width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. júl. 23.

2016. július 23., szombat

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF



?Fidesz számára az autógyárak szentek és foleg adómentesek, akár természetvédelmi területet is ingyen...
1:31:32 PM
?Fidesz számára az autógyárak szentek és foleg adómentesek, akár természetvédelmi területet is ingyen kapnak, kifejezetten az olcsó bérért jönnek ide : csicskaországot építünk, Magyarország jobban teljesít blablabla.

Ez egy dolog, de a helyi közösségek érdekeit így a környezetet védo aktivistákat ítélet nélkül fogvatartani már teljesen a banánköztársaságok szintje. Azok is népellenes elnyomó rendszerek, hiába köztársaságok, az államforma nem véd amúgy. Neoliberális álnemzeti diktatúrától se. Ott az United Fruit Company szabta meg, ki legyen kormányon. :)

19 civil szervezet állt ki Zsák érdekében

Védegylet

2011. július 12. 18:53

A teljes egészében védett területre tervezett Audi-gyár helyszíne ellen tiltakozó Zsák Ferenc környezetvédo közel egy hónapja van elozetes letartóztatásban az Audi feljelentése alapján. A Védegylet kezdeményezésére 19 zöld szervezet sürgeti, hogy Zsák Ferenc elozetes letartóztatását ne hosszabbítsák meg, és szabadlábon védekezhessen.

http://greenfo.hu/hirek/2011/06/24/audi-ugy-letartoztattak-a-ttt-elnoket

A civil szervezetek közleménye:

"2011. május 30-án a Nemzeti Nyomozó Iroda orizetbe vette Zsák Ferencet, a Tiszántúli Természetvédok Társaságának (TTT) vezetojét. A TTT ekkor már több hónapja dolgozott azért, hogy az Audi autógyártó cég ne egy több mint 100 védett növény és állatfajnak otthont adó, kiemelt jelentoségu természetmegorzési területre helyezze az új gyárát. A büntetoeljárás megindítására az Audi feljelentése alapján került sor jogosulatlan elonyszerzés gyanújával.

A városi bíróság a gyanúsított elozetes letartóztatását nem látta indokoltnak, így másnap Zsák Ferencet szabadlábra helyezte. Ugyanakkor a nyomozást felügyelo ügyészség fellebbezésében újra kérte a letartóztatást, így a megyei bíróság június 16-án ezt elrendelte. Az indoklás szerint a gyanúsított személy így tud rendelkezésre állni, továbbá így nem nehezítheti a bizonyítási eljárást.

Alulírott társadalmi szervezetek nem tartjuk indokoltnak a letartóztatást, mivel Zsák Ferenc együttmuködött a hatóságokkal, folyamatosan rendelkezésükre állt, illetve a nyomozás során a hatóság a szükséges dokumentumokat már lefoglalhatta. Megdöbbentonek tartjuk a letartóztatást, hiszen mások, akiket súlyosabb bunök elkövetésével vádolnak, szabadlábon védekezhetnek.

Szükségtelennek tartjuk, hogy július 15-én, az elso hónap leteltekor meghosszabbítsák Zsák Ferenc letartóztatását. Javasoljuk, hogy a gyanúsított szabadlábon védekezhessen az eljárás ideje alatt. Fontosnak tartjuk, hogy ne legyen akadályoztatva az Európai Unió illetékes szerveivel való kapcsolatában az Audi-beruházás ügyében.

Az eljárást embertelennek tartjuk, amely alkalmas minden, hazája természeti értékeiért aggódó és tenni kész állampolgár és civil szervezet megfélemlítésére.

Védegylet-sajtóközlemény, Budapest, 2011. július 12.

További információ: Vida Viktor, Védegylet

Eddigi aláírók:

- Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ)
- BOCS Alapítvány
- BORS Alapítvány, Nyíregyháza
- Csemete Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, Szeged
- Fauna Alapítvány
- Független Ökológiai Központ
- Gaja Környezetvédo Egyesület
- Greenpeace Magyarország
- Hidra Természetvédelmi és Ifjúsági Egyesület
- KÖRLÁNC Szegedi Munkacsoport
- Lakóközösségi Szervezetek Szövetsége (LAKSZ)
- Levego Munkacsoport (LMCS)
- Magyar Közlekedési Klub
- Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség
- Magyar Természetvédok Szövetsége (MTVSZ)
- Nimfea, Túrkeve
- Ökorégió Alapítvány, Dötk
- Védegylet
- Zöld Akció Egyesület, Miskolc"?


Egyik töréspont a TTIP, amit a fidesz alá fog írni, már magyarázzák elore, mindig is atlantisták voltak...
12:41:13 PM
Egyik töréspont a TTIP, amit a fidesz alá fog írni, már magyarázzák elore, mindig is atlantisták voltak, nem magyar érdekeket képviselnek, egyébként is csak megélhetési politikusok...

Az élelmiszer-önrendelkezés és a globális szabadkereskedelem összeegyeztethetetlenek

Szokás szerint a neoliberális gazdaságpolitika és a globális szabadkereskedelem jegyében született egy újabb európai parlamenti jelentés. Morvai Krisztina rámutatott: e jelentésnek egyetlen elfogadható mondata van, amely az ENSZ élelemhez való jogra vonatkozó alapelveinek betartását sürgeti. "Egyetlen probléma van ezzel a mondattal" - mutatott rá Morvai: hogy teljes mértékben összeegyeztethetetlen a jelentés összes többi gondolatával és az anyag egészével. A dokumentum ugyanis, - ahogy az az EU-ban már megszokott - a neoliberális gazdaságpolitika és a globális szabadkereskedelem teljes köru megvalósítását sürgeti. Márpedig az élelmiszer önrendelkezéshez való jog, mint újkeletu emberi jog alapja a földnek a helyi lakosság által történo használata, a termoföld tulajdonnak a helyi lakosság kezében tartása és a helyi lakosság élelmiszer szükségletének az adott országban, az adott közösségben történo megtermelése és feldolgozása. A szabadkereskedelem lényege ezzel szemben: a mezogazdasági terményeket és termékeket is a világ egyik pontjából a másikba utaztatják, szállítják, tönkretéve ezzel a termeloket, gazdákat mind a küldo, mind a fogadó országban.

http://www.youtube.com/watch?v=xEzNFEqoSTE
http://alfahir.hu/az_elelmiszer_onrendelkezes_es_a_globalis_szabadkereskedelem_osszeegyeztethetetlenek?


Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ? Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc...
12:25:48 PM
Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ?

Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc "érve" a Jobbik ellen.

Rágalomkampányos fizetett trollkodók meg ugyan mitol civilek, igaz összefogás, a fórumokat is valóban telehányják a hazugságaikkal. :)

A tradícionális kultúrához amúgy annyi hogy Indonéziában nem arabok élnek, például. Indiában egyes szélsoséges hinduk is többször ölnek muzulmán civilt, mint fordítva. A katolikusok se irtanak már reformátusokat, de más vallások is tovább tudtak lépni a vallásháborúk korán. Nem a Közel - Keleten és Észak - Afrikában persze, sajnos.

De mindegy, úgyis jön a háború, addig és aztán álljunk ki a zsidók mellett tuzön vízen át, úgyis olyan hálásak szoktak lenni. Vagy tán nem? :P

Lejárató kampánnyal viszonozza a Fidesz a Jobbik konstruktivitását

A Jobbik volt az egyetlen párt, amely konstruktív ellenzékként viselkedett a migrációs válság ügyében - A Fidesz jól meg is köszönte egy gyalázkodó kampánnyal.

A Jobbik a migrációs krízis idején megmutatta, hogy komolyan gondolja az összefogást a nemzeti érdekek mentén - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Mirkóczki.

http://www.youtube.com/watch?v=iZOUzEH5CHk

Mi komolyan vettük, hogy a tömeges illegális bevándorlás nem pártpolitikai, hanem nemzeti kérdés, de úgy tunik, a Fidesz nem

- mutatott rá. A kormány néhány héttel ezelott minden politikai erot összefogásra, és a pártok közötti csatározások félretételére szólított fel. Ennek egyedül a Jobbik tett eleget - emlékeztetett a politikus. A Fidesz most

viszonzásul az általa pénzelt CÖF-ön keresztül gusztustalan lejárató kampányt indít ellenünk

- utalt a Civil Összefogás Fórum hét eleji "plakátkiállítására". Ennek egyik plakátján szerepel egy Vona Gábor idézet is, amely szerint "az iszlám az emberiség utolsó reménye". (Az idézett mondatot egyébként jócskán megcsonkították, valójában így szólt: "Az iszlám az emberiség utolsó reménye a globalizmus és liberalizmus sötétségében.") Mirkóczki emlékeztetett: A Jobbik elnöke valóban ezt mondta, ám ez egy törökországi egyetemen tartott eloadása során hangzott el

évekkel a migrációs válság elott.

A Jobbik már hétfon felszólította a CÖF-öt, hogy egészítse ki az idézetgyujteményt Orbán Viktornak a muszlim vallást méltató szavaival is, ám ez a mai napig nem történt meg. A párt aktivistái így most két molinóval pótolták a hiányzó citátumokat.

Ez utóbbi így hangzott éloben:

http://www.youtube.com/watch?v=OMF5v5z4dL8

Az Alfahír valamivel komolyabb cég, mint a CÖF, ezért mi megmutatjuk a teljes felvételt is, így a szöveg kontextusban is értelmezheto.

http://www.youtube.com/watch?v=dmOTO6QCAtU

Mirkóczki szerint egyébként egyik esetben sem történt más, mint, hogy

Vona és Orbán is tisztelettel beszélt egy világvallásról.

Mirkóczki szerint a kérdés csak az, hogy a CÖF számára egy ellenzéki pártelnök szájából miért elfogadhatatlan ugyanaz, amit "saját miniszterelnökük és kistafírozójuk" esetében nem kifogásolnak?

http://alfahir.hu/lejarato_kampannyal_viszonozza_a_fidesz_a_jobbik_konstruktivitasat

http://alfahir.hu/felmunkat_vegzett_a_cof_orban_is_az_iszlamot_meltatja

Félmunkát végzett a CÖF - Orbán is az iszlámot méltatja

Az átláthatatlan gazdálkodású, bizonytalan finanszírozású CÖF-nek szokás szerint szelektív a memóriája, ami miatt csak félkész munkavégzésre képes - áll a Jobbik közleményében, melyben a CÖF plakátkiállításának a pártot érinto "alkotására" reagált.

Az ellenzék felszólította a Fidesz által támogatott álcivil tömörülést, hogy óriásplakát-kollekcióját egészítse ki a következo idézetekkel:

"Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson."

(Orbán Viktor nyilatkozata az Abdel Fattah el-Szíszivel, az Egyiptomi Arab Köztársaság elnökével tartott közös sajtótájékoztatón, 2015. június 5.)

"Én személy szerint tiszteloje vagyok az iszlámnak. Az iszlám filozófia nélkül a világ egy része már rég a barbarizmusnak esett volna áldozatul."

(Orbán Viktor interjúja a Bild Zeitungnak, 2015.09.13.)

A Civil Összefogás Fórum a (CÖF) a budapesti Olimpia parknál hétfon nyitott plakátkiállítást, itt került bemutatásra az alábbi alkotás:

A Vona Gábornak tulajdonított idézet teljes egészében így hangzik:

"Az iszlám az emberiség utolsó reménye a globalizmus és liberalizmus sötétségében."

Vona Gábor az iszlámról egész pontosan ezt írta:

"Európa tradicionális államai - Osztrák-Magyar Monarchia, Németország - az elso világháborúban elbuktak a liberalizmus zászlaja alatt harcolókkal szemben, a kis intermezzo után pedig a második világháborúban végleg eldolt Európa sorsa. Eközben Ázsia nagy államait is szépen lassan felorölte a globalizáció. Oroszország, Japán, Kína, India látszólag még orzik tradicionalitásukat, de ezek csupán már felszíni fények, amelyek mögött a mélyben sajnos a neoliberalizmus férge rohasztja a társadalmakat. A belso pusztulás jelei nyilvánvalóak, és csak ido kérdése, hogy a fekély egyértelmu és látványos legyen. Ebbol a szempontból nézve Afrika nem képez erot, Ausztrália és Dél-Amerika pedig identitászavartól szenved a sokszorosan torlódott társadalmai miatt. Kizárásos alapon egyetlen egy kultúrkör maradt - több kontinensen elterjedve -, amely igyekszik orizni a tradíciót: ez pedig az iszlám világ. És természetesen nem öngyilkos merénylok és véres háborúk mellett török lándzsát, de egyúttal kijelentem, ma az emberiség tradicionális - a transzcendenst a hétköznapival együtt megélo - kultúrájának utolsó védobástyája az iszlám világ maradt.

(Bar!kád, 2010./49. szám, 6. o.)"?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ?Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF, Lucy Hay, Scall Fast 
Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ? Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc...
Jul 23rd 2016, 16:25

Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ?

Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc "érve" a Jobbik ellen.

Rágalomkampányos fizetett trollkodók meg ugyan mitől civilek, igaz összefogás, a fórumokat is valóban telehányják a hazugságaikkal. :)

A tradícionális kultúrához amúgy annyi hogy Indonéziában nem arabok élnek, például. Indiában egyes szélsőséges hinduk is többször ölnek muzulmán civilt, mint fordítva. A katolikusok se irtanak már reformátusokat, de más vallások is tovább tudtak lépni a vallásháborúk korán. Nem a Közel - Keleten és Észak - Afrikában persze, sajnos.

De mindegy, úgyis jön a háború, addig és aztán álljunk ki a zsidók mellett tűzön vízen át, úgyis olyan hálásak szoktak lenni. Vagy tán nem? :P

Lejárató kampánnyal viszonozza a Fidesz a Jobbik konstruktivitását

A Jobbik volt az egyetlen párt, amely konstruktív ellenzékként viselkedett a migrációs válság ügyében - A Fidesz jól meg is köszönte egy gyalázkodó kampánnyal.

A Jobbik a migrációs krízis idején megmutatta, hogy komolyan gondolja az összefogást a nemzeti érdekek mentén - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Mirkóczki.

http://www.youtube.com/watch?v=iZOUzEH5CHk

Mi komolyan vettük, hogy a tömeges illegális bevándorlás nem pártpolitikai, hanem nemzeti kérdés, de úgy tűnik, a Fidesz nem

- mutatott rá. A kormány néhány héttel ezelőtt minden politikai erőt összefogásra, és a pártok közötti csatározások félretételére szólított fel. Ennek egyedül a Jobbik tett eleget - emlékeztetett a politikus. A Fidesz most

viszonzásul az általa pénzelt CÖF-ön keresztül gusztustalan lejárató kampányt indít ellenünk

- utalt a Civil Összefogás Fórum hét eleji "plakátkiállítására". Ennek egyik plakátján szerepel egy Vona Gábor idézet is, amely szerint "az iszlám az emberiség utolsó reménye". (Az idézett mondatot egyébként jócskán megcsonkították, valójában így szólt: "Az iszlám az emberiség utolsó reménye a globalizmus és liberalizmus sötétségében.") Mirkóczki emlékeztetett: A Jobbik elnöke valóban ezt mondta, ám ez egy törökországi egyetemen tartott előadása során hangzott el

évekkel a migrációs válság előtt.

A Jobbik már hétfőn felszólította a CÖF-öt, hogy egészítse ki az idézetgyűjteményt Orbán Viktornak a muszlim vallást méltató szavaival is, ám ez a mai napig nem történt meg. A párt aktivistái így most két molinóval pótolták a hiányzó citátumokat.

Ez utóbbi így hangzott élőben:

http://www.youtube.com/watch?v=OMF5v5z4dL8

Az Alfahír valamivel komolyabb cég, mint a CÖF, ezért mi megmutatjuk a teljes felvételt is, így a szöveg kontextusban is értelmezhető.

http://www.youtube.com/watch?v=dmOTO6QCAtU

Mirkóczki szerint egyébként egyik esetben sem történt más, mint, hogy

Vona és Orbán is tisztelettel beszélt egy világvallásról.

Mirkóczki szerint a kérdés csak az, hogy a CÖF számára egy ellenzéki pártelnök szájából miért elfogadhatatlan ugyanaz, amit "saját miniszterelnökük és kistafírozójuk" esetében nem kifogásolnak?

http://alfahir.hu/lejarato_kampannyal_viszonozza_a_fidesz_a_jobbik_konstruktivitasat

http://alfahir.hu/felmunkat_vegzett_a_cof_orban_is_az_iszlamot_meltatja

Félmunkát végzett a CÖF – Orbán is az iszlámot méltatja

Az átláthatatlan gazdálkodású, bizonytalan finanszírozású CÖF-nek szokás szerint szelektív a memóriája, ami miatt csak félkész munkavégzésre képes – áll a Jobbik közleményében, melyben a CÖF plakátkiállításának a pártot érintő „alkotására" reagált.

Az ellenzék felszólította a Fidesz által támogatott álcivil tömörülést, hogy óriásplakát-kollekcióját egészítse ki a következő idézetekkel:

„Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson."

(Orbán Viktor nyilatkozata az Abdel Fattah el-Szíszivel, az Egyiptomi Arab Köztársaság elnökével tartott közös sajtótájékoztatón, 2015. június 5.)

„Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak. Az iszlám filozófia nélkül a világ egy része már rég a barbarizmusnak esett volna áldozatul."

(Orbán Viktor interjúja a Bild Zeitungnak, 2015.09.13.)

A Civil Összefogás Fórum a (CÖF) a budapesti Olimpia parknál hétfőn nyitott plakátkiállítást, itt került bemutatásra az alábbi alkotás:

A Vona Gábornak tulajdonított idézet teljes egészében így hangzik:

"Az iszlám az emberiség utolsó reménye a globalizmus és liberalizmus sötétségében."

Vona Gábor az iszlámról egész pontosan ezt írta:

"Európa tradicionális államai – Osztrák-Magyar Monarchia, Németország – az első világháborúban elbuktak a liberalizmus zászlaja alatt harcolókkal szemben, a kis intermezzo után pedig a második világháborúban végleg eldőlt Európa sorsa. Eközben Ázsia nagy államait is szépen lassan felőrölte a globalizáció. Oroszország, Japán, Kína, India látszólag még őrzik tradicionalitásukat, de ezek csupán már felszíni fények, amelyek mögött a mélyben sajnos a neoliberalizmus férge rohasztja a társadalmakat. A belső pusztulás jelei nyilvánvalóak, és csak idő kérdése, hogy a fekély egyértelmű és látványos legyen. Ebből a szempontból nézve Afrika nem képez erőt, Ausztrália és Dél-Amerika pedig identitászavartól szenved a sokszorosan torlódott társadalmai miatt. Kizárásos alapon egyetlen egy kultúrkör maradt – több kontinensen elterjedve –, amely igyekszik őrizni a tradíciót: ez pedig az iszlám világ. És természetesen nem öngyilkos merénylők és véres háborúk mellett török lándzsát, de egyúttal kijelentem, ma az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt.

(Bar!kád, 2010./49. szám, 6. o.)"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.