width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 23.

2008. június 23., hétfő

Közmunka segélyért

Népszavazási kezdeményezés a segélyek munkához kötéséről

Monok polgármestere népszavazásra szeretné bocsátani a segélyek munkához kötését.

Közmunka segélyért

Közmunka segélyért

Ha összegyűlik a népszavazáshoz a 200 ezer aláírás és eredményes lesz a referendum, a döntés kötelező lesz az Országgyűlésre. A népszavazás eredménye előre borítékolható, hiszen még a leginkább agymosott magyar állampolgárok sem szívesen támogatják a cigányok élősködését.

Monokon nemrég végre feltételeket szabtak azoknak, akik szociális támogatásban részesülnek. Eszerint nem kaphat gyermekvédelmi támogatást az a szülő, akinek gyermeke az iskola felszólítása után sem jár az intézménybe, a nem munkaképtelenek pedig csak akkor kaphatnak rendszeres szociális segélyt, ha annak ellenértékét közhasznú munkában ledolgozzák.

Monok után sok település, többek közt Ivád és Erdőkövesd is követte a jó példát, máshol még fontolgatják a monokihoz hasonló rendelet bevezetését.

Felháborító módon a kisebbségi ombudsman „büntetés jellegűnek” ítélte a rendeletet és az Alkotmánybírósággal fenyegetőzik. Monok polgármestere úgy nyilatkozott, amíg ki nem mondják a rendeletről, hogy törvénysértő, addig ő az alapján fogja osztani a segélyeket. A polgármestert a megélhetésiek többször is megfenyegették, de ő nem adja meg magát. Népszavazás kiírását tervezi a rendeletről, ennek érdekében máris aláírásgyűjtésbe kezdett.

A monoki polgármester aláírásgyűjtési akciója és népszavazási kezdeményezése az ország és a nemzet érdekét szolgálja, minden magyarnak kötelessége kiállni mellette és támogatni.

(hírTV nyomán szent Korona Rádió)