width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. febr. 13.

2015. február 13., péntek

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Bombenholocaust - Drezda, a krematórium-város A világháború legnagyobb népirtására emlékezünk http...
2/13/2015 12:18:08 PM

Bombenholocaust - Drezda, a krematórium-város

A világháború legnagyobb népirtására emlékezünk

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81970

+ a két atombomba, és azóta sem különbek. Ezeket a cionistákat megszégyeníteni kell minden fórumon, nem piros pacsizni velük, meg neokon heti váladékos plagizátor szemerkényi rékát kinevezni usa-nagykövetnek. Jé, az a simicska médiabirodalom volt már akkor is. Na ugye! :D

https://kuruc.info/r/7/27973/

 

ELHALLGATOTT HÍREK 28 http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_28 - Szenzáció...
2/13/2015 10:35:53 AM

ELHALLGATOTT HÍREK 28

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_28

- Szenzáció: már a német kormány is antiszemita lett
- A török miniszterelnök: „Nem enged Törökország a zsidó lobbinak"
- Az Izraelt bojkottáló mozgalom hatalmas győzelme Kaliforniában

- Az Associated Press (AP) február 9-én jelentette, hogy vezető zsidó csoportok elítélték a német kormányt, amiért egyetlen zsidó résztvevő nélkül hozott létre egy antiszemitizmus ellen küzdő bizottságot.
Julius Schoeps (Moses Mendelssohn Európai Zsidó Tanulmányok Központja) „egyedülálló botránynak" nevezte azt, hogy a német belügyminisztérium egyetlen zsidó tudóst vagy közösségi vezetőt nem kért fel azon bizottságban történő részvételre, amelynek feladata az antiszemitizmus elleni harc és a németországi zsidó élet támogatása.
Anetta Kahane (Amadeu Antonia Alapítvány az Antiszemitizmus Ellen) kijelentette: „Senkinek sem jutna eszébe az iszlám gyűlöletével foglalkozó konferencia létrehozása muszlim, vagy a nők diszkriminációja elleni kerekasztal megrendezése női résztvevő nélkül.
A német belügyminisztérium a bírálatra nem reagált, jelentette az amerikai hírügynökség.

- Ahme Davutoglu töurök miniszterelnök Ankarában vasárnap kijelentette, hogy Ankara nem hajlandó engedni a „zsidó lobbinak" vagy más pártoknak, amelyek a kormány ellen ügyködnek. A miniszterelnök ezt azután mondta, hogy Erdogan török elnök kijelentette, az izraeli Moszad egy „párhuzamos struktúrával" működik együtt az AKP-kormány megbuktatására. (Több forrás.)

- Hatalmas sikert ért el az a mozgalom, amelynek célja, hogy tőkét vonjanak ki azon cégekből, amelyek segítik Izraelt a palesztinok emberi jogai megsértésében.
A több százezer diákot képviselő Kaliforniai Egyetemi Hallgatók Társasága (UCSA) február 8-i ülésén 9:1 arányban hat tartózkodás mellett két határozatot fogadott el ezen irányban. Az egyik határozat felhívja a kaliforniai egyetemi rendszer vezetését, hogy tartsa tiszteletben a diákönkormányzat határozatát és ennek megfelelően lépjen, olvasható az Electronicintifada.net portálon.

(Megjegyzés: az MTI már-már megszállottságnak tűnő elszántsággal szűri ki éppen az Izraellel és az „antiszemitizmussal" kapcsolatban általa „károsnak" tekintett híreket.)

 

A magukat függetlennek hazudó balliberális zsidók, így a tasz is, kampányolnak a normalitás ellen az...
2/13/2015 10:24:37 AM

A magukat függetlennek hazudó balliberális zsidók, így a tasz is, kampányolnak a normalitás ellen az élet midnen területén - a buziházasság és ezzel egyidejűleg a normális családmodell és nemi nevelés ellen is. Tudjuk, svédeknél tilos fiús játékokat játszani iskolában óvodában, szóval a többség jogait sérti a libernyák genderterror.

Ezek a tasz féle vadliberális gedvák módszeresen mindenből azt képviselik, ami ártalmas. Kifejezetten örülnek neki, ha több lesz a deviáns. Mert az a dolguk, hogy romboljanak! Nincs liberális értékrend, az annak a szónak ellentéte. itt bizoynítják nekünk nap mint nap.

Kútmérgező férgek ezek mind. Nem igaz hogy teljesen hülyék, inkább lelki nyomorékok, minél több kárt akarnak okozni a normális embereknek, akiket lenéznek, mert a tudatos társadalomrombolásért, feljelentgetésért, spicliskedésért és árulkodásért jól megfizetik őket, de ezért ha ennek a liberális világnak vége lesz majd jól megfizetnek. Vágj pofán egy liberálist, tudni fogja miért kapta. (valami joe eszterhas mondta amúgy ezt így, csak liberális helyett magyar volt, és természetesen holokausztozásos szövegkörnyezetben) Már a gyerekeket is megrontanák! A legtöbb pedofil valamilyen zöld, liberális, vagy baloldali, de ez a három úgyis mind ugyanaz, koalícióra is szoktak lépni eu szerte. Most épp egy zöld genderfeminista buzipropagandázik, ertsey katalin. A maradék lmp meg közben Veszprémben közös ballib jelöltet akar, és az mszp + együtt támogatását kéri. Ők se különbek a szakadáraiknál.

A jó palócok esete E. Katival

http://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/a_jo_palocok_esethttp://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/a_jo_palocok_esete_e_katival

mondom a magamét 2015. 02. 12.

Conchita eközben Budapesten egy bulvárújság buliján belevágott a műsorba, és a beszámolók szerint „imádták".

Egy négyzetméteren, akarom mondani flekken ennyi badarság ritkán születik, még a hvg-n is.

Tavaly májusban egy nagypapa sétált ötéves kisunokájával Presovban (magunk között a szépséges Eperjesen, ahol Márai Sándor befejezte gimnáziumi tanulmányait), szóval sétáltak, amikor megpillantottak egy gólyafészket.

Az öreg megkérdezte, miért ketten vannak a fészekben. És a kicsi válaszolt, azért, mert az egyik a gólyamama, a másik pedig a gólyapapa. Helyes a válasz, az unoka a természet rendjének legalapvetőbb tényeivel már tisztában van.

Idén decemberben Liptosky Mikuláson (magunk között a szépséges Liptószentmiklóson, ahonnan a brindza, a híres liptói túró is származik) két gimnazista, egy fiú és egy lány az iskola után kézenfogva mentek, közben csókolóztak is. Helyesen tették, mert ők is tisztában vannak a természet rendjének legalapvetőbb tényeivel.

Tudom, hogy egetverő események ezek, ezért folytatom.

Néhány napja Banská Štiavnicán (magunk között a szépséges Selmecbányán, ahol például Kosáry Domokos is született) a Havas Boldogasszony templomában esküdött örök hűséget két fiatal, egy férfi és egy nő. Helyesen tették, a természet rendje, ugye.

E hihetetlen dolgokat csak azért mondtam el, mert a minap népszavazás volt Szlovákiában és eredménytelenül végződött. (Más kérdés, hogy az eddigi hétből is csak egy, az EU-csatlakozásról szóló volt érvényes).

Az érvénytelenség oka, hogy csak 21,4 százalék vett részt (50 kellett volna). De ez a majdnem egymillió (944 ezer) választópolgár mindhárom kérdésre 90 százalék felett igennel voksolt, hogy egyetért.

Az eseményt a Családért Szövetség ((Aliancia za rodinu, AZR) civil ernyőszervezet kezdeményezte, amelyhez csatlakozott az egyház is, a Szlovák Püspöki Konferencia körlevelét minden templomban felolvasták. És megszólalt Ferenc pápa is, aki a szlovák zarándokoknak fejezte ki támogatását a szlovákiai egyházak felé.

A népszavazás a család védelméről és megerősítéséről szólt. A szavazólapokon három kérdés szerepelt: egyetértenek-e azzal, hogy házasság csak egy férfi és egy nő között jöhet létre, azonos nemű párok ne fogadhassanak örökbe gyermeket, valamint, hogy az oktatási intézmények ne követelhessék meg a gyermekek részvételét azokon az órákon, amelyeken a szexuális viselkedés, illetve az eutanázia a téma.

A kezdeményezést persze erős és igen kulturált ellenkampány övezte. Honlapot indítottak, vulgáris feliratú pólók és plakátok készültek, melyeket most nem idézünk. És beszállt a sajtó (a magyar is), homofób népszavazás, gyűlöletbiznisz, melegellenes voksolás és hasonlók. Egy magyar nyelvű szlovák portál ezt az alcímet adta: Egy héttel Bálint-nap előtt dönthet a nép arról, korlátozná-e két egymást szerető felnőtt ember jogait. Egyszer már magunkba szállhatnánk, és tényleg őszintén, igaz könnyekkel aggódhatnánk két egymást szerető felnőtt ember jogaiért.

Annál is inkább, mert vannak, akik könnyezés és önmagukba roskadás helyett - ezen már túl vannak - a legnagyobb magabiztossággal ítélkeznek, osztják az észt, miközben egetverő ökörségeket írnak.

Itt van például ez az LMP-ből még a választások előtt dezertált hölgy, akinek blikkfangos című írása (Conchita Semjén szemébe nevet) sajtótörténeti kuriózum. Egy négyzetméteren, akarom mondani flekken ennyi badarság ritkán születik, még a hvg-n is. Ezért idézni kell.

Rögtön leszögezi, hogy nagyjából egy időben Conchita Wurst első budapesti fellépésével Semjén Zsolt is megvilágosodott.

Minden szavával egyetértek: „A szlovák nép tanúságot tett a közös keresztény értékekről és a normalitásról. Véleményük visszatükrözi, amit Magyarország Alaptörvényébe foglalt a család védelméről". (Utalás a KNDP közleményére). Pontosan így van: a szlovák nép tegnap jól érthetően közölte: 80%-a magasról tojik az évek óta nagy hévvel izzított végső harcra a „családokat bomlasztó genderideológia" (kerényiül „buzilobbi") ellen. (…)

Az eredmény: az ideológiai csodafegyver teljes besülése. A szlovák nép plázázással töltötte a napos februári szombatot, és magasról tett az ádáz küzdelemre.

Nem értem, milyen csodafegyverről meg ádáz küzdelemről beszél Ertsey, a választási elemzés ennél bonyolultabb, bár némileg szubjektív dolog. Tény, hogy elbukott a népszavazás, de a megjelentek kilencven százaléka igennel szavazott. Katalin szerint nyolcvan százalék tojik a végső harcra (?), ezért nem ment el. Szerintem meg azért, mert ebből még negyven-ötven százalék egyenesen hülyeségnek, kikényszerítettnek tartotta az első kérdést. Azt, amire a kisunoka is jól megfelelt. Tegye fel a kérdést az LMP, hogy egyetért-e azzal, hogy keleten kél a Nap? Aztán magyarázkodhat. Sajnos, megint idéznem kell.

Természetesen mindez annak az eredménye, hogy a szlovákok már a 90-es években túlestek a Meciar-korszakon, és egy életre levonták a tanulságokat. Mindez sajnos még előttünk áll, és a tegnapi médiatörténeti események (Simicska-ügy) nem sok jót jósolnak a „polgári Magyarország" mögött álló csoportok csodás színvonalú küzdelme tekintetében. Még sok csúnyát kell lenyelnünk, hogy mi is megértsük, amit a szlovákok már megértettek évtizedekkel előttünk. Lehet őket lenézni, de ez csak a mi provinciális tájékozatlanságunkat mutatja.

Állj meg Kati, állj meg, amíg nem késő! Min estek át a kétezer éves Szlovákia polgárai? Ha a Meciar-korszakon (no volt ott egy kis Slota is), akkor mi meg Gyurcsányon. De hogy jön ide a polgári Magyarország képviselőinek csodás színvonalú küzdelme? Hogy jövünk ide mi? És Simicska? Mit értettek meg a kétezer éves szlovákok? Ez már nettó nemzetgyalázás, de ezt megszoktuk liberálisainktól. Semjén persze bizonyára tájékozatlan, méghozzá provinciálisan, más kérdés, hogy amellett, hogy most miniszterelnök-helyettes, de ettől még teológus, filozófus és szociológus, bizonyára ezért annyira tájékozatlan. Nem úgy, mint ez a liberális nagyokos.

És Kati - vesztére - nem állt meg.

Évek óta mondom: ennek az antifeminista, a genderideológiát a patás ördögnek kikiáltó szánalmas kis birkózásának kizárólag akkor lehet némi jelentősége (akkor se nagy), ha pénzt, időt és energiát nem kímélve beleveti magát az ellentábor. Ha az ideológiai csapatok felfegyverzésére, és a visszavágóra költjük azt a kevés pénzt, amit a nők segítésére jut, akkor tartósíthatjuk ezt az állapotot, és ezzel épp a lényegről tereljük el a figyelmet: a nők mindennapos megalázása elleni küzdelemről, az emberi jogi, munkaügyi és szexuális kizsákmányolás és erőszak csökkentésérről, a feminizmus évszázados felvilágosító szerepéről, és alapvető lényegéről: nőkről és férfiak társadalmi együttéléséről.

Mint született provinciális tájékozatlan, ebből semmit sem értek. A patás ördögöt hagyjuk, de Katink meg nem érti, illetve nem veszi figyelembe az ok-okozati összefüggéseket, de ez egy vadliberálisnál elhanyagolható. Az meg, hogy két férfi (masculinum) egymásnak esik a bárpulton, az ágyban vagy bárhol, hol van abban antifeminizmus, a nők mindennapos kizsákmányolása, a társadalmi együttélés nők és férfiak között, óh…

Ráadásul Ertsey még megnyugtat egy fantasztikus hírrel, egy igazán intellektuális érvvel: Conchita eközben Budapesten egy bulvárújság buliján belevágott a műsorba, és a beszámolók szerint „imádták".

Azt hiszem, az eperjesi kisunokának több köze van az ökopárt eredeti szellemiségéhez, már ami a természet (folyók, fák, földek, levegő, állatok és emberek) óvását jelenti.

Nem tudom, e zagyvalék láttán dühöngjük, vagy legyintsünk. Sírni kár, nevetni meg nem érdemes. Azt már egyébként a szakállas osztrák borzalom állítólag megtette.
(szék) - http://gondola.hu/

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!
http://www.flagmagazin.hu/

 

Ha a cionizmus, háttérhatalom, atlantizmus léte csak feltételezés vagy elmélet lenne, nem létezne trilaterális...
2/13/2015 9:56:45 AM

Ha a cionizmus, háttérhatalom, atlantizmus léte csak feltételezés vagy elmélet lenne, nem létezne trilaterális bizottság, atlanti tanács, CFR, endowment for democracy, bilderberg csoport, és a többi. Goodfriend féle nyíltan helytartói megnyilvánulások se. Nemzetközi zsidók ezek, és nyíltan zsarolnak kormányokat, országokat! A liberális médiában is üzengetnek, ugyanazon célrendszer eszköze az is.

Az általuk elképzelt társadalom annyira már nem nyílt, hogy a neoliberalizmuson kívül bármi más is beleférjen. Sőt, a háttérerők szerint még ellenzékben sem lehetne más, csak és kizárólag ők. Ezeknél nem tudunk kirekesztőbbek lenni!

A kisemberek mindennapi életét nehezítő különadókért és elvonásokért, sarcokért is a vadkapitalista liberalizmust kell okolni, ami sajnos ott van a fideszben is. Mondhattak volna nemet is a bankároknak, de nem tették.

Nem összeesküvés-elmélet, összeesküvés a Bilderberg-csoport legújabb manővere hazánkban

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=81954

2015. február 12. 10:25 Ifj. Tompó László - Hunhir.info

Kényszerhelyzetre hivatkozás ide vagy oda, egyre több jel mutat arra, hogy a nemzetmegbuktatók által állandóan szapult Orbán-kormány rendre befarol a világhatalomnak. Mert nemcsak annak egyik vezető hazai médiahatalmához, az RTL-hez nem nyúl, hanem a bankárkaszthoz sem. Hadd csökkenjen a bankadó, ha így akarják korunk gyarmatosítói.

Ilyetén alig leplezett diadalittassággal arról számolt be az ATV tegnap, hogy „az RTL után a bankokkal is békét kötött a kormány":

Óriási sikerként élik meg bankárkörökben, hogy a kormány fokozatosan lecsökkenti az előző Orbán-kabinet unortodox és bankellenes gazdaságpolitikájának jelképévé vált bankadót. Úgy tudjuk, hogy a londoni székhelyű nemzetközi pénzintézet, az EBRD elnökének stábja ragaszkodott ahhoz, hogy a kormány részéről ne csupán egy miniszter, hanem Orbán Viktor írja alá a szerződést. Egy nappal Angela Merkel magyarországi látogatása után Lázár János bejelentette: javasolni fogja a reklámadó csökkentését és a jelenlegi sávos helyett egykulcsos rendszer bevezetését. Az egysávos adókulcs bevezetésének abszolút győztese a M-RTL Zrt. (közismert nevén RTL Klub csoport) lenne, aki a törvény módosításával egyes számítások szerint több mint 3,7 milliárd forinttal kevesebb adó megfizetésére kényszerülne."

Egyértelmű a felállás. Mint annyiszor megírtuk, a gyarmaton a gyarmatosító az úr. A gyarmatosító, aki már nem akarja a gyarmatosítottat csengőfrásszal kínozni, csak uzsorakamat szedésével. Elég hát egy Merkel-vizit, és megvan a kívánt partitúra.

No de az idézett írásnak van egy beszédesebb bekezdése is:

„A kormány egyébként évek óta komoly nemzetközi gazdasági és politikai nyomás alatt volt a banki különadó miatt. A megállapodás katalizátora Andreas Treichl, az Erste Group Bank AG vezérigazgatójával volt. A mérsékelt jobboldali elkötelezettségű Treichl több, jelentős nemzetközi pénzügyi szövetség tagja, időnként meghívottja a híres Bilderberg csoport üléseinek. Tavaly ősszel Orbán Viktor miniszterelnök és Lázár János miniszterelnök-helyettes és Andreas Treichl között tárgyalássorozat kezdődött. Az együttműködésük azért kuriózum, mert mintha azt igazolná, hogy Orbán tényleg az erő nyelvéből ért.

A kiemelt mondatban benne van a lényeg. Igen, a Bilderberg-csoportról van szó. E csoport képviselőinek ülésein dől el ugyanis, ki nevet a végén.

Perdöntő ez a mondat. Akárcsak az alábbi kettő:

„A nyílt társadalomban egymás mellett létezhetnek a különféle világfelfogások, perlekedhetnek és vitatkozhatnak is egymással, szabadon. Pénze azonban csak az egyik vita-félnek van."

Ez utóbbiakat azonban Csurka Istvántól idéztük (Dr. Utólag visszaemlékezése, 2010), aki, amint tudjuk, a Fidesz-tábor konzervatív fele számára ideológiailag mértékadó. Éppen ezért most már csak az a kérdés, hogy e fél konkrétan miként viszonyul a tábor másik feléhez. Ahhoz a félhez, amelynek tehát elég csupán egy bizonyos Andreas Treichl is ahhoz, hogy másként menjenek a dolgok, mint ahogyan mi szeretnénk.

Aki ugyebár „mérsékelt jobboldali elkötelezettségű". Köhög a bolha, mondhatnók. Mit keres egy „jobboldali elkötelezettségű" a Bilderberg-csoport ülésein? Naiv kérdés persze, hiszen nem nehéz átlátni a szitán: e csoport, mint a világhatalom csúcsszerve, ismeri a régi elvet: „Amit nem tudsz legyőzni, állj annak az élére!". Vagyis a konzervatív maszk mögött is liberális arc legyen.

Mert tényleg vakság kell már ahhoz, hogy ne vegyük észre, amit címünkben megfogalmaztunk. Ugyanis nem összeesküvés-elmélet, összeesküvés a Bilderberg-csoport legújabb, a bankadó csökkentésére irányuló manővere hazánkban.

 

Összeomlott a HírTV !! Lehet hogy Maksa Híradó lesz a HírTV-ben? https://www.youtube.com/watch?v=c1BK1s3QjM0...
2/12/2015 6:13:49 PM

Összeomlott a HírTV !! Lehet hogy Maksa Híradó lesz a HírTV-ben?

https://www.youtube.com/watch?v=c1BK1s3QjM0&feature=em-uploademail

Vass és Villányi is távozik – Közben Simicska rádöbbent, hogy túltolta a pénteki balhét

http://2.bp.blogspot.com/-tTpyUq0V9vs/VN1BHzrjStI/AAAAAAAABEc/ZN5-d7ET-dY/s1600/%253D%253FISO-8859-1%253FB%253FVmFzcy1Jc3R24W4tWm9sdOFuLTY2MHg0%253F%253D%2509%253D%253FISO-8859-1%253FB%253FNDAuanBn%253F%253D-771395

A vezető fotón a Magyar Olimpiai Bizottság Média Életműdíjasai, Vass István Zoltán (balra) és Novotny Zoltán (jobbra), valamint Fazekas Erzsébet, a Sport Tv műsorvezetője látható. Fotó: jochapress.hu

A tulajdonos pénteki ámokfutása után lavinaként hömpölyög tovább a Hír TV – Magyar Nemzet – Lánchíd Rádió-médiacsoport belső válsága, annak ellenére, hogy Simicska Lajos a beígért szánkózás helyett inkább igyekszik nyugtatni a kedélyeket.

Úgy tudjuk: a Hír TV még Orbán Viktor közelgő évértékelőjére is bejelentkezett, hogy megfékezzék a nézők elpártolását. Közben a tévé újabb arcai fontolgatják távozásukat.

A Magyar Nemzet egyik alapembere, Villányi Károly lapszerkesztő is szerződést bont, és felmondott a Lánchíd Rádió "hangja", Vass István Zoltán. Ő azt nyilatkozta a PS-nek: a Lánchíd Rádió múltjának is tartozik annyival, hogy nem marad....

http://pestisracok.hu/vass-es-villanyi-tavozik-kozben-simicska-radobbent-hogy-tultolta-penteki-balhet/

Vass és Villányi is távozik – Közben Simicska rádöbbent, hogy túltolta a pénteki balhét 4

A tulajdonos pénteki ámokfutása után lavinaként hömpölyög tovább a Hír TV – Magyar Nemzet – Lánchíd Rádió-médiacsoport belső válsága, annak ellenére, hogy Simicska Lajos a beígért szánkózás helyett inkább igyekszik nyugtatni a kedélyeket. Úgy tudjuk: a Hír TV még Orbán Viktor közelgő évértékelőjére is bejelentkezett, hogy megfékezzék a nézők elpártolását. Közben a tévé újabb arcai fontolgatják távozásukat. A Magyar Nemzet egyik alapembere, Villányi Károly lapszerkesztő is szerződést bont, és felmondott a Lánchíd Rádió "hangja", Vass István Zoltán. Ő azt nyilatkozta a PS-nek: a Lánchíd Rádió múltjának is tartozik annyival, hogy nem marad.

SZARVAS SZILVESZTER – PestiSrácok.hu

Friss híreket kaptunk a Hír TV munkatársaitól: úgy tűnik, már Simicska Lajos nagyvállalkozó is érzi, túltolta a pénteki odacsapást, ezért a tulajdonos és megbízottjai minden fronton igyekeznek tompítani a kijelentések súlyát. A belső kommunikáció az, hogy nem lesz 180 fokos fordulat. Úgy tudjuk: a szerkesztőség elbizonytalanodott tagjait Csintalan Sándor próbálja nyugtatni, aki a Budai Hengermalom adásvétele körül vált MSZP-alelnökből Simicska barátjává. A másik nyugtatóember szintén Simicska Lajos bizalmasa, Fonyó Károly médiavállalkozó. Róla azt érdemes tudni, hogy a jóváhagyása nélkül 2010 és '14 között gyakorlatilag egyetlen állami kommunikációs forintot sem lehetett elkölteni, függetlenül attól, hogy azt kormánypártinak tartott, vagy ellenzéki szerkesztőségek kapták-e. Azt is hallottuk, hogy a tulajdonos felállított a főszerkesztőkből egy 4 fős válságstábot, amely a tartalom mellett az egyre feszültebb személyi vitákat próbálja kezelni. A káoszban persze senki nem tudja, kivel egyeztessen, megy a telefonálgatás, hol Fonyóval, hol Simicskával, akinek – a jelek szerint – nincs sok ideje szánkózni.

Megkezdődött a hatalmi harc is: az egyik főszerkesztőtől elvették az összes műsort, és a koordinációs vezérigazgató alá vonták. Közben az is valószínű, hogy a lelkiismereti okból lemondott Liszkay Gábor emberének számító Korda Judit vezérigazgató is lelép, helyét a Simicskához hű Fonyó Károly veheti át. Nagy erőfeszítéseket tesznek, hogy megpróbálják pótolni a két távozó műsorvezetőnőt, Kovács Andreát és Szabó Anettet. Utóbbi az Index hírével ellentétben még nem mondott fel, hanem – tudtuk meg Szabó Anettől – február végéig szabadságra ment. Közben bizonytalan két másik műsorvezető, Maráczi Tamás és Bodacz Balázs sorsa is. Egyelőre arról nem is mernek beszélni, hogy ki pótolná Csermelyt és Gajdicsot a P8-ban, és üres a Csörtében Gajdics széke is.

FRISSÍTVE: A Hír TV egy neve mellőzését kérő vezető szerkesztője telefonon jelezte, szerinte nem igaz, hogy Bodacz és Maráczi a távozását fontolgatná, hiszen mindketten elkészítik az aktuális műsoraikat.

A Fidesznél puncsolnak, hogy nyugtassák a nézőket

Pikáns fordulat, hogy mindeközben felvették a kapcsolatot a Fidesz vezetésével, jelezve: szívesen közvetítenék Orbán Viktor február végi évértékelőjét. A szándék nyilvánvaló: újra szalonképessé tenni a jobboldali nézők előtt a csatornát, amelyet Simicska pénteki ámokfutása alaposan taccsra vágott. Emlékezetes: a nagyvállalkozó kijelentette, hogy a médiacsoportból kirúg minden orbánistát, maga Orbán Viktor pedig egy g@ci.

Újabb alapember távozik a Magyar Nemzettől

A Magyar Nemzet jövőjét érinti, hogy információink szerint távozik lapszerkesztői posztjáról Villányi Károly, aki eddig párhuzamosan a belpolitikai rovatot is irányította. Villányi – aki a 2000-es lapfúzió óta meghatározó alakja a Magyar Nemzetnek – megerősítette a hírt, ám a részletekről nem kívánt nyilatkozni. Kollégáitól úgy értesültünk, hogy hosszabb ideje szakmai és emberi vitái voltak D. Horváth Gábor korábbi főszerkesztő-helyettessel, aki pénteken vállalta Simicska Lajos új feltételeit és így átvehette a főszerkesztői posztot.

Vass István Zoltán: Nem adom fel az elveimet!

Felmondással, saját elhatározásából távozik a Lánchíd Rádiótól a médium hangja, ikonja, Vass István Zoltán – tudta meg a PestiSrácok.hu. A Média Életműdíjas riporter, műsorvezető portálunknak megerősítette a hírt, és kérdésünkre elárulta, már a felmondási idejét tölti, a következő hetekben még két műsor szólal majd meg a hangján, aztán távozik a rádiótól.

"Nyilvánvalóan változás előtt áll a Lánchíd Rádió, és elvekről beszélünk. Én csak magamnak tartozom számadással, az elveimet pedig nem szeretném feladni. Túl idős vagyok ahhoz, hogy alkalmazkodjak egy új irányhoz, miközben a Lánchíd Rádió múltjának is tartozom annyival, hogy nem maradok" – jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak a népszerű műsorvezető.
Vass István Zoltán a múlt hét pénteki Simicska nyilatkozatokról is kifejtette tömör véleményét: "A stílus maga az ember, engem megriasztott az a hangnem."

Úgy tudjuk, a Lánchíd Rádió más műsorvezetői, szerkesztői, riporterei is fontolgatják a felmondást. Pikáns, hogy 2007. március 15-én éppen Vass István Zoltán hangján szólalt meg először a Lánchíd Rádió. Vass István Zoltán 1967-ben a szolnoki rádióban kezdte pályafutását, négy év múlva pedig a Magyar Rádió sportosztályához került. Vass István Zoltán közel negyven évig dolgozott a Magyar Rádióban, hét olimpiáról, négy labdarúgó-világbajnokságról, és számtalan világeseményről tudósított. A korábbi sportriporter több tucatnyi olimpiai aranyérmet ordított bele az éterbe. Vass István Zoltán a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje (polgári tagozata) kitüntetést is megkapta 2013-ban.

"Negyvenöt éves szakmai múlt áll mögöttem, ötven éve van munkaviszonyom. A sport után a hírműsorokkal jegyeztem el magam. Hogy mi lesz ezután? Nincs ígérvényem, egyelőre semmilyen ajánlatom nincs. Továbbra is szeretnék a szakmában maradni, ha ajánlatot kapok, azt megfontolom" – válaszolta a jövőt firtató kérdésünkre Vass István Zoltán.

 

Árat emelnek a kartellező telkó multik, oligopólium van. Az it cafe féle, nemzetközi tőke - tulajdonú...
2/12/2015 4:27:48 PM

Árat emelnek a kartellező telkó multik, oligopólium van. Az it cafe féle, nemzetközi tőke - tulajdonú média nem harap rá a sztorira mégse, olyan jó kis dajkó pál féle tótawéista széllibbant vadkapitalizmus imádó fikablogger stílusú véleménycikkekkel, mert ha nem lehet egyet rúgni az antineoib unortodoxiába, akkor az nem is hírérték. :P Hol itt a piaci verseny, amikor minden piaci szereplő árat emel, és kartelleznek, na meg mondvacsinált tételek épülnek a számlákba!? Egy negyedik mobilszolgáltató már rég lehetne, megtörni a piszkos vadkapitalisták mesterségesen magas mobilnet árait, például. Előbb egy magáncég piacra lépése (a Digi), aztán állami vállalat alapítása került szóba, de ezeket elgáncsolták az eu-nál + más hatóságoknál a hármak, és a mindig mószeroló ballib!!!

A liberál hipszterek kedvenc nemzetközi nagytőkéje működésben. Állítólag így fog fejlődni az ország, csak a mucsai jobboldal nem elég piacbarát és azért nem. A piac meg nem emberbarát! :3

"Brutális áremelés jöhet a Telenornál

Egyoldalú szerződésmódosításról értesítette üzleti ügyfeleit a Telenor Magyarország – írja a Hvg.hu. A portál szerint az áremelés két új fizetési tételt is tartalmaz, ezek egy közepes méretű cégnél könnyen több tízezer forinttal megnövelhetik a havi kiadásokat. Mint írják, a két új tétel egy kiegészítő havidíj és egy kapcsolási díj. Előbbi állítólag 200 és 1000 forint közötti felárat hoz, mely ráadásul „nem lebeszélhető, nem leforgalmazható", és minden előfizetés után számlázzák, utóbbi pedig hívásonként 3 forinttal emeli meg a telefonszámlát. A HVG azt írja, hogy a Telenor Magyarország a hónap elején harmincezer levelet küldött szét üzleti előfizetőinek. Ebben a Christopher Laska vezérigazgató és Mike Michel marketingért felelős vezérigazgató-helyettes értesítette a címzetteket, hogy február 19-ével egyoldalúan módosítják a velük kötött szerződést."

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

simicska lajos = geci xD

Összeomlott a HírTV !! Lehet hogy Maksa Híradó lesz a HírTV-ben?

https://www.youtube.com/watch?v=c1BK1s3QjM0&feature=em-uploademail

Vass és Villányi is távozik – Közben Simicska rádöbbent, hogy túltolta a pénteki balhét

A vezető fotón a Magyar Olimpiai Bizottság Média Életműdíjasai, Vass István Zoltán (balra) és Novotny Zoltán (jobbra), valamint Fazekas Erzsébet, a Sport Tv műsorvezetője látható. Fotó: jochapress.hu

A tulajdonos pénteki ámokfutása után lavinaként hömpölyög tovább a Hír TV – Magyar Nemzet – Lánchíd Rádió-médiacsoport belső válsága, annak ellenére, hogy Simicska Lajos a beígért szánkózás helyett inkább igyekszik nyugtatni a kedélyeket.

Úgy tudjuk: a Hír TV még Orbán Viktor közelgő évértékelőjére is bejelentkezett, hogy megfékezzék a nézők elpártolását. Közben a tévé újabb arcai fontolgatják távozásukat.

A Magyar Nemzet egyik alapembere, Villányi Károly lapszerkesztő is szerződést bont, és felmondott a Lánchíd Rádió "hangja", Vass István Zoltán. Ő azt nyilatkozta a PS-nek: a Lánchíd Rádió múltjának is tartozik annyival, hogy nem marad....

http://pestisracok.hu/vass-es-villanyi-tavozik-kozben-simicska-radobbent-hogy-tultolta-penteki-balhet/

Vass és Villányi is távozik – Közben Simicska rádöbbent, hogy túltolta a pénteki balhét 4

A tulajdonos pénteki ámokfutása után lavinaként hömpölyög tovább a Hír TV – Magyar Nemzet – Lánchíd Rádió-médiacsoport belső válsága, annak ellenére, hogy Simicska Lajos a beígért szánkózás helyett inkább igyekszik nyugtatni a kedélyeket. Úgy tudjuk: a Hír TV még Orbán Viktor közelgő évértékelőjére is bejelentkezett, hogy megfékezzék a nézők elpártolását. Közben a tévé újabb arcai fontolgatják távozásukat. A Magyar Nemzet egyik alapembere, Villányi Károly lapszerkesztő is szerződést bont, és felmondott a Lánchíd Rádió "hangja", Vass István Zoltán. Ő azt nyilatkozta a PS-nek: a Lánchíd Rádió múltjának is tartozik annyival, hogy nem marad.

SZARVAS SZILVESZTER – PestiSrácok.hu

Friss híreket kaptunk a Hír TV munkatársaitól: úgy tűnik, már Simicska Lajos nagyvállalkozó is érzi, túltolta a pénteki odacsapást, ezért a tulajdonos és megbízottjai minden fronton igyekeznek tompítani a kijelentések súlyát. A belső kommunikáció az, hogy nem lesz 180 fokos fordulat. Úgy tudjuk: a szerkesztőség elbizonytalanodott tagjait Csintalan Sándor próbálja nyugtatni, aki a Budai Hengermalom adásvétele körül vált MSZP-alelnökből Simicska barátjává. A másik nyugtatóember szintén Simicska Lajos bizalmasa, Fonyó Károly médiavállalkozó. Róla azt érdemes tudni, hogy a jóváhagyása nélkül 2010 és '14 között gyakorlatilag egyetlen állami kommunikációs forintot sem lehetett elkölteni, függetlenül attól, hogy azt kormánypártinak tartott, vagy ellenzéki szerkesztőségek kapták-e. Azt is hallottuk, hogy a tulajdonos felállított a főszerkesztőkből egy 4 fős válságstábot, amely a tartalom mellett az egyre feszültebb személyi vitákat próbálja kezelni. A káoszban persze senki nem tudja, kivel egyeztessen, megy a telefonálgatás, hol Fonyóval, hol Simicskával, akinek – a jelek szerint – nincs sok ideje szánkózni.

Megkezdődött a hatalmi harc is: az egyik főszerkesztőtől elvették az összes műsort, és a koordinációs vezérigazgató alá vonták. Közben az is valószínű, hogy a lelkiismereti okból lemondott Liszkay Gábor emberének számító Korda Judit vezérigazgató is lelép, helyét a Simicskához hű Fonyó Károly veheti át. Nagy erőfeszítéseket tesznek, hogy megpróbálják pótolni a két távozó műsorvezetőnőt, Kovács Andreát és Szabó Anettet. Utóbbi az Index hírével ellentétben még nem mondott fel, hanem – tudtuk meg Szabó Anettől – február végéig szabadságra ment. Közben bizonytalan két másik műsorvezető, Maráczi Tamás és Bodacz Balázs sorsa is. Egyelőre arról nem is mernek beszélni, hogy ki pótolná Csermelyt és Gajdicsot a P8-ban, és üres a Csörtében Gajdics széke is.

FRISSÍTVE: A Hír TV egy neve mellőzését kérő vezető szerkesztője telefonon jelezte, szerinte nem igaz, hogy Bodacz és Maráczi a távozását fontolgatná, hiszen mindketten elkészítik az aktuális műsoraikat.

A Fidesznél puncsolnak, hogy nyugtassák a nézőket

Pikáns fordulat, hogy mindeközben felvették a kapcsolatot a Fidesz vezetésével, jelezve: szívesen közvetítenék Orbán Viktor február végi évértékelőjét. A szándék nyilvánvaló: újra szalonképessé tenni a jobboldali nézők előtt a csatornát, amelyet Simicska pénteki ámokfutása alaposan taccsra vágott. Emlékezetes: a nagyvállalkozó kijelentette, hogy a médiacsoportból kirúg minden orbánistát, maga Orbán Viktor pedig egy g@ci.

Újabb alapember távozik a Magyar Nemzettől

A Magyar Nemzet jövőjét érinti, hogy információink szerint távozik lapszerkesztői posztjáról Villányi Károly, aki eddig párhuzamosan a belpolitikai rovatot is irányította. Villányi – aki a 2000-es lapfúzió óta meghatározó alakja a Magyar Nemzetnek – megerősítette a hírt, ám a részletekről nem kívánt nyilatkozni. Kollégáitól úgy értesültünk, hogy hosszabb ideje szakmai és emberi vitái voltak D. Horváth Gábor korábbi főszerkesztő-helyettessel, aki pénteken vállalta Simicska Lajos új feltételeit és így átvehette a főszerkesztői posztot.

Vass István Zoltán: Nem adom fel az elveimet!

Felmondással, saját elhatározásából távozik a Lánchíd Rádiótól a médium hangja, ikonja, Vass István Zoltán – tudta meg a PestiSrácok.hu. A Média Életműdíjas riporter, műsorvezető portálunknak megerősítette a hírt, és kérdésünkre elárulta, már a felmondási idejét tölti, a következő hetekben még két műsor szólal majd meg a hangján, aztán távozik a rádiótól.

"Nyilvánvalóan változás előtt áll a Lánchíd Rádió, és elvekről beszélünk. Én csak magamnak tartozom számadással, az elveimet pedig nem szeretném feladni. Túl idős vagyok ahhoz, hogy alkalmazkodjak egy új irányhoz, miközben a Lánchíd Rádió múltjának is tartozom annyival, hogy nem maradok" – jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak a népszerű műsorvezető.
Vass István Zoltán a múlt hét pénteki Simicska nyilatkozatokról is kifejtette tömör véleményét: "A stílus maga az ember, engem megriasztott az a hangnem."

Úgy tudjuk, a Lánchíd Rádió más műsorvezetői, szerkesztői, riporterei is fontolgatják a felmondást. Pikáns, hogy 2007. március 15-én éppen Vass István Zoltán hangján szólalt meg először a Lánchíd Rádió. Vass István Zoltán 1967-ben a szolnoki rádióban kezdte pályafutását, négy év múlva pedig a Magyar Rádió sportosztályához került. Vass István Zoltán közel negyven évig dolgozott a Magyar Rádióban, hét olimpiáról, négy labdarúgó-világbajnokságról, és számtalan világeseményről tudósított. A korábbi sportriporter több tucatnyi olimpiai aranyérmet ordított bele az éterbe. Vass István Zoltán a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje (polgári tagozata) kitüntetést is megkapta 2013-ban.

"Negyvenöt éves szakmai múlt áll mögöttem, ötven éve van munkaviszonyom. A sport után a hírműsorokkal jegyeztem el magam. Hogy mi lesz ezután? Nincs ígérvényem, egyelőre semmilyen ajánlatom nincs. Továbbra is szeretnék a szakmában maradni, ha ajánlatot kapok, azt megfontolom" – válaszolta a jövőt firtató kérdésünkre Vass István Zoltán.