width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 7.

2007. december 7., péntek

Nem akarnak oszlatást

Nem akarnak oszlatást. Ne jöjjön a főhazug.

Komáromban, és annak is a szlovákiai oldalán, ahol a túlsó oldalon az utóbbi tíz-húsz évben nagyot terjeszkedett a város, összenő ami összetartozik. Azaz hát jön a Schengen, szabad lesz az átjárás. Valamit amúgy sokkal jobban csinálnak a szlovák gazdaságirányításban, mivel odaát egy virágzó várost láthatunk. A Pozsonyi út két oldalán sok új irodaépület van. Van ipari park is, és nem néptelen. Tehát a túloldal is lehetőségeket jelent a magyarországi magyaroknak, nemcsak fordítva. Amúgy az élelmiszerek nálunk olcsóbbak, viszont a műszaki cikkek a szlovák oldalon olcsóbbak. Többek közt az idióta zsidó jogászmaffia artisjus baromi összegű jogdíj-búcsúcéduláinak költsége nem adódik hozzá a flashmemóriás tárolók, vinyós asztali tv-műsor felvevő dvd-írók, üres DVD, stb. lemezek árához. Ja, és Szlovákiában lehet kapni Algopyrint recept nélkül, mondjuk egy bizonyos patikában, a Jókai emlékház után, az oroszlános tér sarkán... :-) Amit nálunk amúgy a TEVA nevű izraeli gyógyszergyár nyomására minősítettek vénykötelessé. Azért, hogy az ő szarjaikat vegyük, együk helyette. Hát én soha semmit nem fogok venni tőlük.

A magyar oldalon viszont van egy politikailag skizofrén polgármester. Aki megszavazza az egészségügyi reformtervezetet, majd beáll a szőnyi kórház megtartásáért folyó tüntetés résztvevői közé. Aki idegeneknek akar lakóparkot építtetni egy, Szőny és Komárom határán levő prérin, közvetlenül a világörökségnek minősülő Csillag erőd mellett. Pletykaszinten, azt mondták, kínaiaknak, de többek szerint, akik gondolkodnak, izraelből elvándorló zsidóknak épülne az. Amúgy az ingatlanberuházás a fürdőfejlesztést is lehetetlenné teszi, közvetlenül a Solaris strand mellé épülne a lakópark.

Lesz egy ünnepség most december 20-21-én Komáromban, a határnyitás alkalmából. A helyiek felmérték, hogy nem hiányzik nekik a balhé és az esetleges brutális rebiszes tömegoszlatás. Így hát Magyarország legnagyobb gazemberét nem látják szívesen, hiába ő papíron a miniszterelnök most még. :-D

Hát igen, akik 2004 december 5 előtt a kettős állampolgárság megtagadására ÉS a kórházprivatizáció igenlésére szólították fel híveiket, (akik közül sajnos sokan elhitték a hazug propagandát), azokat NEM látják szívesen a hídverő ünnepségeken, máshol sem.

A főhazug annyira nem érzi már nyeregben magát - értsd : ezer rohamrendőrrel lezárt területen és gorillákkal körülvéve mer csak a nép közé menni - na persze azt is csak úgy ha a népet nem engedik oda :) - inkább nem is tolja a pofáját oda ahol !jogosan! !a tettei alapján történő megítélés elve szerint! utálják mint a szart.

Persze így, hogy buszokkal hordják a fizetett tapsolókat a "párbeszéd" nevű vidéki körutazására (divatos néven roadshow), így az egész szart sem ér, ez nem párbeszéd, de már csak ezt merik bevállalni. Nem vagyok fideszes, de voltam már 3 méterre Orbán Viktortól. (egyébként valahol az ő személye a garancia arra hogy a Fidesz nem válik szdsz-szé, amíg ő irányít addig ez garantált) Ilyesmi közel jutás a fletó esetében átlag rendezvényközönség számára mondjuk úgy, nehezen elképzelhető. Mondjuk a fenének se hiányzik a társasága... XD