width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 16.

2013. február 16., szombat

Boros Imre: Nem magyar a jegybank

Boros Imre: Nem magyar a jegybank



HáttérKép ~ BBB: Minden lében pénz cabal



http://www.leleplezo.hupont.hu/144/ki-lehetne-az-mnb-uj-elnoke
http://szentkoronaradio.com/taxonomy/term/4697

"Matolcsy György 1. Rutinos gazdasági miniszter, az EU kettős mércéjének újabb és még újabb követeléseire is képes körmönfont, s nemcsak a polgárokat megrövidítő pénzelvonásra. Ha a csomagok gyártását nézzük, zseniális csomag-kibocsátó. A pénzügyi szabadságharcunkban Orbán Viktor híve, sőt első számú harcostársa. Amit képvisel, az egy valós alternatíva a gazdaságpolitikában. Szapulják, támadják, mert nem az ortodox megoldások híve. Neki be fognak tartani, az biztos. Olyan támadások érnék, hogy nagyon nehéz lenne megvédeni. Ismételten foglalkoznunk kell vele, mert célponttá vált.

Itt a piros, hol a piros, bébi-popón a kis piros

Matolcsy György 2. Újra jelölnünk kell különösen a baloldal által derűvel kifigurázott kis piros folt miatt. Pedig Gyuri csak buzgólkodott, ázsiai származásunkra, japán rokonságunkra keresett példát. Szanyi-Szanyi, ezért nem kellett volna mindjárt a bolondokkal összefüggésbe hozni, tőled elegánsabb riposztot vártam volna! De térjünk vissza Matolcsyhoz! Az Orbán Viktorhoz való hűsége példátlan. Zseniális csomaggyártó, főnöke csak csettint az ujjaival, kis idő, nagy kreativitás, és már hozza is a javaslatait. Csoda, hogy Bokrost nem ütögeti a guta az irigységtől. Szóval a gazdasági miniszterünk edzett, tapasztalt és kitartó szabadságharcos. A neoliberálisok és az ortodox közgazdászok első számú közellensége. Költségvetés-bűvész, tud elvenni, adni kevésbé, de ez megbocsátható, hiszen az állam adósságát csökkentette. (Itt egy vállonveregetés.) Tud számolni, józan parasztésszel és komputerrel is. MNB-elnökként is megállná a helyét, ő nem okostónizna, hanem csikorgatott fogakkal és pitbull-morgással kergetné el az IMF és az EU, valamint központi bankja parancsolgatóit. Ráadásul legalább tízszer annyi borsot törne a piros hóesés esetén hatalomra kerülő Bajnai-Medgyessy-mix EU-lakáj-kormány orra alá, mint Simor András, akinek még csak piros foltocskája sincs."

Dr. Matolcsy György, imf, jegybank, jegybankelnök, MNB, Magyar Nemzeti Bank, jegybanki függetlenség, független jegybank, Dr. Varga Mihály. gazdasági szabadságharc, nemzeti kormány, jobboldali fordulat, nemzeti érdekünk, nemzeti érdek, Boros Imre, Háttér-kép, Echo TV, Simor András