width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 15.

2007. szeptember 15., szombat

Zsidaj

Zsidaj.

Nemzeti szocialista pártok mindenütt vannak Európában !! Ők a nemzetüket védik szocialista azaz jóléti törvényes alapon a bűnöző elemekkel szemben!! A keresztény valláshoz az a közük, hogy az értékrendjüknek ez az alapja !!

ÉS EZ NEM SZÉLSŐSÉG HANEM A REND!!!!

Mottó: "Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják őket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzes ládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent, amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy saját magukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák, és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna, hogy tőlünk legyen. Amijük csak van, az mind tőlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és ők az urak a mi országunkban, ahol ők menekültek.

("Kivonatok "Vom Schem Hamphoras und vom Geschlecht Christi," Luther Mártontól, Forrás: "The Jew in Christian Theology", Gerhard Falk, McFarland és Társaság RT,, Jefferson, NC és London, 1931)

Senkinek nem tűnik fel, hogy hol van ott szólás- és véleménynyilvánítási szabadság, ahol egy hírportált - http://www.hazankert.com/ http://www.kuruc.info/ vagy éppen ezt a blogot külföldről kell üzemeltetni, mert a hazájában nem tűrik meg az ellenvéleményt? Kiváló gerillamarketing fogás : fizetett bloggerekkel felfuttatni blogokat semleges és a fiatalokat érdeklő témákkal, aztán pedig fokozatosan szadeszes propagandafelületté alakítani ugyanezen blogokat. CRITICAL MASS BLOG egy afa marxista anarcholiberális blog, arra gondolok konkrétan.
Szkeptikus vagyok, vajon hány valódi blogger van, és hány fizetett balliberális (zsindex,népszabi, hvg, stb.) újságíró.

Egyébként a mélyen hívő katolikus Szálasi Ferenc nemzetvezetőnk is e gondolat jegyében fogalmazta meg a hungarizmus programját. Ő nem akarta ellenségeink elpusztítását, hanem a krisztusi szeretet által vezérelve békés eszközökkel kívánta a társadalmi feszültséget levezetni, a zsidók Palesztinába visszatelepítésének megoldásával.
Nem akarta a zsidókat kiirtani, minden ellenkező híreszteléssel szemben. Ennek ellenére a bitófán végezte, szívében minden gyűlölet nélkül.


Ez a nép a bosszú népe, hetedíziglen akar megtorolni még kitalált sérelmeket is.
Ezért zavarják ezeket a férgeket körbe-körbe a földön évezredek óta. A népeknek, nemzeteknek is van immunrendszere, természetes, hogy védekeztek ellenük.
Sajnos a pénzükkel, kihasználva az ember esendőségét, gyarlóságát az ázsiai és az arab világ kivételével mindenkit elbolondítottak.
Megkezdték az ősi hit vallási felekezetekké történő feldarabolásával, ma pedig a parlamentáris demokráciáknál tartunk, ami semmire nem jó csak arra, hogy a parlamenti ülések végeérhetetlen, fecsegéssé, felesleges szócsatákká válnak, miközben felelős semmiért nincs. Mára ráadásul ott tart a dolog, hogy arzenáljukat egy igen hatékony fegyverrel bővítették, a holokauszttal, ami szintén hazugság. A sok buta ember pedig elhiszi, hogy a történelem ezzel kezdődött.
Julius Streicher mondta egyszer :
"... a zsidó a világ szemete."
A szemétdombon lenne a helyük, nem kórházban.

Az emberiség ellenségei kitüntető címet is megszerezték a zsidók a történelem során. (azonos című könyv is róluk szól!) " Minden kultúra romja felett, mint a keselyű köröz a zsidó" olvastam egy cikkben.
A romlást - közvetve, vagy közvetlenül - ők okozták/okozzák.
Ez a nép nem fárad bele a vérontásba, megnyomorításba, vagyongyűjtésbe, hazudozásba, gyilkolászásba? Kár arra várni, hogy megjavulnak, vagy megundorodnak önmaguktól.