width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.11.30.

2016. november 30., szerda

Mostanában igen beindult buzcsik bencsik andrás democsokrata bencsikrata “demokrata” szennylapja, nincs már heti szám amiben ne volna valami Jobbik elleni alaptalan gyalázkodás ! és nácizás ! ezért nem árt feleleveníteni hogy ez a seggnyaló szélkakas díszbuzi burzsujsznob hol és hogyan kezdte firkászi munkásságát. Életében értéket nem teremtett! Van viszont az a pénz, amiért az ilyen elvtelen férgeket megfizetik fideszék. Az se volt sose nemzeti párt. Ha ezen a héten neokohn volt a fidesz és azt kell magyarázni a védhetetlent védve, ceta aláírás apologizáló cikkjük is volt nekik valamelyik héten most, political capitaltól és más hasonló helyekről vett hazugságokból összetákolt oroszfóbiás propaganda írás készül a demóba csak mert a Jobbikot kell utálniuk. Mindig azt támadják ezek a mocskok, akitől a legjobban félnek, amiért veszélyes a hatalmukra. 8| Egy cuki Jobbikot nem tartana ellenségének a fidesz, mert álnemzeti langyi libsi párt az. Nem baj. Így legalább látszik hogy markánsan másikak Jobbikék, minnt orbán tolvajbandája. Igazak a bencsik andrásról szóló alábbiak és egyéb híresztelések, bebizonyosodott, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, tudjuk kik ezek, egy malomra hajtják a vizet stb. mondaná a baromságait kötél laca. :3 ^_^ 3:) https://kuruc.info/r/6/77494/ Elárulta a nemzeti radikalizmust. Vona Gáborék pár éve még mellényben mentek be a parlamentbe, mire a fidesz + mszp KÖZÖSEN betiltotta még ezt az oroszlános mellényt is, megpróbálták a szervezetet polgárőrséggé alakítani, ki nem hagyta, ki hozott törvényt rá hogy még ezt se lehessen “közbiztonság fenntartására irányuló jogosulatlan tevékenység”, a fideszdsz. Egyszerűbb jó pénzért beállni a Jobbik fikázók kórusába, az állampárttá nőtt fidesz támogatásával. Magát bölcsnek és tapasztaltnak mutatni akaró kilóra megvehető korrupt kimagyarázókkal. Nem a Jobbik van kormányon, hogy a “miért nem tesz semmit” számonkérhető legyen… Nem egyenes ellenféllel szemben nem működik a lovagias kiállás. Hiába makulátlan életű vagy gárdista valaki, a radikális nemzeti oldalon áll, tehát kilövendő célpont a hatalom számára. Akiből lehet bohócot és nácit csinálnak fideszék ÉS szocik közösen a hülye médiájukkal. Műanyag !!! játékpuskákat mutogattak a tévében “hú de veszélyes az emená, meg a Jobbik” – szégyen ez a köztévé. Szervezeteket be lehetett tiltani, szervezkedéseket meg lehetett figyelni és a küldött emberekkel vagy a konspirátorok által beadagolt “mérgezett infókkal” bomlasztani, de egyénenként nincs mit lerombolni! Minden #2 hsz a megosztásaimra : mi radikálisok egyedül vagyunk, nem számíthatunk a Jobbikra se már. Elsőre : annyian mondták fentieket, hogy biztosan volnánk elegen, csak valami össze kéne rántson minket. És még a Jobbikra is lehet számítani, de pont a passzivitás a nem jó, hogy ha a polgárok mindent a pártoktól várnak a tanult tehetetlenségben, a maximum a passzív ellenállás, a civil közélet hiánya egyértelműen feudális és komcsi maradvány-hatás.

Mostanában igen beindult buzcsik bencsik andrás democsokrata bencsikrata "demokrata" szennylapja, nincs már heti szám amiben ne volna valami Jobbik elleni alaptalan gyalázkodás ! és nácizás ! ezért nem árt feleleveníteni hogy ez a seggnyaló szélkakas díszbuzi burzsujsznob hol és hogyan kezdte firkászi munkásságát. Életében értéket nem teremtett! Van viszont az a pénz, amiért az ilyen elvtelen férgeket megfizetik fideszék. Az se volt sose nemzeti párt.

Ha ezen a héten neokohn volt a fidesz és azt kell magyarázni a védhetetlent védve, ceta aláírás apologizáló cikkjük is volt nekik valamelyik héten most, political capitaltól és más hasonló helyekről vett hazugságokból összetákolt oroszfóbiás propaganda írás készül a demóba csak mert a Jobbikot kell utálniuk. Mindig azt támadják ezek a mocskok, akitől a legjobban félnek, amiért veszélyes a hatalmukra. 8|

Egy cuki Jobbikot nem tartana ellenségének a fidesz, mert álnemzeti langyi libsi párt az. Nem baj. Így legalább látszik hogy markánsan másikak Jobbikék, minnt orbán tolvajbandája.

Igazak a bencsik andrásról szóló alábbiak és egyéb híresztelések, bebizonyosodott, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, tudjuk kik ezek, egy malomra hajtják a vizet stb. mondaná a baromságait kötél laca. :3 ^_^ 3:)

https://kuruc.info/r/6/77494/

Elárulta a nemzeti radikalizmust. Vona Gáborék pár éve még mellényben mentek be a parlamentbe, mire a fidesz + mszp KÖZÖSEN betiltotta még ezt az oroszlános mellényt is, megpróbálták a szervezetet polgárőrséggé alakítani, ki nem hagyta, ki hozott törvényt rá hogy még ezt se lehessen "közbiztonság fenntartására irányuló jogosulatlan tevékenység", a fideszdsz.

Egyszerűbb jó pénzért beállni a Jobbik fikázók kórusába, az állampárttá nőtt fidesz támogatásával. Magát bölcsnek és tapasztaltnak mutatni akaró kilóra megvehető korrupt kimagyarázókkal. Nem a Jobbik van kormányon, hogy a "miért nem tesz semmit" számonkérhető legyen...

Nem egyenes ellenféllel szemben nem működik a lovagias kiállás. Hiába makulátlan életű vagy gárdista valaki, a radikális nemzeti oldalon áll, tehát kilövendő célpont a hatalom számára. Akiből lehet bohócot és nácit csinálnak fideszék ÉS szocik közösen a hülye médiájukkal. Műanyag !!! játékpuskákat mutogattak a tévében "hú de veszélyes az emená, meg a Jobbik" - szégyen ez a köztévé.

Szervezeteket be lehetett tiltani, szervezkedéseket meg lehetett figyelni és a küldött emberekkel vagy a konspirátorok által beadagolt "mérgezett infókkal" bomlasztani, de egyénenként nincs mit lerombolni!

Minden #2 hsz a megosztásaimra : mi radikálisok egyedül vagyunk, nem számíthatunk a Jobbikra se már. Elsőre : annyian mondták fentieket, hogy biztosan volnánk elegen, csak valami össze kéne rántson minket. És még a Jobbikra is lehet számítani, de pont a passzivitás a nem jó, hogy ha a polgárok mindent a pártoktól várnak a tanult tehetetlenségben, a maximum a passzív ellenállás, a civil közélet hiánya egyértelműen feudális és komcsi maradvány-hatás.

Karanténból a váltópárti pozícióig! A fidesz adna saját maga ellen nyerő stratégiát? Megzavarná az ellenségét amikor az épp elkövet egy sor hibát? Vagy pont azért kritizálják a Jobbikos néppártosodást, mert működhetne - és akkor váltópárt! Közben a bal és jobblibről folyamatos a nácizás, szélsőségesezés, népszavából és indexből a fideszes kampánygép által átvett koholmányok hosszú sora, kovácsbélázás, MNA emlegetés + a sok kamuzós mocskolódás, ami habony árpádék ki bírnak találni.

Karanténból a váltópárti pozícióig!

A fidesz adna saját maga ellen nyerő stratégiát? Megzavarná az ellenségét amikor az épp elkövet egy sor hibát? Vagy pont azért kritizálják a Jobbikos néppártosodást, mert működhetne - és akkor váltópárt! Közben a bal és jobblibről folyamatos a nácizás, szélsőségesezés, népszavából és indexből a fideszes kampánygép által átvett koholmányok hosszú sora, kovácsbélázás, MNA emlegetés + a sok kamuzós mocskolódás, ami habony árpádék ki bírnak találni.

Ne azt nézzék mit mondok hanem amit teszek. De akkor fordítva is igaz. Vona Gábor azt nyilatkozta a néppártosodásról, meg kell nyerni az embereket és nem mindegy kit küldenek az első vonalba, volt már elég botrány sajnos. Azért ahogy nézem Alfahíren, elég radikális nevek sorakoznak.

Például a képen szereplő Volner János.

https://www.facebook.com/volner.janos/posts/809790432445011

http://alfahir.hu/cimkek/neppartosodas

http://alfahir.hu/neppartosodas

A Jobbik útja: karanténból a váltópárti pozícióig

Negyvenhat éves vagyok, életem legértékesebb éveit élem. Nyolcadik éve veszek részt aktívan a közéletben és dolgozom a nemzeti-radikális oldal egyik vezetőjeként. Ennyi év távlatából már van mire visszatekintenem. Három részes, személyes véleményekben bővelkedő sorozatban foglalom össze a nemzeti-radikalizmus által bejárt utat, a Magyar Gárdától a néppártosodásig.

A Magyar Gárda megalakulásától a Parlamentig

Jól emlékszem a kezdetekre. Amióta csak létezett a MIÉP, mindig rá szavaztam. Be soha nem léptem, mert múltba forduló, öreguras pártnak éreztem, amiből hiányzik a paradigmaváltó erő. A Jobbik számomra éveken át csak egy érdekes széljegyzet volt a lapok hasábjain, komolyabban iránta akkoriban még nem érdeklődtem. Aztán 2007 nyarán minden megváltozott. A szoclib sajtó dühöngve-vinnyogva csinált a megalakuló Magyar Gárdának ingyenreklámot, amit ezúton is köszönünk. 2007. augusztus 25-én, a Magyar Gárda megalakulásakor először hallottam beszélni Vona Gábort. Ez már nem a MIÉP-féle öreguras kispárt volt. Gábor intelligens és erős beszédet mondott, a magyarság felemelését célzó, koherens jövőképet vázolt fel. Soha korábban nem hallottam hasonlót. Ekkor határoztam el, hogy bekapcsolódom a munkába és minden erőmmel azon leszek, hogy ezt a tehetséges fiatalembert Magyarország miniszterelnökévé tegyem. Első lépésem a Gárdába vezetett.

A Magyar Gárda megalakulásával létrejött egy, a formális politika világától radikálisan eltérő új erő. Az új mozgalom a kezdeti hónapokban még az útkeresés fázisában volt, nyilvános tevékenysége kimerült a hagyományőrző rendezvények szervezésében, ami nemes feladat volt ugyan, de átütő erejű társadalmi fordulatot nyilvánvalóan nem jelenthetett. Írtam hát egy levelet a Magyar Gárda akkori főkapitányának, Dósa Istvánnak, amelyben a cigánybűnözés elleni határozott fellépésre sarkalltam. Nem sokkal ezután a vecsési állománygyűlésünkön személyesen beszéltünk is erről. A főkapitány saját szavai szerint először azon gondolkodott, hogy elküld melegebb éghajlatra, amiért egy katonai hierarchiában működő szervezetben éles szavakkal kárhoztattam a tétlenségért, de aztán elgondolkodott a szavaimon és belátta, hogy fel kell vállalnunk ezt a szerepet. Röviddel később már Tatárszentgyörgyön mondtam beszédet a Magyar Gárda első felvonulásának házigazdájaként. Ezzel a rendezvénnyel a Gárda élete és a nemzeti-radikalizmus is új szakaszába érkezett.

A kezdeti hónapok gyakorlatilag szabadnap nélkül teltek. Munka mellett dolgoztunk a Mozgalom építésén. Rendezvények, toborzások váltották egymást, rengeteg értékes és a hazájáért tenni akaró embert ismerhettem meg, a Gárda pedig ezeknek az embereknek a munkája nyomán hónapról hónapra erősebb lett. 2008 őszén már a Mozgalom egyben tartásán kellett dolgoznunk, mert az akkori főkapitány, Dósa István és a hozzá közel állók más utat szerettek volna járni és a Jobbikkal szakítani szándékoztak. Vona Gáborral közösen jártunk végig több megyét, hogy a félreértéseket tisztázzuk és a Mozgalmat egyben tudjuk tartani. Kisebb veszteségekkel ezt a szakítópróbát is átvészeltük.

Kemény, küzdelmes időszak volt ez. A Hatalom mindent elkövetett annak érdekében, hogy a Gárdát és rajta keresztül a Jobbikot kompromittálja. Az akkor 120-130 fős pest megyei szervezetből négyen is jelezték, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal zsarolással, fenyegetéssel, vagy éppen előnyöket kínálva megpróbálta beszervezni őket. Én pedig személyesen megélhettem azt is, hogy a Magyar Gárda főkapitányának jobbkezeként, a Gárda fegyveres kiképzésben is jártas vezetőjeként az akkori főkapitánnyal, Kiss Róberttel együtt gyakorlatilag a cigánygyilkosságok gyanúsítottjává váltam. A Nemzeti Nyomozó Irodába idéztek, hazugságvizsgáló gépre kötöttek minket, majd csalódottan állapították meg, hogy ha mi ketten nem tudunk az egészről semmit, akkor a Gárda a gyilkosságok elkövetésében aligha vehetett részt. Mindez abban az országban történt, ahol nem sokkal azelőtt még rendőrként dolgozva bűnözők százait állítottam elő, sokszor kemény kézitusákban leküzdve őket, érvényt szerezve a törvénynek. És ott, ahol ezért a kemény küzdelemért többszöri jutalmat, előléptetést és elismerést kaptam. Én nem változtam, ugyanaz az ember vagyok. Akkor is így gondolkodtam, amikor a Hatalom elismert és akkor is, amikor szembekerültem vele.

Vona Gábor akkori szerepéről is szót kell ejtenem. Gábor teljesen más vezetői karaktert képviselt, mint amilyet Orbán Viktor volt. Gábor nem leereszkedett az alattvalóihoz - ahogyan Orbán teszi – hanem velünk élt és a Mozgalommal együtt lélegzett. Neki nem Habony Árpi mondta meg a tutit az országról, hanem megtapasztalta saját maga. Ha nem volt szék, akkor a fűbe ült mellénk, ha nem volt más étel, akkor feleségével, Krisztával velünk ette a zsíros kenyeret. Minden hétvégéjét az emberek között töltötte, a kis Beni szinte a gárdistákkal együtt nőtt fel. Több ezer ember ismerhette meg tábortüzek mellett, közvetlen, emberi beszélgetések során azt az embert, aki a mostanra váltópárti erővé nőtt nemzeti-radikális mozgalmat vezette. Nem az emberek felett álló, tévedhetetlen vezér volt, hanem egy közülünk. Olyan, akit közvetlenül ismertünk, és akinek emberi habitusáról, vezető alkalmasságáról személyesen is alkalmunk volt meggyőződni. Egy Orbán-féle karaktert soha nem követtem és nem tiszteltem volna. Őt igen. Azért, mert nem megkövetelte, hanem emberi tulajdonságaival, tehetségével kivívta a tiszteletet.

A Jobbik 2009-es EP-kampányát, majd a 2010 tavaszi országgyűlési választási kampányát egyaránt a Magyar Gárda fémjelezte. A Gárda – a Fidesz körül jutalomtrafikokat elnyerő celebekkel szemben - nem biodíszletet jelentett, hanem a nemzeti-radikális értékrend fontos tartalmi eleme volt. A Gárda a gyarmati státuszt szolgai módon elfogadó politikai erőkkel való szembenállás szimbóluma lett, amely addig soha nem tapasztalt szókimondással és a többségi társadalom nyíltan vállalt képviseletével tette a Jobbikot népszerűvé és segítette középpártként Parlamentbe a Jobbikot. A magam részéről minden erőmmel azon leszek, hogy a Jobbik kormányra jutása esetén a Magyar Gárda ne csupán életre keljen, hanem – aktív, állami segítséggel – intenzíven fejlődjön is. A hagyományaink őrzése, az ország rendvédelmi, honvédelmi és katasztrófavédelmi képességeinek erősítése ugyanis minden, felelősen gondolkodó magyar jól felfogott érdeke. És senki ne aggódjon: remekül összefér a néppártosodással…

A korrupció elleni küzdelem, a munkavállalók érdekvédelme, a szégyenteljes bérek emeléséért, vagy az emberhez méltó egészségügyi ellátásért folytatott harc nem tud olyan felemelő tud enni, mint az iszlamizációval szembeni keresztes háború, vagy épp a vallások közös tradíciókon nyugvó összefogása az ateista nihilizmus ellen. De ettől még ezek is nemzeti ügyek. A Londonba készülő borsodi gimnazistának, a futószalag mellett éhbérérért robotoló szabolcsi melósnak, a máról holnapra is alig élő nógrádi közmunkásnak, az alulfizetett, és agyonhajszolt baranyai pedagógusnak, vagy a létfontosságú vizsgálatokra hónapokat váró kőbányai nyugdíjasnak a saját sorsa felől is mondanunk kell valamit.

"Nem arról beszélünk, hogyan teremtettek rendet a korábban káoszba süllyedő Érpatakon pár esztendő alatt, vagy hogyan épít zseniálisan turisztikai brandet a betyármitológia köré Ásotthalom - hanem, hogy hol látják jobban Mohamed követőit."

Lesz-e mecset Ásotthalmon? És munkahely Borsodban?

Kell-e minaret Ásotthalomra? Strandolhatunk-e burkiniben a csongrádi tanyavilágban? Tiszteletre méltó vallás-e az iszlám? Egy lapon említhetjük-e a meleglobbit az imámokkal? 2016 novemberében ennél fontosabb kérdések nem léteznek a Kárpátok alatt - gondolhatnám, ha csak nemzeti radikális ismerőeim Facebook megosztásaiból és kommentpárbajaiból indulnék ki.

https://www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/661445307370099/?type=3&theater

Toroczkai László ásotthalmi polgármester rendeletben tiltotta meg a mecsetépítést, a müezzin tevékenységét, a burka és a burkini viselését, valamint az azonos neműek házassága melletti kampányolást. Erre válaszol Orosz Mihály Zoltán, Érpatak vezetője nyílt levélben fordult a muszlim és keresztény közösséghez, "vallásgyalázásnak" nevezve az új szabályozást, különösen sérelmezve, hogy az "Isten törvényei szerint élő, tisztességes muszlim hívőket" összemossák a homoszexuális propagandával.

A helyzet az, hogy az esetről természetesen nekem is megvan a magam véleménye - és Isten ments, hogy ezt leírjam. Nem azért, mert nem vállalom - aki követi a Jobbegyenest, emlékezhet rá, hogy belementünk mi már nem is egy, nemzeti oldalon belüli ökölharcba is, ha úgy éreztük, fontos kérdéseket kell tisztázni a ringben. Éppen ezért nem mondom el, mit gondolok erről a vitáról.

Mert ez minden, csak nem fontos.

Illetve nagyon is fontos lehetne - egy ideális világban, ahol a világnézeti kérdések tisztázásán túl már nem is maradt más feladatunk ezen a földön. Csakhogy 2016-ban Magyarország fényévnyi távolságra van az ideális világtól.

http://index.hu/gazdasag/2016/11/29/250_ezer_forint_alatt_az_elet_csak_a_tulelesrol_szol/

Ebben az országban milliók küzdenek napi kenyérgondokkal, százezrek menekülnek idegenbe a nyomor és kilátástalanság elől, egy friss felmérés szerint az emberek több mint 80%-a egyik fizetéstől a másikig él. Közben a Fidesz kleptobolsevik rendszere százmilliárdos nagyságrendben zabálja fel a maradék nemzeti vagyont, a multik vagonszámra viszik ki az extraprofitot, az oktatásunk éhbérért dolgozó összeszerelőket képez, akik ötvenöt évesen eltűnnek a darabokra hulló egészségügy fekete lyukában.

És közben mi, akik elvileg ennek a nemzetnek a legfelelősebben gondolkodó részét kellene alkotunk,karakterek tízezreit, szellemi és lelki energiák garmadáját fordítjuk arra, hogy eldöntsük, két magyar nagyközség polgármestere közül ítél meg helyesebben egy másfél milliárdos világvallást, amelynek itthon amúgy alig van néhány ezer követője.

Nem arról beszélünk, hogyan teremtettek rendet a korábban káoszba süllyedő Érpatakon pár esztendő alatt, vagy hogyan épít zseniálisan turisztikai brandet a betyármitológia köré Ásotthalom - hanem, hogy hol látják jobban Mohamed követőit.

A balhé pár napon belül elül, már csak azért is, mert egyik félnek sem érdeke a konfliktus további élezése. Ám a Facebook-biliben támadt orkán alkalmat ad arra, hogy szembenézzünk a hazai nemzeti oldal egyik olyan korlátjával, amelyet muszáj lesz meghaladni, ha bármit akarunk kezdeni ezzel az országgal.

Folyton meg akarjuk váltani a világot, nagyívű elméletekkel sietünk a nemzet és Európa megmentésére, gyönyörű homokvárakat emelünk világnézetből, identitásból, ideológiából- s közben kirohad alólunk a hazánk.

Nem arról van szó, hogy az iszlám megítélése, vagy a pláne a kontinenst megrohanó migrációs áradat ne lennének rendkívül fontos sorskérdések. Hanem arról, hogy a Londonba készülő borsodi gimnazistának, a futószalag mellett éhbérérért robotoló szabolcsi melósnak, a máról holnapra is alig élő nógrádi közmunkásnak, az alulfizetett, és agyonhajszolt baranyai pedagógusnak, vagy a létfontosságú vizsgálatokra hónapokat váró kőbányai nyugdíjasnak a saját sorsa felől is mondanunk kell valamit. Nem csak azért, mert választást kell nyerni, hanem azért is, mert az ő nyomorúságuk és létbizonytalanságuk a nemzet szégyene.

És mindenekelőtt: az ő sorsuk a haza sorsa, az ő jövőjük, vagy épp jövőtlenségük a haza jövője, vagy jövőtlensége.

A korrupció elleni küzdelem, a munkavállalók érdekvédelme, a szégyenteljes bérek emeléséért, vagy az emberhez méltó egészségügyi ellátásért folytatott harc nem tud olyan felemelő tud enni, mint az iszlamizációval szembeni keresztes háború, vagy épp a vallások közös tradíciókon nyugvó összefogása az ateista nihilizmus ellen. De ettől még ezek is nemzeti ügyek.

Sőt, 2016 szigorú magyar valóságában ezek a honvédelem legforróbb csataterei. És, aki itt nem áll bele az unalmasnak, és a kevésbé heroikusnak tűnő lövészárokharcba, az legjobb szándéka ellenére is cserben hagyja saját népét.

Itt az ideje kiszállni a kényelmes ideológiai homokozóból, és jelentkezni frontszolgálatra.

Balogh Gábor

http://jobbegyenes.blog.hu/2016/11/29/lesz-e_mecset_asotthalmon_es_munkahely_borsodban#c31848170

#Jobbik #Érpataki #iszlám #jobboldal #társadalom #Érpatak #Ásotthalom #Orosz #Mihály #Zoltán #Toroczkai #László