width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 6.

2008. február 6., szerda

NWO

NWO, Larry P. McDonald, 1976

“Rockefellerék és szövetségeseik célja az egyvilág-kormányzat megvalósítása, egyesítve ugyanazon sátorban a szuper-kapitalizmust és kommunizmust, a saját irányításuk alatt. Értsem ezalatt az összeesküvést? Igen, pontosan. Meggyőződésem, hogy létezik ilyen tervezet, nemzetközi hordtávolságban, korábbi nemzedékek régi tervezése alapján és hihehetlenül sátáni szándékkal.” - Larry P. McDonald, 1976, akit a 747 Korean Airlines 007-es számú járatán halt meg, mikor azt a szovjetek lelőtték.

“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control…. Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.” — Congressman Larry P. McDonald, 1976, Detained after Korean Airlines 747 Flight 007 was shot down by Soviets

Na persze ezek a cionisták pénzen vesznek meg maguknak embereket, akit nem lehet lefizetni, azzal nem tudnak mit csinálni, szóval ha nem értesz egyet a cionisták céljaival, ne fogadd el a pénzüket sem!

Ez így túl elméleti, lássunk egy példát.

Az MLM rendszer az amerikai zsidó maffiából származik amúgy, és a dílerek "ösztönzésére" lett kitalálva. Az NWO azért ördögi, mert az embereket szembe fordítják a saját érdekeikkel, rövidtávú előnyökért cserébe. (most kapsz pénzt a beszervezésekért, DE! később meg úgy jársz, mint ott azok a Sicko-ban, nem kezelnek ha beteg leszel...)