width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 16.

2007. szeptember 16., vasárnap

Talmud zsidó és az NSek

Minket keresztényeket nem kell félteni a gyűlölettől, mi immunisak vagyunk ellene. De a tények ettől tények maradnak. A gyűlölet a másik oldalon van, a talmud a gyűlölet forrása. A diaszpóra fennmaradásának záloga volt ez a kereszténygyűlölet. Ma is ez mozgatja a cionizmust világszerte, ami ellen védekezésbe szorultunk. Ezt a kérdést majd Krisztus igazságtevő szerepe rendezi véglegesen, addig marad számunkra a földi zarándokút szenvedése.
A zsidóság már csak ilyen, vallástalanul, vagy vallásosan a keresztényeken élősködik.
Nekünk meg a kereszt viselésének tűrése adatott.

Magyarországon lassan százötven éve zsidó uralom van, mert beszivárgásuk eredményes volt, elődeink pedig, önös érdekből, óvatlanok és rövidlátóak voltak. Ennek ódiumát vagyunk kénytelenek most elviselni, a modern rabszolgaságot.
Ezért nincs tisztességes munka, tisztességes jövedelem, tisztességes közélet, állampolgári gondoskodás, és érdekvédelem, stb.stb.stb.

A náci Németország, ahol a húszas években az emberek éhen haltak a saját fajtájának olyan életszínvonalat biztosított a harmincas évek végére, hogy még fegyverkezésre is jutott nekik. (Göring-Hitler gazdasági program.)
Azért van, aki tudja, hogy mit művelt a szabadkőműves zsidók által uralt zsidó weimari Köztársaság, meg a spartakista karl liebknecht, és rosa luxemburg, ilja ehrenburg. A németek erre azzal válaszoltak, hogy nem engedték ezt az internacionalista ,cionista fekélyt beépülni a német nép tudatába és az államhatalomba.Az egész világ embargó alá vette a németeket, 1933 : JUDEA DECLARES WAR ON GERMANY így nem volt más kiut mint elkezdtek saját erőből lábra állni. NEM HÁBORÚZNI! A német nemzet bevezette a német dolgozóknak a szocializmust! Ez az amit ma egyesek nácizmusnak neveznek! Nem voltak hajlandók éhendögleni. Arról meg nem beszélnek, hogy Európában ekkor már a háború ott lógott a levegöben, hiszen sztálin régen "hadat" viselt az egész világ ellen.
Azon mesterkedett, már a húszas évek óta, hogyan robbantsa ki a háborút Németország és az angolszász-cionista tömb között.

Lengyelország megtámadásáért Anglia és Franciaország CSAK a németeknek üzent hadat.
A Baltikum lerohanásáért, és Finnország megtámadásáért a "nyugat" NEM üzent hadat a bolsevista szovjetuniónak !!!


Ugyan, miért nem lett volna jobb, ha az általa annyira leszólt "nemzeti szocialisták" nyerték volna meg a háborút?
Hiszen a másik, a kommunizmus égisze alatt gyilkoló "nemzetközi szocialisták" olyan holocaustot csináltak a totális gyözelem után, hogy az százszor felülmúlta a két világáború összes kegyetlenségét! Nem szólva arról, hogy kegyetlenkedtek és gyilkoltak a ZSIDÓ KÁPÓK illetve 45-től a SZOVJET KATONÁK koncentrációs táborokban , ahol végül is a nyugati szövetségesek állitották meg öket! (a SZEB, azaz a szövetséges ellenőrző bizottság francia és amerikai tagjai, konkrétan)
A libsi banda állandóan a zsidók felett jajgat, de egy másodpercre sem állna le gondolkodni azon, hogy esetleg jobb lett volna egész Európának, ha a németek nyerik meg a háborút.

Reakció blog Reakciós blog w blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog punci mp3 letöltés náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog index w.blog.hu