width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 2.

2008. augusztus 2., szombat

De miért van betiltva?

De miért van betiltva?

http://reakcio.blogspot.com/2008/08/jud-suss-letoltes-magyar-nyelven-jud-su.html

A párizsi békeszerződés már nem érvényes

A világ
boldogabbik felében egyetértés van azon, hogy történelmünk forrásait nem titkoljuk, aki kiváncsi, az hozzá juthat. Nálunk viszont még ma is titkolóznak a közéleti zsidós "elitek" (kontraszelekció rulez a köreikben sajnos), nyilván úgy érzik, vaj van a fülük mögött, félni valójuk van. Azt hiszem, az lehet a bajuk a zsidainknak a Jud Süß-szel, hogy Karl Alexander túlzottan emlékeztet a magyarországi helytartótanácsra, a tanács a magyar népre, Oppenheimer pedig a helytartótanács mögött álló gazdasági körökre.

A zsidóság nemzetközi jogilag megszálló nálunk.

"A párizsi békeszerződés értelmében a zsidóság mint aki megnyerte, a szövetségesek oldalán, a második világháborút jogilag megszálló Magyarországon." 1991-ben érvényét vesztette ez a békeszerződés Csehszlovákia felbomlásakor. Igaz, vannak hasonló elnyomó szellemiségű uniós irányelvek helyette. De azokat NEM kötelező követnünk. Uniós alkotmány pedig, ami mindezeket a cionista indíttatású internacionalista - egalista - neoliberális öntökönszúrásokat ránk kényszerítené, nincs, és reméljük nem is lesz.

Szerintem is megszállók, és főleg belső ellenség, de sajnos nem 1945 hanem már az 1850-es évek óta.

http://www.hazankert.com/03jun.html

Egyébként a mai Európában már NINCS érvényben semmiféle párizsi békeszerződés. Amit amúgy kifejezetten a szadesz - újdegeneráció blogteres és blog.hu-s cionista inkvizítorai szoktak emlegetni előszeretettel.

Párizst pedig amúgy se szeretjük túlzottan, mivel a liberalizmus onnét indult el az 1789-es patkányforradalommal. Ja, és ott van a Trianon palota is. meg Versailles, ahol viszont a németeket alázták meg és semmizték ki a versailles-i rablóbékével.

Na jó, azért mégsem utálunk minden franciát. Alapvetően ott a Grand Orient nevű szabadkőműves páhollyal van a gond.

Andre írta : Egy kis érdekesség, ha már annyira a franciákat szidod, 1870-ben volt egy strasbourgi nyilatkozat, amely a NFF-nek az előszele. Andre: Nekünk össze kellene fogni velük az igazgallokkal és igazellasokkal és lényegében megmenekülne MAGYARORSZÁG!

Én, itt, most, amikor már sem a szovjetek, sem a nyugati szövetségesek diktátumai nem érvényesek, viszont felismerem a saját érdekeimet, ami ugye ideálisan egybeesik a magyar nemzet érdekeivel, namármost én szúrjam tökön magam azért, mert néhány francia szabadkőműves féreg 1947-ben azt képzelte magáról, hogy betilthatja azt, ami minden népnek a legszentebb???

Akik nyugatról bombáztak, keletről pedig megszálltak minket, azoknak a diktátumait eleve nem ismerheti el egy jóérzésű MAGYAR ember...

Ezekre az úgynevezett békeszerződésekre hivatkozni Magyarországon a haza érdekeivel ellentétes, rosszul (kiterjesztően) hivatkozni rá pedig egyszerű hazugság egy ideológiailag ilyen jólképzett társaságtól, mint a szadeszes szektás cionlibsik.

Persze ők nem is tartják magukat a magyar nemzet részének, soha nem is tartották magukat annak. Márpedig
a vendégnek nem illik, hogy randalírozzon a vendéglátó házában. XD Olyat csinálniuk nem illik tehát, ami a befogadó nép érdekeit sérti.

A zsidó viszont sokkal jobban kijön a zsidóval, jöjjön az akár a világ másik végéből is. Így köttetnek meg a hazánk számára rendkívül előnyteélen üzletek, és így működött a privatizáció is.

A film körül, a szadesz által mesterségesen kavart botrány szépen mutatja a liberális / libertinus véleménydiktatúra kialakítására tett törekvéseket.

Mint Saint Just és Robespierre. Ők voltak az első liberálisok. És Terreur -isták. Így hívták a francia patkány forradalom gyűzelmét követő véres diktatúrát, amikor a semmiért bárkit lefejezhettek bármiféle bírósági tárgyalás nélkül, a Vörös Pimpernel című könyv és film, ami szintén jó, pedig pont erről szól.

Elég sok embert megölettek. És igen, a bolsevisták őket tekintették eszmei elődeiknek.

Tehát : hogy mit szabad és mit nem, azt az agyondiplomázott (minél több időt töltesz el a cionlibsi rendszer iskoláiban, és minél nyitottabb vagy az ott rádtraktált tömény történelemhamisításra, és politikai hazugságokra, annál könnyebben mossák át az agyad a hazugságaikkal, pl. egy diplomás szociológus vagy politiológus általában akkora libernyák PC gép mint ez a lila ATX torony itt balra tőlem) budapesti liberós "értelmiség" akarja megszabni ennek az országnak. Na de - kérdem én - mégis mire föl?

A 99-es keresztény jelképeket vérrel és vizelettel gyalázó installációkat felvonultató Nitsch kiállítás után pont a liberális értelmiségnek nincs semmi, de semmi erkölcsi alapja felkapni a vizet, ha mások meg az ő érzékenységüket sértik.

Aki szelet vet, vihart arat.


Mellesleg a könyvégetés, filmégetés vágya az erkölcsi gyengeség jele, (ugyanezzel indítottak a zsidók 1945 után, akkor is a megszállókra hivatkozva), és annak beismerése, hogy valóban olyan a zsidóság, mint ahogy azt a filmben bemutatják Jud Süss példáján keresztül..


Emlékszem, mekkora ribillió volt a Der Untergang c. film körül is.

Az a sok bérrettegő, akár csukott szemmel is jól megtalálható helyre tette az útlevelét, mert be voltak szarva, hogy Hitlert érző emberként és nem mindig őrjöngő állatként vagy őrültként van ábrázolva...


Na és még valam : Alessandra Mussolininek is lehet fasiszta pártja, akkor meg mit pattogtok? xD

Azok számára, akik amiatt tiltakoznak, hogy a filmet nem "hozzáértő" (értsd : zsidó) személyek kommentárjával vetítették le, akik megmagyarázták volna a nézőknek, hogy tulajdonképpen mit láttak és mit KELL, hogy gondoljanak róla, vajon miért nem merült fel ugyanilyen elementáris igényként, hogy a közszolgálati televízióban, vagy a Filmmúzeumon leadott az ötvenes-hatvanas években készült különféle magyar filmek, és filmhíradók előtt valaki elmondja a nézőknek, hogy "kedves nézőink a film a kommunista propaganda része, miközben Latabárék nagyon vidámak, Rákosiék/Kádárék éppen kínozták, gyilkolták és internálták a saját népüket".

Pedig valójában zsidók nincsenek is. Kihalt nép. Csak ezek nincsenek tisztába a történelmükkel. Ideje megtudniuk a kiábrándító igazságot.

Ugye kezdetben voltak a zsidók, akik annyira összeférhetetlenek voltak, hogy történelmük során minden környéken létrejövő birodalommal összeakaszkodtak vala. Erről a Biblia részletesen beszámol. Így volt ez a rómaiakkal is, akik nagyon nem csípték az ilyesmit, ezért i.sz. 70-ben szét is zavarták a zsidókat a világba. Ekkor kezdődött a Római Birodalom hanyatlása, mivel áttétes lett. Még húzta ugyan egy darabig, mert azért szívós volt, de aztán csak beadta a kulcsot. Ekkor mindenféle népek kezdtek kavarogni, mozgolódni. Ilyenek voltak a faszimádó kazárok is, akik különösen agresszívek voltak. Ám faszimádók lévén erkölcsileg úgy lezüllöttek, hogy Szodoma és Gomora sorsára pályáztak. Ezért a királyuk ezt elkerülendő azt gondolta, hogy fel kéne venni valami normális vallást. Szóba jött az iszlám és a kereszténység is. De a közelben ólálkodó farizeusok is épp gazdatestet kerestek, és sikerült is beszopatniuk a kazárok. Így lettek a kazárok zsidó vallásúak. Aztán szép lassan már azt is elfelejtették, hogy eredetileg kik is voltak, és kezdték azt hinni, hogy ők zsidók. Ezek főleg Galíciában tenyésztek, és onnan terjedtek széjel. A mai zsidóság 95% ilyen, kazár-zsidó, akiknek genetikailag semmi közük az ókori zsidókhoz. Egy faszimádó nép zsidó vallású leszármazottai. Ami még ma is meglátszik rajtuk, hisz az erkölcsi elferdülés hajlama azóta is jellemző rájuk, például pornóipar, pedofília, homoszexualitás és hasonló erkölcstelenségek éllovasai, amire a farizeusi képmutató dogmatizmus, pökhendi összeférhetetlenség és zsidó pénzimádat csak rátett egy lapáttal.

De miért van betiltva?, a párizsi békeszerződés már nem érvényes, nincs érvényben a párizsi békeszerződés