width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Fidesz számára az autógyárak szentek és főleg adómentesek, akár természetvédelmi területet is ingyen kapnak, kifejezetten az olcsó bérért jönnek ide : csicskaországot építünk, Magyarország jobban teljesít blablabla. Ez egy dolog, de a helyi közösségek érdekeit így a környezetet védő aktivistákat ítélet nélkül fogvatartani már teljesen a banánköztársaságok szintje. Azok is népellenes elnyomó rendszerek, hiába köztársaságok, az államforma nem véd amúgy. Neoliberális álnemzeti diktatúrától se. Ott az United Fruit Company szabta meg, ki legyen kormányon. :)

2016. július 23., szombat

Fidesz számára az autógyárak szentek és főleg adómentesek, akár természetvédelmi területet is ingyen kapnak, kifejezetten az olcsó bérért jönnek ide : csicskaországot építünk, Magyarország jobban teljesít blablabla. Ez egy dolog, de a helyi közösségek érdekeit így a környezetet védő aktivistákat ítélet nélkül fogvatartani már teljesen a banánköztársaságok szintje. Azok is népellenes elnyomó rendszerek, hiába köztársaságok, az államforma nem véd amúgy. Neoliberális álnemzeti diktatúrától se. Ott az United Fruit Company szabta meg, ki legyen kormányon. :)

Fidesz számára az autógyárak szentek és főleg adómentesek, akár természetvédelmi területet is ingyen kapnak, kifejezetten az olcsó bérért jönnek ide : csicskaországot építünk, Magyarország jobban teljesít blablabla.

Ez egy dolog, de a helyi közösségek érdekeit így a környezetet védő aktivistákat ítélet nélkül fogvatartani már teljesen a banánköztársaságok szintje. Azok is népellenes elnyomó rendszerek, hiába köztársaságok, az államforma nem véd amúgy. Neoliberális álnemzeti diktatúrától se. Ott az United Fruit Company szabta meg, ki legyen kormányon. :)

19 civil szervezet állt ki Zsák érdekében

Védegylet

2011. július 12. 18:53

A teljes egészében védett területre tervezett Audi-gyár helyszíne ellen tiltakozó Zsák Ferenc környezetvédő közel egy hónapja van előzetes letartóztatásban az Audi feljelentése alapján. A Védegylet kezdeményezésére 19 zöld szervezet sürgeti, hogy Zsák Ferenc előzetes letartóztatását ne hosszabbítsák meg, és szabadlábon védekezhessen.

http://greenfo.hu/hirek/2011/06/24/audi-ugy-letartoztattak-a-ttt-elnoket

A civil szervezetek közleménye:

"2011. május 30-án a Nemzeti Nyomozó Iroda őrizetbe vette Zsák Ferencet, a Tiszántúli Természetvédők Társaságának (TTT) vezetőjét. A TTT ekkor már több hónapja dolgozott azért, hogy az Audi autógyártó cég ne egy több mint 100 védett növény és állatfajnak otthont adó, kiemelt jelentőségű természetmegőrzési területre helyezze az új gyárát. A büntetőeljárás megindítására az Audi feljelentése alapján került sor jogosulatlan előnyszerzés gyanújával.

A városi bíróság a gyanúsított előzetes letartóztatását nem látta indokoltnak, így másnap Zsák Ferencet szabadlábra helyezte. Ugyanakkor a nyomozást felügyelő ügyészség fellebbezésében újra kérte a letartóztatást, így a megyei bíróság június 16-án ezt elrendelte. Az indoklás szerint a gyanúsított személy így tud rendelkezésre állni, továbbá így nem nehezítheti a bizonyítási eljárást.

Alulírott társadalmi szervezetek nem tartjuk indokoltnak a letartóztatást, mivel Zsák Ferenc együttműködött a hatóságokkal, folyamatosan rendelkezésükre állt, illetve a nyomozás során a hatóság a szükséges dokumentumokat már lefoglalhatta. Megdöbbentőnek tartjuk a letartóztatást, hiszen mások, akiket súlyosabb bűnök elkövetésével vádolnak, szabadlábon védekezhetnek.

Szükségtelennek tartjuk, hogy július 15-én, az első hónap leteltekor meghosszabbítsák Zsák Ferenc letartóztatását. Javasoljuk, hogy a gyanúsított szabadlábon védekezhessen az eljárás ideje alatt. Fontosnak tartjuk, hogy ne legyen akadályoztatva az Európai Unió illetékes szerveivel való kapcsolatában az Audi-beruházás ügyében.

Az eljárást embertelennek tartjuk, amely alkalmas minden, hazája természeti értékeiért aggódó és tenni kész állampolgár és civil szervezet megfélemlítésére.

Védegylet-sajtóközlemény, Budapest, 2011. július 12.

További információ: Vida Viktor, Védegylet

Eddigi aláírók:

- Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ)
- BOCS Alapítvány
- BORS Alapítvány, Nyíregyháza
- Csemete Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, Szeged
- Fauna Alapítvány
- Független Ökológiai Központ
- Gaja Környezetvédő Egyesület
- Greenpeace Magyarország
- Hidra Természetvédelmi és Ifjúsági Egyesület
- KÖRLÁNC Szegedi Munkacsoport
- Lakóközösségi Szervezetek Szövetsége (LAKSZ)
- Levegő Munkacsoport (LMCS)
- Magyar Közlekedési Klub
- Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség
- Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ)
- Nimfea, Túrkeve
- Ökorégió Alapítvány, Dötk
- Védegylet
- Zöld Akció Egyesület, Miskolc"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk