width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ?Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc...

2016. július 23., szombat

Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ?Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF, Lucy Hay, Scall Fast 
Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ? Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc...
Jul 23rd 2016, 16:25

Vona Gábor : az iszlám az emberiség utolsó reménye ?

Narancsbirka és vagy fizetett troll cöfösök kedvenc "érve" a Jobbik ellen.

Rágalomkampányos fizetett trollkodók meg ugyan mitől civilek, igaz összefogás, a fórumokat is valóban telehányják a hazugságaikkal. :)

A tradícionális kultúrához amúgy annyi hogy Indonéziában nem arabok élnek, például. Indiában egyes szélsőséges hinduk is többször ölnek muzulmán civilt, mint fordítva. A katolikusok se irtanak már reformátusokat, de más vallások is tovább tudtak lépni a vallásháborúk korán. Nem a Közel - Keleten és Észak - Afrikában persze, sajnos.

De mindegy, úgyis jön a háború, addig és aztán álljunk ki a zsidók mellett tűzön vízen át, úgyis olyan hálásak szoktak lenni. Vagy tán nem? :P

Lejárató kampánnyal viszonozza a Fidesz a Jobbik konstruktivitását

A Jobbik volt az egyetlen párt, amely konstruktív ellenzékként viselkedett a migrációs válság ügyében - A Fidesz jól meg is köszönte egy gyalázkodó kampánnyal.

A Jobbik a migrációs krízis idején megmutatta, hogy komolyan gondolja az összefogást a nemzeti érdekek mentén - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Mirkóczki.

http://www.youtube.com/watch?v=iZOUzEH5CHk

Mi komolyan vettük, hogy a tömeges illegális bevándorlás nem pártpolitikai, hanem nemzeti kérdés, de úgy tűnik, a Fidesz nem

- mutatott rá. A kormány néhány héttel ezelőtt minden politikai erőt összefogásra, és a pártok közötti csatározások félretételére szólított fel. Ennek egyedül a Jobbik tett eleget - emlékeztetett a politikus. A Fidesz most

viszonzásul az általa pénzelt CÖF-ön keresztül gusztustalan lejárató kampányt indít ellenünk

- utalt a Civil Összefogás Fórum hét eleji "plakátkiállítására". Ennek egyik plakátján szerepel egy Vona Gábor idézet is, amely szerint "az iszlám az emberiség utolsó reménye". (Az idézett mondatot egyébként jócskán megcsonkították, valójában így szólt: "Az iszlám az emberiség utolsó reménye a globalizmus és liberalizmus sötétségében.") Mirkóczki emlékeztetett: A Jobbik elnöke valóban ezt mondta, ám ez egy törökországi egyetemen tartott előadása során hangzott el

évekkel a migrációs válság előtt.

A Jobbik már hétfőn felszólította a CÖF-öt, hogy egészítse ki az idézetgyűjteményt Orbán Viktornak a muszlim vallást méltató szavaival is, ám ez a mai napig nem történt meg. A párt aktivistái így most két molinóval pótolták a hiányzó citátumokat.

Ez utóbbi így hangzott élőben:

http://www.youtube.com/watch?v=OMF5v5z4dL8

Az Alfahír valamivel komolyabb cég, mint a CÖF, ezért mi megmutatjuk a teljes felvételt is, így a szöveg kontextusban is értelmezhető.

http://www.youtube.com/watch?v=dmOTO6QCAtU

Mirkóczki szerint egyébként egyik esetben sem történt más, mint, hogy

Vona és Orbán is tisztelettel beszélt egy világvallásról.

Mirkóczki szerint a kérdés csak az, hogy a CÖF számára egy ellenzéki pártelnök szájából miért elfogadhatatlan ugyanaz, amit "saját miniszterelnökük és kistafírozójuk" esetében nem kifogásolnak?

http://alfahir.hu/lejarato_kampannyal_viszonozza_a_fidesz_a_jobbik_konstruktivitasat

http://alfahir.hu/felmunkat_vegzett_a_cof_orban_is_az_iszlamot_meltatja

Félmunkát végzett a CÖF – Orbán is az iszlámot méltatja

Az átláthatatlan gazdálkodású, bizonytalan finanszírozású CÖF-nek szokás szerint szelektív a memóriája, ami miatt csak félkész munkavégzésre képes – áll a Jobbik közleményében, melyben a CÖF plakátkiállításának a pártot érintő „alkotására" reagált.

Az ellenzék felszólította a Fidesz által támogatott álcivil tömörülést, hogy óriásplakát-kollekcióját egészítse ki a következő idézetekkel:

„Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson."

(Orbán Viktor nyilatkozata az Abdel Fattah el-Szíszivel, az Egyiptomi Arab Köztársaság elnökével tartott közös sajtótájékoztatón, 2015. június 5.)

„Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak. Az iszlám filozófia nélkül a világ egy része már rég a barbarizmusnak esett volna áldozatul."

(Orbán Viktor interjúja a Bild Zeitungnak, 2015.09.13.)

A Civil Összefogás Fórum a (CÖF) a budapesti Olimpia parknál hétfőn nyitott plakátkiállítást, itt került bemutatásra az alábbi alkotás:

A Vona Gábornak tulajdonított idézet teljes egészében így hangzik:

"Az iszlám az emberiség utolsó reménye a globalizmus és liberalizmus sötétségében."

Vona Gábor az iszlámról egész pontosan ezt írta:

"Európa tradicionális államai – Osztrák-Magyar Monarchia, Németország – az első világháborúban elbuktak a liberalizmus zászlaja alatt harcolókkal szemben, a kis intermezzo után pedig a második világháborúban végleg eldőlt Európa sorsa. Eközben Ázsia nagy államait is szépen lassan felőrölte a globalizáció. Oroszország, Japán, Kína, India látszólag még őrzik tradicionalitásukat, de ezek csupán már felszíni fények, amelyek mögött a mélyben sajnos a neoliberalizmus férge rohasztja a társadalmakat. A belső pusztulás jelei nyilvánvalóak, és csak idő kérdése, hogy a fekély egyértelmű és látványos legyen. Ebből a szempontból nézve Afrika nem képez erőt, Ausztrália és Dél-Amerika pedig identitászavartól szenved a sokszorosan torlódott társadalmai miatt. Kizárásos alapon egyetlen egy kultúrkör maradt – több kontinensen elterjedve –, amely igyekszik őrizni a tradíciót: ez pedig az iszlám világ. És természetesen nem öngyilkos merénylők és véres háborúk mellett török lándzsát, de egyúttal kijelentem, ma az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt.

(Bar!kád, 2010./49. szám, 6. o.)"

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk