width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 17.

2014. november 17., hétfő

Usa szekértolói, a mindenkori szdsz, azért mert tudják, onnét csakis őket segítenék hatalomba. És választásokon, külső segítség nélkül nem kér belőlük, belpesti neoliberálisokból a magyar nép. Ennyire egyszerű! :P

Usa szekértolói, a mindenkori szdsz, azért mert tudják, onnét csakis őket segítenék hatalomba. És választásokon, külső segítség nélkül nem kér belőlük, belpesti neoliberálisokból a magyar nép. Ennyire egyszerű! :P

"Nyald a seggünk vagy szétlőjük a fejed" = amerikai egyesült államok külpolitikája

A zusa külpolitizál. Semmit, ismétlem semmit nem tűrnek meg a teljes önfeladáson, totális alávetettségen és gyarmati kiszolgáláson kívül. Mióta nemzeti érdek egy tengerentúli birodalmat szolgálni - egyértelműen a haza kárára!? A kis libsibibsi érdekcsoportjukért, a világzsidóság világhatalmi törekvéseiért?! 444 és hasonszőrűek, a stílusotokban beszélve : ti kinek a f*szát sz*pjátok? Jó pénzért nemzetellenes hazugságokat terjeszteni, idegen érdekekért elárulni a saját országunkat, élősködni meg kiröhögni a magyarokat - de az nevet aki utoljára nevet!

Az azeri, iráni, török gáz ami jönne a déli Áramlaton nem is orosz ráadásul, ennyit andré goodfriend és felsz*póinak ruszofób hazugságairól!! Az usa-ban a palagáz kitermelése földrengéseket, talaj beomlásokat fog okozni és okozott is már, mégpedig teljesen váratlan helyeken. Google "sinkhole" hogy mi ez, városokban tűntek el épületek, meg aki benne volt!!! Nem véletlen tilos Európában így kitermelni a gázt. Aztán meg, ha az usa hozza energiahordozóit, akkor ők is kérik meg az árát. Plusz a szállítás ára, ugyebár. Mindamellett megtiltanák, hogy az oroszoktól IS vegyünk, hogy ezt elérjék elzáratnák az ukrán bábállam zsidaival a gázvezetékünket. Hát ezért tilos nekünk Déli Áramlatot építenünk! Németek a Balti tenger alatt vezették be maguknak a "csövet", nemhogy Ukrajnát de még lengyeleket és a 3 nem orosz többségű balti államocskát is elkerülve. :) Szóval merkel kancellár se nagyon oroszozzon, nincs rá alapja. :)

Energiabiztonság legalapvetőbb nemzeti érdek. Amit a zsidó ballib bűnbanda örömmel elárul pillanatnyi haszonért!!! Paksi bővítés is ezért baj, az energetikai függetlenség is zavarja őket, így különösen hogy az oroszok csinálják. A paksi beruházás ellen is ugyanez a szemét társaság tüntetett, igen a sötétzöld liberrált lmp is, azok se különben csak azért állnak külön hogy a felszínes szemlélőknek, fősodratú média vezéreltebb és így meggondolatlanabb szavazóknak "hiteles" legyen egy tartalék hazaáruló csapat.

"Annyira szánalmas a ballibek USA seggnyalása. Bizonyítékok nélkül emberek meghurcolása, diktatúrázása, miközben azoknak a szarfaszó MSZP-sek vissza hozatalán ügyködnek, akik ellenzékieket verettek rendőrökkel, és jogerősen börtönben rohad a fél vezérkar lopásért."

"kemény gazdasági szankciók és a nemzetközi elszigetelés"

"Hát igen, emlékezhetünk, hogy Jörg Haider miatt mit művelt Ausztriával a felvilágosult és demokratikus nyugat. Már akkor megmutatták, hogy mennyire tisztelik a választói akaratot."

"Nem ártana, ha az amerikai külpolitika tudomásul venné, hogy a nyomorék ballib csürhe itt sosem fog demokratikus választások útján labdába rúgni. Tornából felmentett, büfészakos romkocsmatöltelékekkel a B opció, a puccs is felejtős."

"Az amerikai F-16-osok helyet sikerült svéd Gripeneket venni. Ráadásul most meg zseniális éleslátással olasz helikoptereket akarnak venni"

Azért álljunk meg egy pillanatra, a szerző nehogy már számon kérje, hogy nem szopjuk le az USA-t, vagy hogy ezt negatív színben tüntesse fel. Ha nem tűnt volna fel, az EU tagjai vagyunk, elsősorban a "saját" termelésünkből kell kielégíteni a felmerülő igényeket. A Gripen svéd, aki EU tag, Olaszország szintén EU tag, ebben a viszonylatban ők "hazai" termelők, a közös költségvetésből pedig mi is visszakapunk. Nem lehet csak úgy átverni az EU-t és külföldi árukat behozni. Vagy legalábbis egyeztetni kellene az ilyesmit EU szinten. A kormány elvi alapon korrektül cselekedett. A bejegyzés többi részével egyetértek.

Magyarország, a vonakodó gyarmat

http://jobbegyenes.blog.hu/2014/11/17/magyarorszag_a_vonakodo_gyarmat/full_commentlist

Címkék: kormány Amerika Orbán-kormány USA Magyarország kesztyű nélkül Jurenkó Ferenc Ferkusz Goodfriend

"Ugyan hetek óta foglalkoztatja a hazai közéletet az amerikai kitiltási botrány, de ennek ellenére alig tudunk több információt arról, miért is jutottunk el ideáig. Washington ugyanis nem adott és várhatóan nem is fog érdemi információkat adni arról, hogy mely okból kifolyólag osztott ki piros lapot hat magyar kormánytisztviselőnek.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a valóban létező korrupció, a civilek kicsinyes cseszegetése és a demokratikus normák áthágása csupán ürügy, és Washingtonnak valójában a keleti nyitás, illetve az oroszokkal való elmélyülő barátkozás nem tetszik.

Azt is tényként kezelhetjük, hogy az Angela Merkelt is vidáman lehallgató Egyesült Államok bizonyára nagyon sok olyan dogot tudhat még, ami ha esetleg kiszivárogna, az nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatná a jelenlegi kormányzatot. Persze azt nem az amerikaiakon kell számon kérni, hogy olyan elitünk van, amely egy jelenleg minden konkrétumot nélkülöző korrupciós váddal simán sarokba szorítható.

Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején, még a 90-es évek végén nagyon jól kezdett Washingtonban. Nagy népszerűségnek örvendett, de aztán "ügyes taktikával" lépésről lépésre sikerült perifériára sodornia magát. De hogy csak pár eklatáns példát említsünk: nem volt egyértelmű a kommunikációjuk a szeptember 11-ei merényletek kapcsán, aztán az amerikai F-16-osok helyet sikerült svéd Gripeneket venni. Ezeknél a húzásoknál pedig mindig be is írtak a jenkik egy-egy szép kövér fekete pontot Orbán washingtoni ellenőrzőjébe. Ráadásul most meg zseniális éleslátással olasz helikoptereket akarnak venni, nyilván nem 15-20 helikopter értékesítésétől fog szárnyra kapni az amerikai hadiipar, de azért gesztusnak legalább jó lenne. Itt persze rögtön bejön az amerikaiak által hangoztatott korrupciós szál, ami - valljuk be őszintén - korábban minden jelentősebb honvédelmi beszerzést körbelengett.

Magyarország nem épp a legszerencsésebb földrajzi fekvéséből kifolyólag a Kelet és a Nyugat közötti senki földjén fekszik. Ahhoz pedig, hogy épp melyik oldalhoz csapódunk, nagyjából annyi közünk van, mint Varga Mihálynak az euró-árfolyamhoz. A jelenlegi első számú világhatalom, az Egyesült Államok pedig a jelek szerint egyszerűn megunta, hogy Magyarország szembe megy nagyhatalmi érdekeivel. A Déli Áramlat és Paks II. tervezett megépítésével betelt náluk a már amúgy sem túl makulátlan ellenőrző, és eldöntötték, kicsit megrendszabályozzák a vonakodó csatlóst.

De hogy mennyire nem a magyar demokráciával van gond, jól mutatja a jelenlegi amerikai ügyvivő, Goodfriend 444.hu-nak adott interjúja is: "Gond akkor van, ha Magyarország minden energiaigényét egy forrásból elégíti ki. Ha Magyarország teljesen az oroszokra van utalva, akkor nincs energiabiztonság (…) a Déli Áramlatról folyó beszélgetések arról szólnak, hogy az orosz energia egy újabb csatornája helyett nem érdemesebb, biztosságosabb-e egy másik forrást keresni." Például biztosan kiválóan lehetne helyettesíteni az amerikai cégek által kitermelt palagázzal. Azt azonban feltétlenül meg kell említeni, hogy Orbán Azerbajdzsánnal kötött stratégiai megállapodása részben az orosz energiafüggőséget is csökkenthetné. Tudniillik, a gigantikus méretű gázkincsen ülő Azerbajdzsán Törökországon át épít Transzadriai Gázvezetéket (TAP) néven egy Dél-Olaszországba vezető gázvezetéket, ez persze Moszkvának egyáltalán nem tetszik.

A washingtoni demokrácia-felfogás szerint addig hagyható szabadon rakoncátlankodni egy vazallus, amíg az a még megfelelőnek ítélt úton jár. Ha erről letérne, akkor a hűbérúr erővel tereli vissza az általa helyesnek ítélt irányba. Tehát az amerikai nyomásgyakorlás politikai üzenete teljesen egyértelmű: Csatlós vagy és az is maradsz, akkor is, ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg másfelé is kacsingatnál. Ezt pedig az amerikai ügyvivő nem is túl burkolt formában meg is üzente a már fentebb is említett interjúban: „Azt reméljük, hogy példaként, vezetőként tekintenek ránk a világon. Olyan országként, ami tartja magát azokhoz az értékekhez és elvekhez, amit másoktól elvár." Itt érdemes lett volna megkérdezni azonban, hogy melyek lennének ezek az értékek. A szövetséges államok vezetőinek törvénytelen lehallgatása? Vagy netán a guantanamoi börtön? Persze, tudjuk jól, hogy a vazallus nem kérdezhet.

Ez az üzenet viszont nagyon világos kell legyen minden hazai hatalmi erő számára. Ha horribile dictu 2018-ban egy teljesen demokratikusan megrendezett választáson a Jobbik lenne a befutó, akkor Washington a vonakodó gyarmatát azonnal megrendszabályozná. Itt persze nem rögtön arra kell gondolni, hogy B-52-es bombázók rombolnák porig Budapestet, de a kemény gazdasági szankciók és a nemzetközi elszigetelés bőven benne van a pakliban. Persze a demokratikus értékek védelmére hivatkozva korlátozni az emberek szabad akaratnyilvánítást és ezáltal a demokráciát meglehetősen ellentmondásos, de a világhatalmak érdekszférájának a határán fekvő gyarmatként ehhez hozzá kell szoknunk. "

Déli Áramlat megépül, usa = szdsz ellenzi azért lázít. "Nyald a seggünk vagy szétlőjük a fejed" = amerikai egyesült államok külpolitikája

Déli Áramlat megépül, usa = szdsz ellenzi azért lázít

"Nyald a seggünk vagy szétlőjük a fejed" = amerikai egyesült államok külpolitikája

Usa szekértolói, a mindenkori szdsz, azért mert tudják, onnét csakis őket segítenék hatalomba. És választásokon, külső segítség nélkül nem kér belőlük, belpesti neoliberálisokból a magyar nép. Ennyire egyszerű! :P

A zusa külpolitizál. Semmit, ismétlem semmit nem tűrnek meg a teljes önfeladáson, totális alávetettségen és gyarmati kiszolgáláson kívül. Mióta nemzeti érdek egy tengerentúli birodalmat szolgálni? Mióta nemzeti érdek egy tengerentúli birodalmat szolgálni - egyértelműen a haza kárára!? A kis libsibibsi érdekcsoportjukért, a világzsidóság világhatalmi törekvéseiért?! 444 és hasonszőrűek, a stílusotokban beszélve : ti kinek a f*szát sz*pjátok? Jó pénzért nemzetellenes hazugságokat terjeszteni, idegen érdekekért elárulni a saját országunkat, élősködni meg kiröhögni a magyarokat - de az nevet aki utoljára nevet!

Az azeri, iráni, török gáz ami jönne a déli Áramlaton nem is orosz ráadásul, ennyit andré goodfriend és felsz*póinak ruszofób hazugságairól!! Auz usa-ban a palagáz kitermelése földrengéseket, talaj beomlásokat fog okozni és okozott is már, mégpedig teljesen váratlan helyeken. Google "sinkhole" hogy mi ez, városokban tűntek el épületek - meg aki benne volt!!! Nem véletlen tilos Európában így kitermelni a gázt. Aztán meg, ha az usa hozza energiahordozóit, akkor ők is kérik meg az árát. Plusz a szállítás ára, ugyebár. Mindamellett megtiltanák, hogy az oroszoktól IS vegyünk, hogy ezt elérjék elzáratnák az ukrán bábállam zsidaival a gázvezetékünket. Hát ezért tilos nekünk Déli Áramlatot építenünk! Németek a Balti tenger alatt vezették be maguknak a "csövet", nemhogy Ukrajnát de még lengyeleket és a 3 nem orosz többségű balti államocskát is elkerülve. :) Szóval merkel kancellár se nagyon oroszozzon, nincs rá alapja. :)

Energiabiztonság legalapvetőbb nemzeti érdek. Amit a zsidó ballib bűnbanda örömmel elárul pillanatnyi haszonért!!! Paksi bővítés is ezért baj, az energetikai függetlenség is zavarja őket, így különösen hogy az oroszok csinálják. A paksi beruházás ellen is ugyanez a szemét társaság tüntetett, igen a sötétzöld liberrált lmp is, azok se különben csak azért állnak külön hogy a felszínes szemlélőknek, fősordatú média vezéreltebb és így meggondolatlanabb szavazóknak "hiteles" legyen egy tartalék hazaáruló csapat.

"Annyira szánalmas a ballibek USA seggnyalása. Bizonyítékok nélkül emberek meghurcolása, diktatúrázása, miközben azoknak a szarfaszó MSZP-sek vissza hozatalán ügyködnek, akik ellenzékieket verettek rendőrökkel, és jogerősen börtönben rohad a fél vezérkar lopásért."

"kemény gazdasági szankciók és a nemzetközi elszigetelés"

"Hát igen, emlékezhetünk, hogy Jörg Haider miatt mit művelt Ausztriával a felvilágosult és demokratikus nyugat. Már akkor megmutatták, hogy mennyire tisztelik a választói akaratot."

"Nem ártana, ha az amerikai külpolitika tudomásul venné, hogy a nyomorék ballib csürhe itt sosem fog demokratikus választások útján labdába rúgni. Tornából felmentett, büfészakos romkocsmatöltelékekkel a B opció, a puccs is felejtős."

Magyarország, a vonakodó gyarmat

http://jobbegyenes.blog.hu/2014/11/17/magyarorszag_a_vonakodo_gyarmat/full_commentlist

Címkék: kormány Amerika Orbán-kormány USA Magyarország kesztyű nélkül Jurenkó Ferenc Ferkusz Goodfriend

"Ugyan hetek óta foglalkoztatja a hazai közéletet az amerikai kitiltási botrány, de ennek ellenére alig tudunk több információt arról, miért is jutottunk el ideáig. Washington ugyanis nem adott és várhatóan nem is fog érdemi információkat adni arról, hogy mely okból kifolyólag osztott ki piros lapot hat magyar kormánytisztviselőnek.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a valóban létező korrupció, a civilek kicsinyes cseszegetése és a demokratikus normák áthágása csupán ürügy, és Washingtonnak valójában a keleti nyitás, illetve az oroszokkal való elmélyülő barátkozás nem tetszik.

Azt is tényként kezelhetjük, hogy az Angela Merkelt is vidáman lehallgató Egyesült Államok bizonyára nagyon sok olyan dogot tudhat még, ami ha esetleg kiszivárogna, az nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatná a jelenlegi kormányzatot. Persze azt nem az amerikaiakon kell számon kérni, hogy olyan elitünk van, amely egy jelenleg minden konkrétumot nélkülöző korrupciós váddal simán sarokba szorítható.

Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején, még a 90-es évek végén nagyon jól kezdett Washingtonban. Nagy népszerűségnek örvendett, de aztán "ügyes taktikával" lépésről lépésre sikerült perifériára sodornia magát. De hogy csak pár eklatáns példát említsünk: nem volt egyértelmű a kommunikációjuk a szeptember 11-ei merényletek kapcsán, aztán az amerikai F-16-osok helyet sikerült svéd Gripeneket venni. Ezeknél a húzásoknál pedig mindig be is írtak a jenkik egy-egy szép kövér fekete pontot Orbán washingtoni ellenőrzőjébe. Ráadásul most meg zseniális éleslátással olasz helikoptereket akarnak venni, nyilván nem 15-20 helikopter értékesítésétől fog szárnyra kapni az amerikai hadiipar, de azért gesztusnak legalább jó lenne. Itt persze rögtön bejön az amerikaiak által hangoztatott korrupciós szál, ami - valljuk be őszintén - korábban minden jelentősebb honvédelmi beszerzést körbelengett.

Magyarország nem épp a legszerencsésebb földrajzi fekvéséből kifolyólag a Kelet és a Nyugat közötti senki földjén fekszik. Ahhoz pedig, hogy épp melyik oldalhoz csapódunk, nagyjából annyi közünk van, mint Varga Mihálynak az euró-árfolyamhoz. A jelenlegi első számú világhatalom, az Egyesült Államok pedig a jelek szerint egyszerűn megunta, hogy Magyarország szembe megy nagyhatalmi érdekeivel. A Déli Áramlat és Paks II. tervezett megépítésével betelt náluk a már amúgy sem túl makulátlan ellenőrző, és eldöntötték, kicsit megrendszabályozzák a vonakodó csatlóst.

De hogy mennyire nem a magyar demokráciával van gond, jól mutatja a jelenlegi amerikai ügyvivő, Goodfriend 444.hu-nak adott interjúja is: "Gond akkor van, ha Magyarország minden energiaigényét egy forrásból elégíti ki. Ha Magyarország teljesen az oroszokra van utalva, akkor nincs energiabiztonság (…) a Déli Áramlatról folyó beszélgetések arról szólnak, hogy az orosz energia egy újabb csatornája helyett nem érdemesebb, biztosságosabb-e egy másik forrást keresni." Például biztosan kiválóan lehetne helyettesíteni az amerikai cégek által kitermelt palagázzal. Azt azonban feltétlenül meg kell említeni, hogy Orbán Azerbajdzsánnal kötött stratégiai megállapodása részben az orosz energiafüggőséget is csökkenthetné. Tudniillik, a gigantikus méretű gázkincsen ülő Azerbajdzsán Törökországon át épít Transzadriai Gázvezetéket (TAP) néven egy Dél-Olaszországba vezető gázvezetéket, ez persze Moszkvának egyáltalán nem tetszik.

A washingtoni demokrácia-felfogás szerint addig hagyható szabadon rakoncátlankodni egy vazallus, amíg az a még megfelelőnek ítélt úton jár. Ha erről letérne, akkor a hűbérúr erővel tereli vissza az általa helyesnek ítélt irányba. Tehát az amerikai nyomásgyakorlás politikai üzenete teljesen egyértelmű: Csatlós vagy és az is maradsz, akkor is, ha ez neked nem tetszik, vagy esetleg másfelé is kacsingatnál. Ezt pedig az amerikai ügyvivő nem is túl burkolt formában meg is üzente a már fentebb is említett interjúban: „Azt reméljük, hogy példaként, vezetőként tekintenek ránk a világon. Olyan országként, ami tartja magát azokhoz az értékekhez és elvekhez, amit másoktól elvár." Itt érdemes lett volna megkérdezni azonban, hogy melyek lennének ezek az értékek. A szövetséges államok vezetőinek törvénytelen lehallgatása? Vagy netán a guantanamoi börtön? Persze, tudjuk jól, hogy a vazallus nem kérdezhet.

Ez az üzenet viszont nagyon világos kell legyen minden hazai hatalmi erő számára. Ha horribile dictu 2018-ban egy teljesen demokratikusan megrendezett választáson a Jobbik lenne a befutó, akkor Washington a vonakodó gyarmatát azonnal megrendszabályozná. Itt persze nem rögtön arra kell gondolni, hogy B-52-es bombázók rombolnák porig Budapestet, de a kemény gazdasági szankciók és a nemzetközi elszigetelés bőven benne van a pakliban. Persze a demokratikus értékek védelmére hivatkozva korlátozni az emberek szabad akaratnyilvánítást és ezáltal a demokráciát meglehetősen ellentmondásos, de a világhatalmak érdekszférájának a határán fekvő gyarmatként ehhez hozzá kell szoknunk. "

444, rémhír hamisító gyűlölet generátorok. Az a 4 négyes ottan egy nevetés akar lenni, ezek a liberálzsidók rajtunk röhögnek ?!

444, rémhír hamisító gyűlölet generátorok. Az a 4 négyes ottan egy nevetés akar lenni, ezek a liberálzsidók rajtunk magyarokon röhögnek...

Felsoroltak örömmel terjesztik a "netadó ellenes" ám "Haha, azt hiszed a netadó ellen tüntetünk" liberális puccsot előkészítő tüntetéseket! Ahogy a német, és francia média CIA-Mossad irányítás alatt áll, úgy ezek is. Vagy csak simán önszorgalomból cionisták, mert nem magyrok csak budapesti balliberális zsidók. A végeredmény ugyanaz, amit nap mint nap láthatunk : nemzeti érdekű megnyilvánulásokra epeömlés, nemzetellenesség a norma, és bármilyen vitában e ballib szerencsétlenek mindig hazánk ellenségeinek adnak igazat!

A 'zsindexes' nyomorultja persze védekezik : ő "jobboldali". Haha. Persze, ő ez alatt a vadkapitalizmust, bokrosimádatot érti. Azt az irányzatot, ami (Dimitrov téri fiúk) már a 70-es években jelen volt az mszmp-n belül, eladósították az országot imf+usa megbízásból, és a szadeszt segítették hatalomba a további nemzetfelszámolás céljából. "Háború a nemzet ellen" film, de Bogár László, Boros Imre is megemlékezett erről. Privatizál, deregulál, liberalizál, mindig a legnagyobb és legerősebb tőkés jár jól, sőt még annál is jobban, de mi magyar emberek nem, még a "felsőközép" osztály se!

A liberálkapitalista rendszert imádók szerint az extraprofit kifejezés milyen komcsi. A jó édes anyjukat! A szabadrablás, a padlás lesöprés, na az a komcsi. Erkölcstelen mohóságában kommunista és zsidó jellegű a banki tisztességtelenség : nemcsak a devizahitelesekkel szemben. Javaink jogtalan elvétele, az egyforintos és mélyen értéken aluli privatizációk saját komcsizsidó köreiknek. Az imf pártján állnak, gyűlölik a szegényeket, akiket az ő rendszerük tett azzá. A nyugdíjasokat is megvetik, szidalmazzák a szennyfórumaikon pl index "radikális nyugdíjcsökkentést" hát ezeknek a liberális balfékeknek nincsenek szüleik??? Nem is emberek!

2010 előtt igazán durva volt, de még most is olyanok a vállalkozási feltételek, adójogszabályok, hogy lehetetlen labdába rúgni az agyontámogatott, adót nem fizető, ! területet is ingyen kapó ! multik mellett !!!! ÉS a bankok még náluk is rosszabbak, azok konkrétan semmit sem termelnek...

Néhány informatikus is oda sodródik a sznob neolibók közé. Nos, azon kevés gazdasági ágak egyike melyeket nem érint a válság, és az abból adódó drasztikus munkanélküliség + bérleszorítás. Abba nem gondolnak bele hogy nem lehet mindenki programozó, vagy majd okosteló appokat írkálunk 8 millióan?? Hipszter marhaság. Miféle ország lenne az, mert működőképes rendszer egész biztosan nem. :D

"A gyűlölet generátorok."

"Gondoltam készítek egy listát az újságíróknak nevezett emberekről akik utálják a hazájukat és képtelenek elfogadni, hogy a vad liberalizmus nem pálya már sehol.
Aztán olyan nevek indultak el, hogy Tóta W, meg Uj Péter, Mong Attila, Magyari Péter ... stb.

De rájöttem egyszerűbb ha azokat a portálokat sorolom fel akik minden reggel össze taknyozzák a monitort, meg oda szarnak a reggeli kávém mellé.

Akkor az örökös lista, "a hogyan gyűlöld hazád" és legyél fanatikus libbancs tagjai. Illetve "a legyünk egymillióan, hogy legalább ezernek lássunk" mozgalom állandó támogatói és szervezői, így néz ki.
Visszafelé a sorban!

10. amerikai népszava: Egy megfáradt elmebetegekből álló csoport, akik mindenhol, és mindenkiben ellenséget látnak.

9. Galamus.hu. Az egykori Klub Rádiósok és agg proletár, és liberális gyűjtőhely ahol az "örök igazságok" kincsét őrzik. És hisznek is benne.

8.népszava.hu : Semmi különös, azok a megmaradt arcok akik már se, az MSZP -nek, se a DK -nak, sem senkinek nem kellenek, csak épp, hogy itt maradtak mint a rossz lehelet. Egykori besúgók, tartótisztjeik szócsöve, még az ötvenes évek stílusában.

7. nol.hu A baloldali pártok örökös lapja. Mára kifulladt, megöregedett dogmák és megcsalatkozott, ideológiai útvesztőkben bolyongók lapja.

6. hvg.hu A "gazdaságtalan" hírportál, akik egykori fényüket vesztve a mindenkori liberális hazugsággyártás magasiskolája felé törekedtek.

5. origo.hu A sajtónak az ő szabadsága oltárán feláldozott semmi, ami tévelyeg a punci les és a politika balos labirintusában.

4. index.hu Az igazi és az egyetlen olyan portál ami ha kell a lelkét adja el, de nem tudja eldönteni, hogy ki mellé kell beállni ha gyalázni kell a kormányt, és a hazát.

3. cink.hu A megveszekedett liberalizmus, a fékezhetetlen fika gyártás, és önmegvalósítás két webfirkászra épülve, akik arra gondoltak, hogy úgy tesznek mintha semlegesek lennének.

2, hir24.hu ahol minden hír hazug, de szabadon hazudhatják le az eget.

1, Az igazi első helyezett a "number one"! a 444.hu: Szó kevés lenne arra, hogy az ott lecsapódó csatorna üledék milyen összetételben mérgezi a magyar társadalmat. Az "Amerika Hangja" webes kiadása, a norvégok sánta civiljei, a velejéig romlott ultraliberalizmus, a másság és a drog központja.

Azok akik viccesnek gondolnak mindent ami a magyart gyalázhatja, a trollok és trollinák gyűjtőportálja. Maga a társadalom legaljának segglyuka ahol semmi sem szent, és mindent szabad(os).

Na ha rossz a napom, akkor ezek azok az oldalak amiket meglátogatva, erőt nyerek és arra gondolok, van miért harcolni itt a virtuális térben, ha szellemi szennyezés ellen kell csatába menni.

A békétlenség megszűnne ha a egyszer csak valami Isteni csoda folytán, lekapcsolnák náluk a netet.

De mivel valahol az Isten is kegyes hozzájuk, sajnos a kénköves ménkűre még várniuk kell."

#TibiDj

Elégedetlenség napja, netadó, korrupció ja meg amit hazudtok ti ócska ballib zsidók!

Elégedetlenség napja, meg amit hazudtok. 1 percig sem a netadó vagy a korrupció zavarja a korcsokat, hanem a nemzeti érdekű kormányzás! A Jobbik ellen is szól ez a tüntetés, legalábbis liberális szervezőik szándéka szerint. A Kossuth térre piszkító zsidajok elárulták magukat. "Nemet mondunk a jelenlegi külpolitikára" = usa + izrael párti zsidók érdekeit érvényesítsük kifele, a keleti nyitás helyett usa hegemónia maradjon. "Igent mondunk Európára" na ja, igent mondanak a saját fajtájuk által létrehozott és működtetett eu-ra, neoliberalizmusra, az európai egyesült államokra amit a radikális atlantista "demokratikus koalíció", azaz a gyurcsánypárt is sűrűn hangoztat. A megvezetett nemzetiek mikor veszik észre, konkrétan hülyére veszik őket?! Ott tetszeleg a szemkilövető gyurcsótány is valahol a tömegben, meg a demszky degesz. Egy szégyen ez a tüntetés, zavaros szövegek ám világos nemzetellenes célok. Effajta legalja uszítás és gyűlöletkeltés mindig is a baloldal + liberalizmus sajátja volt.

Nem nagyon várható el ideológiai képzettség a jelenlevők többségétől, sajnos. Mennek, amerre a fősodratú libmédia mutatja, egyszerű üzenetek és hamiskás ólibsi jelszavak, mémek pl. "az állam rossz tulajdonos", aztán meg egymást szocializálják az ott látottak - hallottak alapján. A hülyeség, hazugság, nemzetellenes antiszociális liberrált eszme így tud kárt okozni. Jóravaló, jó szándékú emberek, fodrászlányok meg tanárok, mind mennek tüntetni a semmi ellen, a ballib politikai hasznáért. Ami őket kisembereket lenézi, megveti, kihasználja, kisemmizi, agyonadóztatja és sokkal korruptabb mint akár a Fidesz!

E "elégedetlenség napja" netadó ürügyű liberrált tüntetéseken miért célpont a Jobbik, na vajon. Jobbikot miért támadják ez érthetetlen, hiszen még sose voltak kormányon.

Csak nem azért, mert liberálcionék nemzetünk kárára köttetett háttéralkuit, oligarcháik extraprofitját, egyéb és számos tolvajlásaikat és népnyúzásukat beszüntetné a Jobbik? DE!!!!

Aztán majdan jönnek a független szakértők, ballibról és a netadó féle baromságokkal TUDATOSAN provokáló liberális fideszesek holdudvarából, a második - harmadik vonalból. Ilyen, addig még a politikában nem ismert ám liberális érdekkörbeli, taszos, helsinki bizottságos, "grínpíszís" álzöld kultúrmarxista emberkékből épült fel a ballib körök háttérembereiből az lmp is...

Azt végképp nem összeegyeztethető nemhogy a jobboldalisággal de az emberségességgel sem, miért kell megverni a Hír tévés nőt, és más jobbos tudósítókat, hol marad a zsindex fórumosok szokásos vinnyogása, mint mikor az ő tudózsidóik patkányfarkára léptek valami jobbos tüntetésen a kártékony valóságferdítő munkásságukért! A hírhamisító, photoshoppoló ballib bagázs falschriportereit általában csak simán elhajtották hogy ne spicliskedjenek, ne trollkodhassanak a hírek elferdítésével. A jobboldal ennyivel is kulturáltabb!

Választási matematikai képzettség kell ide : most egy új választásokon a tömeghisztéria hatására, a kiváló médiatámogatásnak és a felfokozott Orbán, Fidesz, Jobbik ellenes gyűlöletnek köszönhetően a ballib jutna hatalomra !!!!! Ennyit tudnak, oroszozni, Orbánozni, meg nácizni. Vegyük már észre, ez a jó öreg maszopszadesz örökös kampánytémája! Néhány primitív jelszóval uszítani, és igen népcsoportok ellen is. A keleti nyitás ellenzése a keleti emberek lenézésére, azaz rasszizmusra !!! is épít, igen épít az előítéletekre hát ez a híres szuperultraübertoleráns ballib ótvar sz*r, De ha blokádot csinálnak, mint egykor a zsidó taxisok, én is megyek - szétszedni, lebontani azt. És még sokan mások. Nem lesz itt még egyszer zsidóliberális patkányforradalom!

Nézem az atv-t kivételesen, ez a zsidószónok úgy ordít mint egy tajtrészeg. Nem normális. Ez szabályosan gyűlöl minket magyarokat. A végszava ez volt "ne hagyjuk". Őket ne is! Most meg egy szakállas barna pofa vakerol, héber Kossuth imitátor. A pofáik elárulják őket, nameg az óhéber süket dumájuk.

Akasztófás Orbános molinóval és még erőszakosabb hazug vizuál uszulással, a mérsékelt mértékadó européer baloldal EZ! Levadásznák a jobboldalt, ha hatalomra jutnának. Nem csak Orbánt, de a legkisebbeket is. 2002 után tömeges kirúgások történtek pártszimpátia alapján. meghurcoltatás, Berkecz Máriát és másokat, elverték a PSZÁF akkori elnökét baseball ütővel egy álcázott biciklibalesettel tőrbe csalva. Mert tette a dolgát, és leplezte lefele a szocion korrupciót, azért verték meg! Mint egy krimiben, alvilággal egybeforrt kriminálballib, hiszen aki bűnpárti a szerint szélsőséges a rend pártján állni. Mai napig mószerolnak jobbosokat a munkahelyeiken a világnézetükért "névtelen" ám jól beazonosítható patkányzsidó senkik. Tán apjuk, nagyapjuk is ezt csinálta a belügyben, 3/2-ben, onnan a tapasztalat.

Akkortájt, 2002 után a szoci, (és jé, szintén zsidó) keller is megrágalmazott, meghurcoltatott egy sor jobboldalhoz köthető embert. Senki sem bizonyult bűnösnek jogerősen ezek közül! Azért fontos mert a jobbnak nincs háttérhatalmi, rendőr vezetői és ügyészségi, jogi és bírósági szabadkőműves páholyos, templomos lovagos hátországa a "kéz kezet mos" társadalomellenes elvének alkalmazásához. Hatalmi ágak egy kézben... De még így se tudtak semmit rájuk fogni.

Ez a logika érvényes : van egy jósági sorrend. Van pár igaz ember még a Fideszben is. Pont azokat akarják most a korrupciós, netadós ám hamis hisztikampánnyal eltávolítani! Akkor inkább bukjon a Fidesz keleti nyitás ellenes, atlanti-cion párti liberális szárnya. A tüntetéssorozat őket is hatalomra segítheti, választások nélkük, és akkor ott álllunk majd egy kétharmados szdsz-el! Áruló van a sorok közt. Az összes liberál kapitalista népnyúzás kiagyalói, végrehajtói, néppel szemben nagytőke + bankár + oligarchapárti liberálisok belülről bomlasztják a Fideszt

Ha lesz elég erős Jobbik, és még azon kívül is sokan mások! Addig csak a ballibnek segít az, aki destabilizálja a rendszert...

Nem is csak magyarországi történelmi tapasztalatok hosszú sora alapján joggal tartunk ettől ugyanis! A dicstelen francia forradalom, sőt az angol "polgári" forradalom, azaz mészárlás és őrület is a háttérhatalom műve volt! Ezért éltetik ezek a köztársaságot mindmáig, igen az 1919-es tanácsköztársaságot is, ahol ez a szó a jelszó ott szabadkőművesség és zsidóság szag van. A baloldal mindig mindenütt rárontott az államalkotó nemzetre, mert az nem a sajátja, hiszen a baloldal hangadói, káderei egy nemzetközi szétszóratásban élő nép soraiból kerülnek ki.

"Az MSZP a Fidesz veszte"

"Minden nemzeti érzelmű tisztában van vele, hogy az elmúlt évek kormánypártjai jelentik a legnagyobb veszélyt az országra nézve. Az utóbbi egy-két évben a nemzeti oldalon elterjedt a nézet, hogy a Fidesz a fő ellenség, és nem az MSZP, hisz a szocialistáknak már lejárt az idejük. Kis szerencsével így is van, és soha többé nem lesznek kormányon, de még az is lehet, hogy nemsokára mindegyik a börtönben lesz, ahol a helyük van. De tényleg a Fidesz a legnagyobb veszély?

Ha felületesen vizsgáljuk a jelenlegi magyar helyzetet, akkor természetesen úgy tűnik, hogy a jelenlegi kormány minden célja Magyarország kivéreztetése. Minden céljuk az, hogy úgy csűrjék-csavarják a dolgokat, hogy az ország készen álljon a cionista megszállásra, és a magyar népet egyszer és mindenkorra eltűntessék a föld színéről. Azonban nézzünk meg néhány alapvető politikai tényt, amiből kiderül, hogy nem a Fideszre kéne a legnagyobb erővel támadni, hanem a testvérszervezetére, az MSZP-re.

Persze, nem arra akarok kilyukadni, hogy a Fideszt békén kéne hagyni, vagy, hogy elnézzük a hülyeségeiket. Hanem arra, hogy az MSZP ugyanolyan veszélyes, mint amikor még kormányon volt. Az MSZP az elmúlt nyolc évben (főleg) minden mutyinak a főszervezője volt, amiben bizony a Fidesz is oroszlánrészt vállalt. Amennyiben azt akarjuk elérni, hogy a cionista helytartók mind a levesbe menjenek, akkor nem faltörő kosként a jelenleg abszolút hatalmat birtokló Fideszt, hanem a legyengült MSZP-t kell támadni.

Az MSZP támadásával előbb vagy utóbb összezavarodnak, és mindenki menekülni fog a süllyedő hajóról. Azok, akik kilépnek a sorból, mindenkit felnyomnak, csakhogy mentsék hitvány életüket, és akkor fognak borulni sorban a Fidesz emberei. Amennyiben a láncreakció elindul, az egész cionista métely, ami szennyezi a magyarságot, úgy omlik össze, mint a kártyavár. Ez azonban sose fog bekövetkezni, ha hagyjuk, hogy a szegfűsök és a narancsosok összezárjanak és védjék egymás hátát.

Ha jobban belegondolunk, a Fidesz egyik fő kampányeleme és legnagyobb ütőkártyája az elszámoltatás volt. Ez azonban, mint tudjuk elmaradt. Nyilván, hisz nem saját maguk ellenségei. Ez az a pont, ahol a Fidesz a leginkább sebezhető. Amíg mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy a Fidesz milyen módon biztosítja a hatalmát, amíg a fő csapásirány az, hogy rosszul kormányoz, addig, mint a maffia (bár a maffiába azért több becsület szorult) szépen a háttérben csinálja azt, amit eddig is.

Mi a megoldás? Nem szabad levegőt hagyni az MSZP-nek, ugyanis megtalálják a módját, hogy az elégedetlen tömegeket visszacsábítsák, és akkor bárki, aki életében árpádsávos zászlót ragadott mehet a börtönbe, vagy valami munkatáborba. Beindulnak a koncepciós perek és jönnek a fekete autók. Sokan gondolják, hogy a Fidesznél mért lenne másképp, ők is ezt akarják. Akarni akarják, de egy darabig nem teszik meg. Nemzetinek vallják magukat, és tömegével vannak olyanok a soraikban, akik szimpatizálnak valamilyen nemzeti szerveződéssel. A Fidesz függ a valódi nemzeti oldaltól. Amíg van nemzeti oldal, a Fidesznek is van élettere.

Könnyebb is a Fideszt térde kényszeríteni, ha a szocialistákkal jövünk. Hisz ki tudja hány Fidesz szavazó van, aki nem azért lett narancsos, mert imádja Orbánt, hanem pont azért, mert gyűlöli a szocialistákat. Gondoljuk végig a dolgot, ha össze tudjuk mosni a Fideszt az MSZP-vel, pontosabban: rávilágítunk arra, amit tudunk, akkor tömegével pártolnak el a Fidesztől az emberek, és nem ezrével, hanem százezrével.

Ez a mi nagy történelmi lehetőségünk. Az MSZP a Fidesz veszte lehet, ha megragadjuk ezt az óriási lehetőséget. De amíg úgy gondolunk az MSZP-re, mint lejárt csomagolású pártra, lenézzük a cionistákat, addig nemhogy esélyünk nem lesz a szebb jövőre, de még arra se lesz lehetőségünk, hogy küzdjünk érte a végsőkig."

Szerencsi Gábor

Forrás: Hazatérés Rádió