width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015.10.03.

2015. október 3., szombat

George Friedman, Budapesten született, a STRATFOR agytröszt igazgatója, a The Chicago Council on Global Affairs-nél sajtókonferenciát tartott. Ledöbbentő, hogy milyen nyiltan beszél az USA geopolitikájáról.

George Friedman, Budapesten született, a STRATFOR agytröszt igazgatója, a The Chicago Council on Global Affairs-nél sajtókonferenciát tartott.
Ledöbbentő, hogy milyen nyiltan beszél az USA geopolitikájáról.

https://www.youtube.com/watch?list=PLeRfOcdU6WPGZwhKl9Y4XuSzL_A8cO_0q&v=gGdcQMaLinE

Amíg zabáltatják, szállásolják, ellátják és pénzelik a Hordát, addig jönni is fognak!

Horvátország: A horvát belügyminisztérium tiltására civilek nem segíthetnek a migránsoknak

http://pestisracok.hu/horvatorszag-a-horvat-belugyminiszterium-tiltasara-civilek-nem-segithetnek-a-migransoknak/

A Jutarnji List című horvát napilap arról számolt be, hogy a hatóságok megtiltották a civileknek, hogy segítséget nyújtsanak a migránsoknak. A közel száz önkéntes csak abban az esetben tartózkodhat a táborok környékén vagy az illegális határátkelőhelyek közelében, ha rendelkezik akkreditációval, vagyis ha hivatalosan is csatlakozik valamelyik karitatív szervezethez, mint például a vöröskereszt.

Az önkéntesek a lapnak azt mondták, „katasztrofális a helyzet a terepen". A rendőrök pedig azzal fenyegetőznek, hogy őrizetbe veszik őket, ha nem mennek el. A babsaki határátkelő körzetében, ahol naponta 6 ezer menedékkérő lépi át a szerb-horvát határt, elmondásuk szerint mindössze egyetlen vöröskeresztes sátor áll, ahol az illegális bevándorlók egy palack vizet és egy tábla csokoládét kapnak. Erről felvételt is készített az egyik aktivista, amelyet az újság is közölt internetes oldalán.

Korábban az önkénteseknek azt is megtiltották, hogy főtt ételt osszanak a Szerbiából érkező migránsoknak. A belügyminiszter ezt azzal magyarázta, hogy Horvátország rendezett ország, és ha az egészségügyi felügyelet megállapítja, hogy az ételt a szabadban készítették el, az csak bonyolítja a helyzetet. „Az önkénteseket senki sem hívta, és nem is volt rájuk szükség. Ki felel azért, ha valaki megbetegszik? Természetesen én" – mondta a miniszter.

Luka Juranic, az Are You Syrious ( Ez most komoly?) önkéntes mozgalom alapítója a lapnak azt állította, hogy kérelemmel fordultak a mobilszolgáltatókhoz, hogy hozzanak létre internet-hozzáférési pontokat és mobiltöltő állomásokat a határátkelőhelyek közelében, hogy a menekültek felvehessék a kapcsolatot családtagjakkal, ha átlépik a határt. „A válaszon megdöbbentünk, az egyik mobilszolgáltató ugyanis közölte, hogy a belügyminisztérium ezt megtiltotta" – mondta az aktivista.

Mennyi ész kell ahhoz hogy lássuk : a képen nyaralók láthatók és nem migránsok?

Ha az idegen szép, magyarnak lenni miért szégyen, mi, libsik? Tarr bélának sincs bocsánat, igen ő az a bizonyos híres, na nem tehetséges csak a szocionista kapcsolati hálózatban körbeérvényesülők közül való médiazsidaj tarr béla. Vagy inkább szar béla.

Bayer Zsolt: Fatva

http://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_fatva

Persze ők igazából mindig a saríát alkalmazták azokkal szemben, akik merészeltek mást gondolni, mint ők.

Kiközösítés, megbélyegzés, könyörtelenség, inszinuáció, nyilvános verbális és morális megsemmisítés – ezekből áll az eszköztáruk mindazokkal szemben, akik nem ők, akik nincsenek benne a brancsban.

Most a szegedi egyetem kancellárja került célkeresztbe, aki –, hogy óvja a rá bízott egyetemet – lemondott, még mielőtt heteken át tartó nyilvános kínzásnak lett volna kitéve, intézményével együtt.

Hogy mi volt a bűne a kancellárnak?

Megosztott a Facebook-profilján egy képet. A kép feltehetőleg Lengyelországból indult.

A képen egy meztelen nőkkel zsúfolásig teli csónak látható a tengeren, a felirat pedig így szól: „VÉGRE NORMÁLIS BEVÁNDORLÓK".

Lehetne most elemezgetni a képet magát (a csajok jók rajta!), meg a feliratot, s hogy ízléses-e az ilyesmi – de nem elemezgetem. Mert nem érdekel.

Egyetlen dolog érdekel: Lehet-e viccelődni a bevándorlókkal?

A válasz tömör és világos: Lehet.

Hogy tetszik-e az ilyesféle viccelődés mindenkinek, nos, ez teljesen másodlagos kérdés. S azóta másodlagos ez a kérdés, amióta a Charlie Hebdo-gyilkosság kapcsán ki lett mondva a liberális verdikt: Mindennel lehet viccelődni, Mohamed prófétával éppúgy, mint Jézussal, és kigúnyolható mindenki hite, vallása, meggyőződése, mert ez része a szólás- és minden egyéb szabadságnak. Ettől Európa Európa, blablabla.

Nos, akkor lehet viccelődni a migránsokon is.

Ráadásul a szóban forgó viccelődés nem is sértő igazán, sőt. Benne van az európai „őslakosok" véleménye erről az egész elmebajról.

Igen, az európai őslakosok jobban örülnének, ha brutál jó, meztelen csajokkal jól megpakolt csónakok érkeznének a görög partokhoz, arabok, afgánok, pakik meg bangladesiek milliói helyett. (A maradék hetvenöt országot, ahonnét özönölnek, most nem sorolnám fel…)

Sok gondolkodni való nincs ezen.

De most más a helyzet.

A liberális kánon most éppen azt vallja, hogy az Európába özönlő milliók mind-mind szenvedő szentek, „menekültek", „kétségbeesett gyermekek és asszonyok", úgyhogy a viccelődés tilos.

Aki pedig mégis viccel, megnézheti magát.

Arra kimondják a fatvát.

Úgyhogy a szegedi egyetem kancellárja úgy érezte, muszáj lemondania.

Helytelenül cselekedett. Ezért egyáltalán nem kellett volna lemondania, és javaslom, hogy az illetékesek –, ha ez még lehetséges egyáltalán – ne is fogadják el a lemondását. Semmi értelme úgy tennünk, mintha elfogadnánk a liberális kivégzőosztagok játékszabályait. Ugyanis nem fogadjuk el. És ha van valami haszna a mostani helyzetnek, az az, hogy Európa-szerte kezd rádöbbenni mindenki: nem vagyunk hajlandók elfogadni a liberális kivégzőosztagok játékszabályait! Ez a felismerés pedig az első, és talán legfontosabb lépés a normális élet, és az igazi, emberhez méltó szabadság felé.

(P. S.: Erre emlékeznek még?

„A Magyar Filmművészek Szövetségének Elnöksége mélyen elítéli László Petrát, tettére nincs magyarázat és bocsánat.

Mi mindannyian felesküdtünk arra, hogy kameránkat az emberek szolgálatába állítjuk, hogy az élet jobbá és emberségessé tételért használjuk és minden erőnkkel az emberi méltóság védelmét szolgáljuk.

Ez az eskü kötelez mindannyiunkat!

László Petra szégyent hozott szakmánkra, az egész magyar mozgóképes társadalomra és országunkra.

Nincs helye közöttünk.

A Magyar Filmművészek Szövetségének nevében,

Tarr Béla

elnök"

Ez a jellemző az elmebetegek „liberalizmusára" és mélységes gonoszságára. Mi az, hogy nincs bocsánat? Mi az, hogy Tarr Béla nem bocsát meg? Kicsoda vagy te, Tarr Béla? Te vagy az igazságosztó isten? Vagy csak egy komplexusos sutyerák vagy, aki istennek képzeli magát…

A válasz benne reszket a kérdésben.

Mi, keresztény európaiak pedig, meghallva a bocsánatkérést, megbocsátunk a megrúgott fiúért és kislányért. Mert Európa például ettől Európa. Azzal viszont nem nekünk van dolgunk, ami azóta kiderült: László Petra egy al-kaidás terroristát NEM gáncsolt el…)

Bayer Zsolt - http://www.magyarhirlap.hu/