width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. aug. 31.

2016. augusztus 31., szerda

Egyelőre ez az esemény csak egy virtuális véleménynyilvánítás, illetve egy jelzés, hogy sokan tartjuk...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Egyelőre ez az esemény csak egy virtuális véleménynyilvánítás, illetve egy jelzés, hogy sokan tartjuk...
Aug 31st 2016, 20:31

Egyelőre ez az esemény csak egy virtuális véleménynyilvánítás, illetve egy jelzés, hogy sokan tartjuk elfogadhatatlannak ezt a brutális ítéletet, amellyel Gyuriékat sújtották. A későbbiekben persze bármi kisülhet a dologból.

Szabadságot Budaházéknak!

https://facebook.com/events/183744078713432

Kiállok Budaházy mellett!
Legfőbb Ügyészség Szeptember 3. 11 órakor

Hazafiak, Honleányok!

De nem is jól fogalmazok, inkább így:

JÓÉRZÉSŰ MAGYAR EMBEREK!

A mai napon az ellenem és még 15 másik ember ellen folyó Hunnia- (vagy Magyarok Nyilai-) ügyben az ügyészség a vádbeszéd végén 20 év körüli fegyház büntetést kért rám, és 10-15 éveket a többiekre!
Leírom még egyszer: ma, 2016-ban, az állítólagos "nemzeti kormány" Magyarországán 20 ÉV FEGYHÁZAT KÉRTEK RÁM, ráadásul a kedvezményes szabadulás lehetősége nélkül!
Mindez történik azon a Magyarországon, ahol egy bolsevik tömeggyilkost nem vontak felelősségre, az elmúlt 25 évben az országunkat szétlopó, széthordó, 100 milliókat, milliárdokat eltüntető mocskok ügyeit rendre elsikálják.

A 2006-ban valóban a lakosság megfélemlítését célzó rendőrterror szemkilövőit, emberek tömegeit agyba-főbe verőit nem állították bíróság elé, a kisemberek életét napi szinten megkeserítő bűnözés virágzik.
Itt 20 évet kérnek rám döntően pár tízezer forintos rongálási károkért, amiknek az elkövetését sose ismertem el, amikre semmilyen tényszerű bizonyíték nincs velem szemben, de kiterrorizálták valakiből, hogy "bevallja" rám.

Igaz, hogy ez még nem a bíróság ítélete, de akkor örüljek majd, ha a bíróság csak 10 évet ad?
Gondolkozzatok ezen el, magyarok!
Mert ezzel nem nekem akarnak üzenni, hanem nektek, hogyha fel meritek emelni a fejetek, ha fel mertek lépni a kifosztásotok ellen, akkor így jártok.

Ha hagyjátok!

Budaházy György

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Van ebben az országban egy nemzetellenes kaszt ami elitnek nevezi magát holott csak élősködők és kórokozók...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Van ebben az országban egy nemzetellenes kaszt ami elitnek nevezi magát holott csak élősködők és kórokozók...
Aug 31st 2016, 20:34

Van ebben az országban egy nemzetellenes kaszt ami elitnek nevezi magát holott csak élősködők és kórokozók. Mindig is népellenesek voltak akár liberálisként akár kommunistaként. Most épp nemzeti mázba burkolják antiszociális törekvéseiket. Pusztuljanak!

Meghalni és újjászületni (a harc folytatódik)!

Vannak hazánkban olyan politikai erők és egyéb deformált lelkületű csoportosulások, akik tegnap örömünnepet ültek, mivel az eszmeiségükhöz oly közel álló ötvenes évek politikai koncepcióit tárta a szemünk elé az államhatalmi gépezet.

Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki úgy érezte a Budaházy György és társai ellen meghozott ítéletet követően, egy tört döftek a szívébe és egy pillanatra olyan érzés fogta el mintha meghalt volna, majd vele együtt a célok amiért harcoltunk az eredményeink a semmi martalékává váltak.

Persze az érzés nem tartott sokáig és a pillanatnyi hideg zuhany után, mint mindig most is a felháborodástól vezérelt tenni akarás került a felszínre.

2002-és 2010 között egy olyan politikai közeg uralkodott hazánkban amely, még a mostani hatalmon lévő párt egyes tisztább lelkületű tagjainak érzéseit is felkorbácsolta és a tettek mezejére szólította. Az akkori a honvédő hangulatba sok minden belefért, de a legsúlyosabb vádpontot jelentő terrorizmusnak még a szellője sem volt jelen.

Egy terror támadás mindig kitervelt, halálos áldozatokat szedd és leginkább a globális háttérhatalmi érdek áll mögötte. Gyuriék estében erről semmilyen szinten nem beszélhetünk. Ha ebben az időszakban felmerül a terror kérdése, akkor az egy esetben állja meg a helyét a 2006. október 23-án történt események tekintetében. Az kitervelt volt a háttérhatalom állt mögötte és a magyar emberek totális megfélemlítést irányozta elő a több száz sebesülttel és örökre megnyomorított emberrel.
Ennek a gaztettnek a felelősei viszont nem, hogy büntetést kaptak volna, hanem még mindig a parlamentben pöffeszkednek, vagy zsíros állásokkal keresnek még mindig milliókat havi szinten.
Ezek az egykori bűnözők a pokolból felbüfögött Vadai -féle lelki nyomorékok voltak azok akik tegnap ünnepeltek. A jelenlegi kormány által kéz-vezérelt igazságszolgáltatás megadta nekik hozzá a lehetőséget.
Bennünk, pedig ha eddig bármi kétely is motoszkált volna a jelenlegi államhatalom hovatartozását illetően az tegnap egy csapásra elillant.

A mai naptól megkettőzött erővel hisszük, és küzdünk is érte,hogy az alapjaiban romlott és a kéz kezet mos elvre a megfélemlítésre épült rendszert mihamarabb kitakarítsuk az országból.
Mától megújult erővel állnunk hadrendbe a társadalmi igazságosság helyreállításáért, Budaházy Gyuriékért és önmagunkért is.
Meggyőződésem, hogy Gyurinak és társainak csak a változás ez az egyetlen esélye, ezért a mai naptól értük is fogunk harcolni!

A Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjainak nevében bátran kijelenthetem minden létező fórumon és megmozduláson ott fogunk állni Gyuriék igazsága mellett!

László Attila
Magyar Önvédelmi Mozgalom
országos vezető

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.