width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 8.

2007. december 8., szombat

Kacsák és tyúkok

Kacsák és tyúkok

A Kacsák és Tyúkok története : http://reakcio.blogspot.com/2007/10/reakcis.html

Tegnap találtam egy Kacsák és Tyúkok rajzfilmet amit Szacsi feliratozott :

http://www.liveleak.com/view?i=590_1177522944

Bizony a segélyért követelőző cigánycsürhe jut eszembe nekem erről a meséről. Mert ugye aki cigány annak jár, lakástámogatás (szocpol), netán ingyen lakás, rendszeres havi segély, nem rendszeres segély, etnikai hozzájárulás, iskolai hozzájárulás... Nagyon nagyon sok rokkantnyugdíjassá leszázalékolt cigány van továbbá, aki ennek ellenére vígan vezet autót, és természetesen makkegészséges...

A magyar börtönök "lakosságának" 80% a nem fehér. A cigány gyermekek kb fele 18 éves korára már állt bíróság előtt.
A politikai elit azaz a liberális zsidó, aki a legharcosabb "romajogvédők" véleményét osztja, sosem találkozik velük. Nem jár éjszaka aluljárókban hogy leüssék, meglincseljék és kirabolják, nem verik meg a purdék a gyerekét mert kell nekik a bicikli, nem erőszakolják meg a lányát.

Ezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a finn fővárosban (Helsinki) a cigányok bűnelkövetési gyakorisága két nagyságrenddel magasabb - kilencvenszeres - a fehér finnekhez képest! Ez HIVATALOSAN közölt adat, ott nem hallgatják el. Rengeteg helyről ki is vannak tiltva, mert egyszerűen képtelenek az emberi viselkedésre, így csak elriasztják a vevőket, vendégeket. Ismétlem, KI VANNAK TILTVA. Nem azért mert cigányok, hanem azért, mert kárt okoznak mindenkinek. Finnország pedig (sajnos ki kell mondjuk) jóval fejlettebb társadalom a miénknél, tehát semmilyen beszűkültséggel nem vádolhatjuk őket ezen a téren.

Nálunk? A cigány kisebbségnek van egy kb. 10-20%-os része, ők főleg fiatal férfiak, akik amikor csapatba verődnek, erőszakosan lépnek fel. A lakosság nagy része azért nem lép fel ellenük, mert akkor a családjaikat fenyegetik. A rendőrség pedig a hatályos jogszabályok alapján nem tehet jóformán semmit, mert amikor ezeket csinálják általában sokan verődnek össze és a bíróságon a több tanunak hisznek. És az bizony könnyen lehet hamis tanú is.

Megoldások a problémás, bűnöző szubkultúrákat alkotó kisebbség problémájára :

-Átnevelő tábor, ahol munkára vannak kötelezve, a tábort nem hagyhatják el.

-Mindenfajta segélyezés leállítása, dolgozzanak, vagy dögöljenek éhen. Hatalmas megtakarítás lenne ez az államnak, illetve áttételesen a dolgozó, adófizető polgároknak... Ezzel egyidejűleg a rendőrség felkészítése a cigánybűnözéssel, netán cigánylázadással való szembeszállásra.

-Kitelepíteni mindet valahova Afrikába a francba. Megvonni tőlük az állampolgárságot is.

-Zéró tolerancia törvény : a szó eredeti jelentése szerint!!! Ami a New York-i
büntető törvényrendelet, miszerint 3 erőszakos bűncselekmény elkövetéséért automatikusan 20 év fegyház jár. Mondjuk életfogytra lehetne még ezt is szigorítani.

És a többi, egyébként ha a cigányok a jövőben polgárháborús cselekményeket kezdeményeznek, akkor akár drasztikus módon is meg kell szabadulni tőlük.

Olaszliszka. Ha nem cigányügy, akkor a felbőszült cigányokat miért nem fékezték meg a többi körülálló, nézelődő falusi cigányok? Ehelyett még kiabáltak is : "Öljétek meg a magyart, mert meghalt a gyerek!"

Ezek, ott a cigány falvakban, ezek NAGYON nem ugyanolyan emberek mint a nem cigányok...

És igen, a gazdag, elit helyeken lakó liberális zsidók akarnak kioktatni minket arról, hogy hogyan bánjunk a cigánybűnözőkkel. Elég undorító, ha nekik kéne cigányosodott helyen élniük.. dehát a liberálisok is pontosan tudják hogy hazudnak.
http://www.bombagyar.hu/index.php?post=330

""Gyáva népnek nincs hazája. És a magyar gyáva lett. Pedig most már vagy a mi kezünkben lesz a fegyver, és kiirtjuk az élősködőket, vagy ők irtanak ki bennünket. Gárdistákat, civileket, rendőröket, véletlenül arra autózókat és Berente Imrénét egyaránt. Akárki érzékenységét leszarom: ha a Berente Imrénék országa ennyire ragaszkodik a babonás félelmeihez, és a tévé határozza meg az életét, hát pusztuljon ki ez a nép. Én nem hagytam, és soha nem is fogom hagyni magam, akárhogy is náciznak meg rasszistáznak. Igen, tessék parancsolni, náci vagyok, rasszista vagyok, tessék húzni még egy strigulát. Ennek a társadalomnak úgysem kívánok része lenni.""

De ha egyszer a megoldás a problémára kizárólag a rendpárti, és nacionalista eszköztár alkalmazásával lehetséges? Tény marad az is, hogy fajilag a cigányság nagy mértékben különbözik a többi európai népcsoporttól. A köreikben rendszeresen előforduló vérfertőzés, és a terhesség alatti ivás, dohányzás, drogozás együttesen több generáció alatt olyan degenerált egyedeket eredményezett akik már nem is képesek megfelelő utódok létrehozására. Csak meg kell nézni milyen "arcok" vannak köztük, és érteni fogod miről beszélek. És ezáltal a minőségük, vagyis az intelligenciájuk alacsonyságának magyarázatát is megtaláltuk : a degeneráció miatt van ez.

Sohasem volt önálló államuk. Annak idején Észak-Indiából is bizony OKA volt annak, hogy el kellett vándorolniuk.

Akik viszolyognak a cigányoktól, azok a génjeik parancsait követik, amiben semmi kivetnivaló nincs. A parancs lényege ez lehet : ne keveredj alsóbb rendű fajokkal, alapvető evolúciós törvény. A mi genetikai állományunk - amelyek a lelki és a fizikai tulajdonságok kialakításában alapvetőek - is eltér a cigányokétól, méghozzá a DNS-t elemezve evidensen kimutatható jellegzetességekkel, hajlamokkal és eltérésekkel. Az erőszakos és különösen kegyetlen elkövetési magatartások kifejezetten a cigányokra jellemzőek.

Messze nem csak a bőrszínről van szó, elvégre szoláriumba járó embertársainkkal nincsenek ilyen problémáink... :-)