width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. júl. 3.

2015. július 3., péntek

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Érdeke az EU-nak hogy a görögöket az eurózónában tartsa, nekünk meg hogy ne idegen érdekek bérencei ...
7/3/2015 2:16:40 PM

Érdeke az EU-nak hogy a görögöket az eurózónában tartsa, nekünk meg hogy ne idegen érdekek bérencei pl 444-ek, hanem a nem neolib emberek szavára adjunk. A nemzetközi zs tulajdonú média nem azt nézi, nekünk mi lenne a jó, hanem hogy miből lenne több hasznuk. :)

„Ennyit Orbánék idióta „tőkeszivattyújáról" (444.hu). Egy igazságra felépített hatalmas és körmönfont hazugságról. Miért is kell mindig a lényegről megfeledkezni? Komolyan hisznek abban, hogy a piac egy önszabályozó mechanizmus és automatizmusként működik? Pedig: tudatos hisztériakeltetéssel brutálisan lehet befolyásolni, amihez óriási hatalom szükséges, mert a médiát kell kézben tartani.

http://www.echotv.hu/video/106056/20150702_Hatterkep_1_resz

A WikiLeaks olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyekből az derült ki, hogy az NSA 2006 és 2012 között lehallgatta Jacques Chirac és Nicolas Sarkozy korábbi, valamint Hollande jelenlegi francia elnököt és környezetét. Az NSA célresztjében mintegy száz francia nagyvállalat, a tőzsdén jegyzett szinte összes cég szerepelhetett

http://www.echotv.hu/video/106058/20150702_Hatterkep_2_resz

Élethalálharc az Akropoliszon

http://www.napigazdasag.hu/cikk/48466/?nlsrc=356&nluser=2134

Boros Imre | 2015. július 03. péntek 07:54 Napi Gazdaság Online

Fél évtizede nem dőlt el, hogy pénzügyi értelemben talpon, tehát fizetőképes marad-e Görögország. Éppen öt éve annak, hogy a „nemzetközi közvélemény" PIGS (disznók) betűszóval jelölte azon országokat, amelyek ugyan az eurózóna tagjai, de az USA-ból indult pénzügyi válság következményeként az állampénzügyi túlélésre segítség nélkül nincs sok esélyük. Hazánk leendő sorsát ugyanebben az időben Görögországéhoz hasonlították, amit „a piac" is rögvest visszaigazolt, a görög hitelekre közel tíz, a magyarokéra pedig hét feletti százalékban árazta a kockázatot. Ép ésszel ezek a kamatok megfizethetetlenek.

A görög adóssághegy genezise jórészt ismert. Amerikai befektetési bankok később drágán megfizetett műveletekkel „segítették" őket brüsszeli szemhunyorgatás közepette az eurózónába, ésszerűtlen, soha meg nem térülő projektek készültek horrorárakon hitelből az olimpiára, végül a 2008 utáni mesterséges pénzpiaci hisztéria adta meg a kegyelemdöfést és hajszolta az adósságrátát a maastrichti megengedett háromszorosára. A PIG-klub többi tagja úgy-ahogy mára boldogul, de Görögország egyre mélyebben van a gödörben. A katasztrófahelyzet előállításának egyes kulcsszereplői viszont megkapták méltó jutalmukat. Papademosz volt jegybankelnök hosszú ideig volt az Európai Központi Bank alelnöke, és még arra is alkalmasnak tartották a károkozásban társtettes görög pártok, hogy egy időre az unióból delegált „szakértő" miniszterelnökként is működjön. (A mi Simorunk is megkapta méltó beosztását dolga végeztével.) A nyomok eltüntetése eszerint nemcsak a négy évtizedes görög váltópároknak, de az európai mentoroknak is érdeke. (Arról sincs hír, hogy a katasztrófatörténetet a Sziriza-kormány érdemben vizsgálná.)

Néha az is előfordul, hogy a hitelezőknek le kell mondaniuk követelésük egy részéről. Ezt a kedvezményt 100 milliárd euró összegben Görögország is megkapta, megnyirbálták a hitelezők haját. (A művelet pénzügyi elnevezése haircut.) A veszteségekért a bankok az Európai Központi Banktól olcsó források formájában bőséges kárpótlást kaptak, tehát ami a görög leírásokon elment, az bőven megjött a forrásoldalon. Itt utalnék arra a hajdani felelősök által hirdetett ordas nagy hazugságra, hogy hazánknak a rendszerváltás után a lengyelekéhez hasonlítható tartozáselengedés azért nem volt lehetséges, mert a mi adósságaink kötvényekben testesültek meg. Ezt éppen a görög vagy az argentin adósságelengedés példája cáfolja ékesen. Messzemenő az érdekeltsége az EU-nak, hogy a görögöket az eurózónában tartsa. Ezzel kapcsolatos az a 240 milliárd euró nagyságú csomag, amihez a pénzt a zóna országai dobták össze. Ennek segítségével a bankok kijöttek a veszélyzónából, mert pénzüket visszakapták, de az unió érintett államai a teljes kockázatot magukra vállalták. (Németország aránya kb. 60 milliárd euró, ezért a német pénzügyminiszter, Schäuble a legidegesebb.) A mentőcsomag inkább bankmentést, mint görög mentést és főként talpra állítást szolgált. Kósza hírek szerint a legnagyobb megkönnyebbülést a csomaggal a francia bankok érezték, talán nem véletlen, hogy a franciák és maga a francia EU bizottsági pénzügyi főbiztos is további engedményeket lát kivitelezhetőnek. A görögök a Sziriza győzelme után a mentőcsomaghoz csatolt nemzetközi feltételrendszert (még több megszorítás) kerek perec megtagadták, és a csomagból is kiléptek.

Azóta még nagyobb a fejetlenség az Akropoliszon. Ha nincsenek megszorítások, akkor a különleges kegyelemből mégis meghosszabbított mentőcsomag utolsó részletei sem hívhatók le, szólt a végső ítélet. Ha nincs pénz, akkor a mumusnak (IMF) járó, június 30-án esedékes másfél milliárd euró sem fizethető vissza, mert akkor nem marad bérekre és nyugdíjakra júliusban. Ezen is túl vagyunk, és még sincs vége a történetnek. A más esetekben médiahajszát generáló IMF és az „érdekelt nemzetközi közösség" hallgat és vár. Egy hete még elítélték a Szirizát, hogy a megszorítások ügyében népszavazást írt ki, most szorongva várják a kimenetelét. A játék fő kockázatvállalói, a németek továbbra is durcásak, és nem tekintik komolynak a görög miniszterelnök újabb 29 milliárd eurós mentőcsomaghoz tartozó beígért feltételeit. (Az ő nézőpontjuk alapján, hogy lesz-e ettől esély a pénz visszatérülésére, nekik van igazuk.)

Az Akropoliszon már az EU-nál hatalmasabb erők diktálják a feltételeket, amelyek semmiképpen nem kívánják az eurózóna felbomlását meglátni. Ők tudják, hogy az Európai Központi Bank már régóta (legalábbis Draghi óta) nem más, mint a Federal Reserve System európai fiókintézete, amely az utasításokat a tengerentúlról kapja. Ennek a valóságnak éppen a pénzügyi válság kapcsán láthattuk az első bizonyító erővel szolgáló jeleit. A túl sok mérgezett amerikai jelzáloghitelt nyelt bankok nem az Európai Központi Banktól kapták a likviditási segítséget, hanem dollárt utaltak nekik a tengerentúlról, amit akadály nélkül válthattak euróra.

Kár lenne az Akropoliszon kialakult tolongásból kifelejteni a pénzuralmi (dollár-) világrendben nem érdekelt illiberális világpiaci erőtereket, amelyek ugyanúgy érdekeltek Görögországban, mint ahogy a pénzhatalmi erőtér is betette lábát az évszázadokig orosz érdekszférába tartozó Ukrajnába. Görögország ma egy nagyon forró pont a világgazdaság átrendeződésében.

A szerző közgazdász

 

Feljelentés átláthatatlanságért hol marad, atlatszo.hu-s kettősmércés kétfarkú vastagbőrű kutyák? Egymilliárd...
7/3/2015 2:05:07 PM

Feljelentés átláthatatlanságért hol marad, atlatszo.hu-s kettősmércés kétfarkú vastagbőrű kutyák?

Egymilliárd forintot kapott a gittrágó Bajnai álcivil szervezete

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85082

2015. július 02. 18:54 Hunhir.info

Tavaly negyedmilliárdos támogatást kapott Bajnai Gordon álcivil szervezete, a Haza és Haladás Egyesület, ami így közel egymilliárdos, tisztázatlan hátterű támogatással gyarapodott az utóbbi évek során.

Az Országos Bírósági Hivatal honlapján közzétett beszámolójuk alapján az egyesült 2013-ban 400 milliós, 2014-ben 250 milliós támogatást kapott, miután az alapító visszatért az Egyesült Államokból. A kormány-közeli média szerint a nyilvánvalóan külföldi eredetű pénzek Bajnai anyagi háttérbázisának részét képezték a 2014-es választások előtt.

A baloldali pártok látványos semmittevése miatt azonban már a választások előtt is valószínűsíthető volt, hogy az ellenzék egy egészen más stratégia mentén gondolkozik, és minimális támogatottságuk miatt nem a választás megnyerését, hanem egy anti-demokratikus utat választanak a hatalomra jutáshoz. Ennek a stratégiának részét képezte, hogy a vereséget követően a választási eredmények meghamisítására hivatkoznak, és civil látszatú kormányellenes megmozdulásokon keresztül, valamiféle választási csalásra és diktatúra ellenes harcra hivatkozva próbálnak kormányra jutni.

Bajnai támogatóinak személyazonossága a jelentős összegű támogatások ellenére nem ismert, vagyis az álcivil szervezet működése az általuk vallott elvekkel ellentétben teljesen átláthatatlan. Bár az egyesület korábban vállalást tett arra, hogy a választásokig nyilvánosságra hozza azoknak a névsorát, akik 2013-ban egymillió forint feletti összegű támogatást adtak, ezt máig nem tették meg. Így továbbra sem lehet tudni, kik pénzelik azoknak a pártoknak a holdudvarát, akik a választások óta kivétel nélkül minden civil látszatú megmozdulásra idővel megpróbálnak rátelepedni.

A Napi Gazdaság felhívta a figyelmet arra, hogy Bajnai 2013-as kampányát szinte kizárólag Soros Györgyhöz köthető szervezetek pénzelték. A lap szerint a Haza és Haladás Alapítvány anyagi támogatásainak nagy részét a Soros György nevéhez köthető Center for American Progress és azzal gazdasági kapcsolatban álló szervezetek adták.

Bajnai Gordon azonban nem csak anyai támogatásokban részesült, de a nyugati sajtó részéről is számottevő támogatást élvezett. A politikus részt vett a Bilderberg csoport 2014 május 29-én kezdődő találkozóján. Miután neve ténylegesen is szerepelt a meghívottak listáján, Bajnai a hazai sajtó célkeresztjébe került, a Koppenhágában tartott találkozóról hazaérkezvén azonban nem nyilatkozott arról, mivel kapcsolatban folytattak megbeszéléseket a találkozón, ahol saját bevallása szerint csak "a gittet rágta".

A találkozóról kiszivárgott információk szerint Bajnai politikai ambícióit több nyugat-európai sajtóorgánum képviselője is támogatásáról biztosította. A kezdetben alaptalannak tekintett információ később valósnak bizonyult, számos nyugati sajtóorgánum ugyanis intenzív lejárató kampányt kezdett a kormány – és Magyarország – ellen, miközben Bajnai több alkalommal is nyilatkozott a Magyarországon zajló, szerinte diktatórikus folyamatokról. Egy a számos példa közül, amikor Bajnai – már 2015 januárjában – a Liberátion francia napilapnak arról nyilatkozott, hogy szerinte a kormány megzsarolta az RTL Group igazgatóját, aki "azóta kénytelen testőrrel járni".

Bajnai Gordon pártja jelenleg 1%-os támogatottsággal bír. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a magyar lakosság abszolút többsége nem támogatja a baloldali liberális pártok törekvéseit, hanem egy radikális rendpárti kormányt akar hatalmon látni.

Hunhír.info - Hídfő.ru

 

Akik szerint válogatás nélkül jöhessen akármennyi akármilyen bevándorló, annak lehet menni a picsába...
7/3/2015 1:57:11 PM

Akik szerint válogatás nélkül jöhessen akármennyi akármilyen bevándorló, annak lehet menni a picsába, el-em-pé. Azért nem bír a libsák banda nagybetűvel kezdeni mondatokat, ez ugye nagyon jellemző rájuk de mér', mert nemzetárulók és a nevüket ezért kisbetűvel kell írni? :D

István királytól kiragadott hamisított idézetes plakátot ma láttam, egy ilyen király válogatott büntetésekkel sújtaná a társadalomromboló libsiket. Nem mazsolázunk ha már régi rendet akarunk, hanem legyen abszolutista autokrácia és kész.

Egy bolsi banya amúgy, fajtajellegzetes 68-as szélsőlibbant liba és persze hogy nem erdélyi hanem zsidányi.

"Ki az az Erdélyi Katalin? És Ő hogyan fog adózni a 33 millió forint után? Mert ez már nem közösségi gyűjtés, nem szervezeti számla... ez bizony magánember.."

Vagy azért égjen a bibsi-hipszter pofájuk mert jó célra sosem adnak, nemzeti büszkeséget tagadják ellenben a másságos büszkeségeket ünnepeltetik, vagy inkább george soros pénzén megy ez a plakátos buli. Utóbbi valószínűbb mert a libsi igen önző állatfaj.

http://spiler.blog.hu/2015/07/01/a_nagy_atlatszo_ketfarku_atveres

A nagy átlátszó kétfarkú átverés

Közzétéve: 2015. július 01. Szerző: Megagigatron

Nagy a boldogság a kézműves sörözőkben és a belvárosi babzsákfotelekben. Kigórták az utcákra a Kétfarkú Kutyapárt meg az Átlátszó agyonironizált plakátjait. Azt mondják, az akcióra csillogó szemű civilek ezerforintjaiból jött össze a több mint 30 millió. Van azonban egy kis gebasz. Ezek a civilnek látszó tárgyak a plakátkampány finanszírozásánál megint átvertek mindenkit. A „legviccesebb" a történetben, hogy az egészet Mesterházy Attila buktatta le.

A tények a következők:

Azt ígérték, közzéteszik a névsort, hogy pontosan kik adományoztak pénzt a hecckampányra.

Ezek között volt Mesterházy Attila is, aki saját facebook oldalára fel is töltötte a banki teljesítés igazolást, hogy ő bizony befizetett 20 ezer forintot június 12-én. D'artagnan pénzének még aznap meg kellett volna érkeznie - még akkor is, ha három offshore paradicsomon keresztül utalja el a zsét -, ehhez képest hűlt helye van a listán.

Az összesítésben tehát nem szerepel Mesterházy neve és a 20 ezer forint az adott napon, sem az azt követőeken. Ahogy a később frissített listán sem. Viszont van egy rakás kamu monogram.

Ebben a cikkben most arról nem is szólunk, hogy a 30 milliót nem arra költik, amire kérték. Arról sem, hogy a 33 millát mindenféle nyilvános tendereztetés nélkül dobták át Simicskának a közpénzért naphosszat aggódók. Azt sem bontjuk ki, hogy miközben 0-24-ben aggódnak a betegárvakislány-bevándorlókért, egészen pontosan zéró forintot szánnak rájuk a 30 millióból.

Ehelyett egyszerűen csak leírjuk: sumákoltatok az adománygyűjtéssel, és most lebuktatok. És ez vérgáz. Nem előttünk, hanem azon pár tucat ember előtt, aki talán valóban adakozott nektek pár ezrest.

Soros Györgynek innen is jó szánkózást kívánunk.

UPDATE: A Kétfarkú Kutyapárt két héttel az adománygyűjtés lezárása után, cikkünk megjelenését követően 20 órával kizárólag Mesterházy Attila adományával frissítette listáját. Kovács Gergő az MKKP elnöke kommentben így reagált, mely cikkünk alatt olvasható:

„jó ez a cikk, nna figyi oda van írva a táblázat mellé, h még 1 milla nincs bekönyvelve a táblázatba, ami még több száz ember, ezek közt volt ez a fasz is, de most a kedvedért beírtuk 15-re, amikor megjött ez a pénz tőle. szóval gratulálok h találtál egy hiányzó embert egy nem teljes táblázatban, nagyon ügyes vagy"

 

Zsidóskodás miatt van az úgynevezett zsidózás, bár érdekes miért kérik ki maguknak hogy emlegessék őket...
7/3/2015 1:04:53 PM

Zsidóskodás miatt van az úgynevezett zsidózás, bár érdekes miért kérik ki maguknak hogy emlegessék őket mint népet. Egymást származási alapon ismerik el zsidónak, de előlünk el akarnak bújni fene a pofájukat. :O

"ha az ember a dolgok után néz, láthatja, hogy az esetek nagy részében ugyanazon faji és életmódbeli szubkultúrához tartozó, militáns hangvételű agitátorok keverik a bajt"

A professzor, aki nemet mondott a progresszív zsidó agitátor követelőzésére

https://kuruc.info/r/6/145178/

 

A nagy semmivel vitatkozik a sok médiaagymosott ballib, nincs semmi okuk a büszkeségre. Mert ez se t...
7/3/2015 1:03:35 PM

A nagy semmivel vitatkozik a sok médiaagymosott ballib, nincs semmi okuk a büszkeségre. Mert ez se teljesítmény se érdem, hanem mentális betegség.

Pozsonyi Ádám :

"Én igazság szerint nem értem ezt a pride dolgot. (remélem jól ejtem a szót, bár nincs semmi értelme.) Az mondta a tévében egy homokos úr, hogy ők a jogegyenlőségért harcolnak.

Nem értem ezt a jogi egyenlőség mániát. De hát egyenlő, nem?
A buzi éppúgy felszállhat a buszra, sorban állhat a postán, örökölhet ingatlant, szerezhet jogosítványt, és ha betör valahová, pont annyi évet kap, mint egy normális ember.

Egyszerűen nem értem mit akarnak..."

 

Lefele tartó spirál, adósság örvénylés, minden gazdasági alapot felemésztő romboló megszorítások, sehova...
7/3/2015 12:49:00 PM

Lefele tartó spirál, adósság örvénylés, minden gazdasági alapot felemésztő romboló megszorítások, sehova illetve a semmibe vezető út. Ilyen, ha az imf diktál. Olcsó hitel, mi? Egyik követelésük épp a jegybanki kamatszint emelése, amivel máris megdrágul a piacról felvenni a hitelt. Le is minősítenek, nehogy bárki befektessen oda. Ne nevezzük a befektetők népnyúzásra irányuló, megszorongató diktátumait se demokráciának.

Meg különben is, eleve rossz rendszer. Nem a bankoknak szabadna pénzt kibocsájtani csak, hanem csak az államoknak kellene hogy joguk legyen ehhez!

"Görögországban a megszorítások társadalmi ára hatalmas, így nem csoda, hogy az utóbbi napokban több ezren vonultak utcára az esetleges újabb restrikciók ellen. "

http://www.napigazdasag.hu/cikk/48389/?nlsrc=356&nluser=2134

Nagy árat fizettek a görögök

Görögországban a megszorítások társadalmi ára hatalmas, így nem csoda, hogy az utóbbi napokban több ezren vonultak utcára az esetleges újabb restrikciók ellen. A legújabb felmérések arról tanúskodnak, hogy a görögök levertek és reményvesztettek a válság miatt.

A Görögország számára 2010-ben és 2012-ben létrehozott mentőcsomagok feltétele a kemény fiskális konszolidáció volt. Ennek alapján már 2010 májusában lefaragták a közszférában dolgozók bérét, csökkentek a tizenharmadik és tizennegyedik havi juttatások, illetve jóval magasabb adók sújtották a luxustermékeket. A második mentőcsomag már ennél is keményebb feltételekkel jött létre, a görög állam 2012 februárjában 22 százalékkal csökkentette a minimálbért, elbocsátott 150 ezer közalkalmazottat, ami már augusztusban 25 százalékos munkanélküliséghez vezetett.

Összehasonlításképp a szintén válság sújtotta Portugáliában 17 százalékos, míg Olaszországban 12 százalékos munkanélküliségi rátáról beszélhettünk. Görögország esetében ezt súlyosbította, hogy a 15−24 évesek fele ebbe a kategóriába esett, tehát a fiatalok munkaerő-piaci integrációja szinte teljesen elmaradt. A munkanélküliség kiugróan magas szintje mellett az állással rendelkezők sem nyugodhattak meg, hiszen
a megszorítások következtében 2009 és 2013 között az átlagjövedelmek 26 százalékkal csökkentek. Ez a közalkalmazottaknak volt a leginkább fájdalmas, esetükben a 2013-as bérszint alig érte el a 2000-es értéket. A megszorítások társadalmi árát jól jelzi, hogy 2009 és 2011 között 25 százalékkal nőtt a hajléktalanok száma, míg 2009-ről 2010-re szintén 25 százalékkal többen lettek öngyilkosok.

Ennek fényében nem meglepő, hogy 2015 januárjában Alexisz Ciprasz radikális baloldali pártja, a kormányzati megszorítások ellen kampányoló Sziriza került hatalomra. Az újdonsült görög kormány hiába próbálta elkerülni a miniszterelnök által hangoztatott „humanitárius katasztrófát", a tények nem őt igazolják, hiszen ma is 26,6 százalékos a munkanélküliség, míg a minimálbérek 2009 és 2015 között újabb 14 százalékkal csökkentek. Ez az Európai Unióban kiugróan magas arány, hiszen az Eurostat adatai alapján 2008 óta egyedül Görögországban csökkent a minimálbér, míg a balti államokban például átlagosan 40 százalékkal növekedett. Míg egy egy görög munkavállaló 2009-ben még átlagosan havi 817 eurót keresett, 2015-ben már csak 683 eurót. Ugyanezért egy lett alkalmazott jelenleg 360 eurót kap, míg Magyarország esetében − átszámítva − havi 332 euróról beszélhetünk.

A válság hatásai között szembetűnő a depressziósok számának dinamikus növekedése, hiszen a recesszió kezdetétől számítva 57 százalékkal több nőt és 43 százalékkal több férfit kezelnek a betegséggel. Ugyancsak sokatmondó a családokban bekövetkező „szerepcsere", mára a háztartások jövedelmét 60 százalékban a nők keresik, míg a férfiak családfenntartó szerepe hanyatlik.

A görög nyugdíjasok sincsenek jobb helyzetben, 43 százalékuk szerint életük rosszabbra fordult a nyugdíjba vonulás után. 2015-ben egy görög nyugdíjas havi 882 euróban részesül, ami bár jóval az EU átlag felett van, negyven százalékuknak mégis dolgoznia kell a megélhetésért.

 

Álérvek, mert pl. igenis van jogsérelem belőle, a gyerekek jogai az egészséges ! családi környezethez...
7/3/2015 12:32:23 PM

Álérvek, mert pl. igenis van jogsérelem belőle, a gyerekek jogai az egészséges ! családi környezethez. Örökbefogadásra kéne nekik a házasság, minden másra ott a regisztrált élettársak intézménye. Egyenlő jogokat így is kapnak, szabadon házasodhatnak ellenkező neműekkel.

A házasság az egy férfié és egy nőé, akik úgy döntenek hogy összekötik az életüket, elsődlegesen a gyermekek megszületése és felnevelése céljából. Amúgy homo örökbefogadásból sem ! születik ! új gyerek, mint ahogy senkinek se volt két apja vagy három anyja biológiai értelemben. Igen, a következő liberális követelés a zoofília, pedofília legalizálása, és mondjuk a kommunák családdal való egyenrangúnak való elismerése lenne. Mindig lesz lejjebb ha nem mondja ki a társadalom hogy elég, úgyse jót akarnak a libik ahhoz hülyék és gonoszak.

"1973-ban az Amerikai Pszichiáterek Társulata (APA) aránylag kis többséggel úgy döntött, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem a szexuális orientáció egy változata csupán. Ez a felfogás általánossá vált az élet- és magatartástudományok képviselői között, noha1988-ban a pszichoterapeuták 57%-a még azt vallotta, hogy a „heteroszexuális kapcsolat előnyben részesítése" a pszichológiai egészség egyik fontos kritériuma. A mai napig sem hagyhatók figyelmen kívül különösen a pszichoanalitikus iskola követőinek tudományosan megalapozott nyomós ellenérvei."

"Amit biztosan tudhatunk a történelem alapján: minden társadalom keretek közé tereli a szexualitást, így teremt időleges egyensúlyt. Ahol jólét alakul ki, ott automatikusan egyre szabadabb a szex, és ettől hamarosan összeomlik a civilizáció. Meghódítja egy külső, szexuálisan puritánabb felfogású erő, amely aztán jómódot ér el, szabadabb erkölcsökkel él, összeomlik, mert jön egy külső, szexuálisan puritánabb erő, stb. Ez a történelem menete. Most is ott áll az iszlám a kertek alatt, a maga sokkal korlátozóbb szexuális felfogásával. Készen arra, hogy átvegye az irányítást ebben a - a maga nézőpontjából - nyugati kuplerájban.

Homoszexualitás ügyében az egyetlen működő érv, hogy aki össze akarja omlasztani a társadalmát, az a korlátlanul növekvő szexuális szabadság mellett száll síkra, aki meg akarja őrizni a jóléti civilizációt, az pedig elfogadja mércének, hogy a szexuális szabadság a társadalom fenntarthatóság áig terjed. Jelenleg a társadalmunk alulteljesít, ezért a szexuális szabadságot nem növelni, hanem csökkenteni kell."

Álérvek a homoszexuális „házasság" mellett

http://www.talita.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2303%3Aalervek-a-homoszexualis-hazassag-mellett&catid=52%3Aegyuett&Itemid=79

Röpködnek az érvek és ellenérvek a homoszexuálisok „házassága" mellett és ellen. Csokorba gyűjtöttem néhány támogató érvet, majd bemutattam, hogy keresztény és konzervatív nézőpontból miért tarthatatlanok.

1. A homoszexualitás (és minden más, a többségétől eltérő nemi irányultság) természetesen előforduló és normális jelenség. Nem betegség, hanem alternatív szexuális irányultság.

A valóság az, hogy ami a természetben előfordul, nem biztos, hogy normális és egészséges. Az értelmileg akadályozottak vagy a pszichés betegséggel született emberek is természetes módon (külső, mesterséges beavatkozás nélkül) válnak azzá, mégsem tekintjük őket egészségesnek. Jogaikat korlátozza a többségi társadalom az ő képességeiknek megfelelően, és nem utolsó sorban saját önvédelme érdekében. A gyermeket akaró, de meddő házasfeleket sem nevezzük egészségesnek, sőt, a társadalom próbál segíteni nekik, hogy betegségüket leküzdhessék.

1973-ban az Amerikai Pszichiáterek Társulata (APA) aránylag kis többséggel úgy döntött, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem a szexuális orientáció egy változata csupán. Ez a felfogás általánossá vált az élet- és magatartástudományok képviselői között, noha1988-ban a pszichoterapeuták 57%-a még azt vallotta, hogy a „heteroszexuális kapcsolat előnyben részesítése" a pszichológiai egészség egyik fontos kritériuma. A mai napig sem hagyhatók figyelmen kívül különösen a pszichoanalitikus iskola követőinek tudományosan megalapozott nyomós ellenérvei.

A homoszexualitást a civilizációs kezdetektől az 1970-es évekig betegségként, pontosabban a normálistól eltérő szexuális viselkedészavarként értékelte az európai társadalom és kultúrkör, és nem ruházta fel az ilyen kapcsolatokat a férfi-nő házasságát megillető jogokkal. Az utóbbi évtizedekben a szexuális forradalom és az egyéni szabadságjogok kiterjesztése hatására, politikai törekvések nyomására az orvosi társaságok egy része törölte a betegségek listájából. Nemrégiben tárgyalta az Európai Parlament a (nők és férfiak egyenlőségével kapcsolatos) uniós stratégiát, az ún. Noichl-jelentést, amelyben nyomást gyakorol az Egészségügyi Világszervezetre, hogy a nemi identitással kapcsolatos rendellenességeket töröljék a mentális és viselkedési rendellenességek listájáról. A politikai befolyásolás tehát egészen nyilvánvaló, ami nem teszi lehetővé az orvosi szervezetek számára, hogy szakmai alapon hozzanak döntést a nemi identitászavarok megítélésében.

2. A többségtől eltérő nemi identitásúak nem tehetnek arról, hogy milyen vonzalmakkal születnek. A homoszexualitás nem divat, hanem egy kényszerű másság. Nem lehet ezért őket azzal büntetni, hogy kevesebb jog illeti meg őket.

A jelenlegi tudományos vélemény az, hogy a homoszexuális identitás kialakulásában szerepet játszhatnak (recesszív) genetikai tényezők, amelyek többnyire külső provokáló tényezők hatására válnak egyértelmű nemi identitássá, és ehhez jön még a személyes (kényszerű vagy szabadon vállalt) döntés, amivel az illető saját állapotát kimondja, felvállalja, tettekben éli ki.

A homoszexualitás egyértelmű genetikai eredetét nem találták meg az orvosok, azonban az ikerkísérletek bizonyítják a genetikai tényezők fontosságát. Homoszexuális ember egypetéjű ikertestvérére 52 százalék eséllyel szintén homoszexuális, még akkor is, ha nem együtt nőttek fel. Ugyanez az arányszám kétpetéjű ikrek között 30%, testvérek között pedig csupán 10%. Az 52%-os arányszám arra is utal, hogy a homoszexuális orientáció kialakulásában külső tényezőknek is van kb. 50%-os szerepe.

Az elmúlt évtizedekben már nagyon sok tudományos vizsgálat és tapasztalat erősítette meg azt, hogy a hajlam megváltoztatására irányuló igyekezet siker helyett sok esetben okoz kárt, még akkor is, ha a terápiát a kliens kezdeményezi. Még azok a szakemberek is, akik a családi kapcsolatok kiegyensúlyozatlanságára vezetik vissza az orientáció kialakulását, elismerik, hogy a sikeres „gyógyításhoz" ugyanannyi időre van szükség, mint a hajlam kialakulásához. Ez is megerősíteni látszik a homoszexuálisok kiszolgáltatottságát.

Ugyanakkor tény, hogy homoszexuális testi kapcsolatot létesíteni, abban élni úgy is lehet, ha valaki nem érez homoszexuális vágyat, sőt, heterónak vallja magát. A nemi kapcsolatok – bárkit céloznak is: kiskorút, állatot, egyidejűleg több, ellenkező vagy hasonnemű partnert – az örömszerzés mindenkori útjai, és a társadalmi megítéléstől függ, hogy mennyire nyerhetnek teret, mennyire válik szabaddá a megélésük. Ha egy bizonytalankodó, még kiforratlan nemi identitású fiatal azt látja szinte valamennyi divatos amerikai tini-sorozatban, „szitkomban", hogy mindenütt vannak homoszexuális párok, többnyire örökbe fogadott gyerekkel (magasan felülreprezentáltan ahhoz képest, amennyi előfordulásuk a lakosság körében), könnyen elhiszi, hogy ez a természetes, sőt divatos viselkedésmód. Jól érzékelhető a nyugati film- és médiabirodalmak, nemzetközi kereskedelmi cégek trend-építése ezen a téren, amelyet az egyéni szabadságjogok kiszélesítése, vagyis társadalmi „érzékenyítés" címén tesznek.

Néhány évtizeddel ezelőtt a homoszexualitás és minden egyéb szexuális zavar még nemkívánatos állapot volt, mint a meddőség, a cukorbetegség vagy az autizmus. Mára egyes társadalmi csoportokban nemcsak egyformán normálisnak, természetesnek és egészségesnek tartják a homoszexuális párkapcsolatot a heteróval, hanem egyenesen kívánatosabb lett a homoszexuális viszony (pl. egyes művészkörökben, tizenévesek elitiskoláiban), mert jelkép: a progresszió, a szabadság, a kozmopolitizmus, a felvilágosult gondolkodás, a kirekesztésmentes tolerancia szimbóluma. A művészi érzékenység forrása, amely egyben a haladó gondolat diadala a retrográd vallásos konzervativizmus felett. Tehát felvállalható és "trendi" lett, akár valódi testi vonzalom nélkül is.

3. A homoszexuális párok „házassága" nem zavarja meg, nem érinti hátrányosan se mások, se általában véve a társadalom működését.

Ezzel szemben az ilyen együttélések egyenjogúsítása a hagyományos házassággal azt sugallja a társadalom felé, hogy:
– a gyermekeket szülő és nevelő párkapcsolatok társadalmi jelentősége semmivel se nagyobb, mint az eleve gyermektelen (esetleg örökbe fogadott gyermeket vállaló) párkapcsolaté;
– a házasság célja kizárólag az egyéni kiteljesedés és örömszerzés.

Civilizált módon és tisztelettel kell fordulnunk minden ember, így a többségétől eltérő nemi identitású felé is. A lehető legnagyobb jogbiztonság minden embert megillet. Ebből azonban nem következik az, hogy a homoszexualitás a társadalom számára vagy a keresztény erkölcs szempontjából jó. Egy Dániában, 2006-ban végzett nagyon széles körű felmérés például jelentős összefüggést mutatott a családi kapcsolatok rendezetlensége és az így felnövekvő gyermekek homoszexuális orientációja között. A homoszexualitás tehát ezekben az esetekben válasz, vészreakció egy káros helyzetre, amely többnyire el is zárja az egyént az ő saját gyermeknemzésének lehetőségétől. Nagy kérdés, hogy az ilyen gyökerű homoszexuális szülői minta egyáltalán segítheti-e egy örökbe fogadott gyerek stabil, normálisnak nevezhető lelki és szexuális fejlődését.

A házasság intézményének kiterjesztése az azonos neműek párkapcsolatára egy újabb tett, amely a család határainak feloldását eredményezi (a „mozaikcsaládok" mellett). Ez civilizációs kihívás: egy olyan intézményt változtat meg, amely évezredek óta bizonyította, hogy jól működik és fejlődőképes, saját hibáit korrigálni tudja, alkalmas arra, hogy működtessen egy anyagilag és szellemiekben is gazdagodó társadalmat. Aki ezt megváltoztatja, valójában egy soha-nem-volt kísérletnek teszi ki a nyugati civilizációt, amelynek az eredménye kétes, mivel nincs rá minta. Egyáltalán nem valószínű, hogy nagyobb jóléthez, biztonsághoz és békességhez vezet, mint az eddigi, egy férfi és egy nő házasságán és családján alapuló társadalom.

4. A jézusi szeretet nevében egy keresztény köteles szeretettel, megértéssel és elfogadással viszonyulni minden embertárshoz, ezért el kell fogadnia a homoszexuálisok viselkedését és emberi igényeit, így a melegházasságot is.

A keresztényeknek tényleg szeretettel és megértéssel kell közeledniük embertársaikhoz (amennyiben ezt a társak is elfogadják és lehetővé teszik, sőt, azon túl is), és ez bizonyos fokú elfogadással (vagy legalább elviseléssel) jár. Senkinek nincs joga ahhoz, hogy szexuális önazonosságuk miatt zaklasson másokat. Hiba volt a korábbi évszázadok társadalmi megvetése, büntetése, megalázása a homoszexuálisokkal szemben. Ugyanilyen hiba lenne azonban átesni a másik végletbe, és „szeressük egymást, gyerekek, semmi más nem számít!" -elvvé silányítani a kereszténységet. Jézus tanítása: szeretet és törvény. Szeretetből betartott törvény, ahol a törvény az emberiség nagyobb testi és lelki jólétét szolgálja. Ez nem jelenti azt, hogy tehetsz, amit öntörvényűen akarsz vagy ami jólesik. Jézus nem írja felül férfi és nő „egy testté váló", életre szóló kapcsolatát olyan variánsokkal, hogy férfi-férfi, nő-nő. Ellenkezőleg, megerősíti a Teremtés könyvének kinyilatkoztatását a kétneműnek teremtett emberről és a házasságról.

Jó tudatosítani (és ezt nem könnyű belátni a mai szexista közgondolkodásban), hogy a szexuális vonzalom kifejezésének, megélésének nem az egyetlen lehetséges vagy szükséges módja az erotikus cselekedet. Minden szexuális vonzalom integrálható sok olyan intenzív és bensőséges kapcsolatba, amely nem erotikus vagy orgazmikus cselekményekre irányul. Az AIDS-veszély sok ilyen példát produkált a homoszexuális közösségek tagjainak esetében is.

Fontos tudni, hogy a „homoszexuális irányultság" kifejezés sem a héber, sem a görög, sem pedig a latin nyelvben nem található. Csak a „homoszexuális cselekedetről" (testi aktusról) van szó a szövegekben. Tehát a zsidó és a keresztény erkölcshagyomány mindig elítélte a cselekedetet (és csak a cselekedetet, nem az irányultságot!), de nem egyenlő szigorral, és nem is mindig ugyanazzal a megokolással. A keresztény társadalom jogrendszere büntette is a 19. századig. A legtöbb nyugati joghatóság csak a 20. században hatálytalanította az idevonatkozó törvényes szankciókat, kivéve a szexuális erőszak vagy zaklatás cselekményeit. Az erkölcsi ítélet nem vonatkozik tehát az irányultságra, amely ösztönös, hanem csak a cselekedetre, a személy szabad és felelős magatartására vonatkozhat.

5. Ferenc pápa támogatja a melegek házasságát.

Tévedés. Ferenc pápa híres nyilatkozata szó szerint így szól: "Ha egy ember meleg, és jó akaratú, és keresi az Istent, akkor ki vagyok én, hogy elítéljem őt... Nem az a probléma, ha valakinek ilyen hajlamai vannak. Mindannyian testvérek vagyunk. A probléma az, ha az ilyen orientációjúak lobbiznak, vagy ha mohó emberek vagy politikusok teszik ezt." Ebből világosan kitűnik, hogy a pápa szeretettel és megértéssel közelít a homoszexuális hajlamú emberekhez, de elutasítja azt a politikai lobbitevékenységet, amely az "egyenlősdi" nevében házasságot követel a melegek számára.

6. Minek izgatjuk magunkat mi, keresztények, a világi házasságkötések miatt? Adjuk oda a lehetőséget a homoszexuálisoknak, úgyse ér semmit!

A valóság az, hogy az egyházi (Isten jelenlétében kötött, Őt a kapcsolatba hívó) házasság valóban értékesebb egy hívő ember számára a polgári házasságkötésnél. A hívők azonban mégsem tekinthetnek lenézően a polgári házasságokra, mert ideális esetben az abban élők is Isten akaratát teljesítik: gyermekeik vannak, és védő-nevelő környezetet biztosítanak azok számára. A mai nyugati polgári civilizáció a zsidó-keresztény tanokra épül, a jézusi tanítás adja a jóléti demokrácia alapját és mai hátterét is. Nem vagyunk tehát függetlenek egymástól.

7. A házasság intézménye változott az évszázadok során. Miért ne változhatna ma is?

A valóság az, hogy a nyugati kultúrában egyedül a poligínia (többnejűség) jelentett leküzdendő kihívást a házasság intézménye számára. Az Ószövetségben még engedélyezett többnejűség Jézus korára gyakorlatilag már egynejűséggé vált. A fokozatosan kereszténnyé váló népek főurai, uralkodói (pl. Nagy Károly) még tartottak alfeleségként ágyasokat, de később már ezeket a „bal kézről való" kapcsolatokat nem tekintették házasságnak. (Tévedés elkerülése végett szögezzük le: az antik görög és római kultúra, amelyik viszonylag legmagasabb „rangon" fogadta el a homoszexuális kapcsolatokat – helyesebben: a pederasztia intézményét –, soha nem tartotta azokat házasságnak.) A házasság belső, lelki változásának tekinthető, hogy a felek szabad akarata, majd szerelme fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott, némileg háttérbe szorítva a vagyoni megfontolásokat. Ez azonban nem befolyásolja azt, hogy az érdekházasságok is egy nő és egy férfi között köttettek.

8. Egy árva gyerek számára sokkal jobb egy rendes, szerető homoszexuális nevelőszülő-pár, mint egy brutális heteró vér szerinti szülőpár.

A valóság az, hogy mindkettő rossz, mindkettő csökkenti a gyerek esélyeit a kiegyensúlyozott, harmonikus felnőtt életre.

 

Ezért baromság bármit helyeselni amit a liberalizmus csinál a világgal. Alapból társadalomellenes ny...
7/3/2015 12:03:59 PM

Ezért baromság bármit helyeselni amit a liberalizmus csinál a világgal. Alapból társadalomellenes nyomásgyakorlás, mint egy komcsi átnevelőtáborban, íreknél példa volt rá most tavasszal, elvárták az emberektől hogy akár fb-n és másutt kampányoljanak a buziházasságokért. Multicéges liberálagitprop toleranciatréning = Szabad Nép félóra az 50-es évekből.

"bűnösnek lettek titulálva, csak korlátozott nyilvánosságra számíthatnak, és szembe kell nézniük a legképtelenebb lejáratással, lelki-szellemi megsemmisítésükre irányuló akciók sorozatával"

http://www.napigazdasag.hu/cikk/48211/?nlsrc=354&nluser=2134

Milyenre fessük profilképünket?

Gajdics Ottó | 2015. július 01. szerda 07:54 Napi Gazdaság Online

Nem örültem. Most persze, hogy ezt bevallom, homofób, kirekesztő, gyűlölködő, fasiszta és náci leszek. Sebaj, már megszoktam. Egészen addig a pillanatig nem is érdekelt volna az egész, amíg a híresen toleráns, szeretve szerető liberális társaság el nem kezdett szokás szerint magyarozni. Ekkor lett elegem. Ezért, a kölcsönös megértés szándéka által vezérelve, tisztázzunk néhány dolgot!

El nem tudom képzelni, miért kellene rajongva ünnepelnem a washingtoni legfelső bíróság döntését, miszerint az Egyesült Államok teljes területén házasodhatnak az azonos nemű párok. Továbbra is a Vatikán második emberének számító Pietro Parolin bíboros szavaival értek egyet, aki az ír népszavazás után az emberiség vereségének nevezte a döntést. Akkor egy kicsi, most egy jó nagy területen aratott győzelmet egy erőszakos kisebbség mindannyiunk felett. Akinek ez örömet okoz, lelke rajta. Nyilván az amerikai társadalom is megosztott a kérdésben, ezt az is mutatja, hogy kilenc bíróból csak öt szavazott igennel. Ott is, mint a világ összes olyan országában, ahol hasonló döntéseket hoztak, az ellenzőknek bele kell törődniük, hogy az ő érveik eleve jogfosztónak, kirekesztőnek, tehát bűnösnek lettek titulálva, csak korlátozott nyilvánosságra számíthatnak, és szembe kell nézniük a legképtelenebb lejáratással, lelki-szellemi megsemmisítésükre irányuló akciók sorozatával. Magyarországon nem kell sem népszavazás, sem bírósági döntés, az agyagba döngölés folyamatát akkor is elindítják, ha nem lelkesedünk kellőképpen a nagy és dicsőséges Amerika újabb tévedéséért.

Mert el nem tudom képzelni azt sem, mit ünnepeltek azok, akik szivárványszínűre festették egy közösségi oldalon a portréképüket. Eleve hazugnak tartom a közösségvállalásnak ezt az idióta formáját, ami mögé bújva úgy tesznek sokan, mintha rettenetesen osztoznának valamiben, közben persze mindenki gondol, amire gondol. Ráadásul sokszínűnek neveznek, szivárvánnyal szimbolizálnak egy olyan mozgalmat, amibe egyáltalán nem fér bele az, aki egy kicsit is mást képzel az általuk felvetettekről. Nem csupán arról van szó, hogy nem értünk egyet a házasság, a család definíciójában, hanem arról, hogy az én és a hozzám hasonlóan gondolkodók meghatározása szerintük „ostobaság", „fóbia", „viselkedészavar". Így aztán számkivetetté válnak milliók a közgondolkodásban, amelyet erőszakosan kisajátítottak a világmegváltók, akik nem elégednek meg immár a múlttal, mindent el akarnak végképp törölni, amit nem ők találtak ki.

De én akkor sem tudom fölfogni, mi a bűne Kocsis Máténak, Józsefváros polgármesterének, aki nemzeti színűre varázsolta arcképét. Állítólag ezzel azt üzente, hogy aki homoszexuális, az nem magyar. Már az emlékezetes kokárdázás időszakában elképedtem azon, hogy egyesek úgy érezték, az a kirekesztő, aki feltűzte. Miközben bárki feltűzhette volna, és szabadon dönthetett arról is, hogy más lesz, és tüntetőleg megkülönbözteti magát a kokárda hiányával. A magyarságtudata, már akinek van, ezzel semmit nem sérült akkor sem, és most sem. A nemzeti identitás hangsúlyozása ugyanis semmivel nem alávalóbb, mint annak szivárványos jelzése, hogy szolidaritást vállalok azokkal, akik azt sem tudják, fiúk-e vagy lányok. Kinek mi a fontosabb. Ha lenne ilyen profilom, én is nemzeti színűvé festettem volna. Azt üzentem volna ezzel az LMBTQCEGXYZAKNOP szervezet aktivistáinak, hogy a férfi és nő házasságára épülő család az alapja a nemzetnek, ami óvó, segítő közösséget jelent tagjainak a legnehezebb időkben is. Feltéve, hogy kölcsönösen tisztelik egymást, és empátiával közelednek egymás problémáihoz. Hangsúly a kölcsönösön! Az ilyen összetartó közösség át tudja segíteni gondjaikon a nemi identitásukkal bajlódókat is. Hiszek ebben akkor is, ha ez hazámban most teljesen reménytelennek tűnik.

Mert ma még sokan Barack Obamának tapsikolnak idehaza is, aki úgy kommentálta a döntést, „győzött a szerelem". És érthetetlen bódulatukban nem teszik föl a kérdést: ki vagy mi ellen, ember? Amerikában egyébként a házasság engedélyezése jóformán csak annyi többletjogot hozott az egynemű pároknak, hogy ezentúl együtt is örökbe fogadhatnak gyereket, nem csak külön-külön. Akkor viszont ezt kellett volna engedélyezni, nem durván semmibe venni sok millió ember hitét, meggyőződését a házasság fogalmának elferdítésével.

Három színt ez is megért volna nekem a szivárványból.

 

Szegeden a szocionista botka szerint nincs probléma. Ezt mondta az egyszer strucc is, aztán mire ment...
7/3/2015 12:26:00 AM

Szegeden a szocionista botka szerint nincs probléma. Ezt mondta az egyszer strucc is, aztán mire ment vele.

Az idegenáradatból a nemzeteket lebontó folyamatok irányítói élnek jól, tudjuk, nincs nagyobb gazember egy libsi humanistánál, nekünk a rossz közbiztonság, munkanélküliség + a bérek csökkenése, etnikai és vallási konfliktusok és más rosszak jutnak csak.

Idegen érdekképviselet a nyilvánosságban

http://www.flagmagazin.hu/politika/idegen_erdekkepviselet_a_nyilvanossagban

Ha így folytatódik, év végére egy Debrecen nagyságú városnyira duzzad a segélykérő tömeg. Ez nyilvánvalóan kezelhetetlen.

A szélsőség a magyar etnikum megsemmisítését sietteti. Az adócsalótól a közokirat-hamisítóig ezért izzadnak, ebben mesterkednek, evégből robotolnak mániákusan.

Látni ezt évtizedek óta.

Extrémjeik már a pártállamban megkezdték a magyar etnikum tönkretételét, noha dolgozóként – ahogy ők nevezték: proliként - még alapoztak a tömegre. A migránsáradat most a napnál világosabbá tette tervüket.

Immár napi ezer fölé ugrott a migránsok száma.

Ha így folytatódik, év végére egy Debrecen nagyságú városnyira duzzad a segélykérő tömeg. Ez nyilvánvalóan kezelhetetlen, ám a médiahazudozás zavartalanul folyik.

Nincs is olyan nagy baj...

Mondják ezt azok, akiknek van hová menekülni. Akiknek pénzforrása kiapadhatatlan. Egy hisztérika "büszkén" vállalja migránsszeretetét! Gyereke nincs. Az adófizetök tartják el, luxusban.

Bénítják a társadalom önvédelmét.

Butítják, altatják az embereket. Jegelik a cselekvést. Címkézik azt, aki az igazat mondja. Fenyegetik, aki önszerveződést szorgalmaz. Eltitkolják a migránsok által elkövetett bűnöket.

Torpedózzák a közszolgálatot.

A cselekedni akaró politikusokra külföldi rágalomáradatot zúdítanak. Milyen nagy kárt okozunk Nyugaton... Mekkora feszültséget keltünk Délen... Ezt sulykolják, miközben saját bajainkról hallgatnak.

Kész helyzetet akarnak kialakítani.

Olyat, amilyenben már nincsen mód a védekezésre. Amikor az idegen tömeg már többségbe kerül, és szabadon – "szabadon..." – garázdálkodhat. Az állam fölszámolása már megkezdődött.

"A legrosszabb tulajdonos az állam."

Ezt szajkózták a külföldről megfizetett főkurruptak. Már akkor elkezdték az ország megrogyasztását. Jutalmazták őket. Most ülnek összehörcsögölt vagyonukon, de bármikor odébb állhatnak.

Bankszámlájuk multinacionális.

Nagyvárosnyi migráns a jogállamiságot is ellehetetleníti. Ezért sürgősen cselekedni kell. Törvényességre késztetni a hazudozókat. Demokráciával védeni az értékeket.

Az önvédelemre természetjog bátorít.

Kovács G. Tibor - http://gondola.hu

 

Hogy miért kéne ide mindenkit beengedni, csak mert bemondja hogy őt üldözik? Nigga' please = hazudj ...
7/2/2015 11:47:20 PM

Hogy miért kéne ide mindenkit beengedni, csak mert bemondja hogy őt üldözik? Nigga' please = hazudj még. Megtanítják nekik a liberális jogvédők mikor mit kell mondani, főleg a médiának! Keresztényi értékek? Akik épp megsemmisíteni akarják az európai fehér civilizációt, azok zsidók. :D

A nemmagyar bírók és segédeik ismét ártanak nekünk : pereket indítanak a betolakodók hogy ne lehessen kitoloncolni őket. Költhetünk rájuk, mert nincs elég szegényember, állástalan, lakástalan magyar ember? Minden faj önmagát részesíti előnyben az élethez szükséges erőforrások tekintetében, ez a hamis képmutató "emberszeretet" nemzsidó részről hatalmas birkaság.

A spanyolok is keresztények voltak már a korai középkorban, mégis nagy nehezen kiűzték a mórokat. Haza kell hogy létezzen amiben élni lehet, aztán tolerálunk mi sok mindent de nem akarunk etnikai konfliktusokat eredményező multikultit a saját életterünkben. Roncskultúra amúgy is a bevándorlóké, nem az eredeti ami a hazájukban van. Nem érzik magukénak Európát, azért jellemző rájuk a segélylesés, bűnözés, vandalizmus. Nem alkalmazkodnak, nem asszimilálódnak, nem válnak európaiakká pláne nem a nemzetek részévé. A nagy nullát nyújtják, de ők maguk követelőznek. Sajnálat kikényszerítés , na vajon kik koldulnak gyerekkel, például a román cigányok. Mizerabilizmus, a koldusmaffia és a népvándorlók + embercsempészek ebben hasonlóak.

Harmadik világ ide vándorol hogy jobban éljen, nem fog. Olcsó munkaerőnek + ballib szavaznak kellenek a ballibzöldeknek, csak lehúznak minket is a nagy fekete-afrikai néger nullába, amit társadalmilag (törzsi háborúk, korrupció, barbár erőszak) és gazdaságilag saját hazájukban meg tudtak teremteni annál többre itt se lesznek képesek. Nem is akarnak olyanok lenni mint mi, más a természetük és kész. Ennyire tőlünk másmilyen népcsoportokkal csak elkülönülve élhetünk békében. Kutyákat macskákkal összezárni, fehérgyűlölő fanatikusokat ide beszabadítani háttérhatalmi aljasság.

Repedezik végre, aminek hamarosan össze kell törnie

http://szebbjovo.hu/repedezik-vegre-aminek-hamarosan-ossze-kell-tornie/

Nyilvánvalóan nem szerzek túl sok hívet azzal a véleményemmel, hogy kijelentem: igenis örülök annak, ami tegnap a debreceni migránstábor környékén történt. És most rögtön megkövetem a Sámsoni út környékén lakókat, és a megsérült rendőrt is, de ha elolvassák írásomat, remélhetőleg ők is megértik, hogy értük örülök, nem ellenük.

Ha valaki történelemformáló időkre vágyott, jelentem, megkapta. A kellős közepén leledzünk, akár akarjuk, akár nem. Most fog eldőlni, hogy a normalitás győz-e, legalább a szűkebb környezetünkben, avagy a jelenleg még mindent elborító liberális kreténség. És bár nem kenyerem a trágárkodás, de a klasszikust idézve azt kell mondjam, most válik el a szar a víztől.

No de vissza a Sámsoni útra! Mert ott történtek tegnap a nagy dolgok, talán nagyobbak is, mint azt egyesek hiszik. Ezek a dolgok hozzásegítenek minket sok mindenhez. Például a tisztánlátáshoz. Hozzásegítik a politikai szereplőket, hogy leolvadjon róluk a máz, amit eddig kénytelen-kelletlen magukon viseltek.

Lásd az úgynevezett baloldal politikusait, akik ez idáig telekönnyezték a közéletet a csodálatos értékeket képviselő menekültekről, akik a járda mellett közlekednek, annyira szerények, merthogy nem akarják még csak megzavarni sem az egyébként rasszista és náci magyarok mindennapjait.

Lásd az úgynevezett jobboldal politikusait, akik a Jobbik évek óta tartó küzdelmét a menekülttáborok zárttá tételéről ez idáig csak fölényes félmosollyal szemlélték, minden követelést félretolva, most meg, hogy tényleg nagy a baj, már nagykanállal merítenének újra a nemzeti párt programjából.

Az internetet telepicsogó műmájer liberálisokról már nem is szólva, akik egyszerűen nem, és nem, és nem képesek felfogni, hogy egy törpe kisebbséget képviselnek, és sajnos egyelőre nem hajlandóak kivándorolni ebből az országból egy olyan felvilágosult és modern szigetre, ahol a törvények megengedik, hogy egy közel-keleti menekült törvényes házasságra léphessen egy hazájában szexuális szokásai miatt üldözött párosujjú patással.

Valakik, akik ezt az egész agyborulatot eltervezték, már megint túltolták a biciklit. Ha nem ilyen mohók, ha nem ilyen türelmetlenek, akkor talán beteljesül a sunyi tervük, és a Sámsoni út lakói az összes többi magyar állampolgárral karöltve csak pisloghattak volna, hogy mit művelnek velük bizonyos láthatatlan háttérerők.

Csakhogy – hála annak a pár száz őrjöngő muszlimnak – mostantól egyre kevesebb honfitársunkat kell meggyőznünk, hogy miféle tervet fektettek le valakik az életterünk és kultúránk rovására. Mostantól egyre kevesebb honfitársunk fogja birkaként tűrve megengedni, hogy a távoli tervezőasztalok figuráit tologató sunyi alakok azt tegyék velünk, amit csak akarnak.

Repedezik a terv. Márpedig ami egyszer repedezésnek indul, az óhatatlanul össze is törik.

Szebb Jenő

http://szebbjovo.hu

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Debrecenben a menekülttábor környéke, aztán az egész ország csatatér lesz?

Hogy miért kéne ide mindenkit beengedni, csak mert bemondja hogy őt üldözik? Nigga' please = hazudj még. Megtanítják nekik a liberális jogvédők mikor mit kell mondani, főleg a médiának! Keresztényi értékek? Akik épp megsemmisíteni akarják az európai fehér civilizációt, azok zsidók. :D

A nemmagyar bírók és segédeik ismét ártanak nekünk : pereket indítanak a betolakodók hogy ne lehessen kitoloncolni őket. Költhetünk rájuk, mert nincs elég szegényember, állástalan, lakástalan magyar ember? Minden faj önmagát részesíti előnyben az élethez szükséges erőforrások tekintetében, ez a hamis képmutató "emberszeretet" nemzsidó részről hatalmas birkaság.

A spanyolok is keresztények voltak már a korai középkorban, mégis nagy nehezen kiűzték a mórokat. Haza kell hogy létezzen amiben élni lehet, aztán tolerálunk mi sok mindent de nem akarunk etnikai konfliktusokat eredményező multikultit a saját életterünkben. Roncskultúra amúgy is a bevándorlóké, nem az eredeti ami a hazájukban van. Nem érzik magukénak Európát, azért jellemző rájuk a segélylesés, bűnözés, vandalizmus. Nem alkalmazkodnak, nem asszimilálódnak, nem válnak európaiakká pláne nem a nemzetek részévé. A nagy nullát nyújtják, de ők maguk követelőznek. Sajnálat kikényszerítés , na vajon kik koldulnak gyerekkel, például a román cigányok. Mizerabilizmus, a koldusmaffia és a népvándorlók + embercsempészek ebben hasonlóak.

Harmadik világ ide vándorol hogy jobban éljen, nem fog. Olcsó munkaerőnek + ballib szavaznak kellenek a ballibzöldeknek, csak lehúznak minket is a nagy fekete-afrikai néger nullába, amit társadalmilag (törzsi háborúk, korrupció, barbár erőszak) és gazdaságilag saját hazájukban meg tudtak teremteni annál többre itt se lesznek képesek. Nem is akarnak olyanok lenni mint mi, más a természetük és kész. Ennyire tőlünk másmilyen népcsoportokkal csak elkülönülve élhetünk békében. Kutyákat macskákkal összezárni, fehérgyűlölő fanatikusokat ide beszabadítani háttérhatalmi aljasság.

Repedezik végre, aminek hamarosan össze kell törnie

http://szebbjovo.hu/repedezik-vegre-aminek-hamarosan-ossze-kell-tornie/

Nyilvánvalóan nem szerzek túl sok hívet azzal a véleményemmel, hogy kijelentem: igenis örülök annak, ami tegnap a debreceni migránstábor környékén történt. És most rögtön megkövetem a Sámsoni út környékén lakókat, és a megsérült rendőrt is, de ha elolvassák írásomat, remélhetőleg ők is megértik, hogy értük örülök, nem ellenük.

Ha valaki történelemformáló időkre vágyott, jelentem, megkapta. A kellős közepén leledzünk, akár akarjuk, akár nem. Most fog eldőlni, hogy a normalitás győz-e, legalább a szűkebb környezetünkben, avagy a jelenleg még mindent elborító liberális kreténség. És bár nem kenyerem a trágárkodás, de a klasszikust idézve azt kell mondjam, most válik el a szar a víztől.

No de vissza a Sámsoni útra! Mert ott történtek tegnap a nagy dolgok, talán nagyobbak is, mint azt egyesek hiszik. Ezek a dolgok hozzásegítenek minket sok mindenhez. Például a tisztánlátáshoz. Hozzásegítik a politikai szereplőket, hogy leolvadjon róluk a máz, amit eddig kénytelen-kelletlen magukon viseltek.

Lásd az úgynevezett baloldal politikusait, akik ez idáig telekönnyezték a közéletet a csodálatos értékeket képviselő menekültekről, akik a járda mellett közlekednek, annyira szerények, merthogy nem akarják még csak megzavarni sem az egyébként rasszista és náci magyarok mindennapjait.

Lásd az úgynevezett jobboldal politikusait, akik a Jobbik évek óta tartó küzdelmét a menekülttáborok zárttá tételéről ez idáig csak fölényes félmosollyal szemlélték, minden követelést félretolva, most meg, hogy tényleg nagy a baj, már nagykanállal merítenének újra a nemzeti párt programjából.

Az internetet telepicsogó műmájer liberálisokról már nem is szólva, akik egyszerűen nem, és nem, és nem képesek felfogni, hogy egy törpe kisebbséget képviselnek, és sajnos egyelőre nem hajlandóak kivándorolni ebből az országból egy olyan felvilágosult és modern szigetre, ahol a törvények megengedik, hogy egy közel-keleti menekült törvényes házasságra léphessen egy hazájában szexuális szokásai miatt üldözött párosujjú patással.

Valakik, akik ezt az egész agyborulatot eltervezték, már megint túltolták a biciklit. Ha nem ilyen mohók, ha nem ilyen türelmetlenek, akkor talán beteljesül a sunyi tervük, és a Sámsoni út lakói az összes többi magyar állampolgárral karöltve csak pisloghattak volna, hogy mit művelnek velük bizonyos láthatatlan háttérerők.

Csakhogy – hála annak a pár száz őrjöngő muszlimnak – mostantól egyre kevesebb honfitársunkat kell meggyőznünk, hogy miféle tervet fektettek le valakik az életterünk és kultúránk rovására. Mostantól egyre kevesebb honfitársunk fogja birkaként tűrve megengedni, hogy a távoli tervezőasztalok figuráit tologató sunyi alakok azt tegyék velünk, amit csak akarnak.

Repedezik a terv. Márpedig ami egyszer repedezésnek indul, az óhatatlanul össze is törik.

Szebb Jenő

http://szebbjovo.hu

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

"Védjük meg magunkat!" http://1.bp.blogspot.com/-BwB2ScwLeLY/VZT5fhe8MhI/AAAAAAAABS8/_ZTAwqVLMks/s1600...
7/2/2015 3:44:49 AM

"Védjük meg magunkat!"

http://1.bp.blogspot.com/-BwB2ScwLeLY/VZT5fhe8MhI/AAAAAAAABS8/_ZTAwqVLMks/s1600/tntetsHVIM-757967.jpg

A szélsőségesen nemzetellenes balliberálisok, igen azok a magukat érdek-függetlennek hazudó trógerek is, a betolakodóktól várják majdani hatalomra kerülésüket. Állampolgárság, szavazati jog, ingyen lakás, hogyne. Európaiságról és értékekről szólva, usrael teremtett olyan helyzetet Afrikában és a Közel-Keleten, amiért jönnek. De! Akkor sem kelnének útra ennyien komoly pénzelés és szervezés nélkül. Az embercsempészeket emlegetik folyton, inkább az Európával szemben ellenséges és a TTIP elfogadtatásának érdekében a népvándorlással kirobbantott káosszal ránk nyomást gyakorló usa titkosszolgálatainak műve.

Menekülttáborok lehetnek, legyenek valahol Európán kívül, és be kéne fejezni a nato-zást, a helyett eurázsia katonai - gazdasági tömb kell. Attól fáznak a zsidók hogy ez megtörténik, azért kellett destabilizálniuk Ukrajnát is. Következő az lesz, hogy onnan indulnak útnak a menekültek, az egyre mélyebb nyomor elől? Lehet. Ocsmány a liberális ígérgetés utáni valóság, a neolib pártiaknak lehet mutogatni hogy járt a nép. Az oligarchák és a korrupció ellen nem tesz semmit a cionista eu+usa.

"Védjük meg magunkat!"

Tagszervezetünk minden olyan embert hív a Keleti pályaudvarhoz, akik szerint Magyarország egyetlen településén sincs helye tomboló migránsok hordáinak.

Helyszín: Keleti pályaudvar, főbejárat
Időpont: 2015. 07. 10. (péntek) - 18:00

Facebook : https://www.facebook.com/events/1642895729330218/

A Deres.tv körinterjúja a téma kapcsán:

http://www.deres.tv/20150701/itt-az-ido-budapesti-tuntetes-bevandorlas-visszaszoritasaert

Felszólalók, és további részletek hamarosan!

HVIM

http://nemzetibazis.hu/profiles/blog/show?id=3586732%3ABlogPost%3A38017&xgs=1&xg_source=msg_share_post

 

Jöhet simán ide a zöldhatáron a boko haram haramia, meg az áliszlám államosok is. Máskor nincs az a ...
7/1/2015 8:43:35 AM

Jöhet simán ide a zöldhatáron a boko haram haramia, meg az áliszlám államosok is. Máskor nincs az a szabadsággyilkos usraeli baromság, nagytestvérkedés amit be ne védene a liberálbalos társaság. Az európai vezetők NSA - lehallgatásait is = a liberráltak összeurópai értelemben is hazaárulók.

Az idegen jövevények nem hirdetik magukról előre hogy terroristák, csak amikor akcióba lépnek ám akkor már késő lesz! Nem lehet ellenőrizni a kilétüket, de ha lehetne is amúgy sincs teljes terrorista lista amivel össze lehetne vetni a neveket. Ja, persze adataik rögzítése elen is tiltakoznak, és a ballib ebben is nekik ad igazat. De hát mikor és milyen témában nem a rosszat, rosszabbat, legrosszabbat akarják nekünk ezek a rohadékok!

Most már több beözönlő jön ide mint az olaszokhoz. Idő kérdése mikor vetemednek közülük erőszakra, akár "sima" vagyon és testi épség elleni bűncselekményekre.

"Terroristák is jöhetnek Magyarországra. Vannak, akik nyerészkednek a bevándorlókon, és akadnak, akik életveszélyes üzleteket bonyolítanak. A magyar kerítésépítés tervére tömegek indultak Magyarország felé. A bevándorlók elmondták, hogy miért nem a békés arab országokba menekülnek."

A baloldal szerecsen (mór) mosdató hasonlatai rosszak mint mindig :

"1956-ban a magyarok valóban az életüket mentve menekültek. De, nem "ki hova tudott" alapon fogadták be őket, hanem nagyon alapos kikérdezés, informálódás után a lágerből úgy mehettek ki, hogy megmondták nekik – na vajon kik? – hol fogadják el őket. "

https://www.youtube.com/watch?v=keGCu6_Ca4g

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/06/26/terroristak-is-johetnek-magyarorszagra/

Toroczkai László a "vasfüggönyről". Ásotthalom jobbikos polgármestere szerint szükség van a 4 méter magas kerítésre a határon, de nem ez a végleges megoldás a bevándorlók távol tartására - a "vasfüggönyt" őrizni is kellene.

https://www.youtube.com/watch?v=f07twVkf0qQ

A F azaz tasz ezeket védi!!!

"Adatrögzítés miatt lázongtak a bevándorlók. Ujjlenyomatvétel és fényképkészítés miatt tiltakoztak az illegális migránsok a röszkei hangárban, az ideiglenes menekülttáborban. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre"

https://www.youtube.com/watch?v=_CwWerqFXqE

"Az Echo Tv vendége volt Nógrádi György, aki elmondta: Afrikából özönlenek ide a bevándorlók, jelenleg a bevándorlás egy hullámánál vagyunk, sokkal többen fognak jönni. Fel kell készülni arra, hogy őrületes számú menekült fog útra kelni. Az Európai Unió csodálatos értekezleteket tart, rendkívül konstruktív, de a gyakorlatban semmi sem történik."

https://www.youtube.com/watch?v=6bEzzV1tQbs

 

Azért, hogy lenézhessek amiért mi nem vagyunk vadlibsik!? Ezért olyan arrogánsak a libsik, és nem azért...
7/1/2015 6:08:29 AM

Azért, hogy lenézhessek amiért mi nem vagyunk vadlibsik!? Ezért olyan arrogánsak a libsik, és nem azért mert azt hiszik mindenben igazuk lenne? Szerintük objektív igazság se létezik, amúgy. Mert minden relatív, ugye. Hát, ehhez képest nehezen megy nekik a többségi társadalom természetes gondolkodását tolerálni, akár az országot ellepő illegális bevándorlók ügyében, meg úgy általában az élet minden területén.

Antielitbe bekontraszelektált szaremberek, ceu-s norvégalapos soros megélhetési hisztériakeltők, hírhamisítók, ország-feljelentők. Mint a bukott tanácsköztársaság után a zömmel zsidó származású nyugatra menekültek. A liberális eszmék és a szélsőbal közt ide-oda jártak, egyik a másikba alakítható hiszen a pozitívnak tűnő baloldali jelszavakat maga a háttérhatalom sohase gondolta komolyan. Szociális igazságosság, emberi együttműködésre alapuló társadalom? Mint a testvérek, vagy egy nagy család? Mindezt a neolib népnyúzó vadkapitalista, társadalmat szándékosan atomizáló, rend-ellenes és bűnpárti, tudatos közbiztonság-romboló vadliberálisoktól várja valaki?

Ezt egy jobboldalin belül inkább liberálisnak mondott valaki gondolja : akinek még ő is náci, az teljesen szadeszlelkű liberálszadista lehet csak. Azok hát, jó ember undorodik tőlük és sose lenne ezek közül egy!

Levélféle liberális jogvédő barátomnak bevándorlásügyben

http://valasz.hu/publi/levelfele-liberalis-jogvedo-baratomnak-bevandorlasugyben-113745

Ablonczy Bálint / 2015.06.30., kedd 12:58

Tiszteletben tartom érzékenységeidet bevándorlás-ügyben, de az Isten szerelmére, nem lehetne, hogy egyszer az életben kihúzod a fejed a homokból és szembenézel a valósággal?

Naphosszat fel vagy háborodva a lelketlenségen és az embertelenségen. Facebook-profilképed „Je suis bevándorló"-féle állásfoglalás, ellenplakátokat gyártasz, némelyik még vicces is. De most eljött az ideje a komoly beszédnek. Néhány tanács és észrevétel, még mielőtt nagyon belelovalod magad a honi fasizmus elviselhetetlenségébe.

Te láthatóan a világ minden érzékenységét tiszteletben tartod, csak a veled egy városban, egy országban élők többségéét nem. Kényelmes felfogás persze, hogy az éhező tibeti bálnákkal kötelező a szolidaritás, ellenben a körülötted élők előítéletesek és rosszindulatúak. De tudod, ez a magatartásod gyanúsan hasonlít a kirekesztésre, ami ellen állítólag annyit küzdesz. Ha ismeretlenek szeretetét-elfogadását a körülötted élők mély lenézésével párosítod, az bizony nem humánum, hanem képmutatás – abból is a legtaszítóbb fajta. Nézz szembe a ténnyel: téged alapvetően nem a bevándorlók / menekültek érdekelnek, hiszen a cselekvésig a legritkább esetben jutsz el. (Vigyázz, a lájkolás és a megosztás nem számít annak!) Hanem az a melengető jóérzést akarod átélni, hogy lenézheted a kevésbé felvilágosult többséget.

Ne próbálj alternatív valóságot építeni. Naponta írod, hogy milyen csodálatos ez az új világ, hiszen semmit nem lehet elhallgatni. Ha tehát botokkal hadonászó fiatal férfiak a debreceni utcán „Allah Akbart" üvöltve gyújtogatnak, akkor ők a debreceni utcán „Allah Akbart" üvöltő, botokkal hadonászó fiatal férfiak. Azaz nem szomorú szemű kisgyermekek és meggyötört anyák, akik ülősztrájkot kezdtek a világbékéért a tábor kapuin belül.

Ne hazudd azt, hogy mindenütt tárt karokkal fogadják a bevándorlókat. Biztos van ilyen is, de mindennap az arcunkba tolni, hogy a bugris mogyeriekkel szemben, lám, a civilizált Európa milyen nyitott és toleráns, mondjuk így, félreértés. Nem hiszed? Menj el egy tetszőleges osztrák kocsmába vagy francia szülői értekezletre. Még csak azt sem mondom, hogy rendben van az, amit hallani fogsz. De az én és a te véleményedtől függetlenül ez a helyzet és még inkább ez lesz. Ha szegény Európai Uniónak a magyar idegengyűlölet jelenti a fő gondot, akkor miért követelik Ausztriában a határok lezárását? Miért üti a rendőr a legkevésbé európai módon a kamionra csimpaszkodókat Calais-nál? Miért fenyegetőzik a legdrasztikusabb eszközök használatával az olasz polgármester?

Szerinted a megoldás a magyar állam kezében van, például azonnal minél több férőhely kell a befogadóállomások zsúfoltságának enyhítésére. Tényleg? De hogy tartsa a lépést a közigazgatás, amikor egy hét alatt ötezren érkeznek? Tudom, rém populista (a te szóhasználatodban az avas túrórudinál is szörnyűbb) érv, de legalább egy migránst befogadhatnál te is. Eddig persze nem jutsz el, jogosan, mert hát az otthonod a tiéd, legfeljebb a couchszörfölő kis pajtásaidat látod szívesen. Plakátokra, politikai ellenszenved kiélésére adakozol, nem a szerencsétlenek megsegítésre. Szíved joga utálni a hatalmon lévőket, de ezt az érzést ne a szolidaritás leplébe csomagold.

Szereted a végső igazságokat, hadd idézek tehát egyet neked Coelho stílusában: a világ nagy, kaotikus és bonyolult. Bizonyos kérdésekre nincs megoldás, vagy csak rossz és rosszabb között lehet választani – mint most Európában és Magyarországon, a modernkori népvándorlás idején. Ne csinálj úgy, mintha mindig menny és pokol lenne az alternatíva, csak a hatalmon lévők / körülötted élők mérhetetlen gonoszsága okozza, hogy azt választják, ami neked nem tetszik.

Ha csak elgondolkozol a fentieken, már mindannyian jobban járunk.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions