width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: simicska lajos = geci xD

2015. február 13., péntek

simicska lajos = geci xD

Összeomlott a HírTV !! Lehet hogy Maksa Híradó lesz a HírTV-ben?

https://www.youtube.com/watch?v=c1BK1s3QjM0&feature=em-uploademail

Vass és Villányi is távozik – Közben Simicska rádöbbent, hogy túltolta a pénteki balhét

A vezető fotón a Magyar Olimpiai Bizottság Média Életműdíjasai, Vass István Zoltán (balra) és Novotny Zoltán (jobbra), valamint Fazekas Erzsébet, a Sport Tv műsorvezetője látható. Fotó: jochapress.hu

A tulajdonos pénteki ámokfutása után lavinaként hömpölyög tovább a Hír TV – Magyar Nemzet – Lánchíd Rádió-médiacsoport belső válsága, annak ellenére, hogy Simicska Lajos a beígért szánkózás helyett inkább igyekszik nyugtatni a kedélyeket.

Úgy tudjuk: a Hír TV még Orbán Viktor közelgő évértékelőjére is bejelentkezett, hogy megfékezzék a nézők elpártolását. Közben a tévé újabb arcai fontolgatják távozásukat.

A Magyar Nemzet egyik alapembere, Villányi Károly lapszerkesztő is szerződést bont, és felmondott a Lánchíd Rádió "hangja", Vass István Zoltán. Ő azt nyilatkozta a PS-nek: a Lánchíd Rádió múltjának is tartozik annyival, hogy nem marad....

http://pestisracok.hu/vass-es-villanyi-tavozik-kozben-simicska-radobbent-hogy-tultolta-penteki-balhet/

Vass és Villányi is távozik – Közben Simicska rádöbbent, hogy túltolta a pénteki balhét 4

A tulajdonos pénteki ámokfutása után lavinaként hömpölyög tovább a Hír TV – Magyar Nemzet – Lánchíd Rádió-médiacsoport belső válsága, annak ellenére, hogy Simicska Lajos a beígért szánkózás helyett inkább igyekszik nyugtatni a kedélyeket. Úgy tudjuk: a Hír TV még Orbán Viktor közelgő évértékelőjére is bejelentkezett, hogy megfékezzék a nézők elpártolását. Közben a tévé újabb arcai fontolgatják távozásukat. A Magyar Nemzet egyik alapembere, Villányi Károly lapszerkesztő is szerződést bont, és felmondott a Lánchíd Rádió "hangja", Vass István Zoltán. Ő azt nyilatkozta a PS-nek: a Lánchíd Rádió múltjának is tartozik annyival, hogy nem marad.

SZARVAS SZILVESZTER – PestiSrácok.hu

Friss híreket kaptunk a Hír TV munkatársaitól: úgy tűnik, már Simicska Lajos nagyvállalkozó is érzi, túltolta a pénteki odacsapást, ezért a tulajdonos és megbízottjai minden fronton igyekeznek tompítani a kijelentések súlyát. A belső kommunikáció az, hogy nem lesz 180 fokos fordulat. Úgy tudjuk: a szerkesztőség elbizonytalanodott tagjait Csintalan Sándor próbálja nyugtatni, aki a Budai Hengermalom adásvétele körül vált MSZP-alelnökből Simicska barátjává. A másik nyugtatóember szintén Simicska Lajos bizalmasa, Fonyó Károly médiavállalkozó. Róla azt érdemes tudni, hogy a jóváhagyása nélkül 2010 és '14 között gyakorlatilag egyetlen állami kommunikációs forintot sem lehetett elkölteni, függetlenül attól, hogy azt kormánypártinak tartott, vagy ellenzéki szerkesztőségek kapták-e. Azt is hallottuk, hogy a tulajdonos felállított a főszerkesztőkből egy 4 fős válságstábot, amely a tartalom mellett az egyre feszültebb személyi vitákat próbálja kezelni. A káoszban persze senki nem tudja, kivel egyeztessen, megy a telefonálgatás, hol Fonyóval, hol Simicskával, akinek – a jelek szerint – nincs sok ideje szánkózni.

Megkezdődött a hatalmi harc is: az egyik főszerkesztőtől elvették az összes műsort, és a koordinációs vezérigazgató alá vonták. Közben az is valószínű, hogy a lelkiismereti okból lemondott Liszkay Gábor emberének számító Korda Judit vezérigazgató is lelép, helyét a Simicskához hű Fonyó Károly veheti át. Nagy erőfeszítéseket tesznek, hogy megpróbálják pótolni a két távozó műsorvezetőnőt, Kovács Andreát és Szabó Anettet. Utóbbi az Index hírével ellentétben még nem mondott fel, hanem – tudtuk meg Szabó Anettől – február végéig szabadságra ment. Közben bizonytalan két másik műsorvezető, Maráczi Tamás és Bodacz Balázs sorsa is. Egyelőre arról nem is mernek beszélni, hogy ki pótolná Csermelyt és Gajdicsot a P8-ban, és üres a Csörtében Gajdics széke is.

FRISSÍTVE: A Hír TV egy neve mellőzését kérő vezető szerkesztője telefonon jelezte, szerinte nem igaz, hogy Bodacz és Maráczi a távozását fontolgatná, hiszen mindketten elkészítik az aktuális műsoraikat.

A Fidesznél puncsolnak, hogy nyugtassák a nézőket

Pikáns fordulat, hogy mindeközben felvették a kapcsolatot a Fidesz vezetésével, jelezve: szívesen közvetítenék Orbán Viktor február végi évértékelőjét. A szándék nyilvánvaló: újra szalonképessé tenni a jobboldali nézők előtt a csatornát, amelyet Simicska pénteki ámokfutása alaposan taccsra vágott. Emlékezetes: a nagyvállalkozó kijelentette, hogy a médiacsoportból kirúg minden orbánistát, maga Orbán Viktor pedig egy g@ci.

Újabb alapember távozik a Magyar Nemzettől

A Magyar Nemzet jövőjét érinti, hogy információink szerint távozik lapszerkesztői posztjáról Villányi Károly, aki eddig párhuzamosan a belpolitikai rovatot is irányította. Villányi – aki a 2000-es lapfúzió óta meghatározó alakja a Magyar Nemzetnek – megerősítette a hírt, ám a részletekről nem kívánt nyilatkozni. Kollégáitól úgy értesültünk, hogy hosszabb ideje szakmai és emberi vitái voltak D. Horváth Gábor korábbi főszerkesztő-helyettessel, aki pénteken vállalta Simicska Lajos új feltételeit és így átvehette a főszerkesztői posztot.

Vass István Zoltán: Nem adom fel az elveimet!

Felmondással, saját elhatározásából távozik a Lánchíd Rádiótól a médium hangja, ikonja, Vass István Zoltán – tudta meg a PestiSrácok.hu. A Média Életműdíjas riporter, műsorvezető portálunknak megerősítette a hírt, és kérdésünkre elárulta, már a felmondási idejét tölti, a következő hetekben még két műsor szólal majd meg a hangján, aztán távozik a rádiótól.

"Nyilvánvalóan változás előtt áll a Lánchíd Rádió, és elvekről beszélünk. Én csak magamnak tartozom számadással, az elveimet pedig nem szeretném feladni. Túl idős vagyok ahhoz, hogy alkalmazkodjak egy új irányhoz, miközben a Lánchíd Rádió múltjának is tartozom annyival, hogy nem maradok" – jelentette ki a PestiSrácok.hu-nak a népszerű műsorvezető.
Vass István Zoltán a múlt hét pénteki Simicska nyilatkozatokról is kifejtette tömör véleményét: "A stílus maga az ember, engem megriasztott az a hangnem."

Úgy tudjuk, a Lánchíd Rádió más műsorvezetői, szerkesztői, riporterei is fontolgatják a felmondást. Pikáns, hogy 2007. március 15-én éppen Vass István Zoltán hangján szólalt meg először a Lánchíd Rádió. Vass István Zoltán 1967-ben a szolnoki rádióban kezdte pályafutását, négy év múlva pedig a Magyar Rádió sportosztályához került. Vass István Zoltán közel negyven évig dolgozott a Magyar Rádióban, hét olimpiáról, négy labdarúgó-világbajnokságról, és számtalan világeseményről tudósított. A korábbi sportriporter több tucatnyi olimpiai aranyérmet ordított bele az éterbe. Vass István Zoltán a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje (polgári tagozata) kitüntetést is megkapta 2013-ban.

"Negyvenöt éves szakmai múlt áll mögöttem, ötven éve van munkaviszonyom. A sport után a hírműsorokkal jegyeztem el magam. Hogy mi lesz ezután? Nincs ígérvényem, egyelőre semmilyen ajánlatom nincs. Továbbra is szeretnék a szakmában maradni, ha ajánlatot kapok, azt megfontolom" – válaszolta a jövőt firtató kérdésünkre Vass István Zoltán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk