width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. márc. 7.

2008. március 7., péntek

Balliberális véleményterror

Balliberális véleményterror

Bennünket magyarokat nap mint nap meglopnak. A cigányok a parkolóban, a zsidók a kormányban elszedik az adónkat és a kórházat ahol gyógyulhatnánk, az iskolát ahol tanulhatnánk, stb.

Nincs közbiztonság: az egyik rendőr lelövi a másikat, ha meg nem akkor a békés tüntetőket lövi.

Ha elhallgatod azzal hazudsz. Ha ellenkezőjét állítod, akkor is hazudsz.

Aki hazudik az lop is. És nem is oly régen a tolvajokat felkötötték.

Függetlenül, hogy hol állsz.

Egy egész médiabirodalom gyomrozza a magyarságot elhülyülésig, köztük bloggernek álcázott balliberális/zsidó/filoszemita újságirók. Az időjárásjelentést is úgy állítják össze, hogy a halálos eseteket majd a választásokhoz hasonlóan utólag "befizetjük a csalásért a kiszabott büntetést...". Lásd augusztus 20.

Sok az elhallgatás és a hamis infó. A parlamenti pártok lakáj-médiái a nagytőke szájíze szerint hazudnak lásd Strabag pénzelte parlamenti lakáj jobboldal, zsidók pénzelte agymosott baloldal.

Lassan minden magyar akit megloptak, tudja nem maradt semmije csak az igazság. Ezt nem engedjük ellopni!


"Egy egész médiabirodalom gyomrozza a magyarságot elhülyülésig."

Hadd mondjak el egy rövid esti mesét. Volt egyszer két ország ahol valami csodaképpen az összes (majdnem) városháza élére népi-nemzeti egyének kerültek elsöprő választási nyereséggel. Ez egyik országban nyíltan és büszkén NACIONALISTÁK voltak, tudatában annak hogy mindenekelőtt a cionbolsi média ellenszelét kell megteremteniük ha életképes országban reméltek élni. Egy héten belül beindult minden megyében a nemzeti szellemű, helyi újság kiadás. Szegényes külsővel, ragyogó tartalommal jelentek meg a helyi újságok. A fővárosi cionista lapokat minden közterületről száműzték, a nép hatásos és tényleges információhoz jutott. A lapkiadás költségeit probléma nélkül tudták fedezni a városi kasszából. A következő országos választáson kisöpörték a hatalomból az összes libbolsit a már felvilágosult szavazók!
A másik ország Magyarország volt.

-ébredjünk-

Pedig ez az ország mink vagyunk, mert vidéken már sok helyen jobbos vezetésűek a települések, és a megyei közgyűlések. :-D