt, a Népszövetséget, és egyéb entitásokat...

Volt egy rész amit többen nem értettek, miért írt Todo egy erről szóló vitában :

" Halálában komoly szerepet játszott az a tény, hogy unták már a legnagyobb harcok idején a gyermek ide-oda utaztatását, és a képét sem bírták már elviselni, amint a halottakon ülve írja a jegyzeteit... "

Az „utaztatás”, amiről a hsz. írója beszél, valós. 1945 januárjában a keleti font előrenyomulása miatt számolták fel az auschwitzi tábort, és szállították át a foglyokat, köztük Anne Frankot is más táborokba, mint például a bergen-belsenibe. Téves viszont az az utalás miszerint a „jegyzeteit” (gondolom itt a naplóra történt utalás) Anne Frank tovább írta/írhatta volna. A naplót valójában csak a hollandiai házban volt lehetősége írnia elhurcolásuk előtt.

A naplóban vannak "érdekes" részek :

1944. augusztus 4-én a zöldrendőrség betört a búvóhelyre. Az üldözötteket elfogták, s velük együtt Kralért és Koophuist is német vagy holland munkatáborokba vitték. Miep és Elli a földön, szétszórt könyvek, folyóiratok és újságlapok között megtalálta Anne naplóját. Egyes, az olvasó számára érdektelen részletek kivételével az eredeti szöveg került közlésre.
A rejtekhely lakói közül csak Anne apja érte meg a háború végét. Kraler és Koophuis túlélte a holland munkatábort, (V1 kilövőállásokat készítettek többek közt, azaz betonozniuk kellett) a kemény munkákat, és hazakerülekt családjaikhoz.
Anne 1945 márciusában, két hónappal Hollandia szövetségesek általi megszállása előtt, a bergen-belseni munkatáborban halt meg tífuszban éppen azért, mert a szövetségesek tönkrebombázták az ellátási útvonalakat,és nem volt elég élelem (a német civileknek sem volt, jegyre adtak mindent) valamint a bombázások megrongálták a vízvezetékeket is. (kútvizet ittak, és a zsúfoltság miatt kolera, tífusz könnyen terjedt).

A kislánynak sem papírra, sem golyóstollra, sem másmilyen íróeszközre nem volt szüksége a táborban.

Vajon ha tényleg naplót akart volna bárki hamisítani, mint ahogy a cikk írója állítja miért végzett ilyen fércmunkát?
A napló eredetijét csak Otto Frank után lehetett szabadon kutatni, mint ahogy ma is lehet.
Ha ez a hamisítványnak kikiáltott eredeti ilyen gyerekbetegségekkel küzd, miért publikálták?
Esetleg miért nem gyártottak egy tökéletesebb hamisítványt? (Ne felejtsük el, az ötvenes évektől kezdve folyamatosan világszerte kiadták a naplót, tehát a nyolcvanas évekig befolyt jogdíjakból bármilyen tökéletes hamisítványt el lehetett volna készíteni.)

Matyi kedvéért kopi is lesz :-) (Dehát ez a szöveg pontosan az, amit minden a témában vitatkozó előrángat, pro és kontra egyaránt)

"" Anna Frank naplója egyike volt a háború utáni Németországban, sőt szinte egész Európában a közvélemény elé tárt "bizonyítékoknak" a holocaust megtörténtére. Feladata a kárpótlás iránti igény jogosságának megalapozása és a német népben a kollektív bűnösség érzetének felkeltése volt.
Az alábbi sorokban némi iróniával rá kívánok mutatni az újabb zsidó hazugság fonákságaira, mikor leírom a könyv jól kitalált, sosemvolt történetét:
Az állítólagos önéletrajzban egy zsidó kislány, Anna Frank megrázó részletességgel írja le a háború iszonyatát, a haláltáborokat, melyekben patkányok zabálták kövérre magukat az elgázosítottak húsából. A zsidó kislányt elszakítják szerettei mellől a galád német katonák, majd azért, hogy még több szenvedést okozzanak neki(?) - egyben témát is adjanak készülő könyvéhez -, a nácik össze-vissza hurcolják, több lágert is bemutatnak neki egy bestseller reményében. Mivel azonban bűnös hanyagságuk folytán elmulasztottak a zsidó kislánynak tollat adni, Anna Frank kénytelen egy időutazáson részt venni, hiszen csupán ilyen módon kaparinthatja meg a háborút követően feltalált golyóstollat. A zsidó kislány hős: vállalja az időutazást, sőt eredeti terveit még túl is teljesíti: nem elégszik meg a golyóstollal, hanem papírt is hoz naplójához a jövőből. Tehetségét bizonyítandó kitűnően elsajátítja négy ember kézírását - melyet az utókor tévesen hamisításnak hisz. Miután befejezte a borzalmak leírását, a németek úgy gondolják, a Naplót meg kell őrizni, hiszen csak így lehet megemlékezni az általuk okozott szenvedésekről. A könyv bestsellerré tétele érdekében azonban mártírt csinálnak Anna Frankból: a kislány tífuszban meghal, ám a mese szerint írásait mégis megőrizték. Persze halálában komoly szerepet játszott az a tény, hogy unták már a legnagyobb harcok idején a gyermek ide-oda utaztatását, és a képét sem bírták már elviselni, amint a halottakon ülve írja a jegyzeteit...
Eddig tartott a mese, amelyet néhány zsidó remekül kitalált, majd a huszadik holocaust-kárpótlásért arcátlanul sorbanálló szervezetek gátlástalanul kihasználtak. Hogy mi az egész könyvből az igazság? Jóformán egy betűje sem. Egy - az ószövetségi testvéreink szerint minden bizonnyal antiszemita - kételkedő alaposabb vizsgálat alá vette az "eredeti" kéziratot. Vizsgálódása roppant kellemetlen volt a holo-business haszonélvezőinek. Kiderült ugyanis, hogy a kéziratot a háborúban elpusztult kislány a háborút követően feltalált golyóstollal írta. Állítólag David Copperfield már a trükk nyomában van. Mindenesetre az tény, hogy a golyóstoll gyártási szabadalmát E. Parker 1947-ben jegyeztette be az Egyesült Államokban. A másik kellemetlenség, hogy a könyvet az írásszakértői és szerkezetelemzési munkák szerint négy különböző személy írta.
Ha valaki ezek után azt hiszi, hogy azokat zsidó szélhámosokat, akik ebből a német népet a nemzetközi közvélemény előtt a kötelező iskolai tananyagokban és a hazugságon alapuló filmekben befeketítették és ebből pénzt csináltak, felelősségre vonták, nagyon téved... ""

5 megjegyzés:

  1. Érdekes ebben a cikkben a sodika oldalán általam leírtak is benne vannak. De úgylátszik a feltett kérdésekre választ itt sem kapok

    VálaszTörlés
  2. Az direkt van, hogy egymás mellé kerüljenek a szövegek, de ehhez a bejegyzéshez még tervezek hozzáírni holnap ( lám, pl. blogolni sem lehetne egy gulágon, ugye hogy mégiscsak érdekes, hogy volt lehetősége naplót írni? )

    Otthon írta a naplót, az a része igaz lehet, de aztán utólag apja, és annak ismerősei fejezték azt be, néhol belejavítva a kislány által írtakba is. A történelmi, és politikai témájú naplóbeírásokat egyértelműen nem a kislány írta, hisz minden, ma is mainstreamnek számító klisé szerepel benne : gázkamrák, krematóriumok, kegyetlen láger-őrök, és az ezekről való bonyolult következtetések levonása -- abban a részben is, ahol még nem kerül táborba a kislány.

    A kislány eredetileg nem írt haláltáborokról , illetve a táborban már semmit nem írt, illetve apja, és annak ismerősei fejezték be, és egészítették ki a naplót Anne halála után.

    VálaszTörlés
  3. "A kislánynak sem papírra, sem golyóstollra, sem másmilyen íróeszközre nem volt szüksége a táborban."

    Ez egy másik buktató az egyik része gyerekes kézírással ceruzával írták a többi részt felnőttes kézírással golyóstollal írták. Ha a kézírás változását figyelmen kívül is hagyjuk akkor is ott marad az, hogy a golyóstollat csak 1945-ben kezdték el gyártani szóval ha csak nem volt időutazó nem írhatta ő a napló azon részét.

    VálaszTörlés
  4. http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADr%C3%B3_L%C3%A1szl%C3%B3_J%C3%B3zsef

    VálaszTörlés
  5. Ki mit szol ahhoz hogy a bkv a buszokra metrokra akarja rakni a A.F.naplojanak reszleteit.Valakiknek nagyon fel kellene lepni-sokkoljak direkt a magyarokat-mindent bevetnek hogy ujjal mutogassanak rank,hogy antiszemitak vagyunk-csak akkor csinalhatjak ,ha a zsido kozossegeik termeibe dekoraciokent magyar nemzeti szimbolumokat raknak ki.

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk