width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Elégedetlenség napja, netadó, korrupció ja meg amit hazudtok ti ócska ballib zsidók!

2014. november 17., hétfő

Elégedetlenség napja, netadó, korrupció ja meg amit hazudtok ti ócska ballib zsidók!

Elégedetlenség napja, meg amit hazudtok. 1 percig sem a netadó vagy a korrupció zavarja a korcsokat, hanem a nemzeti érdekű kormányzás! A Jobbik ellen is szól ez a tüntetés, legalábbis liberális szervezőik szándéka szerint. A Kossuth térre piszkító zsidajok elárulták magukat. "Nemet mondunk a jelenlegi külpolitikára" = usa + izrael párti zsidók érdekeit érvényesítsük kifele, a keleti nyitás helyett usa hegemónia maradjon. "Igent mondunk Európára" na ja, igent mondanak a saját fajtájuk által létrehozott és működtetett eu-ra, neoliberalizmusra, az európai egyesült államokra amit a radikális atlantista "demokratikus koalíció", azaz a gyurcsánypárt is sűrűn hangoztat. A megvezetett nemzetiek mikor veszik észre, konkrétan hülyére veszik őket?! Ott tetszeleg a szemkilövető gyurcsótány is valahol a tömegben, meg a demszky degesz. Egy szégyen ez a tüntetés, zavaros szövegek ám világos nemzetellenes célok. Effajta legalja uszítás és gyűlöletkeltés mindig is a baloldal + liberalizmus sajátja volt.

Nem nagyon várható el ideológiai képzettség a jelenlevők többségétől, sajnos. Mennek, amerre a fősodratú libmédia mutatja, egyszerű üzenetek és hamiskás ólibsi jelszavak, mémek pl. "az állam rossz tulajdonos", aztán meg egymást szocializálják az ott látottak - hallottak alapján. A hülyeség, hazugság, nemzetellenes antiszociális liberrált eszme így tud kárt okozni. Jóravaló, jó szándékú emberek, fodrászlányok meg tanárok, mind mennek tüntetni a semmi ellen, a ballib politikai hasznáért. Ami őket kisembereket lenézi, megveti, kihasználja, kisemmizi, agyonadóztatja és sokkal korruptabb mint akár a Fidesz!

E "elégedetlenség napja" netadó ürügyű liberrált tüntetéseken miért célpont a Jobbik, na vajon. Jobbikot miért támadják ez érthetetlen, hiszen még sose voltak kormányon.

Csak nem azért, mert liberálcionék nemzetünk kárára köttetett háttéralkuit, oligarcháik extraprofitját, egyéb és számos tolvajlásaikat és népnyúzásukat beszüntetné a Jobbik? DE!!!!

Aztán majdan jönnek a független szakértők, ballibról és a netadó féle baromságokkal TUDATOSAN provokáló liberális fideszesek holdudvarából, a második - harmadik vonalból. Ilyen, addig még a politikában nem ismert ám liberális érdekkörbeli, taszos, helsinki bizottságos, "grínpíszís" álzöld kultúrmarxista emberkékből épült fel a ballib körök háttérembereiből az lmp is...

Azt végképp nem összeegyeztethető nemhogy a jobboldalisággal de az emberségességgel sem, miért kell megverni a Hír tévés nőt, és más jobbos tudósítókat, hol marad a zsindex fórumosok szokásos vinnyogása, mint mikor az ő tudózsidóik patkányfarkára léptek valami jobbos tüntetésen a kártékony valóságferdítő munkásságukért! A hírhamisító, photoshoppoló ballib bagázs falschriportereit általában csak simán elhajtották hogy ne spicliskedjenek, ne trollkodhassanak a hírek elferdítésével. A jobboldal ennyivel is kulturáltabb!

Választási matematikai képzettség kell ide : most egy új választásokon a tömeghisztéria hatására, a kiváló médiatámogatásnak és a felfokozott Orbán, Fidesz, Jobbik ellenes gyűlöletnek köszönhetően a ballib jutna hatalomra !!!!! Ennyit tudnak, oroszozni, Orbánozni, meg nácizni. Vegyük már észre, ez a jó öreg maszopszadesz örökös kampánytémája! Néhány primitív jelszóval uszítani, és igen népcsoportok ellen is. A keleti nyitás ellenzése a keleti emberek lenézésére, azaz rasszizmusra !!! is épít, igen épít az előítéletekre hát ez a híres szuperultraübertoleráns ballib ótvar sz*r, De ha blokádot csinálnak, mint egykor a zsidó taxisok, én is megyek - szétszedni, lebontani azt. És még sokan mások. Nem lesz itt még egyszer zsidóliberális patkányforradalom!

Nézem az atv-t kivételesen, ez a zsidószónok úgy ordít mint egy tajtrészeg. Nem normális. Ez szabályosan gyűlöl minket magyarokat. A végszava ez volt "ne hagyjuk". Őket ne is! Most meg egy szakállas barna pofa vakerol, héber Kossuth imitátor. A pofáik elárulják őket, nameg az óhéber süket dumájuk.

Akasztófás Orbános molinóval és még erőszakosabb hazug vizuál uszulással, a mérsékelt mértékadó européer baloldal EZ! Levadásznák a jobboldalt, ha hatalomra jutnának. Nem csak Orbánt, de a legkisebbeket is. 2002 után tömeges kirúgások történtek pártszimpátia alapján. meghurcoltatás, Berkecz Máriát és másokat, elverték a PSZÁF akkori elnökét baseball ütővel egy álcázott biciklibalesettel tőrbe csalva. Mert tette a dolgát, és leplezte lefele a szocion korrupciót, azért verték meg! Mint egy krimiben, alvilággal egybeforrt kriminálballib, hiszen aki bűnpárti a szerint szélsőséges a rend pártján állni. Mai napig mószerolnak jobbosokat a munkahelyeiken a világnézetükért "névtelen" ám jól beazonosítható patkányzsidó senkik. Tán apjuk, nagyapjuk is ezt csinálta a belügyben, 3/2-ben, onnan a tapasztalat.

Akkortájt, 2002 után a szoci, (és jé, szintén zsidó) keller is megrágalmazott, meghurcoltatott egy sor jobboldalhoz köthető embert. Senki sem bizonyult bűnösnek jogerősen ezek közül! Azért fontos mert a jobbnak nincs háttérhatalmi, rendőr vezetői és ügyészségi, jogi és bírósági szabadkőműves páholyos, templomos lovagos hátországa a "kéz kezet mos" társadalomellenes elvének alkalmazásához. Hatalmi ágak egy kézben... De még így se tudtak semmit rájuk fogni.

Ez a logika érvényes : van egy jósági sorrend. Van pár igaz ember még a Fideszben is. Pont azokat akarják most a korrupciós, netadós ám hamis hisztikampánnyal eltávolítani! Akkor inkább bukjon a Fidesz keleti nyitás ellenes, atlanti-cion párti liberális szárnya. A tüntetéssorozat őket is hatalomra segítheti, választások nélkük, és akkor ott álllunk majd egy kétharmados szdsz-el! Áruló van a sorok közt. Az összes liberál kapitalista népnyúzás kiagyalói, végrehajtói, néppel szemben nagytőke + bankár + oligarchapárti liberálisok belülről bomlasztják a Fideszt

Ha lesz elég erős Jobbik, és még azon kívül is sokan mások! Addig csak a ballibnek segít az, aki destabilizálja a rendszert...

Nem is csak magyarországi történelmi tapasztalatok hosszú sora alapján joggal tartunk ettől ugyanis! A dicstelen francia forradalom, sőt az angol "polgári" forradalom, azaz mészárlás és őrület is a háttérhatalom műve volt! Ezért éltetik ezek a köztársaságot mindmáig, igen az 1919-es tanácsköztársaságot is, ahol ez a szó a jelszó ott szabadkőművesség és zsidóság szag van. A baloldal mindig mindenütt rárontott az államalkotó nemzetre, mert az nem a sajátja, hiszen a baloldal hangadói, káderei egy nemzetközi szétszóratásban élő nép soraiból kerülnek ki.

"Az MSZP a Fidesz veszte"

"Minden nemzeti érzelmű tisztában van vele, hogy az elmúlt évek kormánypártjai jelentik a legnagyobb veszélyt az országra nézve. Az utóbbi egy-két évben a nemzeti oldalon elterjedt a nézet, hogy a Fidesz a fő ellenség, és nem az MSZP, hisz a szocialistáknak már lejárt az idejük. Kis szerencsével így is van, és soha többé nem lesznek kormányon, de még az is lehet, hogy nemsokára mindegyik a börtönben lesz, ahol a helyük van. De tényleg a Fidesz a legnagyobb veszély?

Ha felületesen vizsgáljuk a jelenlegi magyar helyzetet, akkor természetesen úgy tűnik, hogy a jelenlegi kormány minden célja Magyarország kivéreztetése. Minden céljuk az, hogy úgy csűrjék-csavarják a dolgokat, hogy az ország készen álljon a cionista megszállásra, és a magyar népet egyszer és mindenkorra eltűntessék a föld színéről. Azonban nézzünk meg néhány alapvető politikai tényt, amiből kiderül, hogy nem a Fideszre kéne a legnagyobb erővel támadni, hanem a testvérszervezetére, az MSZP-re.

Persze, nem arra akarok kilyukadni, hogy a Fideszt békén kéne hagyni, vagy, hogy elnézzük a hülyeségeiket. Hanem arra, hogy az MSZP ugyanolyan veszélyes, mint amikor még kormányon volt. Az MSZP az elmúlt nyolc évben (főleg) minden mutyinak a főszervezője volt, amiben bizony a Fidesz is oroszlánrészt vállalt. Amennyiben azt akarjuk elérni, hogy a cionista helytartók mind a levesbe menjenek, akkor nem faltörő kosként a jelenleg abszolút hatalmat birtokló Fideszt, hanem a legyengült MSZP-t kell támadni.

Az MSZP támadásával előbb vagy utóbb összezavarodnak, és mindenki menekülni fog a süllyedő hajóról. Azok, akik kilépnek a sorból, mindenkit felnyomnak, csakhogy mentsék hitvány életüket, és akkor fognak borulni sorban a Fidesz emberei. Amennyiben a láncreakció elindul, az egész cionista métely, ami szennyezi a magyarságot, úgy omlik össze, mint a kártyavár. Ez azonban sose fog bekövetkezni, ha hagyjuk, hogy a szegfűsök és a narancsosok összezárjanak és védjék egymás hátát.

Ha jobban belegondolunk, a Fidesz egyik fő kampányeleme és legnagyobb ütőkártyája az elszámoltatás volt. Ez azonban, mint tudjuk elmaradt. Nyilván, hisz nem saját maguk ellenségei. Ez az a pont, ahol a Fidesz a leginkább sebezhető. Amíg mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy a Fidesz milyen módon biztosítja a hatalmát, amíg a fő csapásirány az, hogy rosszul kormányoz, addig, mint a maffia (bár a maffiába azért több becsület szorult) szépen a háttérben csinálja azt, amit eddig is.

Mi a megoldás? Nem szabad levegőt hagyni az MSZP-nek, ugyanis megtalálják a módját, hogy az elégedetlen tömegeket visszacsábítsák, és akkor bárki, aki életében árpádsávos zászlót ragadott mehet a börtönbe, vagy valami munkatáborba. Beindulnak a koncepciós perek és jönnek a fekete autók. Sokan gondolják, hogy a Fidesznél mért lenne másképp, ők is ezt akarják. Akarni akarják, de egy darabig nem teszik meg. Nemzetinek vallják magukat, és tömegével vannak olyanok a soraikban, akik szimpatizálnak valamilyen nemzeti szerveződéssel. A Fidesz függ a valódi nemzeti oldaltól. Amíg van nemzeti oldal, a Fidesznek is van élettere.

Könnyebb is a Fideszt térde kényszeríteni, ha a szocialistákkal jövünk. Hisz ki tudja hány Fidesz szavazó van, aki nem azért lett narancsos, mert imádja Orbánt, hanem pont azért, mert gyűlöli a szocialistákat. Gondoljuk végig a dolgot, ha össze tudjuk mosni a Fideszt az MSZP-vel, pontosabban: rávilágítunk arra, amit tudunk, akkor tömegével pártolnak el a Fidesztől az emberek, és nem ezrével, hanem százezrével.

Ez a mi nagy történelmi lehetőségünk. Az MSZP a Fidesz veszte lehet, ha megragadjuk ezt az óriási lehetőséget. De amíg úgy gondolunk az MSZP-re, mint lejárt csomagolású pártra, lenézzük a cionistákat, addig nemhogy esélyünk nem lesz a szebb jövőre, de még arra se lesz lehetőségünk, hogy küzdjünk érte a végsőkig."

Szerencsi Gábor

Forrás: Hazatérés Rádió

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk